אשמח לעזרה

XנסיכהX

New member
אשמח לעזרה

כל 23 שנות חיי, מאז שהייתי קטנה ידעתי שאני רוצה ללמוד עריכת דין.
ואם השנים, התבגרתי ונלחצתי מהכמות שיש ...
ופתאום איכשהו הגעתי ללימודי חינוך בסמינר הקיבוצים .
מהר מאוד, אחרי חודש הבנתי שזה לא בשבילי.
שזה לא מה שייחלתי וחלמתי לעשות, ואם אני לא נמשכת או אוהבת ולו מעט זה לא המקום שלי.

בנתיים חיפשתי מקצוע פרקטי מהיר,
יש לציין כי הסתובבתי במכללה למנהל, בתל חי, בקרייה האקדמית, במכללת נתניה ..
אפשר להגיד שהסתובבתי בארץ ...
בסוף ... החלטתי שארשם להנה"ח אסיים ואחליט מה לגבי תואר.
הקורס מתנהל פעם בשבוע ובגלל כל החגים לאחר שנרשמתי הבנתי שתאריך מועד הסיום אוקטובר 2014 !

אני כרגע עובדת במשרד עו"ד ואני מאוד נהנת, אומנם העבודה לא פשוטה, תובעית אך אני כזו שאין לה בעיה לעבוד מבוקר עד הערב..
השאלה שלי מה דעתם?
תחילה ביררתי על לימודי ערב בנתניה/אונו אם יסתדרו לי עם הקורס של הנהח פעם בשבוע.
מאידך אני יודעת שלימודי המשפטים מאוד תובענים אך מגיסא אני לא רוצה לעזוב קורס באמצע, אחרי ששילמתי ושוב להיות בחוסר יציבות.
השאלה אם כדאי לחכות עד אוקטובר 14 או אולי לעזוב את הנהח..
יש לציין שאני בת 22.5..
קצת מיואשת מכל המצב.

natilousky

New member
את עדיין יחסית צעירה

מאוד צעירה,תסיימי עם ההנהלת חשבונות ותתחילי ללמוד משפטים

לא כל כך חכם לעזוב קורס שהתחלת באמצע,גם מהבחינה הכספית וגם מהרצון המעורער שלך לסיים דברים שהתחלת,אם לא "תחנכי" את עצמך שצרייך לסיים דבר ורק לאחר מכן לעשות דבר אחר,קיים סיכוי שתעשי את אותו דבר גם בלימודי המשפטים.

MMMOOSH

New member
את יודעת הרבה בחורות מתחילות ללמוד רק בגיל 24

לא ביג דיל, אם את רוצה ללמוד משפטים תבררי מהם תנאי הקבלה השונים עבורך.

shuli654

New member
אני רוצה להגיד משהו

אמנם אני בן אבל התחלתי ללמוד לתואר רק בגיל 27. עם זאת אני בהחלט זוכר שבגיל 23 - גיל 25 נראה לי כמו חטיאר גריאטרי , גיל שכמעט טראגי להתחיל ללמוד בו. ..

הכל עניין של פרספקטיבה בחיים מסתבר.

היום אני בן 30 ,בתואר שני , ואני שוב הילד הכי קטן בכיתה.... כולם אצלנו בני 40 - 50 ... :)

orenzone

New member
אני מבין כל כך ללבך

אני בן 23.. מאז ותמיד ידעתי שאני רוצה משפטים ובתור נער עבדתי בהוצאה לאור של ספרי משפט.

ה"קולות" מסביב והכמות האדירה של עורכי הדין בשוק, יחד עם שכר הלימוד הגבוה במכללות גילגלו אותי איכשהו ללימודי חינוך בסמינר הקיבוצים אשר מהם יצאתי בשנה ב'..

סימפטי לראות מישהו במצב מאוד דומה לשלי..

שיהיה רק בהצלחה.. ולגבי כל ה"קולות" האלה מסביב: לא מזמן עו"ד נחמד אמר לי שלעולם אל תשמע את הקולות מסביב, מי ששומע את הקולות מסביב מקומות בבית משוגעים :)

יום מצוין

למעלה