אשמח אם...

007star

New member
הא...

אני באמת דיי ביישן ומופנם,וכנראה יש לי בעיה חוסר ביטחון (שאני לא ממש יודע להתמודד איתה), ובקשר לבגרות, מתרוצצות לי בראש כל מני מחשבות שלא כל כך מתאימות לגילי כמו איך אני מבזבז את החיים על דברים סתמיים, החיים עוברים מהר וצריך לנצל אותם כמה שאפשר ועד ועוד... ובקשל לסובלנות (יצאתי דיי מגעיל) "אתה קצר רוח ואנשים טרחניים וקשיי הבנה מוציאים אותך מדעתך" אני ינסה לעבוד על זה לא כל כך שמתי לב לזה...

mali0055

New member
אל תיקח קשה

ברמה החיצונית אתה מתנהג באדיבות ובנימוס, זה מתבטא בקוצר רוח פנימי כלפי טרחנים וטמבלים למניהם, ואילו שיש להם מעט אינטואיציה בקודקודם יחושו באי נעימות.

TIME4U

New member
'שילוד חד צדדי מדלדל עיצוב'

הגדרה של אודי ה'מרסס' , עברתי כרגע על חומר ישן ששלחת אודי, וזיהיתי את הסימן הזה כאן, האם אני צודקת (כמה אפשר לחכות???)?

יש נוכחות של שילוד חד צדדי, האם אני

הגדרתי זאת במקום כלשהו כ: "מדלדל עיצוב" ? מוזר לי. אמנם, זה בהכרח גם "מדלדל עיצוב" אבל מצד שני צריך לחשוב מה התרומה של ההגדרה הזו ( מדלדל עיצוב ) להבנת האופי, מה בפועל מדלדל כאן.

אגב, זה עשוי לצבוע את חוש הביקורת

בגוון נגאטיבי שמתקשה להתלהב ולהתפעל, ומנגד מתחדד כשהוא נדרש לתאר את חצי הכוס הריקה. ממה שנקרא, כייפי כזה, מהשופטים היותר סקפטיים וקוטלים של "כוכב נולד" - גם כשהם מתובלים בנימוקים ודברי טעם.

TIME4U

New member
אוקי, אני אזכיר לך משהו

ואני רואה שהחוט המגשש שלי עבד עכשיו והצליח 'ללכוד' אותך, אחד אפס לטובתי. אז כפי שהבהרת לנו בעבר: שילוד חד צדדי שמדלדל את העיצוב זה שילוד שמעמיד את האות על קוויה המרכזיים אך באותה עת גם פוגם ברמת הצורה והעיצוב (מדלדל ומחסיר ממנה באופן 'לא מוצלח'), דבר שעשוי להתפרש כהעמדת דברים על עיקרם והבהרתם אך לקות כלשהי בשיקול הדעת , תוך שמתעקש לראות בדבר מסויים את העיקר ואילו הדלדול מלמד אותנו שנעלמים מעיניו אפ]שרויות נוספות, שיש עיוורון כלשהו . כעקרן יש צמצום בפעולת הרישום ומיעוט הכתיבה תוך הדגשת ציר אחד, יש הדגשה של מימד אחד עיקרי והחסרה של האחר. בגדול, בשילוד חד-צדדי , יש כמעט תמיד מחסור בולט/צורם בכושר ההסתגלות למשהו - ורק הזכרתי לך את מה שאתה הסברת, הבמה לרשותך.

TIME4U

New member
והנה המחשה שתזכיר טוב יותר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=225&msgid=90280862

וואלה, זה ממש יפה, טוב שהזכרת לי

שזה אני כתבתי, גם כעת נדמה לי שאני קורא את זה בפעם ראשונה. ממש טרגדיה יוונית.

למעלה