אשמח לעזרה בבקשה!

נענע111

New member
אשמח לעזרה בבקשה!

יצאתי לאחרונה לדייט, היה נחמד והכל. אבל-
בסוף הדייט הוא נתן לי לשלם על עצמי. ולא שזה היה משהו גדול, סה"כ בית קפה, הזמנתי אייסקפה ב 18 ש"ח !! לא ביג-דיל בכלל.
אבל זה הותיר בי רושם לא הכי חיובי על הבנאדם מהבחינה הזו. אני רגילה, לפחות בהתחלה, שהגבר מחזר, מזמין אותך לדייט, משלם עליך!!
מה עושים?
אמנם שנינו סטודנטים, ומי כמוני יודעת שסטודנטים זה עם תפרן! אבל בכל זאת, אתה הגבר!
בעיני, לפחות בהתחלה הוא צריך לשלם. לא ככה?
מה עושים עכשיו?
חוץ מהעניין הזה היה לי מאוד כיף בדייט, היה דייט ממש מוצלח בעיני. מאז אנחנו מדברים כל יום לפחות שעתיים ביום..
הוא הזמין אותי לדייט נוסף. ואני כן מעוניינת אבל השאלה שלי- מה עושים עכשיו אחרי שכבר שילמתי פעם אחת? איך גורמים לו להבין שאני רגילה שהגבר משלם?

arieshor

New member
נענע111

תגידו לו בעדינות שגבר צריך לשלם .

אני תמיד משלם לבחורה .

מתי שבחור משלם זה כמו ג'נטילמן .

נענע111

New member
ל- arieshor

תודה על התגובה. זה בדיוק מה שאני חושבת!
רק איך אומרים לו את זה בעדינות??

Megie

New member
לא אומרים.

זה בכלל לא נכון להגיד-הרי את רוצה שיהיה ג'נטלמן ויבין בעצמו-אחרת זה נראה כאילו את פשוט רוצה שהוא יהיה זה שמוציא כסף..
אם זה לא בא מראיה כנה ורצון שלו- לא אומרים כלום..חושבים אם זה מתאים או לא.

HH husa

New member
יש קבוצות של גברים אצלהם נהוג לשלם , זה עניין

תרבותי. אם את מחפשת רק אנשים מהתרבות הזו אז אין בעיה. אבל אין סיבה לכפות מנהגים ונורמות מתרבות אחת על תרבויות אחרות.

HH husa

New member
?! "זה נקרא: להיות גבר!!!" זה ממש לא קשור לתר

בות!"
זה בדיוק תרבות. התפיסה שלך מה זה גבר , היא התרבות שלך.

לנסות לכפות את הערכים והתרבות שלך על אחרים פה , ביחוד שאומרים לך בפרוש שזה עניין תרבותי אישי שלך , מצריך מילים בוטות שאם אכתוב אותן המנהלים ימחקו את ההודעה.

נענע111

New member
ל- HH husa ולכל שאר המגיבים השוללים..

אני אסכם ואומר פשוט מאוד-
את / אתם אומרים שבחורה צריכה לשלם את ה-18 ש"ח על עצמה?

אני חושבת שזה גם עניין של כבוד עצמי!
אם בחורה צריכה לשלם על עצמה ולא חושבת שהיא "שווה" את ה- 18 ש"ח האלה שהגבר ישלם, אז לדעתי המצב כאן חמור!

שלום

אני חושב שאת לא בסדר. אין כל הצדקה לצפות מגבר שישלם יותר, רק כי פעם היה מקובל. כל אדם צריך לדאוג לעצמו ולא חייב לדאוג לאחרים, אבל רצוי שיתנדב לפעמים לעזור בגלל רצון טוב ורגשות חיוביים. בכך שציפית שגבר ישלם עליך, הצגת את עצמך כשוביניסטית.

נענע111

New member
ל- פילוסוף רוחני אוהב

אני ממש לא חושבת כך!
זה נקרא: להיות גבר!!

sweetdreams

New member
זה ממש לא נהוג אצל כולם

זה ממש לא מקובל, ולא כולם עושים את זה, ויש גם בנות שלא אוהבות שמשלמים עליהן, כי לא כולם רואים את זה כאקט חיזור אלא סתם כמנהג מטופש חסר כל תוכן.

זה שבעינייך זה צריך להיות ככה, וזה סוג הקשר שאת מחפשת, זה דבר אחד. אבל אין כאן איזו אמת אחת צודקת, ואין לך מה לגרום לו להבין שזה מה שאת רגילה. אם זה ממש מפריע לך, אז תחפשי מישהו שהשקפת העולם שלו, לפחות בעניין הזה, דומה לשלך. אבל אם את שואלת אותי, זה שטויות. באמת מפריע לך לשלם על עצמך?? שהמחוות שלו כלפייך יבואו לידי ביטוי בדברים אחרים (למשל זה שהוא לא מסנן אותך ולא משחק לך משחקים אחרי הדייט הרבה יותר מוערך בעיניי).

נענע111

New member
ל- sweetdreams

אני ממש לא רואה את זה כך.
אני חושבת שזה פשוט נקרא: להיות גבר!!
ובעיני זה מראה הרבה מעבר לכסף הקטן (כולה 18 ש"ח) שהוא צריך להוציא. זה מראה על הבנאדם עצמו. מראה הרבה!
אני ממש לא מחפשת מישהו שיממן אותי אבל אני חושבת שכך צריך בהתחלה, לפחות בחודשים הראשונים.

sweetdreams

New member
אז יקירתי, אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שזה מאוד רחוק מאיך שקשר צריך להתנהל. (ברצינות? מילא בדייט הראשון, אבל את רוצה שהוא ישלם עליך כמה *חודשים*??
)
אבל עזבי, זה גם לא בכלל מה שמשנה מה אני או אנשים אחרים חושבים.
זה מה שאת חושבת, ואת לא צריכה לשכנע אף אחד - לא אותי, לא אף אחד בפורום, וגם לא אותו. את פשוט צריכה למצוא מישהו שחושב כמוך.
והוא ככל הנראה לא הבחור בשבילך.

Animal Raw

New member
את מכניסה את עצמך לבעיות נשמה

גבר תמיד נשפט ע"י בחורות לפי דברים שהוא עושה.
וזאת בדיוק הבעיה- שרוב הגברים נכנסים לתוך תבנית במקום להיות אמיתיים כלפי מה שהם מרגישים- הם משחקים משחק. ואת מצפה ממנו לשחק משחק. מה שמחבל בכל הדינמיקה של הקשר, בכל האמת של הקשר. בפעם הזאת את משתגעת בגלל שהוא לא שילם למרות שהכל היה מושלם חוץ מזה, ובפעם הבאה זה יהיה בגלל שהוא אמר לך מילה מסויימת שלדעתך הוא היה צריך להגיד בשלב אחר. אחרי זה זה יהיה בגלל שהוא לא קנה לך מתנה ליום האהבה או שהוא קנה מתנה לא מתאימה או מתנה גדולה מידי.

בקיצור מתוקה, תהי כנה עם עצמך- את מחפשת תירוצים לפסול אותו ספציפית, או שאולי אפילו את מחפשת תירוצים לפסול באופן כללי גברים שאת יוצאת איתם.

נענע111

New member
ל- Animal Raw

אני ממש לא מחפשת תירוצים לפסול אף אחד.
להיפך, אני אחת שדוגלת בלתת הזדמנות נוספת, כשאני מאמינה בקשר. כמו שאני עכשיו עושה, נותנת לו הזדמנות נוספת, גם לו וגם לי, שנכיר יותר טוב.
לגבי מילה לא בזמן שלה, לא התכוונת לפתוח את הנושא, אבל בגלל שאמרת, אגיב בקצרה, כן!
למשל, אם גבר אומר לי אחרי פגישה ראשונה או אפילו לפני שבכלל נפגשנו, רק אחרי כמה שיחות בטלפון- "אני אוהב אותך", אז כן, אפסול כי אני ממש לא מאמינה לזה. לא מתאהבים כל בקלות. לא אני בכל אופן! זה לא אמין ולא הגיוני. זה מראה על משחק!
מה שאני בעצם מנסה להגיד בזה, שכן, לכל דברמ ולכל מילה יש את הזמן שלה בתוך הקשר.

Megie

New member
היי

אני מבינה את זה, מבינה את התחושה שלך.. יש משהו ברצון הזה שגבר יתנהג לפי הנוהל כג'נטלמן..
מצד שני, אנחנו בעידן קצת אחר-כשרודפים אחרי הפמיניזם ודורשים שוויון.. אי אפשר חצי שיוון..או הכל או כלום.
אם את מרגישה שזה מגיע מקמצנות-זה עיניין אחר..אולי זה מגיע אצלו מעקרון, אל תפסלי במיוחד שהדייט היה מוצלח

נענע111

New member
ל- Meqie

כן, אני לא שוללת כרגע, רק בגלל שבאמת חוץ מזה הדייט היה באמת מוצלח. הוא מצא חן בעיני. נראה מה יהיה.
אבל בכל זאת, אני מבינה שאת אומרת לגבי זה שאנחנו הנשים דורשות שיוויון אבל בעיני זה לא קשור. כי:
א. אנחנו לא באמת מקבלות שיוויון. עדיין לא. גבר באותו עבודה, עם אותו זיסיון והכל בכל זאת עדיין יקבל היום פי 2 מאישה. למה? כי אין עדיין שיוויון.

ב. זה לא קשור לעולם הדייטים. יש בעיני "חוקים" לדייט, להיות ג'נטלמן, כבוד לאישה..

למעלה