אשמח לייעוץ!

RozeMary

New member
אשמח לייעוץ!

כבר המון זמן אני קוראת בפורום כי תמיד סין היתה תחום עניין מאוד גדול שלי.. עם הזמן החלטתי שהגיע הזמן לנסוע לשם! סגרתי טיסה ומסלול, לסוף החודש, והייתי שמחה לעצות שלכם לקראת הנסיעה.. אני וחברתי עשינו את המסלול לפי יומני מסע של אנשים , וכמו כן לפי הרצאות וכמובן הלונלי פ לאנט.. הטיול הוא כחודש, ואני כמובן חוששת, מהשפה ,מה"להסתבך",ומהמרחקים העצומים. בגלל שזמננו קצוב שילבנו טיסות פנים, אבל אני עדיין פוחדת אם לא נספיק ואולי טעינו בחישובי זמני המסלול.. לכן אשמח ואודה למי שיקצה מזמנו ויקרא את התוכנית ויתן לי עצות מנסיונו, ואני בטוחה שיש כאן כאלה שיש להם! שאלה אחרת, לגביי חיסונים- האם כדאי לעשות באמת את כ-ל החיסונים שמוצעים, קרום המוח היפני (?) מלריה, , וכדו'?

renjintso

New member
בעיני זה מסלול

די משעמם, אבל חישוב הזמנים נראה לי בסדר גמור. אם אתם מוגבלים בטיסות עדיף לטוס בין צ'נגדו לקונמינג, ואז מגווילין להונג קונג לנסוע ברכבת/אוטובוס כי זה יותר קצר והרבה יותר נוח.

RozeMary

New member
למה משעמם?

גוולין הונג קונג אנחנו לוקחות רכבת לשאנז'ן (מה שמוזיל את המחיר בהרבה) ומשם, אוטובוס להונג קונג, נסיעה של שעה, מאשר לקחת ישירות להונג קונג , הבנתי שזה הרבה יותר יקר

milindapanna

New member
ככה:

1. אני מקווה שהתכנון הכספי שלכם הוא הרבה מעבר ליואנים המעטים שאתם מזכירים במסמך, ושאתם מבינים שיש סיכוי סביר לפערים גדולים בין המחירים שרשמתם למה שיהיה בפועל. 2. אני לא יודע מה מצב התשתית התיירותית בסצ'ואן בימינו, ועד כמה הם כבר מאורגנים לקבל תיירים לכל הדברים שציינת. אולי מישהו אחר כאן יודע. 3.לנסוע לקונמינג רק בשביל יער האבן ולהמשיך הלאה נראה לי בזבוז, אישית אף פעם לא נפלתי מה"יער", אבל זו כמובן לא סיבה שאת לא... 4. אולי במקום כל העסק עם קונמינג, תמשיכו מסונגפן צפונה דרך שיאחה ללאנג'ו, ומשם תטוסו לאן שתרצו (גווילין?). זהו, תיהנו!

renjintso

New member
גם לדעתי

בזבוז לנוסע במיוחד לקונמינג. אני גם לא יודעת מה המצב בסיצ'ואן אבל מניחה שלא משהו. לא חושבת שזה המקום האידיאלי לטיול ראשון כרגע.

RozeMary

New member
כל מה שכתבתי לגביי סצואן זה

מטיולים שאנשים עשו, רק לגביי נסיעה לשמורה ובחזרה, אני עוד לא כל כך סגורה על איך עושים את זה.. כמו כן לטראק הסוסים.

renjintso

New member
אוקיי, אבל אולי שמעת

שבסיצ'ואן היתה רעידת אדמה קשה לפני פחות מ-3 חודשים, ואי אילו אזורים בין סונגפאן לצ'נגדו נחרבו לחלוטין. לא בטוחה שזה המקום המתאים לטייל בו כרגע. אני מניחה שהאנשים שעשו את הטיולים, עשו אותם לפני רעידת האדמה.

guanyin

New member
מסכימה לגמרי עם מה שנאמר

לגבי סצ'ואן - אולי בפורומים של הלונלי פלאנט אנשים כתבו מה המצב, הם מכילים הרבה יותר אנשים מפורום למטייל, או הפורום שלנו. מצד שני - אם האתר והכבישים פתוחים (מה שאני בספק) השמורה בטח תהיה ריקה מתיירים (סיניים) מה שהופך אותה לאטרקציה הרבה יותר גדולה.
בכל מקרה - נסיעה לקונמינג רק לצורך יער האבן מיותרת לגמרי. או שתוותרי על סצ'ואן (לאור מה שתגלי) ותבלי יותר זמן במחוז אחר (גאנסו, יונאן, גוויז'ו וכו') או שתסעי לסצ'ואן בלבד. את גם ככה לחוצה בזמן, חבל להתקשקש סתם על עוד עיר. לפעמים אפילו נחמד לקחת יום חופש מדי פעם.
מאיפה הוצאת את התעריפים של האכסניות? מאתרים כמו למטייל או מהאתר של האכסניה? אני שואלת כי המחירים בסין עולים ועולים (כולל של לינה), ובעיקר מחירי הכניסה לאתרים. סעו עם רזרבות של כמה מאות דולרים, שבמקרה הכי גרוע ישמשו לקניות בדיוטי פרי. בהצלחה!

RozeMary

New member
אנחנו נהיה יומיים בקונמינג

אני לא ישנה את המסלו עכשיו, גם ככה הידע שלי לא כל כך רחב לגביי מחוזות אחרים, שיעורי הבית שעישתי היו על האוזרים שנבקר בהם. לכן אם יש בידייכם אטרקציות נוספות בעיר קונמינג אשמח לשמוע

milindapanna

New member
כנראה שאפשרי לטייל שם

ר' כתבה כדוגמא. יחד עם זאת, לא ברור לגמרי עד כמה הדרכים עצמן שוקמו (למרות שבעמוד הזה טוענים ששוקמו) בכל האזורים. כתבות אחרות מדברות על צפי לתיירות מוגברת בסצ'ואן בספט'-אוק', ומאידך על סגירה של רבים מאתרי התיירות של סצ'ואן, ולשיקום מלא רק ב 2010. שיהיה בהצלחה.

omeotl

New member
הערות שלי

אני לא מומחה לסין כמו החברה פה אבל , אני חושב שעדיף בבייג'ינג ללכת למופע אקרובטים אני ממש נהנתי. דבר שני, אני מסכים את נמצאת הרבה בערים וזה די משעמם הונג קונג וגם קונמינג לא מלהיבות תצאי לכפרים ממש מגניב שם. ולגבי טיול סוסים שמעתי שמה שיותר טוב זה זונגדיין. בהצלחה

למעלה