אשמח לעזרה.
אני שנה שלישית במשרד החינןך באופק חדש.
שנה שניה בבית ספר לחינוך מיוחד.
מכייון שאני מועמדת לקביעות מסרתי 3 שיעורים. המנהלת שלי ס״הכ אמרה ש2 שיעורים היו בסדר גמור.
1 קצת פחות - היא העירה לי ההערות מאוד שוליות.
בשיעור גם מחנכת אם של הכיתה הייתה נוכחת בשיעור. אז היא אמרה לי שבגלל הנוכחות שלה התלמידים היו בסדר גמור.
ולמה היא לא אמרה לה לצאת????
בסיכום השיחה היא אמרה שהיא לא תוכל להביא לי קביעות מכייון שיש לי כמה טעיות בשפה העברית. לא בזמן השיעורים.
אלא בשיחות שאני מנהלת עם חברותי.
אני עובדת על זה, אצלה גם סבבה זה מילה לא תקינה.
והיא רואה אותי כאדם שטלתן ותוקפן.
זה ממש לא נכון. כל הצוות של בי״ס מאוד מעריך אותי. כולם אוהבים אותי. אני טיפוס שמאוד קל להסתדר איתי/ אני בסדר עם כולם.
בנוסף יש לציין, שאני בקושי נעדרת / מחסירה . אני עוזרת לכולם. עושה מעבר למה שאני צריכה.
האם יש לי מקום לערערר?
תודה רבה!
אני שנה שלישית במשרד החינןך באופק חדש.
שנה שניה בבית ספר לחינוך מיוחד.
מכייון שאני מועמדת לקביעות מסרתי 3 שיעורים. המנהלת שלי ס״הכ אמרה ש2 שיעורים היו בסדר גמור.
1 קצת פחות - היא העירה לי ההערות מאוד שוליות.
בשיעור גם מחנכת אם של הכיתה הייתה נוכחת בשיעור. אז היא אמרה לי שבגלל הנוכחות שלה התלמידים היו בסדר גמור.
ולמה היא לא אמרה לה לצאת????
בסיכום השיחה היא אמרה שהיא לא תוכל להביא לי קביעות מכייון שיש לי כמה טעיות בשפה העברית. לא בזמן השיעורים.
אלא בשיחות שאני מנהלת עם חברותי.
אני עובדת על זה, אצלה גם סבבה זה מילה לא תקינה.
והיא רואה אותי כאדם שטלתן ותוקפן.
זה ממש לא נכון. כל הצוות של בי״ס מאוד מעריך אותי. כולם אוהבים אותי. אני טיפוס שמאוד קל להסתדר איתי/ אני בסדר עם כולם.
בנוסף יש לציין, שאני בקושי נעדרת / מחסירה . אני עוזרת לכולם. עושה מעבר למה שאני צריכה.
האם יש לי מקום לערערר?
תודה רבה!