אשמח לחוות דעת -
מאז ומתמיד החלום שלי היה לימודי משפטים,
לימודים ועבודה קשה לא מרתיעים אותי ...
כשהגעתי לרגע האמת, וחשבתי על מקצוע פרקטי תמיד הדהד לי בראש כמות עורכי הדין, פרוטקציות וכו'..
והתחלתי תואר בחינוך, מהר מאוד ראיתי שזה לא בשבילי ועזבתי.
כרגע אני פקידה במשרד עורכי דין, ולמען האמת שוב חזרתי לחלום הישן ללכת על זה בכל הכח,
לא משנה כמה יש בשוק, כי בכל התחומים דיי מוצף..
אני כנראה אתחיל באוקטובר במכללת נתניה,
כי הפסיכומטרי שלי לא מספיק גבוה לאוניברסיטה.
יש לי כמה שאלות שאנחנו בטוחה שהתשובות יהיו די חלוקות, אבל אשמח לשמוע ..
1) אם אני לומדת במכללת נתניה ומוציאה ציונים גבוהים, יש סיכוים להגיע למקומות טובים למרות שזו "רק" מכללה ?
2) אני מוצאת את עצמי דיי מאורה במשרד ומתעניינת בהרבה נושאים הקשורים כמו כנ"ר, הוצל"פ, חוזים וכו'.. האם יש דברים שהייתם ממליצים לי לדעת לפני שאני מתחילה ללמוד בתחום?
3) ואם מישהו שלמד פה במכללת נתניה יכול להגיד לי כמה פעמיים זה מסלול בוקר שנה ראשונה, אשמח .. כי הם אמרו לי שזה 3 פעמיים, ואני שומעת מאנשים שיש סיכוי שזה 4?
המון תודה
מאז ומתמיד החלום שלי היה לימודי משפטים,
לימודים ועבודה קשה לא מרתיעים אותי ...
כשהגעתי לרגע האמת, וחשבתי על מקצוע פרקטי תמיד הדהד לי בראש כמות עורכי הדין, פרוטקציות וכו'..
והתחלתי תואר בחינוך, מהר מאוד ראיתי שזה לא בשבילי ועזבתי.
כרגע אני פקידה במשרד עורכי דין, ולמען האמת שוב חזרתי לחלום הישן ללכת על זה בכל הכח,
לא משנה כמה יש בשוק, כי בכל התחומים דיי מוצף..
אני כנראה אתחיל באוקטובר במכללת נתניה,
כי הפסיכומטרי שלי לא מספיק גבוה לאוניברסיטה.
יש לי כמה שאלות שאנחנו בטוחה שהתשובות יהיו די חלוקות, אבל אשמח לשמוע ..
1) אם אני לומדת במכללת נתניה ומוציאה ציונים גבוהים, יש סיכוים להגיע למקומות טובים למרות שזו "רק" מכללה ?
2) אני מוצאת את עצמי דיי מאורה במשרד ומתעניינת בהרבה נושאים הקשורים כמו כנ"ר, הוצל"פ, חוזים וכו'.. האם יש דברים שהייתם ממליצים לי לדעת לפני שאני מתחילה ללמוד בתחום?
3) ואם מישהו שלמד פה במכללת נתניה יכול להגיד לי כמה פעמיים זה מסלול בוקר שנה ראשונה, אשמח .. כי הם אמרו לי שזה 3 פעמיים, ואני שומעת מאנשים שיש סיכוי שזה 4?
המון תודה