תגובה
אני אתן דוגמא למשהו שכן הצלחתי לעשות ועכשיו אני עושה שוב. אני במהותי בחורה רזה, כל החיים שלי הייתי רזה. בגיל 17 השמנתי פתאום, לא יודעת למה, אולי בחינות בגרות אולי אלף ואחד דברים שנה אח"כ התגייסתי במשקל 66 ק"ג (16 ק"ג יותר ממה שהייתי שנה קודם). אני 1.70 ככה שלדעת כולם לא הייתי שמנה, אבל אני הרגשתי הכי רע בעולם. אחרי חודשיים בצבא, החלטתי שאני לא מוכנה להמשיך להרגיש שמנה, ובצורה מבוקרת הפחתתי שטויות והתחלתי לאכול קצת יותר בריא, לשתות מים ולא מיצים ולעשות ספורט. תוך כמה חודשים ירדתי 16 ק"ג.. הרגשתי טוב, נראתי טוב ונשארתי ככה עד ההריון  
גיל 30.) אני כבר 3 חודשים אחרי הלידה , אני כרגע במשקל 67 ק"ג, ובמשך 3 החודשים מרגע הלידה, חוץ מלהיות מתוסכלת מזה שאני שמנה לא עשיתי כלום. ובשבוע האחרון, הבנתי שכל יום הוא בחירה. אני לא צריכה להחליט מה יהיה עוד 20 שנה, אלא מה יקרה היום, וכל פעם שאני בוחרת לא לאכול שוקולד , או כל פעם שאני בוחרת לעלות על ההליכון ולעשות הליכה מהירה ( גם אם זה רק ק"מ וחצי כל פעם ולא 4 ק"מ כמו שהצבתי לעצמי כמטרה) אני יודעת שאני בדרך למה שאני רוצה להיות. ואני מניחה שזה תקף לגבי כל דבר אחר בחיים שאחליט לעשות, לבחור כל פעם מחדש, באופן מודע, עד שזה יהפוך לדרך חיים.