אשמח לעזרה.

אשמח לעזרה.

אני עובדת שלוש שנים במשרד החינוך. המנהלת לא המליצה עלי לקביעות מבחירות אישיות שלה. אך אמרה שהיא נותנת לי עוד שנה של נסיון, היא מאוד רוצה שאמשיך אצלה.
אני ביולי עוברדת דירה באותו עיר, אבל באזור שונה.
אני מעוינינת לחפש עבודה חדשה מכיוון שזמן הנסיעה מתארך באופן משמועותי וקריטי( אני צריכה להוציא את ילדי בשעה ספציפית).
מניסיון של חברותי לעבודה - הן המליצו לי לא לספר למנהלת על מנת שלא תפריע לי לחפש עבודה ( היא הפריעה והרסה לכמה בנות).
אני רצתי לספר לה רק אחרי אני אסגור סופית במקום אחר כמובן עד ה1/6.
האם אני חייבת מבחינה חוקית לשתף אותה?
האם אני יכולה ללכת בימי שני למפקחות הרלונטיות ולהציע את עצמי / לשלוח קורות חיים למקומות רלונטים בשבילי?
בתודה מראש.

תאנוש

New member
המנהלת הזו מנצלת את האפשרויות שלה עד הסוף

גם לא מאפשרת לך קביעות וגם משאירה אותך בשנה נוספת בניסיון.

אם אין לך קביעות, זה אומר שקיבלת / תקבלי מכתב שמסיים את עבודתך לשנה זו, ומכתב נוסף האומר שקיבלת שנת ניסיון נוספת אותה אישרת (כן, המנהלת לא יכולה לחייב אותך, את חייבת לאשר זאת).
בפועל המשמעות - שאת אינך מחוייבת לבית ספר והוא אינו מחוייב לך.
אך - שימי לב שאם תחפשי עבודה באותה עיר, סיכוי סביר שיתקשרו לאותה מנהלת לבקש מידע ואז במילא היא תדע שאת מתכננת לעזוב.

תודה��

אני מחפשת בעיר אחרת - בה אני גרה.
כיום, אני נוסעת הרבה זמן עד מקום עבודתי.
בכל אופן אין לי בעיה שתדע. הרי היא בישלה את הדיסה בכך שלא הביאה לי קביעות ופסלה אותי על שטיות,
תודה תאנוש��

קיפודוד

New member
כשלא ממליצים על מתן קביעות, זה מעיד על בעיה

אני לא בטוח שהייתי שש לקבל מורה שהומלץ להאריך את תקופת הנסיון שלו/ה.
נדיר מאד שאנו נותנים המלצה כזאת, מאד נדיר. זה קורה פעם בכמה שנים. כך שאיני יודע מה זה "מבחירות אישיות שלה", הרי ההמלצה מבוססת על שתי תצפיות בשיעורים, שיחות שמבו שנערכו בעקבות התצפיות, ועוד תצפית פרטנית ושיחת משוב בעקבותיה. האם זה נעשה?

זה נעשה.

אני מסרתי 3 שיעורים, 2 פרונטלים ושיעור פרטני.
היתה שיחת משוב אחת על שלושת השיעורים.
המנהלת אמרה לי שאני מקצועית, נאמנה, הכל בסדר.
אבל, היא טענה שהיחסי אנוש שלי אינם תקינים.
ופעם אחת דיברתי עם חברתי ואמרתי 26 במקום עשרים ושישה.
אני רוצה לעזוב כי המנהלת עושה איפה ואיפה.
היא עושה מה שטוב לה והכל לפי האינטסים שלה. היא לא מכירה את החוקים של אופק חדש ואני אומרת לה אותם היא לא מקשיבה!
היא לא מעריכה את העבודה שלי ( אני תורמת מעל ומעבר. עושה דברים שאני לא צריכה. לדוגמא : חסר לה סיעות, אני נכנסת לכיתה שלי ברבע לשמונה , במקום שמונה).
כמה אנשים המליצו לי לתבוע אותה / לדבר עם הסתדרות המורים כי כל מי שמכיר אותי יודע שהיחסי אנוש שלי תקנים.
ויש לה אובססיה לשפה העברית.
כולם טועים. גם היא טעתה כמה פעמים.
אבל תפסה אותי ב26.
מבחינת עברית - היא צודקת.
מורה חייבת לדבר שפה עברית תקינות!!
אבל הייתה לי רק טעות אחת!! לכן להפיל אותי?? ולהמציא עלי היחסי אנוש שלי אינם תקינים????
בגלל שאני טובה, מקצועית, כל הצוות , הורים ותלמידים מחבבים אותי היא לא מעיפה אותי.
ואמרה שנותנת לי עוד שנה של ניסיון להוכיח את עצמי.
חשוב לציין - כל המורות הוותיקות היו בשוק ששמעו את הסיבה שבה איני מקבלת קביעות וכולן המליצו לי לעזוב.

למעלה