אשמח לעזרה!

MEIMIS

New member
חס וחלילה קמצנים!

לאחר השתייה אסור להכביד על הכבד... ולכן אמרתי לקחת דברים קלים.. גבינות.. ופתית.. כי זה קל על הבטן... אני רוצה שתראי לי בנאדם אחד שרק ושתה כל הלילה.. ואחרי זה מכניס לבטן שלו שווארמה פרגיות או משו כזה איזה סטייק... דיברתי על אחרי השתייה כבר.. לאכול אחרי השתייה והריקודים.. ושוב אמרתי אחרי הריקודים חשוב לשתות מים ולאכול אוכל יבש.. וגם אפשר שיהיה גבינות.. (מניעת החימצון)

MEIMIS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח :)

ואללה אני יבוא! :) אם היא רוצה אני גם יכין לה את הכל.. אני עושה בשביל הכיף ... וכיף לי שכיף לאחרים... אני כבר מפחד שאני לא אמצא עבודה בקיץ... אני מפחד לשכוח את כל החומר שלמדתי בקורס...בגלל זה אני רוצה קצת לעמוד מאחורי הבר.. החשיפה היחידה עכשיו שאני יכול לדבר על אלכוהול וללמוד והכל זה פה בפורום.. (על זה אני מודה לכם) :)

gigish

New member
רגע, רגע... רעיון לא רע בכלל!

אנחנו באמת מחפשים כמובן מישהו שיעמוד מאחורי הבר (לא בחינם כמובן)...MEIMIS - צפה למסר בקרוב ממני!

סניפטר

New member
בואי ניראה איפה אני יכול לעזור ...

תקציב 1000 שח' 1. בקבוק ג'ין הרפון 25-30 שקל . 2. וודקה אמריקאית(לא זוכר תשם שלה אבל יש עליה ציור של נשר) ליטר וחצי מחירה 35-45 שקל .(לפחות שלושה בקבוקים) הוודקה לא רעה בכלל!!! 3.דיוטי פרי רום (בקארדי) לא זוכר מחיר גג 20$ . 4.וויסקי J&B 80-90 שקל (לפחות שני בקבוקים)( 5.טקילה (דיוטי פרי) סאוזה 17-20$ (לפחות שלושה בקבוקים) 6.טריפל סק(ליקר תפוזים) של כרמל מזרחי 20 שקל. 7.קאסשה (לקאיפרינייה) 65 שקל בירות : טיב טעם אזור תעשייה חדש נתניה (יש להם המון סוגים תוצרת חוץ במחירים זולים ) 1. פילזנר (בירה צ'כית מעולה) 4-6 שקל . וכמובן שיש שם עוד 40 סוגים לפחות !!! יש גם בטיב טעם בקארדי בריזר מחיר 56 שקל לשישיה * טיפים להביא צידנית גדולה עם המון קרח בשביל לקרר את הבקבוקים !!! * סופר חביב בפתח תיקוה יש לו מבחר מיצים טבעיים בזול !!! * את המשקאות רצוי לבדוק אצל חינאווי בת''א או הרצליה * ארגז ספרייט בשביל הטקילות ולימונים והרבה המון הצלחה ומזל טוב טל בהצלחה !!!! וכמובן שעם הרשימה הזו עוד ישאר לכם כסף !!!!

MEIMIS

New member
זה עולה פה ליד הבית שלי

30 שקל לליטר וחצי אם אני לא טועה

MEIMIS

New member
לגבי הבירה אני לא בטוח שכדאי....

א. ישראלים לא שותים בירה שהם לא מכירים..וזה בדוק... ישאר לה שמה מלא מלא מלא בירות..... ב. מה זה שווה לשתות בירה חמה(עד שמגיעים למדבר... כמה ציידניות אפשר כבר להביא... לצידנית נורמאלית נכנס מקסימום 2 שישיות..

סניפטר

New member
איפה אתה חי אחי אתה יכול לשים

לפחות 6 שישיות מפורקות ובירה במדבר הולך כי לא כולם ישתו רק וודקות !!! לך לישון

MEIMIS

New member
טל אתה לא נורמאלי!

ואני שם איתך כסף שישאר..ואנשים יעדיפו לשתות קוקטיילים... מאשר זה דברים כמו וודקה קייצית - (לימונדה עם וודקה)

סניפטר

New member
יש לי אי שפיות זמנית קורה לא

תראה בירה לא מתקלקלת ותמיד עם נישאר אז אפשר לשמור לחברים וכו' כך שבסופו של דבר זו השקעה טובה לטווח ארוך !

MEIMIS

New member
נכון..אבל זה בעיה...

במקום להוציא על בירות 200 שקל(אני הוצאתי על 20 בקבוקי גולדסטאר של חצי ליטר בקבוק 90 שקל.. אם אתה מחזיר את כל הבקבוקים על כל בקבוק אתה מקבל שקל.. אז זה יוצא לך 70 שקלים...) ולדעתי בירה סתם תופס מקום בצידנית עוד לא הבנתי את אופי החתונה ואיך היא תלך... עם חבר'ה צעירים או מבוגרים... בכל הדברים האלה צריך להתחשב....

gigish

New member
../images/Emo24.gifחברים חברים

לא לריב במסיבה יש גם מוסיקה וזה אומר גם חשמל וזה אומר גם מקרר הסתדרנו לא? בירות חמות לא ישתו שם אל תדאגו וגם בירות טובות זה בטוח ממש תודה לכולם:))

gigish

New member
../images/Emo163.gif

איזה קרועים אתם:))) אתם בסדר אתם אם כבר אוהב וכן את כולם אותו דבר מלשון זכר ממש תודה על העזרה אתם סבבה

למעלה