אשמח לדעתכם

אשמח לדעתכם

שלום לכולם,
לראשונה בפורום, ומקווה שבמקום הנכון.
אני רוצה לשתף בדילמה בידיעה שאין תשובה חד משמעית אך אשמח לשמוע את דעתכם.
אני בן 36, במערכת זוגית רבת שנים.
בשנים האחרונות התחלתי לפנטז על סקס בשלישייה עם בת זוגי (הילה- שם בדוי) וגבר נוסף. לאחר שיחה עם הילה החלטנו לנסות, ובשנים האחרונות צרפנו כמה גברים. מצאתי את הצפייה בבת זוגי עם גבר אחר מעוררת מאד.. לאחרונה, כחלק מפנטזיות של שליטה והשפלה התעורר בי העניין למגע עם גבר יחד עם הילה. חשוב לציין, כי אני לא מוצא גירוי ומשיכה לגברים באופן כללי ואין לי עניין או ריגוש במגע אירוטי עם גברים. יחד עם זאת, המגע המיני המפורש בנוכחותה של הילה נתפס בעיני כמאד מעורר במיוחד לנוכח האיסור והטאבו החברתי. הילה, אשר פתוחה לכל רעיון וחוויה (כמעט) הסכימה גם לכך ואף עודדה אותי לחקור את גבולותיי.
לאחר חיפושים ממושכים מצאנו את הגבר המתאים אשר נהנה מכל המינים. המפגש היה מהנה מאד, אני ירדתי לו לבד ועם הילה והיה נחמד, אך לא הרבה יותר מכך. חשבתי שמיציתי את העניין, אך לאחרונה התעוררו מחדש הפנטזיות ואף ביתר שאת.
רציתי לדעת, האם זו חוויה מוכרת?, מה משמעות המשיכה למגע מיני אוראלי, ללא שום הנאה ורצון במגע אחר של נשיקות ליטופים וכיו'? ומה פשר התנודות הקיצוניות בסקרנות והמשיכה?

אוהדאדם

New member
אבל למה להיות מבולבל?

קודם כל, נשמע שאתה במצב מצוין: יש בינך ובין הילה תקשורת מצוינת, אתם יכולים לדבר על זה ולממש דברים מסוימים, היא תומכת בך ועוזרת, ואתם שניכם עושים אחד לשני טוב. לפני הכול, כדאי להעריך את זה ולהוקיר את זה.

לגבי השאלה שלך: נראה שיש כאן עניין של התנהגות מינית, יותר מאשר עניין של נטייה מינית. ייתכן שהנטייה המינית שלך היא הטרוסקסואלית, אבל בסיטואציות מסוימות, אתה מציג התנהגות מינית עם גברים. זה יכול לקרות; בדרך כלל זה קורה בגיל ההתבגרות, כאשר בחורים צעירים מתפוצצים מהורמונים וחייבים לשפשף את הזין שלהם על משהו, לא משנה על מה, אבל - זה יכול לקרות גם בגיל 36. למה לא? אז בתוך הסיטואציה, בתוך החוויה, עם הילה, עם הגבר הזר, במיטה שלכם, קורים דברים, ועושים דברים, וחלקם אתה גם עושה עם גבר אחר - זה יכול לקרות. אני לא יודע כמה זה נפוץ, אבל זה לא נשמע בעייתי.

לגבי לרצות לרדת לגבר אבל לא לרצות להתמזמז עם גבר, זה כנראה קשור למקום שאתה נותן להתנהגות מינית מסוימת; יש אנשים שעבורם נשיקה צרפתית זה הדבר הכי אינטימי ever, ואין להם בעיה להזדיין עם כל אחד, אבל להתנשק הם יעשו רק מאהבה. יכול להיות שזה פשוט משהו שלא מושך אותך כרגע.

לי נשמע כאילו יש לך סביבה תומכת להמשיך לחקור, בקצב שלך ומה שנוח לך, ואני חושב שזה מה שכדאי לך לעשות - כאשר יש משהו שמעניין אותך לנסות, להציע אותו להילה, לדבר עליו, ולעשות אותו.

Apikachu L

New member
אין לי תשובות חותכות...

זה יכול להיות כיף לפעמים פשוט להעניק הנאה לאנשים, ללא העניין של גירוי מיני מזה.
אני לא יכול להכנס לך לראש, ולומר מה פשר התנודות. מה שכן, כולנו חווים תנודות שונות במיניות ובמשיכה, ובדברים שאוהבים. זה קצת כמו גלידה - לפעמים פשוט לא בא לנו יותר גלידת תות, ולפעמים אנחנו לא מתלהבים על הטעם, אבל פתאום נורא מתחשק.

אני אחשוב על הנושא הזה עוד בהמשך, אולי תהיה לי תוספת למה שכתבתי.

Rohlf

New member
זה לא אומר כלום

חוץ מדבר אחד: שיש לך כרגע משכה למגע מיני אוראלי, ללא שום הנאה ורצון במגע אחר של נשיקות ליטופים וכיו'
אל תנסה למצוא הגדרה שתתאים לך. כפי שנכתב מעלי, מיניות זה דבר דינמי, נע ונד עם השנים.
כפי שאתה תיארת, בהתחלה לך ולהילה היתה מערכת יחסים "סטנדרטית", אחרי כמה שנים רצית לראות אותה עם גבר נוסף, ובהמשך רצית מגע כלשהו עם הגבר, אבל עצרת כרגע במין אוראלי. אולי יתחשק לך לנסות עוד דברים, אולי לא. אתה לא מחוייב לכלום חוץ ממה שעושה לך טוב.
יש אנשים שאוהבים מין אוראלי, יש שסולדים מזה, יש שאוהבים מין אנאלי, יש שסולדים מזה. כל אחד והגבולות שלו, ומה שעושה לו טוב. התנודות הקיצוניות שלך בסקרנות והמשיכה (ולי זה לא נשמע קיצוני כלל), הן פשוט הדינמיקה האישית של המיניות שלך.
גם לי יצא פעם להצטרף לזוג דומה, גם שם הגבר התעניין בעיקר במין אוראלי, ולא עניים אותו נשיקות ליטופים וכו', אז זרמנו עם מה שעשה לכולם טוב, וכולם נהנו.
בקיצור, תבלה בנעימים!

ferdinand

New member
ועוד מש'ו

קודם כל, מצטרף לקודמיי ומפרגן פירגון גדול (וגם קצת מקנא
)
על הזוגיות המדהימה שיש לך!.

אני חושב ש-בילבול נובע מזה ש-תפיסות עולם כאלו ואחרות שיש לנו
על דברים כאלו ואחרים - מתערערות.
תפיסות עולם, או למעשה - דעות קדומות.

ה-"טאבו" מצד אחד הוא אלמנט מעורר ומרגש מבחינתך, כמו שאתה מעיד.
מצד שני - למה בעצם "טאבו"?!
מי אמר שזה - אסור?! מי אמר שיש בזה משהו פסול?!

אולי חלק מ-הבילבול נובע מזה ש-
נגיד, לרדת לגבר היה נחשב בעיניך "טאבו".
משהו שהוא לא אתה.
הרגשת שזה "נחמד" (או - "רק נחמד")
כי בעצם זה - "אסור".
אבל דווקא - זה כן עשה לך טוב,
ובגלל זה חשבת ש-"מיצית", ובגלל זה עכשיו ה-"פנטזיות" חוזרות "ביתר שאת".
אולי אני טועה, אבל נראה לי - ש-הבילבול, התנודות הקיצוניות האלו וכו',
נובעים מזה ש- אתה מונע מעצמך, דברים שבא לך לעשות אותם,
בגלל שאתה שבוי בכלמני מוסכמות חברתיות (כמו ש-גבר לא יורד לגבר)
ו-מה זה אומר עלי? מה אני הומו?....

אז פשוט - שחרר!
תעשה מה שטוב לך, מה שעושה לך טוב, מה שבא לך,
בלי לנסות להגדיר או להבין.
על אחת כמה וכמה - בתוך זוגיות כזו מכילה, פתוחה ומקבלת!

newron26

New member
אני גם במצב שלך ...

אין לי שום רצון לנשק בחור, או ללטף אותו, אבל זה ממש לא קשור לאיבר מינו

גם לי יש משיכה חזקה לאיבר מין של גבר, וגם אני מתנסה והתנסתי עם גברים, והיה מדהים - כמו שאף בחורה לא הייתה.

כך שאני לא יודע מאיפה זה בא, וניסיתי לחקור את זה הרבה - בלי הצלחה,

אבל לפחותתדע שאתה לא לבד בעולם.

גאגBALL

New member
אתה מתאר פנטזיית cuckold

כפי שציינת בעצמך, הפנטזיה קשורה ברגשות של שליטה והשפלה.
יש מידע נוסף בויקיפדיה.
אגב, לי יש את הפנטזיה המשלימה (להצטרף לזוג).

גאגBALL

New member
תיאור קצר, למתעצלים לחפש

השם המוזר-משהו cuckold הוא מונח די עתיק באנגלית המגיע משמה של ציפור הקוקייה.
הקוקייה הנקבה נוהגת להחליף בני-זוג באופן תדיר ואף להטיל את הביצים שלה בקן של ציפורים אחרות.
הפירוש המילולי ל-cuckold הוא "קורבן לניצול בידי הקוקיה" והוא מתאר בעל לאשה המקיימת יחסי מין עם גברים אחרים שלא בידיעתו.
המונח קשור לרעיון של "ודאות הריון" ולחרדה של גברים מפני גידול צאצא שאינו שלהם מבחינה ביולוגית.

ככינוי לפטיש, המונח מתייחס לבן-זוג (בעיקר גבר) המפיק הנאה מזוכיסטית מצפיה בבת-זוגו כשהיא מקיימת יחסי מין עם גבר זר.
הגירוי המיני של ה-cuckold נובע מכך שהחויה משפילה וגורמת לתחושה קורבנית של חוסר אונים וניצול.
האישה יכולה לקיים יחסי מין באופן פסיבי או לקחת תפקיד דומיננטי יותר ולתרום באופן אקטיבי להשפלה של הבעל (ע"י השמצות מילולית או שליטה בבעל, שמונחה למצוץ לגבר הזר ("bull") או לבצע מעשים מיניים משפילים אחרים).

יש לציין שה-cuckold בד"כ איננו נמשך לגברים. משיכה לגברים איננה רלוונטית לפטיש. ההנאה של ה-cuckold היא מזוכיסטית, בדס"מית. לא הומוסקסואלית.

הפטיש שייך לספקטרום ה-BDSM ואיננו נדיר כלל.
עם זאת, הפטיש איננו מוכר יחסית לציבור הרחב. לא קשה לנחש מדוע

סביר להניח שגברים רבים פשוט מדחיקים את הפנטזיה הזו משום שאינם מבינים אותה או טועים לחשוב שמדובר בהומוסקסואליות.

פורנו cuckold ניתן למצוא בכל Tube של פורנו באינטרנט.

ferdinand

New member
זה קטע!

באמת תהיתי מאיפה בא השם של המושג הזה!
מודה, לא טרחתי לגגל!

Apikachu L

New member
החכמתי!

ברשותך אני אוסיף את זה למילון המונחים של הפורום, לאור העובדה שאנחנו נתקלים לעיתים קרובות בשאלות בסגנון.

איך נקראת הפנטזיה המשלימה? יש לה שם מיוחד?
יש מקומות בהם הוצא שם בעברית?

גאגBALL

New member
תיאורטית, "בעל נבגד"\"מצמיח קרניים"

למיטב ידיעתי, בעברית עדיין לא מדברים על זה בכלל. כפטיש. זה עדיין טאבו מגונה. מי שמכיר, משתמש במילה cuckold.

נושא הניאוף הוא אולי הטאבו העמוק והקמאי ביותר בכל חברה. לכן העיסוק בו נעשה בעיקר דרך הומור.
התופעה של ממזרים ה-ר-ב-ה יותר נפוצה ממה שנהוג לחשוב.
חברה מסורתית ודאי אינה מכירה בלגיטימציה של לרצות-לזיין-את-אשתו-של-מישהו-אחר. לכן הכינוי הוא "נואף בן-מוות"

הריגוש מהידיעה שמדובר באשה של מישהו אחר בהחלט קיים. ונבדל מהריגוש הכללי של מין.
ברור לי שעצם ההצרה הזו תעלה תגובה פבלובית של צדקנות קדושה ושל הכחשה אצל הרבה אנשים. קצת כמו הומופוביה.
הריגוש הזה הוא נורמטיבי, לדעתי. בניגוד לפטיש של ה-cuckold שהוא יחסית נדיר וקשור במזוכיזם. לכן זכאי לכינוי "פטיש".

עם זאת, הפטיש המשלים ל-cuckold כולל גם הנאה BDSMית מההשפלה של הבעל. ולכן גם רצון לקיים יחסי מין הומוסקסואלים עם הבעל כביטוי לשליטה. קצת כמו בכלא.
אבל אין שם מיוחד לפנטזיה המשלימה, למיטב ידיעתי.

היה קשה מאוד לדון בנושאים כאלה בצורה פומבית ממש עד לא מזמן, ללא האנונימיות של האינטרנט. ומבלי שיוציאו אותך להורג

מי לא מכיר בדיחה בסגנון הזה?

"בעיר אחת היה כומר אליו אנשי העיר היו מתוודים בחטאיהם.
הכומר שם לב שהרבה אנשים מתוודים על ניאוף וכך הוחלט שבמקום להגיד
"בגדתי" יגידו הנואפים "נפלתי".
אחרי זמן מה מת הכומר והגיע כומר חדש לעיר.
יום אחד ביקר הכומר החדש את ראש העיר ואמר לו:
"אתם חייבים לתקן את המדרכות ב עיר הזו, כל הזמן אנשים מספרים לי שהם נפלו!"
ראש הע יר שהבין את הבלבול פרץ בצחוק מתגלגל.
אמר לו הכומר:"מה אתה צוחק? אשתך נפלה כבר פעמיים...!"

Apikachu L

New member
הרעיון של לרצות לקיים יחסי מין

לא מתוך משיכה מינית אלא מתוך שליטה קצת מוזר לי - זה רעיון שלא נתקלתי בו הרבה בכל מיני מקומות, והוא חדש לי במידת מה.
אתה רוצה לספר על זה קצת, מתוך החוויה שלך?

גאגBALL

New member
יש לזה מניעים שונים (מין כשליטה)

מין כביטוי לשליטה יכול להגיע מהרבה מאוד מקומות שונים.
אבל במקרה הזה, מדובר במין כאמצעי להכנעה.
תופעות רלוונטיות הן זובורים, למשל.
בקולג'ים בארה"ב יש Fraternities - "מועדנים סגורים" של גברים שכדאי להיות שייך אליהם.
כדי להתקבל ל-Fraternity צריך לעבור (מרצון ובהתנדבות) טקס חניכה משפיל שכולל הרבה דברים שהשתיקה יפה להם.
הנקודה היא שבמסגרת הטקסים הללו המצטרפים החדשים (pledges) גם נדרשים בהרבה מקרים למצוץ לותיקים או לקבל מין אנאלי אגרסיבי.
המשתתפים (הן בצד הנותן והן בצד המקבל) הם לרוב הטרוסקסואלים.
העסקה שמתבצעת כאן היא עסקה של כניעה שמייצרת את ההיררכיה בין צעירים לותיקים באמצעות דיסוננס קוגניטיבי.

עבור הותיקים, יש הנאה מינית *חזקה מאוד* מהתחושה של השליטה. מהידיעה שהצעירים לא נהנים מהאקט עצמו אבל בכל זאת עושים זאת מרצון. אם הכניעה היתה תמורת כסף\מתוך אונס היא חסרת משמעות מההיבט הזה.

התיאוריה שלי היא שהמנגנון המיני הזה יכול להיות איזה מנגנון ארכאי שנועד לייצר חבורות היררכיות של ציידים בתרבויות של ציידים-לקטים (שהתקיימו עד המהפכה החקלאית לפני 10,000 שנה בערך), או משהו מופרך אחר בסגנון.

בכל מקרה, להערכתי יש הרבה סטרייטים שרוצים לזיין סטרייטים אחרים לשם כח ושליטה. השפה מלאה בביטויים שקשורים לכך וגם בחרדה מפני כך (יש הרבה סטרייטים שממש מפחדים שהומואים ירצו לאנוס אותם).
עוד טאבו קמאי מודחק.

לגבי החויה הסובייקטיבית שלי: המשיכה שלי לגברים ולנשים פועלת בצורה שונה.
אני נמשך רומנטית לנשים בלבד והמין שלי איתן הוא בד"כ רך והדדי עם דגש על הסיפוק של האישה, בדרך כלל.
התחלתי להמשך לגברים רק בגיל ההתבגרות. מאוד הפתיע אותי לגלות שקיימים גברים שמוכנים בכלל שיחדרו אליהם. כלומר, מבלי שירצו לרצוח אותך בתגובה.
המחשבה על כך מאוד הלהיבה אותי. הגירוי המיני פה עובר דרך מנגנון אחר לגמרי שקשור באגרסיביות.
החוויה הראשונה שלי עם גבר הפתיעה אותי. גיליתי שההנאה שלו מכל העניין הורסת את הפנטזיה שלי כמעט לחלוטין

גאגBALL

New member
שכחתי לפרט לגבי חוויה של הצטרפות לזוג

בהצטרפות לזוג, יש קודם כל את המין עם האשה. המין עם ה-cuckold הסטרייט *הרבה* יותר טוב ממין עם גבר שנמשך לגברים.
משום שהמין עם ה-cuckold מתאים לתבנית של הכנעה ושליטה כפי שתיארתי.
לא הייתה לי שום חוויה מינית שהיתה טובה יותר

orald

New member
אני לא מתביישת.

אומנם אין לי פטיש מזוכיסטי, ואולי יש הבדל כלשהו, אבל אני מודה, וזוגתי יודעת, שאני אוהבת לראות אותה עם נשים אחרות.
אני חושבת שחלק מזה אולי נובע מ"חיסרון" שאני חשה לפעמים בגלל שלטעמי אני עוד לא אישה "שלמה" מספיק בשביל עצמי.

גאגBALL

New member
יש הסברים נפתוליים

"In Freudian analysis, cuckold fetishism is the eroticization of the fears of infidelity and of failure in the man's competition for procreation and the affection of females.In his book Masochism and the Self, psychologist Roy Baumeister advanced a Self Theory analysis that cuckolding (other forms of sexual masochism) among otherwise mentally healthy people was a form of escapism. In this theory, cuckold fetishists are relieving themselves of the stress of the burden of their social role and escaping into a simpler, less-expansive position."

כלומר, לפי פרויד אצל ה-cuckold קיים פחד מבגידה, משום שהוא אינו מרגיש "מספיק גבר" עבור זוגתו. הוא מפחד מהתחרות עם גברים אחרים.
הפחד עובר ארוטיזציה והופך לפנטזיה. מטרתה לגרום לסיטואציה להתרחש מרצון, תחת שליטה, וכך למנוע מהפחד להתממש.
תאוריה שניה גורסת שזוהי בריחה אסקפיסטית מהסטרס הכרוך בתפקיד הבעל (לספק את אשתו מינית).

orald

New member
הממ, חוץ מזה שפרויד היה דפוק בראשו לדעתי...

מה עם כל החרמנות התמידית שלו על אימו, ההסבר הזה לא עובד עלי כי...אין לי חשש כזה.
לא מקנאת.

פשוט אוהבת. לראות בנות. להיות עם בנות. וחלק מזה, כמו שאמרתי, "משלים תמונה" בראשי שאני יודעת שלי אישית קשה להשלים במצבי הנוכחי.

דווקא עם גבר לא הייתי רוצה לראות אותה(לא שהיא הייתה רוצה), כי זה פשוט "בעעע" למדי כמעט תמיד.

גאגBALL

New member
זה בדיוק מה שאת מתארת

"משלים תמונה" - בא לפצות על מה שהיית רוצה לעשות לה בעצמך ואינך יכולה.
ה-cuckold הזכר חושב שהוא לא מספיק גבר (לרוב, אגב, יש להם זין קטן). אז הוא מפצה על כך עם גבר שחור גדול עם זין ענק.
את לא גבר. לכן, אם את סוג של cuckold, הגיוני שתצרפי מישהי שממלאת את התפקיד שהיית רוצה את למלא בעצמך.

כל הרעיון מאחורי הניתוח הפסיכואנליטי הוא שהמניעים לא ידועים לאדם המתנהג. כלומר, אם הניתוח הזה הוא נכון אז לך פשוט יש את הפנטיה. את לא חושבת לעצמך "הממ... אני לא מספיק אישה ולכן אני אצרף אשה אמיתית מיוזמתי כי אני חוששת שאחרת בת-הזוג תבגוד בי מתוך חוסר סיפוק" באופן מודע. את פשוט רוצה לראות את בת הזוג עם מישהי אחרת וזהו.

פסיכואנליזה היא לא מדע. את יכולה לטעון שזו שרלטנות. אבל עדיין צריך להסביר מדוע (תיאורים גרפיים בדרך) גבר שחש חסך בגבריות שואב הנאה מזוכיסטית (חש מושפל וחרמן מאוד כתוצאה מההשפלה) מצפיה באיש שחור גדול מפרק את אשתו. מדוע הוא חש צורך להשפיל את עצמו עוד יותר ולמצוץ לו את הזין או "לנקות אחריו", למרות שהוא ממש לא בקטע של זין וכל זה לא היה עובד בסטיאציה שאשתו לא נמצאת בה.

אני נוטה לקבל את ההסברים האלה. בעיקר משום שקיימים הרבה מאוד פטישים נוספים מהזן המזוכיסטי שהמקור שלהם הוא בחרדה, אם לא כולם.

למעלה