אשמח להסבר

שחר 676

Well-known member
סבא יקר! אתה הלוא יודע שדעותינו הפוליטיות אינן מתיישרות לקו, ועובדה, שאנו מצליחים לקיים שיח נקי גם כך.
כולנו בני אדם, וככל שדעתך שונה מדעתי, הרי שבנושאים אחרים, נוכל תמיד לשבת על כוס קפה ולשוחח בנינוחות.
דעתי היא, שאדם שהוגשו נגדו כתבי אישום, אינו רשאי להמשיך ולשרת בתפקיד ציבורי, וכך אכן נהוג בכל משרד ממשלתי.
אבל איכשהו, קבוצה של אנשים החליטה, שאין תחליף לBB ואסור לגרום להדחתו בשום דרך שאינה מסתיימת בקלפי.
שום דבר לא יזיז אתכם מקו המחשבה הזה, וגם פגיעה בבריאות ובכלכלה של כל תושבי המדינה ייראו לכם שוליים מול
אופציה שהמנהיג יפנה את כיסאו.
בסדר. הבנתי. הבנתי שאנשים כמי דיברגנט, הרינגטון, תחרונת, כתומיש ועוד כמה, יעשו הכל כדי לשכנע, שדיבורים כמו אלה שלי או של
סתוונית וחברינו הנוספים הם דיבורים חסרי טעם ותוחלת.
אז אולי אתה צודק. אולי, גם אם 'פה זה בדיוק המקום', כדאי שארד מהעץ? אנסה ליישם; לא בטוח שאצליח.
החוק קובע שראש ממשלה תחת כתבי אישום יכול להמשיך בתפקידו עד פסק דין חלוט.
והמחוקק קבע זאת בכדי למנוע מצב בו גורלה של הדמוקרטיה ( בחירת העם ) יהיה תלוי בשיקול דעת של פקיד כזה או אחר. כל אחד כאמור זכאי לדעתו - גם אתה.

בקיצור יקירי - רק בית המשפט יחליט אם נאשם יורשע או יזוכה - שום פרקליט מדינה / יועמ"ש או כל עובד מדינה אחר לא יקבע זאת.

אתה וחבריך מהשמאל מבקשים לייצר מצב בו הדמוקרטיה ( בחירת העם ) תהיה כפופה להחלטותיהם של פקידים משפטיים ואני בא לומר לך שאין מצב שכך יהיה.

מה שמפריע לך הוא שכבר 13 שנה אינכם מצליחים להשיג רוב אלקטורלי ולכן אתם מנסים לייצר דרך עוקפת דמוקרטיה.

אני יודע שזה קשה - אתה תתרגל.

מ ש ה 53

Well-known member
והמחוקק קבע זאת בכדי למנוע מצב בו גורלה של הדמוקרטיה ( בחירת העם ) יהיה תלוי בשיקול דעת של פקיד כזה או אחר. כל אחד כאמור זכאי לדעתו - גם אתה.

בקיצור יקירי - רק בית המשפט יחליט אם נאשם יורשע או יזוכה - שום פרקליט מדינה / יועמ"ש או כל עובד מדינה אחר לא יקבע זאת.

אתה וחבריך מהשמאל מבקשים לייצר מצב בו הדמוקרטיה ( בחירת העם ) תהיה כפופה להחלטותיהם של פקידים משפטיים ואני בא לומר לך שאין מצב שכך יהיה.

מה שמפריע לך הוא שכבר 13 שנה אינכם מצליחים להשיג רוב אלקטורלי ולכן אתם מנסים לייצר דרך עוקפת דמוקרטיה.

ואז, לאחר שבית המשפט יגיד את דברו, גם אז תבואו ותגידו, שנעשה כאן עוול ואין לקבל את דעת השופטים שהייתה מוטה. לא כך?

נסיך.333

Well-known member
ואז, לאחר שבית המשפט יגיד את דברו, גם אז תבואו ותגידו, שנעשה כאן עוול ואין לקבל את דעת השופטים שהייתה מוטה. לא כך?
מי לא קיבל את הפסיקה של המשטרה והפרקליטות בנושא הצוללות? תזכיר לי..
מי תקף והשמיץ את היוע"ש כשלא ענה על דרישתם?
להמשיך??

שחר 676

Well-known member
אין לי שמץ של ספק שנתניהו לא יזכה למשפט צדק , אפילו השופטת המוערכת רות גביזון ז"ל חשבה כך ולכן נתניהו ימשוך את משפטו כל זמן וירצה להמשיך את הקריירה הפוליטית שלו.

אני מאמין שנתניהו יורשע בסופו של דבר בעבירה מינורית קטנטנה אשר תמנע ממנו לכהן כראש ממשלה אך אין מצב שתכניס אותו לכלא - כך שהמשפט אמור להמשך עוד זמן רב מאד - לדאבונך ושמחתי.

כבר עכשיו אני טוען שהחונטה המשפטית שלנו מושחתת אך אקבל בלית ברירה כל פסק דין שיצא תחת אמתחתה - אני מאמין שבסופו של דבר היא תגדיש את הסאה ותגרום לחקיקה אשר תרסן אותה ותעמידה במקומה....כבר עכשיו אמון הציבור במערכת המשפט נמצא בשפל בו לא היה מעולם ובצדק.

מלחמת נתניהו בחונטת המשפט משולה בעיניי למלחמתה של הדמוקרטיה בדיקטטורה ואני מאמין שקרב זה עוד יהיה הישגו הגדול ביותר של נתניהו.

אשכרה משפט דרייפוס מודרני.

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
אתה כבר יודע מה פסק הדין ואתה אפילו יודע מה נגיד בעקבות פסק הדין, נביא!!!
רק אזכיר לך שהנבואה נועדה לשוטים!!!

מלאכת מחשבת1

Well-known member

חמודי, כל מה שכתבת לא מעניין,
אחרי שציטטת כל הרבה פעמים מדף המסרים שקיבלת ש XXXXXX רוצה להקים ממשלה בתמיכת המחבלים מהרשימה המשותפת.
מה יש לך לומר עכשו על הידידות האמיצה שנרקמת בין ביבי ל מנצור עבאס שהוא תומך מחבלים ידוע.
וואללה הרי אין הבדל בינך לבין אותה אחת שאמרה ש"אם ביבי יאנוס אותי בפינה חשוכה, אני עדיין אצביע עבורו".
ד"א , אם תבקש יפה אני יכול לסדר לך פגישה עם ביבי.

ציטוט משחר 676:

ועכשיו לענין - נתניהו לא יקים ממשלה כלשהי אשר עצם קיומה תלוי בגחמות המשותפת - הוא יכול לנצל את קולו של מנצור עבאס בוועדות כאלו אחרות , להתאמץ לסייע לו בשיפור איכות חייהם של ערביי ישראל (שזה מה שמנצור עבאס רוצה ) אך נתניהו לעולם לא יתנה את קיומה של ממשלה ציונית בתמיכה/סחיטה - פנימית/ חיצונית של חברי כנסת התומכים במדינת כל אזרחיה וזה בדיוק ההבדל בין נתניהו לגנץ ולפיד שהובילו מהלך של ממשלת מיעוט שמאלית התלויה/נתמכת מבחוץ על ידי המשותפת.

שחר היקר, התגובה הזאת שלך מתאימה בדיוק להגדרתי את אותם ימנמנים שטופי המוח שמוכנים לשכב על הגדר עבור ביבי בכל מצב.
הנה, יש לך כבר הסבר מדוע זה בסדר כשביבי חובר לתומך טרור מובהק.
ביבי עוד יפתיע אותך ויצהיר קבל עם וצג שהוא בעד שתי מדינות לשני עמים [כבר אמר פעם בבר אילן], הוא יאסור על בניה בשטחים, ועוד כהנה וכנה, ואתם כולכם כעדר תגידו בקול הכי רם שלכם :אמן.
תמצאו סיבות כמו אלו שרשמת עכשו
בכדי להסביר, בעיקר לעצמכם מדוע זה בסדר גמור.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
אחרי שציטטת כל הרבה פעמים מדף המסרים שקיבלת ש XXXXXX רוצה להקים ממשלה בתמיכת המחבלים מהרשימה המשותפת.
מה יש לך לומר עכשו על הידידות האמיצה שנרקמת בין ביבי ל מנצור עבאס שהוא תומך מחבלים ידוע.
וואללה הרי אין הבדל בינך לבין אותה אחת שאמרה ש"אם ביבי יאנוס אותי בפינה חשוכה, אני עדיין אצביע עבורו".

ציטוט משחר 676:

שחר היקר, התגובה הזאת שלך מתאימה בדיוק להגדרתי את אותם ימנמנים שטופי המוח שמוכנים לשכב על הגדר עבור ביבי בכל מצב.
הנה, יש לך כבר הסבר מדוע זה בסדר כשביבי חובר לתומך טרור מובהק.
ביבי עוד יפתיע אותך ויצהיר קבל עם וצג שהוא בעד שתי מדינות לשני עמים [כבר אמר פעם בבר אילן], הוא יאסור על בניה בשטחים, ועוד כהנה וכנה, ואתם כולכם כעדר תגידו בקול הכי רם שלכם :אמן.
תמצאו סיבות כמו אלו שרשמת עכשו
בכדי להסביר, בעיקר לעצמכם מדוע זה בסדר גמור.

קיבלת הסבר מפורט ולמרות זאת אתה מתעקש לא להבין את ההבדל בין נתניהו לגנץ/לפיד וזה בסדר גמור ;-) - נתניהו ראש ממשלה גם של הערבים ואם אחד מנציגיהם מבקש שיפור בתנאי חייהם של המיעוט הערבי ובתמורה לכך מעניק תמיכה בוועדה כזו או אחרת איני רואה שום פסול בכך. הכל כשר כל עוד יש לנו :

"ממשלה ציונית אשר עצם קיומה אינו תלוי בקולותיהם של תומכי מדינת כל אזרחיה"
הרי כל ילד זב חוטם מבין שבכדי להדיח את נתניהו מתפקידו הסכימו גנץ/לפיד להקים ממשלת מיעוט אשר תלויה בקולותיהם של המשותפת - הסיטואציה עם מנצור עבאס הפוכה ב 180 מעלות מתרחיש האימים אותו רקמו גנץ/לפיד.

אני יודע שאתה מתיימר להיות הרבה יותר חכם משאר בני התמותה |יעני| ולכן איני מבין מדוע אתה מתעקש לא להבין הבדל כה מובן וברור.

עכשיו : לגבי שתי מדינות לשני עמים - כל עוד צרכיה הבטחוניים של מדינת ישראל מתקיימים לחלוטין
{ מדינה מפורזת וכדומה } כולל סוגיית ירושלים - אני מוכן לחשוב על כך שכן אני ימין מתון לא קיצון.
ותכלס כבר עכשיו , בפועל , יש לנו שתי מדינות לפלשתינים , אחת בעזה והשניה ביהודה ושומרון.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
הלו תרגעו.
מאחר וחלק מהמידע שהבאתי נעלם.
אני אציג אותו שנית לטובת "החברים היקרים שלי בפורום"

1. המחלה שלוקה בה אדון הרינגטון הינה מחלה גנטית.
2. הווה אומר הוא ירש אותה מהוריו והוריש אותה לילידיו במידה והילדים שלו.
3. במידה והילדים אינם שלו - הם הרוויחו ביושר את שפיות דעתם.
4. בנוסף לכישוריו הרב גווניים, הרינגטון בהחלט יכול להיות סטנדאפיסט ב ה הידיעה.
5. לכישוריו הרב גווניים, מן הראוי לציין גם את החרטטנות ואת הגרפומניה.

עד כאן השרות ל "החברים היקרים שלי בפורום".

נערך לאחרונה ב:

מלאכת מחשבת1

Well-known member
תראה, כל עוד סברתי שהבעיה שלך נפשית גרידא, ריחמתי, ניסיתי להיות מנומס. כעת אני מבין שמעבר לבעיות הנפשיות הקשות אתה סתם נבלה סרוחה חולה בכלבת שנזקק לפרובוקציות זולות כדי לקבל קצת תשומי.
אז אמנם, אני לא בטוח שמדובר בחידוש גדול במיוחד. התלבטתי גם אם לכתוב את הדברים, שכן כבוד האכסניה וההתנגדות המוכרת של הנהלת הקומונה לכאורה צריכים למנוע זאת. אף על פי כן לא מצאתי לעצמי ברירה אחרת. אמנם עידנתי מאוד את דברי (ואל נא תטעה לחשוב שהם מונעים את החיוך שמרוח על פני גם כעת), אבל את המינימום הזה לא ראיתי דרך שלא לציין.

עם זאת, לא נראה לי שאקרא את תגובתך אם תבוא על הדברים. בכל זאת, התגובה הזאת הייתה מחויבת מבחינתי, אבל עם כל הרצון להיות נחמד ומנומס, יש גבול כמה ארשה לעצמי להשקיע הערב זמן ואנרגיה בשמוק מצוי עם בעיות נפשיות (מה גם שהיכרותי עם המנהלת מלמדת שככל הנראה היא תוציא אותי לחופשה בעקבות אמירת האמת, על אף שאמרתי אותה בעדינות מרובה, כך שממילא לא בטוח שאהיה כאן בשביל לקרוא :)).
הרינגטון כפרה שלי. גם אני אוהב אותך. באמת התורה.....

שחר 676

Well-known member

הוווו יקירי - בוא נתחיל מאותה מצביעת ליכוד שטענה כי "אם ביבי יאנוס אותי בפינה חשוכה אני עדיין אצביע עבורו" - הרי ברור לכל בר דעת כי מדובר באמירה אשר נועדה להרגיז שמאלנים מתוסכלים אשר מזדקנים בעצב תחת שלטון נתניהו - זה שאתה מאמין לדבריה רק מראה עד כמה אתה נאיבי..... גם רבין ופרס היו נאיבים - שאל את יאסר ערפאת :ROFLMAO: .... גם גנץ נאיבי - שאל את נתניהו ;-) - בעצם רובם המכריע של השמאלנים סובלים משילוב בין שחצנות ונאיביות - לכן כל מערכת בחירות נתניהו "מאכיל אתכם לקרדות".

אם מנצור עבאס מאמין לנתניהו אחרי "הערבים נוהרים לקלפיות" - הרי שגם הוא נאיבי אבל אני יכול להבטיחך שהוא הרבה פחות נאיבי משחצני השמאל אשר פעם אחר פעם מוכים שוק על ירך.

ועכשיו לענין - נתניהו לא יקים ממשלה כלשהי אשר עצם קיומה תלוי בגחמות המשותפת - הוא יכול לנצל את קולו של מנצור עבאס בוועדות כאלו אחרות , להתאמץ לסייע לו בשיפור איכות חייהם של ערביי ישראל (שזה מה שמנצור עבאס רוצה ) אך נתניהו לעולם לא יתנה את קיומה של ממשלה ציונית בתמיכה/סחיטה - פנימית/ חיצונית של חברי כנסת התומכים במדינת כל אזרחיה וזה בדיוק ההבדל בין נתניהו לגנץ ולפיד שהובילו מהלך של ממשלת מיעוט שמאלית התלויה/נתמכת מבחוץ על ידי המשותפת.

אני מקווה שהצלחת להבין את ההבדל כמו כן קח בחשבון שלא מן הנמנע כי נתניהו מתכנן למנצור את מה שעשה לגנץ :ROFLMAO: , ראשית הוא תוקע טריז במפלגתו , מפלג אותה ואז מפרק אותה לחתיכות ( כמו את כחול לבן ) - ברגע שעבאס יסיים את תפקידו ההיסטורי ידאג נתניהו להפטר ממנו באלגנטיות או שימשיך להעסיק אותו כל זמן ויצליח להוציא ממנו "חיר" - אבל אל תטריח את עצמך בניסיון להבין את מהלכי נתניהו , זה גדול עליך כפרה , זה גדול על כל שמאלני באשר הוא שם. ;-)

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
לכל אורך הדרך עד היום, אנשי הליכוד שמרו אמונים למפלגה ולאיש [או לאיש ולמפלגה]...
כעת, לאחר שהאדון סער פרש, אנו רואים עוד אנשים שנוטשים את הספינה.
וכן. גם דעת הקהל איכשהו "אוזלת".
כי אם הגרעין העיקרי של המפלגה יכיל דווקא את החנפנים כמו רגב, הדודאים, אוחנה, זהר, מארק ושות'... מי ירצה דווקא אותם?
איכשהו, יש לי תחושה שהספינה הזו מתחילה לטבוע, ללא קשר לשולה או לאבודה.
"מושך הקולות" העיקרי של מפלגת הליכוד הוא נתניהו - לאחר שיפרוש יהיה "מושך קולות" אחר.

תחושותיך לגבי "ספינת הליכוד המתחילה לטבוע" מוכרות לכולנו כבר מלפני שנים ארוכות אז סלח לי אם לא אתחשב בהן במיוחד.

מ ש ה 53

Well-known member
"מושך הקולות" העיקרי של מפלגת הליכוד הוא נתניהו - לאחר שיפרוש יהיה "מושך קולות" אחר.

תחושותיך לגבי "ספינת הליכוד המתחילה לטבוע" מוכרות לכולנו כבר מלפני שנים ארוכות אז סלח לי אם לא אתחשב בהן במיוחד.
והיא אכן טובעת. הליכוד מקבל פחות ופחות מנדטים "בזכות" הנהנתן. אם המגמה תימשך, הליכוד יטבע גם אם נגיע לסבב בחירות חמישי. אבל זה יגיע.

שחר 676

Well-known member
והיא אכן טובעת. הליכוד מקבל פחות ופחות מנדטים "בזכות" הנהנתן. אם המגמה תימשך, הליכוד יטבע גם אם נגיע לסבב בחירות חמישי. אבל זה יגיע.
אני מטיל ספק גדול לגבי "טביעתה" האפשרית... פתאום נזכרתי בבחירות 2015 שם נתניהו התמודד מול ציפי ובוזי.

החונטה השמאלנית תקשורתית "הסבירה לנו" שאין לנתניהו שום סיכוי לנצח וכי הסיפור גמור לחלוטין...אין בכלל טעם לצאת להצביע - סופו של הסיפור ידוע לכולנו ;-)

אז סלח לי אם איני מתרגש מניסיונות "הינדוס התודעה" נוסח "העכברים בורחים מהספינה הטובעת"

1. סער עזב כי נתניהו לא מצ'פר חתרנים.

2. שאשא ביטון כבר מזמן יודעת שאין לה מקום בליכוד - היא ידעה שימיה בליכוד שכן היא ירושתו של כחלון בליכוד - לדעתי היא התנגחה בנתניהו על רקע הקורונה ממניעים אינטרסנטים פופוליסטים תוך ניסיון לייצר לעצמה פלטפורמה פוליטית חדשה בעודה בליכוד - ברוך שפטרנו ממנה

3. מיכל שיר - גדעון סער הוא הפטרון שלה מזה שנים - מה שיאמר לה היא תעשה וזה בסדר גמור - לא צריך חתרנים בליכוד.

4. שרן השכל - הליברלית "הנאורה והמתקדמת" לה יש עבר נעורים "בשלום עכשיו" עזבה עם גדעון שכן היא ממש לא הייתה בטוחה שיהיה לה מקום בפריימריס הבאים בליכוד - כעת הוברר שכלל לא בטוח שיהיו פריימריס בליכוד לפני הבחירות הקרובות...חחחח

5. אלקין - נו טוף - איש ימין קיצוני שלא הסכים עם הקו המתון של נתניהו.....אותו דווקא אני יכול להבין.

בקיצור - חמישה עזבו , טוב שעזבו , לדעתי הליכוד רק ירוויח מכך.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני מטיל ספק גדול לגבי "טביעתה" האפשרית... פתאום נזכרתי בבחירות 2015 שם נתניהו התמודד מול ציפי ובוזי.

החונטה השמאלנית תקשורתית "הסבירה לנו" שאין לנתניהו שום סיכוי לנצח וכי הסיפור גמור לחלוטין...אין בכלל טעם לצאת להצביע - סופו של הסיפור ידוע לכולנו ;-)

אז סלח לי אם איני מתרגש מניסיונות "הינדוס התודעה" נוסח "העכברים בורחים מהספינה הטובעת"

1. סער עזב כי נתניהו לא מצ'פר חתרנים.

2. שאשא ביטון כבר מזמן יודעת שאין לה מקום בליכוד - היא ידעה שימיה בליכוד שכן היא ירושתו של כחלון בליכוד - לדעתי היא התנגחה בנתניהו על רקע הקורונה ממניעים אינטרסנטים פופוליסטים תוך ניסיון לייצר לעצמה פלטפורמה פוליטית חדשה בעודה בליכוד - ברוך שפטרנו ממנה

3. מיכל שיר - גדעון סער הוא הפטרון שלה מזה שנים - מה שיאמר לה היא תעשה וזה בסדר גמור - לא צריך חתרנים בליכוד.

4. שרן השכל - הליברלית "הנאורה והמתקדמת" לה יש עבר נעורים "בשלום עכשיו" עזבה עם גדעון שכן היא ממש לא הייתה בטוחה שיהיה לה מקום בפריימריס הבאים בליכוד - כעת הוברר שכלל לא בטוח שיהיו פריימריס בליכוד לפני הבחירות הקרובות...חחחח

5. אלקין - נו טוף - איש ימין קיצוני שלא הסכים עם הקו המתון של נתניהו.....אותו דווקא אני יכול להבין.

בקיצור - חמישה עזבו , טוב שעזבו , לדעתי הליכוד רק ירוויח מכך.
עכשו גם ראש עירית אילת הולך אחרי סער.
עוד מפלגה שתלך אחורה.

שחר 676

Well-known member
עכשו גם ראש עירית אילת הולך אחרי סער.
עוד מפלגה שתלך אחורה.
הוא לא חבר כנסת - רוצה ללכת ? לך.

הוא כועס על הסגרים שהטילה הממשלה על אילת - שיכעס.
אילת יכולה להיות מפיצת המגיפה הגדולה ביותר בארצנו - טוב שהוטל עליה סגר , הצלת חיי אדם חשובה מכל.

שמלת תחרה1

Well-known member
הוא לא חבר כנסת - רוצה ללכת ? לך.

הוא כועס על הסגרים שהטילה הממשלה על אילת - שיכעס.
אילת יכולה להיות מפיצת המגיפה הגדולה ביותר בארצנו - טוב שהוטל עליה סגר , הצלת חיי אדם חשובה מכל.
מסכימה ב100 אחוז, ראינו מה הביאו החוזרים מדובאי.

אבי בן 1231

Well-known member
הליכוד טובע, השמאל מפורק, ומי נותר חזק ומגובש יחסית אם לא החרדים שיקטפו קופון גדול יותר בבחירות הבאות.

למעלה