אשליות...

Cade Foster

New member
משחק פנטסטי של הספרס

פופ אמר בסוף הרבע הראשון שזו ההתקפה הכי גרועה שהוא ראה בחייו. אם ככה הם נראים בworst case scenario ועוד בלי פארקר וכשמוריי נראה די בשוק ברבע הראשון אז נראה לי שאין מה לדאוג להם. ההתאמות ההגנתיות של פופ עבדו ויוסטון רדפה כל המשחק. בלי מחצית ראשונה מטורפת של אריזה מה3 זה היה נגמר אחרי מחצית אחת. אם לד'אנטוני אין יותר שפנים בכובע זה כנראה באמת ייגמר ב5 משחקים. הספרס לא היו צריכים משחק התקפה גדול בשביל לנצח וכפו את הסגנון שלהם מהרגע הראשון. המשחק הזה משקף לדעתי הרבה יותר את הבדלי הרמות בין הקבוצות מאשר המשחק הראשון.

rapgamer4ever

New member
דאנטוני לא צריך שפנים אלא רמת ביצוע טובה יותר

הארדן לדעתי מיהר מדי להיפטר מהכדור. הספרס חסמו נתיבי מסירה ולא אפשרו שלשות פנויות. מוזר לומר את זה על שחקן שקלע 43 אבל בעיני הארדן היה צריך לקחת יותר על עצמו, היו לו פלואטרים יחסית פנויים שהוא ויתר עליהם לטובת שלשות של הרול פליירס עם יד בפנים.
יוסטון קיבלה תרומה עלובה מהספסל שעד כה הביא להם בפלייאוף 38 נקודות בממוצע. הנעת הכדור הייתה לא טובה והמפתח הוא הארדן שצריך להעניש שוב ושוב כל עוד ההלפ דפנדרס של הספרס מעדיפים להיצמד לקלעי במקום לבוא לעזרה.
&nbsp
כמובן שזה לא דיכוטומי והספרס גם עשו רוטציות מאוד מהירות וטובות. בכל אופן אני לא רואה את הסדרה הזאת נגמרת ב-5 משחקים.

fatnoam

Active member
אל תסתום את הגולל על הרוקטס

They can catch fire, וגם על הספרס ביום טוב שהם מתחממים הם יכולים לקלוע 130 נקודות, ואם יגיעו לסקור כזה הספרס יכולים לעשות חמוצים.

Cade Foster

New member
לא סתמתי גולל על אף אחד

רק אמרתי שההתאמות של פופ עבדו. מן הסתם המשחק הבא ייראה אחרת, אבל כרגע הספרס חזרו לעמדת הנהג בסדרה הזו.

Ring Bearer

New member
מסכים ולא מסכים. אני חושב שהספרס אנדרדוג בכל משחק מכאן והלאה

DRORIKO8

New member
ג"ס משייטת לה לכיוון הסויפ(פה לא היו אפילו אשליות)

אותי מעניין לראות אותה בגמר המערב. נראה איך תסתדר בלי סטיב קר מול ס"א/יוסטון(כנראה ס"א). זאת כבר משוכה יותר גבוהה. ג"ס עדיין פיבוריטית אבל לדעתי זאת סידרה של לפחות 6 משחקים

rapgamer4ever

New member
הפעם היה לה דוקא משחק קשה

דברים לא הלכו בקלות, דריימונד הסתבך בבעיית עבירות והספלאש בראדרס בערב קליעה לא מוצלח. דוראנט סחב אותם לאורך כל המשחק ובסוף קרי התחמם כדי לעשות turnaround של 20 נקודות במחצית השנייה, ממינוס 9 לפלוס דו ספרתי.

DRORIKO8

New member
ליוטה היה מומנטום טוב ברבע השני

אבל לאורך רוב המשחק ג"ס היתה טובה יותר,כולל כמובן ברבע האחרון. לא משחק גדול של ג"ס,היא פשוט עשתה את המינימום כדי לנצח. יוטה לא באמת איימה עליה

rapgamer4ever

New member
בעיני גולדן עבדו קשה וזו הייתה דוגמה קלאסית לחשיבות של kd

הווריורס לא הגיעו למבטים קלים רוב המשחק. הם הלכו על בידודים של דוראנט מול הגארדים של יוטה לאחר סוויץ' וזה למעשה היה המפתח שלהם לשבירת ההגנה של הג'אז.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לי דווקא נראה שבעונת שבירת השיאים הזאת

אנחנו נראה את שתי הפפינליסטיות מגיעות לגמר בלי הפסד.
מטוד מקווה שאני טועה אבל כרגע ממש לא נראה שיש קבוצה שתעצור את קליבלנד או גולדן

DRORIKO8

New member
תעצור כנראה שלא

וכתבתי שג"ס פיבוריטים במערב, אבל לא נראה לי שס"א/יוסטון תבוא להיות שטיח. יהיה מעניין אותי לראות איך מייק בראון יתמודד מולה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני כמובן מגזים

אבל כרגע הדרך של שתי הקבוצות האלה לגמר נראית קלה מידי וזה ממש מבאס בעיניי

Cade Foster

New member
עצוב לראות עד כמה יוטה רחוקה מהרמה הנדרשת

כדי באמת להתחרות בגולדן. אני גם לא חושב שעם היל זה היה נראה אחרת באופן משמעותי. במזרח אף אחד לא מופתע שקליבלנד מטיילת אבל במערב ציפיתי שלגולדן יהיה קשה יותר החל מהסיבוב השני (כפי שהיה לה קשה נגד ממפיס ב2015 ואפילו נגד פורטלנד אשתקד).
&nbsp
KD באמת שדרג את הווריורס אבל צריך להודות שהרמה במערב ירדה אצל רוב הקבוצות (לא רק OKC שזה הobvious) וזו התוצאה...

Ring Bearer

New member
אני גם מופתע מההשפעה, אבל לדעתי זה כן קשור לפציעות

גריזליז, קליפרס, וג'אז משחקים בלי שחקן הרכב משמעותי שנותן בדרך כלל 30-35 דקות. גם הספרס איבדו שחקן דומה ולכן אם הם יעלו לשחק מול הווריורס, גם שם נראה סדרה ביתרון ברור. כשמחצית הקבוצות מאבדות שחקן הרכב רגע לפני הפלייאוף (להבדיל מהבאקס) ככה זה נראה.

Cade Foster

New member
עזוב רגע את הפציעות

כמה קבוצות במערב טובות יותר העונה מאשר אשתקד? אני מסוגל לחשוב בדיוק על 3: גולדן, יוסטון ויוטה. כל השאר פחות טובות ולרוב אפילו באופן משמעותי (לא מסתכל על קבוצות לוטרי). ושים לב שיוטה במשתפרות למרות שהיא אולי הקבוצה שסבלה העונה הכי הרבה מפציעות.
&nbsp
אין דרך להתחמק מזה, הרמה במערב ירדה ולגולדן קל יותר, עם או בלי התחשבות בפציעות.

fatnoam

Active member
לפי המאזן גולדן נחלשה

ואם המאזן לא קובע, אז אני יכול להגיד שהגריזליז התחזקו לעומת שנה שעברה, לדוגמא. איך אפשר לדעת?

rapgamer4ever

New member
הגריזליס היו פצועים מתים בפלייאוף שעבר. בלי קונלי ובלי גאסול

billc

New member
אנשים כבר הפסיקו לראות משחקים בונים לעצמם מציאות בראש

למעלה