אשמח לעזרה בבקשה!

Megie

New member
אני בכל מקרה

איפשהו איתך בזה

אל לא צריכה להסביר את זה לי, הכוונה שלי יותר מהצד שלו כגבר טיפוסי..
אישית אני אישה מאוד עצמאית ולא אוהבת להרגיש שמישהו עושה טובה, אבל בעייני זה יפה כשהגבר באמת מראה נכונות להיות "גבר"

sani48

New member
תסתכלי על הדבר העיקרי

שהיה לך מאוד כייף איתו בדייט,וגם כניראה שלו היה כיף,אחרת הוא לא היה שומר איתך כל כך הרבה על קשר בכל ביום,,יכול להיות גם שהוא סתם רצהלבדוק אם יש לך ראש של בן אדם שיטחי שמיסתכל על שטויות כאלה על ההתחלה,ובהמשך תגלי בן אדם אחר,אם את רואה אחרי כמה פגישות,שהוא באמת סופר כל שקל,ולא מזמין אותך אף פעם לכלום,זה כבר בעיה,והוא באמת קמצן,אבל זה עוד מוקדם לשפוט,דרך אגב אמרת שאתם מדברים כל יום שעתיים ביום לפחות,הכוונה בפאלפון?כי אם כן,אז בתור התחלה תורידו קצת מהמינון של השיחות,ככה יהיה לו יותר כסף לפגישות איתך חח,שיהיה בהצלחה

נענע111

New member
ל- sani48

לגבי השיחות, אז כן, זה בנייד חחחחח לפעמים הוא מתקשר ולפעמים אני.
זה לא העניין. העניין בעיני זה איך אתה מראה לבחורה שאתה מכבד אותה ושאתה ג'נטלמן. ובכדי להראות את זה, בין היתר גבר אמור לשלם!

2461

New member
איזו שתירה עצומה במה שכתבת!

״לא ביג דיל בכלל״ ואחר כך שעות חפירה למה זה לא בסדר חח
אז קודם כל - כן מסכימה איתך לגמרי לא בסדר בעליל.
אני חושבת שאין דרך לרמוז את זה חוץ מלהגיד את זה במילים....לא יודעת גם כמה זה יעזור כי זה שהוא שילם עלייך אומר שהוא כנראה לא כזה...
אז אם את אוהבת גברים עם כסף כדי שתעברי הלאה או ש״תתפשרי״ על גבר נחמד ומעניין במקום.

בהצלחה

צביקה 101

New member
לנענע,

את רגילה שהגבר משלם והוא כנראה רגיל שזה לא בהכרח כך. השאלה שלך היא "איך גורמים לו להבין שאני רגילה..." ותגובתו עשויה להיות " כן, אבל אני רגיל אחרת". התשובה הפשוטה ביותר היא - תקשורת. דייטינג זה זמן טוב לתרגל תקשורת - חוסר ברכיב הזה הוא הסיבה העיקרית להתפרקות זוגיות. למה שלא תעלי את הנושא בשאלה פשוטה, לא פוגענית, אדיבה ככל האפשר?

נענע111

New member
ל- צביקה 101

איך בדיוק מעלים את זה בצורה לא פוגענית? זה בדיוק מה שאני שואלת? הרי אני לא רוצה לפגוע בו, הוא מצא חן בעיני ואני כן רוצה להמשיך את הקשר.
מה בדיוק לומר לו?
תודה.

marioForever

New member
היי נענע111

אפשר פשוט להגיד לו שאת רגילה שהגבר משלם וטיפה נעלבת שהוא לא שילם אבל זה יוציא אותך, די רעה מכל הסיפור הזה...
אפשר להמשיך ככה, ולספוג את זה שהעולם השתנה וחלק מהגברים השתנו איתו, אבל זה יוציא אותך די עצובה,
ואפשר לעשות משהו באמצע...
תראי, אם את מעדיפה גברים מאצו'ים כאלה, שמשלמים בעצמם, והם ה-גבר בבית, והם עובדים והאישה צריכה לשבת בבית ולדאוג לילדים\בישולים\ נקיון ואם כבר היא עובדת אז זה כדי שהיא תקנה לעצמה בגדים.. אז בכיף יש בחוץ מליון גברים לסטטוס הזה...
אבל אם את לא כזאתי ואין לי את הרושם שאת מישהי כזאתי... אז אפשר פשוט לתקשר... כלומר להגיד לו.. הי יורם :) .. תראה, בדרך כלל אני רגילה שהגבר משלם עלי, אבל העולם שונה, התפיסות שלי שונות... אתה שונה, וזה בסדר. אני פשוט צריכה להבין שהכל שונה עכשיו... אל תעלב זה משהו שאני צריכה להסתדר עם עצמי, ואני אשמח להמשיך לצאת איתך ולשלם חצי חצי .. אני אפילו יתעקש על זה ! :)
אז זה יוציא ואתך חמודה ושאת מאמי.. וגם שאמרת שזה טיפה הפריע לך
אבל אם זה מפריע לך יותר מדי אז תיפרדי ממנו כי אהבה אמיתיתץ זה לאהוב את מי שהוא, ולא מי שאת רוצה שהוא יהיה...
אהבה זה הכל בחיים אז תהני ממנה :)
תאהבי את העולם, תאהבי את החיים , תאהבי את הכל..

Animal Raw

New member
יש שתי אפשרויות

1- הוא לא מכיר את החוקים (לא סביר)
2- הוא מאמין בחוקים אחרים (יותר סביר)

תשאלי אותו מה דעתו על מי צריך לשלם ומתי בעקיפין איכשהוא.
אולי הוא מאלה שחושבים שצריך להשקיע רק כשהקשר מתקדם, או שאולי הוא תמיד יהיה ככה.
תבדקי ותחליטי אם מתאים לך או לא.

ואיך הדינמיקה בשיחות אצלכם עובדת כשכל הזמן את חושבת על זה שהוא לא שילם? איך את מדברת איתו שעתיים כשזה יושב לך בתת מודע? ואיך השיחות יכולות להיות טובות כשאת חושבת עליו את זה?

נענע111

New member
ל- Animal Raw

אני משתדלת לא לתת לזה להפריע בשיחות, אנ י לא חושבת על זה בשיחות, לא מעלה את הנושא אבל אחר כך, עם עצמי, כן חושבת על זה..
אני מאמינה בכנות ותקשורת פתוחה מההתחלה לכן אני כן חושבת שאצטרך לדבר איתו.. רק איך? נראה בדיוק איך אעשה זאת בעדינות..

היי נענע

קודם נהנת זה הכי חשוב , אין הרבה דייטים כאלה:)
אז שוב לתת לזה צאנס זה בטוח:)
בקשר לכסף , שמעי יכול להיות שמכיר חוקים אחרים, אולי לא מהאלה שמשלמים , כי בעד חצי חצי.
לדעתי את צריכה לדבר איתו לשאול מה דעתו.
אבל לא להיות חוצפנית מידי כן:)
תראי מה אומר ומשם תחשבי מה אומרת:)
בהצלחה:)
ודרך אגב גבר... מתבטא בהרבה צורות:)

נענע111

New member
ל- miki300 היחידה

תודה על התגובה.
כן, בהחלט אני מתכוונת לתת לזה צ'אנס נוסף. הוא מצא חו בעיני אחרת הייתי פוסלת אותו כבר על זה.

למעלה