אשמח לעזרה!

gigish

New member
אשמח לעזרה!../images/Emo53.gif

שלום לכם חברי פורום נחמדים! אנו מתכננים מסיבת חתונה לכ-65 חברים, צעירים (חלקם שתיינים מכובדים וחלקם פחות). את הבר אנו מתכוונים להקים לבד, בעיקר ע"י עזרתם האדיבה של חברים שיעברו בקרוב בדיוטי פרי. (את הבירות והינות נקנה בארץ כמובן). נשמח מאוד לעזרתכם האדיבה ביעוץ על: 1. משקאות חובה מומלצים(תוצרת חוץ), במחירים ממוצעים - בקיצור "רשימת דיוטי פרי" לחברים. בנוסף, האם ישנם משקאות שאותם עדיף לקנות בארץ? 2. אלו משקאות הכי כדאי לקנות בארה"ב (ישנה אפשרות לעד 4 בקבוקים עם שניים שמגיעים).הבנו שבארה"ב עצמה יותר זול מאשר בדיוטי פרי של ארה"ב. 3. והשאלה החשובה ביותר: איך לעזאזל קובעים כמויות? אין לנו מושג!!!!! למשל, כמה וודקות/ וויסקי/ ג'ינים / ליקרים וכו' לכמות האנשים הנ"ל. הפחד הגדול הוא כמובן שנביא פחות מדי ומצד שני, מצבנו התפרני לא מאפשר לנו לקנות יותר מדי... נשמח מאוד אם תעזרו לנו להקל במעט את כאב הראש הזה!

MEIMIS

New member
הכניסה למסיבה תעלה כסף?

וכמה אתם מוכנים להשקיע בכל..?

gigish

New member
../images/Emo163.gifלא מה פתאום! זאת מסיבת חתונה!

כמה מוכנים להשקיע? מממממ.... אולי אני תמימה, אבל משהו כמו עד 1000 ש"ח. עדיין אין לנו מושג לגבי מחירים, כך שאתם יכולים להרביץ לי אם אני עושה צחוק מעצמי...או לפחות להוציא אותי מהתמימות!

MEIMIS

New member
מוציא אותך מהתמימות...

אם את רוצה דברים איכותיים תשכחי מהטווח של ה1000 שקל ל65 אנשים... בקבוק ויסקי עולה בסביבות 200 שקל למשהו טוב קונייאק בסביבות ה400 שקל למשהו טוב 380% מכס יש לנו במדינה על אלכוהול

gigish

New member
יוצאת מהתמימות

או.קי, או.קי...ידעתי שיקטלו אותי! אבל לא התכוונתי לקונייאק ב-400 ש"ח וגם לא לוויסקי ב- 200 ש"ח, אלא לדברים ממוצעים (תקרא לזה זולים), שיעשו טוב לאנשים ולא "וודקות חרא"... לגבי המכס - כל אדם יביא 2 בקבוקים. אז אין פה עניין של מכס, לא?

MEIMIS

New member
אין מכס...

אז את יכולה לקנות וודקות פרמיום ב40 שקל עד 60.. וודקות מצויינות טקילה תעלה לך בדיוטי פרי +- 120 שקל שיבס ריגל 12 +- 120 שקל איך את רוצה שהערב ילך? בירות זה ערב אקטיבי יותר או ערב ישיבה מסביב לשולחן? ערב ששותים כמו מטורפים כמו בדיסקוטק? או ערב שיושבים ומדברים..? ערב שוטים (שתייה מהר) או ערב של שתיית בירות וקוקטיילים?

gigish

New member
איך ילך הערב:

הערב כנראה יהיה במתכונת של חפלה בדואית אל תוך הלילה במדבר + מוסיקה ודי.ג'י. סביר להניח שהשתייה המטורפת תהיה בשעות הראשונות של הערב (אחרי האוכל). רוקדים, יושבים וכו'. הצעות?

MEIMIS

New member
ואוו!!

א. אחלה רעיון לחתונה, מסיבה לאחר החתונה איך זה הולך להיות?? ב. הצענו מקודם כמה הצעות לקוקטיילים שאפשר לעשות בכמות גדולה... אפשר מרגריטה קפואה להגשה עצמית אפשר פונצ'ים אפשר לקחת עגלת טקילה לאנשים שאין להם כ"כ כח לבוא לבאר ולבקש שתייה... פשוט השתייה באה אליהם.. ולשתייה חינם אף פעם אומרים לא.. הצעה שלי אלייך... לגבי וודקות.. אל תקני וודקות של 80 שקל.. תקני וודקות בממוצע 25-30 שקל לליטר/ליטר וחצי..(זה לא וודקות קקה של 10 שקל) ההבדלים ברמה לא יורגשו... כמובן תדאגי להכניס את הוודקות יומיים 3 לפני האירוע להקפאה.. ולהוציא אותם ממש לפני שאתם הולכים לאירוע כמובן לא סתם לזרוק אותם באוטו וליסוע.. לקחת צידנית... עם הקפאה בפנים.. הצעה שלי... לדעתי משקאות הבסיס שחיוניים לך... זה וודקה, רום (שתי אלה צריך לקנות בכמות גדולה יותר מכל השאר) ג'ין אולי בקבוק אחד... תמיד יש את הבחור שמבקש ג'ין עם טוניק.. הצעות לקוקטיילים ופונצ'ים מבוססים על וודקה: קייפירושקה לכמות גדולה... בקבוק וודקה.. 21 לימונים קרח וקילו סוכר.. סקרו דרייבר/וודקה תפוזים.. על בקבוק שלם של וודקה תשפכי 3 בקבוקים של תפוזים כמובן הרבה הרבה קרח... (מעניין מאיפה תביאו את כל הקרח למדבר) משקאות להגשה מבסוססים על רום: דאקירי - גם קפוא... אני לא יודע איך תעשו את זה שמה במדבר אבל זה נחמד שיש משקה קפוא כזה בפירמידה להגשה עצמית זה נראה יפה וזה גם טעים מאוד - מציע גם אותו דבר לעשות עם מרגריטה קפואה..) אפשר גם פינה קולה - בננה קולדה שמים קפואים וכד'.. וודקה ג'לי.. 2 כוסות וודקה 3 כוסות מים 3 חבילות ג'לי אפרסק ג'לי 2 כוסות של שנאפס אפרסק 2 כוסות של מים חבילה גדולה של ג'לי.. אופן ההכנה כתוב מאחורי הקופסא של הג'לי.. אם אתם מסתבכים אני ארשום איך להכין בעיקרון כל מה שרשמתי לך את יכולה להכפילו וזה עוד דיי זול.. זה יותר אופי רחבת הריקודים ... רום לא יקר (פלוס מינוס) 40 שקל וודקות אמרתי כבר 25 שקל לליטר אפשר למצוא דברים טובים תמיד עדיף כמה שיותר איכותי אבל זה גם לא וודקות זבל.. אפשר גם דברים עם ליקרים דברים לנשים יותר אפשר פרנג'ליקו בננה: 1 פרנג'ליקו 1 ליקר בננה 2 חלב ושמנת... גם את זה אפשר להכין בכמות גדולה אבל מומלץ להכין את זה במקום שמה.. כי החלב מחמיץ בננה שוקולד - 1 ליקר קקאו 1 ליקר פיזנג 2 חלב ושמנת.. אותו דבר זה יותר מתאים לישיבה מסביב לשולחנות.. עם קוקטייל ביד.. אחת נרגילה ביד השנייה.. בהצלחה... :)

gigish

New member
וואו גם על התשובה! אבל...

תכל'ס... כמה וודקה (אבסולוט, סמירנוף ושות') כמה וויסקי? כמה ג'ין? בירות? תודה על ההצעה לקוקטיילים, אבל כאמור מדובר במדבר וזה קצת בעייתי, לכן חשבנו על דברים בסיסיים + קפירינאה, ג'ין וטוניק, וודקה תפוזים וכו'. (שמנת נראית לי קצת בעייתית במדבר באמצע יולי :))

MEIMIS

New member
כן...

קאייפיריניה זה טוב . . קייפירושקה יותר טוב - אני חושש שיהיה את האנשים שלא יאהבו את טעמו של הרום הברזילאי.. למרות שקאייפיריניה זה ממש טעים.. מבחינה כלכלית - קייפירושקה זה יותר טוב כי וודקה זה יותר זול ויותר נגיש.. אפשר למצוא בכל מקום וודקה אבל קאשסה/פיטו מעטים המקומות שראיתי את הבקבוקים הנ"ל שם... לגבי וויסקי... ג'וני ווקר - אדום - שחור / שיבס ריגל אני חושב שמספיק זה גם ככה יקר בדיוטי זה עולה פלוס מינוס 30 דולר לשיבס ריגל 12/ ג'וני שחור... אני מאמין שבקבוק ויסקי אחד יספיק.. אם אמרת שהמסיבה היא ל65 איש אני מאמין שאולי מתוכם עשרה חבר'ה יאהבו את המשקה ה"גס" הזה..שנקרא - ויסקי.. אוקיי אז ככה... אני רואה שאת באה ולבדוק.. אז אני יגיד לך כבר ככה מראש לקבוע.. ג'ין בקבוק אחד...(לא יותר!) אם חושקת נפשך בקייפיריניה (קאסשה - בקבוק אחד) אל תשכחי שוב שאת מדברת על "אמצע יולי - במדבר" אז תדאגי שיהיה המון קרח לקייפירינה/קייפירושקה.. וודקה תפוזים אמרת? בקבוק אחד של וודקה...(אמרתי לך כבר על תלכי על הוודקות פרימיום (אבסולוט פינדלנדיה וכו') ויסקי בקבוק 1 - ג'וני ווקר -אדום/שחור / שיווס ריגל טקילה אם את עדיין רוצה שיהיה קוקטייל מרגריטה קפואה אפשר אפילו מרגריטה רגילה אז צריך 2 בקבוקים - דוראנגו גולד - בארץ זה עולה 70-80 פלוס מינוס לבקבוק של ליטר.. 1 למרגריטה.. ואותה את צריכה לדאוג שיגמרו מהר.. ובקבוק להקפצות וודקה... לפחות 3-7 בקבוקים.. תלוי כמה קערות אתם רוצים להכין רום - לפחות 2-5 בקבוקים . . עדיין תלוי איזה פונצ'ים את רוצה לעשות... לגבי משקאות קלים...תפוזים/קולה/ספרייט/ענבים/תפוחים/פאנטה וכד' להביא כמה שיותר... עוד דבר שחשוב מאוד להביא.... לפחות 2 שישיות של מי עדן/ נביעות או משהו כזה... תדאגי שיהיה לפחות 25 ליטר של מים...

gigish

New member
וואו ושוב וואו!../images/Emo51.gif

סחתיין על התשובה! עזרת לנו מאוד... ואם יש עוד הערות לך ולאחרים נשמח לשמוע!

MEIMIS

New member
אם יש לכם עוד שאלות.. תשאלו...

ונדע מה לענות! :) תשאלו שאלות בנוגע להכל... אגב... איזה מנייאק אני! וסנילי!!!! מזל טוב :)

MEIMIS

New member
אהה... אני לא קוטל!

שלא יגידו שבפורום יין ואלכוהול של תפוז אנשים קוטלים... :)

gigish

New member
מצטערת על הניג'וס אבל...

כמויות!!!!! זה הכי חשוב לי! כמה וודקות, כמה וויסקים וכו' ומה כדאי להכין בקערה גדולה - אולי קפירינאה?

MidNight Flame

New member
כ5 בקבוקי וודקה... ולגבי הקערה?

או קפרנייה או שתחפשי בטאג ליינס את השרשור על הפונצ'ים

MEIMIS

New member
כן..

אני ממשיך את השרשור מכאן שוב כי לא נוח לי שזה באמצע שמה.. :) קאייפיריניה זה טוב . . קייפירושקה יותר טוב - אני חושש שיהיה את האנשים שלא יאהבו את טעמו של הרום הברזילאי.. למרות שקאייפיריניה זה ממש טעים.. מבחינה כלכלית - קייפירושקה זה יותר טוב כי וודקה זה יותר זול ויותר נגיש.. אפשר למצוא בכל מקום וודקה אבל קאשסה/פיטו מעטים המקומות שראיתי את הבקבוקים הנ"ל שם... לגבי וויסקי... ג'וני ווקר - אדום - שחור / שיבס ריגל אני חושב שמספיק זה גם ככה יקר בדיוטי זה עולה פלוס מינוס 30 דולר לשיבס ריגל 12/ ג'וני שחור... אני מאמין שבקבוק ויסקי אחד יספיק.. אם אמרת שהמסיבה היא ל65 איש אני מאמין שאולי מתוכם עשרה חבר'ה יאהבו את המשקה ה"גס" הזה..שנקרא - ויסקי.. אוקיי אז ככה... אני רואה שאת באה ולבדוק.. אז אני יגיד לך כבר ככה מראש לקבוע.. ג'ין בקבוק אחד...(לא יותר!) אם חושקת נפשך בקייפיריניה (קאסשה - בקבוק אחד) אל תשכחי שוב שאת מדברת על "אמצע יולי - במדבר" אז תדאגי שיהיה המון קרח לקייפירינה/קייפירושקה.. וודקה תפוזים אמרת? בקבוק אחד של וודקה...(אמרתי לך כבר על תלכי על הוודקות פרימיום (אבסולוט פינדלנדיה וכו') ויסקי בקבוק 1 - ג'וני ווקר -אדום/שחור / שיווס ריגל טקילה אם את עדיין רוצה שיהיה קוקטייל מרגריטה קפואה אפשר אפילו מרגריטה רגילה אז צריך 2 בקבוקים - דוראנגו גולד - בארץ זה עולה 70-80 פלוס מינוס לבקבוק של ליטר.. 1 למרגריטה.. ואותה את צריכה לדאוג שיגמרו מהר.. ובקבוק להקפצות וודקה... לפחות 3-7 בקבוקים.. תלוי כמה קערות אתם רוצים להכין רום - לפחות 2-5 בקבוקים . . עדיין תלוי איזה פונצ'ים את רוצה לעשות... לגבי משקאות קלים...תפוזים/קולה/ספרייט/ענבים/תפוחים/פאנטה וכד' להביא כמה שיותר... עוד דבר שחשוב מאוד להביא.... לפחות 2 שישיות של מי עדן/ נביעות או משהו כזה... תדאגי שיהיה לפחות 25 ליטר של מים...

MEIMIS

New member
אוקיי עוד דבר חשוב ששכחתי...

אני מאמין שאי אפשר להכין להם צנימים במדבר... פשוט תקחי הרבה ביסקוויטים.. פטי בר או משו.. או שיש את הקרקרים האלה איך קוראים לזה.. פתית? אויי.. איך תביאי גבינות? ממ.. לבנה אם זה אוהל בדואי... :) הממ... חשוב שיהיה דברים כאלה 1 מוצרי חלב - כדי להוריד את החימצון של הכבד מהאלכוהול ו2 הפטי בר כדי שיהיה להם משו בבטן לאחר השתייה... רצוי להביא הרבה לבנה/גבינה לבנה ופשוט כמו שמנגבים חומוס... לעשות ככה אותו דבר עם הפטי בר והלבנה :)

gigish

New member
../images/Emo3.gifכשאמרתי חאפה בדואית

לא התכוונתי לפתית...הפכת אותנו לממש קמצנים! תהיה חאפלה אמיתית עם בשרים וסלטים ואת האלכוהול הם ישתו מן הסתם אחרי האוכל, כך שהבטן כבר תהיה מלאה...

למעלה