אשמח לחוות דעתכם

מירה6

New member
../images/Emo102.gif זה רק מחזק את מה שכתבתי

פירוש הנקודות המופיעות בכתב הן בעיות בריאותיות (אל תיבהלי, לעיתים אלה סתם כאבי ראש תכופים). הכותבת כתבה שהיא רושמת כתיבה זורמת ולכן הטענה שהיא משתהה בכתיבתה אינו מתאים. ע"פ מה שלמדתי- המוח משדר ליד את הבעיות הבריאותיות והן מתבטאות באותיות. האותיות הן כמו גוף האדם, למשל- האות ו' מסמלת את הגב ולכן נקודות באות ו' יסמלו בעיות בגב, או אפילו אות ו' שנרשמת כסימן שאלה. באות מ', שני הקווים המקבילים מסמלים כליות ולכן נקודה באחד הקוים יהיה בעיה באותה כליה שבצד המסומן וכו'. לכל אות כמעט יש הסבר.

המוח משדר ליד את הבעיות הבריאותיות

בואי נצא מנקודת הנחה שזה נכון, שהמוח אכן משדר ליד את הבעיות דרך הנקודות ולנו נותר רק לאתר נקודות, לפתוח את "אבן שושן" הגרפולוגי ולקרוא מה מייצגת אותה אות, וכך לזהות את הבעיה. ובכל זאת, כמי שלמדה ומפעילה שיפוט עצמי אין לך שום תהיות לגבי הדבר ? הנה תהייה: כיצד המוח מבחין בין האות ו' ( גב ) לבין הקווים האנכיים של האות מ' ( כליות ) ולפחות הימני בין השנים ( כליה ימנית ). בשני המקרים מדובר בקו אנכי ובכתבי יד רבים יש דימיון ( נניח גדם פותח, פלישה למעלה ) בכתיבת הסימנים הללו. בהנחה שיש ממש בתאוריית הנקודות, וכפי שראית יש לכך גם מתנגדים רבים, לא ניתן לעשות הקשה פשטנית כזאת לפי אותיות. המוח לא מסוגל להצמיד בעיות עיכול לקשת הבסיס של האות כ' ובעיות גזים לקשת הבסיס של האות צ'. היות שהמוח איננו מחויב לאותיות ולכן הוא עלול 'להתבלבל' באופן קריטי ובטעות להצמיד נקודת "גב" לאיזור הכליות.. ולהיפך. תהיה נוספת: יש כל כך הרבה סוגי בעיות באותם אברים, כיצד יתכן שלמוח תהיה כזו מגבלת שידור שהוא ידע לשדר רק נקודות ? בקיצור מירה, כפי שציינת יכול כל אחד לאחוז בדעתו ואל תקחי את מה שקורה כאן לכוון אישי, מותר להתווכח ועד כה זה היה בהחלט בנימוס וכבוד. "לכל אות כמעט יש הסבר" מחזיר אותנו שנים רבות אחורנית, פשוט ונוח להיאחז בכך אבל מה לעשות שהגרפולוגיה איננה עניין פשטני כזה. שיהיה לך רק טוב. אודי.

מה לא הבנת ?

את אמורה לסבול מכאבי גב כרוניים, מבעיות במיניות ומקשיים סדרתיים ביחסים שלך עם בן הזוג. זה שנדמה לך שיש לכם זוגיות מופלאה ואין לך בעיות בריאותיות ומיניות זו כנראה טעות, לפי שכיחות הנקודות מצבך חמור בהרבה. אבל יש תקווה: תמחקי בטיפקס את הנקודות ותראי שהכול יסתדר.

Only Eve

New member
אודי ממש שורץ ציניות ....

אני מתנצלת שפגעתי לכם בסטטיסטיקה ...... אוי.. באמת מתחילה לכאוב לי קצת הבטן .. ואתמול בלילה לא קרה שומדבר מיוחד במיטתי .. המצב שלי ממש מתדרדר !!!

שוב הזבל מבית מדרשו של אילון בןיוסף

הנושא הזה נידון כבר הרבה פעמים בפורום, ואפשר למצאו בחיפוש בארכיון. לדוגמא ראו מה שכתבתי באחד הדיונים הללו תחת הכותרת "שרלטנות כאלטרנטיבה". וכן מאמר שלי על נושא המחלות בכתב היד במאמרי הפורום.

sneakers

New member
שוב אתה ואילון בן-יוסף....

די, חדש לנו משהו רגש אותנו

samwised

New member
מירה6 אנא הבהירי

הי מירה, כתבת: "אני יודעת ששילוב בין ע' ל-ל' למטה זה חוסר B12" אנא הסבירי מה ההגיון שמאחורי הידע הזה. איפה עוד ניתן למצוא על כך מידע. למה דווקא השילוב בין ע לל'זה הביטוי בכתב, ומניין יודעים שלא מדובר בויטמין B6 חלילה. דפנה, ששמעה לא אחת על אנשים שאילון אבחן אצלם חסר ב- B12 אבל בדיקות רפואיות שאליהם פנו אותם אנשים, לא הצליחו בקביעה הזו כמוהו...

ועוד שאלונת:

האם לאנשים שכותבים בשפות אירופיות (שכידוע אין שם למד ובטח שלא עין) אין בעיות עם B12? פתי מאמין לכל דבר...

sneakers

New member
מירה6 אל תטרחי להבהיר, אין צורך

למרות שטענתך תמוהה וככל הנראה חסרת כל ביסוס יהיו פה תמיד אנשים 'קטנים' שכל מגמתם ל'נגח' אחרים. אנא מנעי דבר מאכל מפיהם. תני להם להתיבש.

מירה6

New member
תודה, אך אני חייבת להגן על דברי

נכון, זה בוודאי נשמע תמוה- מדוע שאותיות יסמלו בעיות, אך הוכחנו זאת בכיתה. איילון עבר תלמיד תלמיד ופיענח לו את הבעיות הבריאותיות עד לפרטי פרטים. גם לי יש מחסור ב-B12 ואותו ניתן לקרוא בכתב ידי ואצל עוד כמה מחברי. אל תשכחו שהגרפולוגיה היא אינה מדע ולא תמיד אפשר להכליל. הייתי ממליצה לבחורה לבדוק את הנושא ולא לזלזל, יכול להיות שאני טועה ובמקרה זה אשמח להיוכח בכך ולדעת שהבחורה בריאה לחלוטין. לגבי האנשים הקטנים המתנגחים- שמתי לב לכך עוד ביום הראשון שלי כאן בפורום. אני המומה מחוסר הפרגון ומההתנגחות במיוחד של בחורה מסוימת. אשמח לחלוק איתכם את הידע שלי אך לא אסבול עוד ירידות למשך זמן רב.

אבסורד ה-B12

האם ניתן לגלות רק B12? ומה לגבי ויטמינים אחרים מקבוצה B? האם ניתן לגלות מחסור בניאצין (B3)? בפירידוקסין (B6)? בתיאמין (B1)? ומה לגבי ויטמין A,C,D,E או K? או שמא עליהם בן-יוסף עוד לא שמע? ומה לגבי חוסר במינרלים? בסידן, זרחן, מגנזיום, אשלגן, נתרן, ברזל, אבץ ועוד רבים? ומה לגבי חסר בהורמונים השונים? ומה לגבי שאר המרכיבים החיוניים הרבים המרכיבים את גופנו? האם כל אחד ואחד מהם ניתן לזיהוי בכתב? או שמא B12 שפר גורלו וזכה למעמד מיוחד? ומה שמסקרן אותי במיוחד: לפי אילו נורמות רפואיות קובע המוח מתי רמת ה-B12 בגוף היא בתחום הנורמה ומתי היא חורגת ממנו? האם הוא הולך לפי ההנחיות של קופת חולים כללית או לפי מה שקבע משרד הבריאות האמריקאי? והאם אפשר להוציא תדפיס מעבדה של הבדיקות שנעשו לפי שיטת הנקודות? ואולי המחסור האמיתי הוא פשוט בקצת אינטליגנציה ושכל ישר?

מירה6

New member
ואותה "דפנה" שמעה גם

על אנשים שכן קלעו אצלהם? ועל אנשים שכן זיהו מחלות בטרם החמירו? אין לי הגיון ואין לי הסבר, לא מקובל עליך תמשיך עם הדרך שלך, או שכמוני, תלמד, תרחיב את הידע ותקבל עוד דברים שלא תמיד נראים מובנים. בהצלחה.

samwised

New member
למירה חסרת ה-B12

תגידי נא, כמי שזיהו לה מחלה בטרם החמירה, מה קרה לך בכתב ברגע שטיפלת בחסר של הויטמין? והאם את מוכנה לסרוק לנו כתב שלך לפני ואחרי? ואיך זה שבכתה שלכם התקבצו במקרה כל כך הרבה אנשים עם חסר בויטמין הזה כך שניתן היה ממש להוכיח את הטענה, שגם לדבריך היא חסרת הגיון והסבר? והכי חשוב - למה את עוברת למתקפה אישית כלפי וכלפי שמי במקום לענות לי על שאלות ענייניות ששאלתי? האמת - לא, לא שמעתי על אף אחד שדיאגנוזה רפואית של אילון התאמתה אחרי שהלך לבדיקות רפואיות. דפנה

sneakers

New member
מירה עם או בלי ה-B12

אני מפנה אותך שוב לעצתי הנ"ל. די, היי חכמה. עזבי. אולי אנשים מסוימים כאן ישלחו את מחשבותיהם בתאריך מוגדר עטוף בנייר צלופן ובסרט אדום.....

Only Eve

New member
נו אתם מתחילים כבר להדאיג אותי

באיזה סוג מזון יש B12 ? ומה קורה לאנשים שיש להם חוסר מהויטמין בגוף ? מה, עכשיו אני צריכה לעשות בדיקת דם ?? אבל אני שונאת זריקות !!!! מה כבר ביקשתי.. רק בחורה אחת טרחה לנתח את כתב היד שלי וכל השאר פשוט החליטו שיש לי בעיות בזוגיות ושחסרים לי ויטמינים בגוף !!! לא כייף לי

למעלה