אשמח אם...

007star

New member
אשמח אם...

שלום אשמח אם תנתחו את כתב היד שלי בקובץ המצורף תודה מראש...

TIME4U

New member
היי חן

מהתרשמות מהירה ומתנצלת אם אני טועה (עדיין בתהליכי למידה): זה יפה שאתה חושב על הכיוון של הרצון לעזור לאחרים, אבל אני לא בטוחה שיהיו בך את המשאבים הנחוצים (מבחינה רגשית-נפשית) לאורך זמן בכדי לדבוק בזה, ורצוי אולי שתיתן את הדעת קודם כל בהשקעה של איחוי פנימי בתוכך.

TIME4U

New member
אני אנסה

יש ככל הנראה משקעים כלשהן שהביאו לכל מיני תחושות חוסר (בבטחון , בנחישות, ביציבות,בדימוי העצמי,בייחודיות האישית שלך, באמון בעצמך , ביכולתך ובכישורך ועוד) , ואלה מקשים עליך להסתגל למצבים כלשהן בחיים ובין היתר בתקשורת שלך עם הזולת, ביכולת להעניק ,להאמין, לחוות ועוד. וכשכתבתי שרצוי שתאחה קודם כל את מה שקורה בתוכחך, התכוונתי בעצם לזה שתעזור לעצמך קודם , שתנסה להשתחרר מאותם דפוסי מחשבה שהתקבעו במהלך השנים ,שתנסה להתמודד עם הקשיים הפנימייים שלך בכדי שיהיו בך הכוחות להירתם למען עזרה לזולת. חן, אני לא בטוחה שאני לא מטעה, קח את הדברים בערבון מוגבל ובמקביל אשמח לשמוע מה דעתך.

007star

New member
אני דיי...

יש במה שאת אומרת משהו... דיי הרבה בעצם, אבל אני מבין מה בפועל אני יכול לעשות??? ועוד שאלה למה אני יותר מתאים לפי דעתך??

TIME4U

New member
אני לא יודעת לכוון אותך מקצועית

ולא בטוחה בטיפים שאני יכולה לתת לך להמשך דרכך, כתבתי לך את מה שהיה לי לומר ותודה שהגבת. אני מקווה שתקבל חוות דעת מחברים נוספים, בכל אופן המון בהצלחה.

ורד9

New member
star

נראה לי שאתה טיפוס העומד על עשיה מאורגנת ומסודרת בעל מחוייבות גדולה ליעילות. אתה ניחן בגישה מעשית ויעילה ואוהב כללי פעילות מוגדרים. בהחלט יכול ללמוד הנדסה, רפואה אולי מנתח,אורטופד ,פתולוג.

גאיה111

New member
ולמי אין קשיים פנימיים?

למה להדגיש את השלילה? ואוליי דווקא על ידי עזרה לאחרים, הוא ייעזר גם בעצמו. תחשבי על זה.

TIME4U

New member
חשבתי על זה ולמרות זאת

בחרתי לכתוב לו את מה שכתבתי (בצורה העדינה והבונה ביותר שיכולתי) תוך שהסתמכתי על מספיק סימנים תומכים , ולטעמי לא היה מוצא אחר או טוב יותר בכדי לשקף לו תמונה אמינה ואמיתית למצב .

ורד9

New member
אפשר לומר

שהוא קצת מופנם, ובתוך המעגל הפנימי והמצומצם של החברים הוא מגלה את תכונותיו הטובות.

mali0055

New member
הי חן.

כתב ידך בוגר מהמקובל בגילך. יש לך ראיה ריאלית ומפוכחת כלפי החיים והמציאות וברור לך מי אתה, מה אתה שווה ולאן פניך מועדות בחיים. תחום המדעים המדויקים תפור עליך, אתה ממוקד , חד וזריז. אתה יכול להיות רופא מצוין וגם חשמלאי מצוין. נקודת התורפה שלך היא בתחום הסובלנות. אתה קצר רוח ואנשים טרחניים וקשיי הבנה מוציאים אותך מדעתך. ובכלל הפן הרגשי אצלך מדורג בדירוג נמוך.

כי19

New member
שלום חן.אני נוטה להסכים עם מה שTIME4U

כתבה לך בקשר לעניין הרגשי איתך. אבל אכן אני רואה שכתב ידך מצד שני בוגר יחסית לגילך,כאילו שכבר חווית הרבה בעיקר מבחינה מחשתית שכלית והעמקה בחיים בכלל.כלומר אני שם לב שיש לך צד מאוד ענייני ורציני באישיות שלך,שאופן יחסי לא מוצאים הרבה בגילך. אני מוצא אצלך הרבה מאוד התלטויות חזקות והרבה מאוד גמישות מצידך,לכן אני חושב שאם תחליט ללכת על כייון לימודים מסוים כיום ,אתה בהמשך תרגיש חוסר בטחון בהחלטתך,ומאוד תתחבט רגשית לעזוב או לא. לכן אני חושב שאתה חייב יעוץ תעסוקתי.(אם זה גרפולוג בעל נסיון ומוכר ובעל הסמכה. או אם זה במכון ליעוץ תעסוקתי שכולל שיחות עומק עם פסיכולוגים תעסוקתיים שהוכשרו לכך במיוחד. הכי טוב שתלך על שני האופציות,ובכך תרגיש עוד יותר סגור עם החלטתך בסוף. רק אל תמהר להחליט ולהירשם,תפנה ליעוץ שזה יעזור לך להיות מאוד שלם עם ההחלטה שלך בהמשך). מקווה שטיפה עזרתי.בכל מקרה יעוץ בפורום לא מחליף יעוץ מקיף ורציני.

כי19

New member
חן,אני הייתי ממליץ לך מבין שני התחומים שציינת

(ולא בדקתי כ"כ מתוך שאר האופציות). על רפואה על פני חשמל,משום שהנך טיפוס די חם ורגיש אבל גם אוהב להיות מרשים ומכובד,ואני לא מתכוון שאתה מוחצן,אלא בכללית.

007star

New member
תודה רבה לכולם על התגובת...

אני ינסה לישם את העצות שלכם.

mali0055

New member
אח שלו.

אנשים פה השקיעו את מיטב שניותיהם באבחון כתב ידך ומצפים להתיחסות ספציפית .

ורד9

New member
../images/Emo203.gifחן,ספר קצת על עצמך../images/Emo26.gif

כדי לקבל feed back לנאמר

למעלה