אשמח לחוות דעתכם

Only Eve

New member
אשמח לחוות דעתכם

שלום רב, רציתי להודות לכם על הרעיון הנחמד והעזרה שאתם נותנים לאנשים שנכנסים לכאן ומתעניינים בנושא. הבוס שלי כרגע מחפש עובדת שתחליף אותי ע"י מבחנים גרפולוגיים וראיון אישי, והייתי רוצה לדעת מה היו אומרים עליי אם הייתי עוברת מבחן שכזה. כמובן שאינני מצפה מכם להקדיש לי יותר מדי תשומת לב אך אשמח לסוג כלשהו של התייחסות. תודה רבה ו - Keep up the good work ! נ.ב. אני מסכימה שינתחו את כתב ידי ויעלו את התוצאות על גבי הפורום.

Only Eve

New member
אני לא עבר אותי = אני לא עברתי :)

הבוס בדיוק נכנס והוציא אותי מהריכוז :) הייתי צריכה להסתכל שוב, אבל אני משערת שזה לא עקרוני ..... תודה !

כי19

New member
הנה ניתוח.ו כי19 ו 15:00 | 25/04/

הנה ניתוח.ו כי19 ו 15:00 | 25/04/06 שלום לך. את בס"ה די מאוזנת.יודעת מאוד מה שאת רוצה.בתוכך את אדם שאחרי שהחלטת משהו תהיי מאוד שלימה עם זה. בדרך כלל מאוד אופטימית וזורמת עם הענינים והסביבה.מידי פעם פליטות פה,פה ושם. הנך חכמה ומנסה להיות מחושבת בכל התחומים. הנך לבבית מאוד ורגישה לזולת ואחת שיכולה מאוד להתמסר עבור משהו או מישהו(למשל מקום עבודה).אבל כל זה בתנאי שחלילה לא יפגעו בכבוד האישי שלך.אחרת פשוט מאוד תכעסי ואף תתמרדי. מידי פעם תחושות חוסר שייכות(לא ברור לי באיזה תחומים זה בא לידי ביטוי,אבל זה קיים בתחושותיך). מאוד משפחתית ואוהבת מסעבות וחינגות משפחתיות. מבחינת הכשרונות,יש יכולות טובות.אולי קצת משעמם לך להעמיק בנושא ועניין אחד לאורן זמן ושעה ארוכה.אבל יש לך פוטנציאל כשרוני טוב. מקווה שנהינת ומחכה לתגובה.

Only Eve

New member
קודם כל תודה על ההתייחסות !

יש כאן הרבה דברים מאוד נכונים. אני באמת מאוזנת, ומתלבטת ומתייעצת הרבה לפני שמגיעה להחלטה - אבל כשהחלטתי, אני ממש שלמה עם ההחלטה שלי. באמת רגישה ומחושבת, מסורה מאוד בכל מה שאני עושה. תחושת חוסר שייכות לפעמים - גם נכון במצבים מסויימים. מה הכוונה פליטות פה ? דווקא יש לי טקט עד כמה שידוע לי.. באמת חשוב לי שיכבדו ויעריכו אותי, גם אם זה לא במילים או בכסף.. אפשר לקבל יותר דברים שליליים על עצמי ? תודה רבה על הכל
את בהחלט מוכשרת, תמשיכי לעזור בשביל הכייף.

כי19

New member
בטח,את מאוד עם טקט בהתנהגותך.אבל

מבחינת שמירת הפה ופטפטנות,כתבתי שלעתים יוצא לפלוט פה ושם מילים,שיתכן שהנך מתחרטת על זה. דברים רעים:טיפה מצבי רוח פנימיים,שהסובבים אותך לא מרגישים בזה. אהבת העצמי מפותח.

Only Eve

New member
מדהים איך אפשר לדעת על אדם

כל כך הרבה דברים בלי להחליף איתו חצי מילה. תודה על הניתוח, אם יש למפרשים אחרים משהו להוסיף אני אשמח. שיהיה יום נפלא !

לולה120

New member
נקודות בכתב היד

הי לכולם.. עד היום רק צפיתי וזו הפעם הראשונה שאני "פורצת לשידור". מישהו מוכן בבקשה להתייחס לנקודות שמופיעות בתב היד? הן מופיעות לאורך כל כתב היד בעיקר באזור האמצעי אבל בכל "מ" נמצאת נקודה במרכז הקו האלכסוני המחבר..

מירה6

New member
לגבי הנקודות בכתב

אני חושבת שהקו האמצעי באות מ' קשור לבעיות בבטן. שמתי לב שיש גם נקודות קבועות באות ע' למטה, אני יודעת ששילוב בין ע' ל-ל' למטה זה חוסר B12, מישהו יודע מה מסמל נקודה באות ע' בלבד?

shamon51

New member
נקודה באמצע מראה על

כך שהעט נעצרת בנקודה הזו מעין היסוס להמשיך הלאה אך החלק השני של האות סימן אולי לקושי/חשש מקשר עם בן זוג קרוב שמעון

מירה6

New member
אני לא צוחקת

אני רצינית לחלוטין, למדתי בקורס שנקודות סמויות על האותיות שמופיעות בקביעות באותו חלק של האות ובאותה אות מס' פעמים מעיד על בעיה בריאותית.

shamon51

New member
יתכן - נראה לי אם זאת ש

שהקושי הוא ביחס עם בן זוג או בן משפחה קרוב

הייתי מסכם שאולי שניכם צודקים

שהנקודה הבריאותית האופיינית לאותיות ע' יוצרת גם את הקושי ביחסים עם בן הזוג, והיות שהאות ע' היא אות המיניות אזי התמונה ממש שקופה.

shamon51

New member
הנקודה מופיעה הרבה באות "מ"

חוץ מזה - מה נשמע אודי ? Long time no see (in the forum) ahh

Only Eve

New member
סליחה שאני מתערבת ...

אבל לא כל כך הבנתי מה ניסיתם להגיד זה בכל זאת קשור אליי אז מעניין אותי להבין... יש לי בעיות בריאותיות שאני לא יודעת מהן ???? לגבי קשיים עם בן זוג - קשה לי להאמין שזה הכיוון כיוון שאני נשואה באושר כשנה וחצי... אשמח אם תפרטו על מה בדיוק מדובר תודה !

shamon51

New member
אנחנו מנסים להבין את פשר

הנקודות שמופיעות כל הקו המרכזי תוך כדי זה שאת מציירת את האות "מ" שזה מראה על השהיה מסוימת בנקודה הזו בתנופה של היד מה את אומרת ?

Only Eve

New member
לא נראה לי שיש שם השהייה .....

אני כותבת מהר וברצף מוזר לי אבל באמת ראיתי את הנקודות המדוברות למרות שנראה לי שזה בגלל ה"לכלוכים" בעט אולי בזוויות מסויימות הלכלוכים יורדים :) זה מראה לכם כמה אני מבינה בגרפולוגיה ...... קשה לי להאמין שכתב יכול להעיד על בעיות בריאותיות כמו חוסר בויטמינים או ברזל.. אל אם כן זה גורם לתגובות מסויימות בגוף כגון חולשה רעידות וכדומה . בכל מקרה, אני אשמח אם תעדכנו אותי במה אני לוקה :) ואם יש לכם משהו להוסיף שבלט בכתב היד שלי, אני אשמח לקרוא על כך. שמחתי ללמוד מכם ...
המשך יום נעים ושבת שלום !

shamon51

New member
באמת יהיה מענין אם תרשמי שוב

אם כי נראה לי שבאזור הנקודות באות "מ" יש השהיה וירידה הלחץ תקנו אותי ? שמעון

למעלה