אשליות...?

dance of life

New member
אשליות...?

אתה לא קורא, אבל מה זה משנה.... נדמה לי שהפעם באמת נפלתי בפח במלוא העוצמה. לא פיקפקתי, לא חשדתי לרגע שככה זה יהיה. באמת האמנתי שסבלתי מספיק, והנה, באה הישואה, המנוחה, הנחלה... האהבה, הסוף לכאב, הסוף לבכי שלי, הסוף לסוף שלי. והנה, כמו מטומטמת, שוב נופלת, ושוב לא מבינה מאיפה זה מגיע. כולם אומרים לי להפסיק לחשוד, להפסיק לדאוג ולהפסיק לא לבטוח באנשים. והנה, בטחתי באחד, נראה כל כך אמיתי, כל כך חבר, כל כך שלי. וכל כך טעיתי שזה מר בלב וזה מר בנשמה וזה רע לדמעות שלי ששוב פורצות, ושוב, שוב אני לבד כמו אתמול, כמו היום שלפניו, כמו החודש, השנה שלפניהם... וכאילו מקסם, הכל שוב מתבלגן, ואמא שוב חולה ואני שוב אובדת ביני לבין עצמי... והמחלה שוב צועקת "קחו אותי" וה"חברים" שוב לא יודעים די בחוסר רגש... והכשלון חונק למוות את טיפות החיים המעטות שנותרו בי... הפעם אני כבר לא כל כך נשברת, אולי כי הבטחתי לך שאני לא נפגעת מהר (יותר, כי אני כבר מאד חזקה אחרי הכל...) ואני גם לא אהיה כנה - לא אגיד לך, אני נשבעת שאעשה את עצמי אוהבת ומחבבת וסומכת, כאילו הכל טוב, כאילו הכל אמיתי. והרי שנינו יודעים(או שבעצם אתה לא..?) שזה לא כך. שמישהו בעולם הזה יזכיר לי - מי המציא את המילה "חבר"? מי הגדיר אותה במילון? או שהגדרת המילה תשונה, או שהיא תוצא מהמילון לאלתר, כי אין דבר כזה. פשוט אין. אין בעולם הזה, אף לא אדם אחד שיודע להבטיח וגם לקיים. שיודע להעיד על עצמו דברים נכונים ולא להרעיף מחמאות על עצמו, שאין להן כל בסיס. ובעתות מצוקה שכאלה אני כותבת לך, או בעצם לכל אחד. לכולם. מה אעשה..? שוב נפלתי שוב אקום אני כבר חזקה, או לפחות עושה את עצמי. והפעם אמשיך הלאה כאילו מעולם לא היה, אפילו לא אתן לך להותיר חותם בנפשי, כבר אין שם מקום, די צפוף.. וכשתבין, ואינני חושבת שזה יקרה אף פעם, כשתבין, אולי תוכל להוכיח לי שאני לא צודקת... ובינתיים אלך לשתות מכוס דמעות, להטעין את המלאי, לזה שיבוא אחריך. ואמות לי שוב בשקט, כמו בימים שאתה אומר שאתה לצידי ואתה כל כך לא. ושוב אדמיין איך אני מספרת לך מה עובר עלי ואיך אתה מחבק ואומר "יהיה בסדר" ושוב מדמיינת, שאתה, יותר מכולם, באמת מבין. וכמו שכתבתי... מדמיינת. לא יותר, לא יותר. רק מדמיינת. אשכח את שאהבתי עוד לפני שזה קרה. אקדים את המאוחר לבוא..

ה מוזה

New member
......

מה כבר ביקשת ? מעט אהבה יד מלטפת וכתף לצידך שלא נעלמת שתמיד תהיה לך שם בשעת צרה ..בשעת שמחה , נפש תאומה לאהוב עם כל הלב והנשמה והלב ג'וליה יקרה לא יודע דרך אחרת מלבד דרך הנתינה והאמונה ..דרך התקווה שהנה ..הנה מתממשת אשליה ,קורמת לה עור וגידים .. ועם כל צעד קדימה ..מרפים מעט את ההגנות ,החשדות ..מתמסרים עם כל הלב חלום שמתגשם . ההתפקחות ..היא כאב חד ועמוק ..כאב שמעיר מחדש את כל השדים הישנים שנעלנו אי שם בתיבת הזכרונות ,מציפים אותנו בלחישות ..בדמעות ובזכרונות וכמה מוכר .. בכל פעם מחדש קול ההגיון והשדים זועקים עד לב הנשמה "לא פותחים יותר פתח בחומה ,לא סומכים על אהבה " והלב ..הוא בשלו - פשוט רוצה לאהוב ,יצור תמים שמקווה ומאמין באנשים מייחל כל כך לאותה נפש ששמה חבר ,חבר מעומק הלב . יודעת כמה קשה היה לכתוב את המילים שלך כאן ,לגעת במקום רגיש וכואב כאב לי ילדה ..זוכרת אותך כאן לא מזמן קורנת מאושר .. וביחד עם זאת יודעת - שאת תצמחי ותפרחי בזכות הנפש היפה שבך ויום יבוא וחבר נאמן ישכיל לשמור על הפרח הנדיר שאת

dance of life

New member
מוזה שלי...

מדהימה את ומדהימות המילים שבך... את מצליחה בכל פעם מחדש להעלות דמעות בעיני ולרוקן את ליבי מכאב.. להכניס ללבי שמחה, והרבה הרבה רגשות טובים של תודה, על שיש אנשים כמוך בעולם הזה.. את נדירה ממש! את כותבת את מה שחש ליבי ושזועקת נפשי ואין בך די לכח שאת נותנת לאחרים.. את מדהימה אותי שוב ושוב, ואני כל כך אסירת תודה על שמצאתי את הפורום הזה ואת הנכונות שבי להיות בו ולהשאר בו, ועל שאני מכירה אותך, את המעט שבך, ויודעת שמה שאני לא מכירה בך, מדהים בהרבה.. שירבו אנשים כמוך, רק עוד כמה, והעולם יהיה כל כך הרבה יותר טוב ויפה... וכן, קרנתי מאושר אז בזכות אותה סיבה עליה רשמתי במכתב, אותו חבר, אותה אמת שחשבתי שמצאתי. אבל יודעת מוזה, אני לא חושבת שאיבדתי את האושר הזה הפעם לגמרי שוב. כי את האושר שלי הפעם ליוו אנשים, את בעיקר. והפעם אני לא יכולה להחביא אותו או לחשוב שלא היה קיים כי יש עדים, ויש לי אותך להזכיר לי שתמיד יש עליות אח"כ ושתמיד בסוף יהיה טוב יותר, ויש למה לחכות. צעד צעד לאט לאט אמצא את האדם שעליו אוכל לסמוך באמת.. יהיה זה קשה, אבל אמצא. בינתיים, יודעת אני שמצאתי אותך מוזה, שמכניסה דמעות של אושר ותודה לעיני בכל פעם מחדש. אני כותבת פה לרוב רק בשביל תגובותיך, שכל כך משמחות אותי ולוקחות את הכאב... כל כך עושות מציאות יפה יותר. תודה מוזה, על הכל הכל הכל שלך תמיד ג'וליה.

למעלה