אשכול ENT405 Cold Station12

Bajoran Priest

New member
../images/Emo58.gif ENT 4x1&2

נו, נו, הגיע הזמן שאני אגיב : ) (באיחור כרגיל..) אז כן, הפרקים בהחלט מפיחים תקווה לשיפור. יחסית לזה שזה היה "פרק על נאצים", מה שמעורר ציפיות לא מי יודע מה, זה דווקא היה בסדר. הם הצליחו לעשות את זה בצורה אמינה למדי. בקשר למלחמת הזמן הקרה- אני מניח שהדבר הטוב העיקרי הוא שהם סיימו איתה ככל הנראה- אם זה לא הולך, זה לא הולך. לפחות הם ניסו "לסגור את המעגלים" בצורה מכובדת פחות או יותר, והאמת היא שכשסיליק מת, הרגשתי בכל זאת משהו. מה שכן הייתי רוצה לראות זה התייחסות נוספת בהמשך הסדרה לסוליבנים ולקבאל. כלומר, נכון, נראה כאילו מלחמת הזמן הקרה לא תחזור וסיליק מת, אבל הקבאל עדיין שם, לא ? בעונה הראשונה הם אפילו עשו די הרבה בלאגן. צריך לעטוף אותם איכשהו. המממ... הנה רעיון- הקלינגונים מתחילים במסע כיבושים ומשמידים את הכוחות הסוליבניים עד חורמה.
מה רע? : ) בכל מקרה, יש לי סיבה להמשיך לצפות בסדרה. הוריי

n i v1

New member
יש לי מלא מלא מלא ביקורת על הפרק

הזה. אני מגבש אותה בימים אלה. כן- ביקורת ראשונה על הקשת- וכן- גם על מני קוטו- אחד אלוהינו (החדש). תחשבו על זה.

SirDreamAlot

New member
אויי נו באמת, הסדרה הזאת כ"כ סאקס!!

אני לא יודע מי יצר אותה ומי התסריטאי (נדמה לי המני הזה :\) בכל מקרה מהראיון שעשו איתו הבנתי שהם רוצים לעשות פחות קטעים "טכניים" פחות תאוריה, בקיצור פחות טרק אמיתי. התחלתי לראות אותה בעונה הראשונה וירדתי ממנה. נתתי עוד צ'אנס בשניה והשלישית והרביעית ודיי כבר אוף, נמאס! צריך לבטל אותה! אם הם לא מסוגלים לייצור סדרת טרק אוטנטית ואיכותית, עם **תסריט** נורמאלי, אני חושב שצריך לבטל אותה או להחליף את כללללל הצוות שהיה אחרי על ההפקה שלה - לשרוף הכל ולבנות הכלל מחדש. אני לא אוהב את הסדרה הזאת ספציפית בגלל שכל פרק שלה וההווי שלה הוא כמו פרקים מסויימים של מסע בין כוכבים שאני תיעבתי. וכמעט על כל פרק כזה היה אחראי אותו "ריק ברמן" שאני לא כ"כ מחבב. למה ? מכיוון שלפי מה שהבנתי מקריאה של הבלוגים של כמה מהכוכבים של TNG הוא לא היה מי יודע מה נחמד, ואפילו דיי asshole. בכל מקרה, הסדרה הזאת היא "אמרקאית" פךסטיקית צבועה כזאת, משהו שאולי מזכיר לי את tovok מוויג'ר (להזכירכם הוולקן היה שחור. נו באמת !! לא שיש לי טענות על המשחק שלו או עליו, אבל וולקן לא יכול להיות בשום פנים ואופן שחור. זה לא היה ולא צריך להיות, כשדברים כאלה נכנסים לטרק הם הורסים אותו) בקיצור, מההתחלה של העונה הזאץ אנו שוב עדים לכמה ארה"ב גדולה ודגולה, ואנו יכולים לראות אותה כהמובילה במירות לחלל מנצחת וכאילו התעופה שייכת לה. (המטוסים א"כ עוד כמה ועד ה(פיניקס?) של קוקרן). בפרק הראשון של של העונה ה5 אנו רואים גיבורה, *שחורה* (לא שאני נגד שחורים או משהו) אבל לפי מה שאני זוכר, השחורים בארה"ב בשנות ה 40 לא היו חיים עם איטלקים, שקראו להם בשמות חיבה. הייתה אפליה וגזענות, שום דבר לא יעזור. למה לא לעשות פרקים יותר אנושיים ואוטנטיים ? למה לעשות את הזבל הזה שרק אמור לייצור עוד סדרה סוג ב' עם תקציב מנופח למדי ולקוות שתמכור ? למה לא לפטר את *מני שמני* ולתת למישהו שאוהב את הסדרה, ו*****ראה***** מסע בין כוכבים ! בחיים שלו לכתוב כמה פרקים ! למה לא ? כי רוצים כסף !!! לא צריך לתת את הסכיון לכל אחד. Gene rodenbery מתהפך עכשיו בקברו (כבר 5 שנים :\) (יותר נכון בחלל :\) בסופו של דבר כבר נמאס לי מהזבל שמני שמני כותב (אם זה הוא כמובן) אבל זה מה שאני חושב!! הסדרה הזאת הרסה את המוניטין של מב"כ וחבל, מאוד חבל לי על זה. עוד משהו קטן, זה כ"כ עלוב שהם מנסים להביא שחקני עבר כי הם חושבים שזה מה שיחזיר את ה"קסם" לסדרה. מני וברמן זה לא קסם, זה נקרא קצת השראה ושכל (מה אין לכם). בפרקים האחרונים אני כבר מדלג על קטעים משעמים. למה ? איזה קטעים משעממים ? הקטעים שאני יודע מה הם הולכים להגיד ולעשות !! למה אין הפתעות ? למה אין פיתוח של הדמויות ? מה קרה לאותו סטאר טרק בערוץ 23 כל יום בשעה שהייתי צופה בכיתה ד' ? מההההה קרהה לו ??... הלכתי לבכות ואני מקווה שגם אתם,כי אני לא הולך לתת למני לאנוס אותי עם התסריטים שהוא כותב. מני ! אתה על הכוונת של הבאטלת' שלי.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo12.gifקודם כל, קח בבקשה כוס מים..

עכשיו אחרי שנרגעת, כמה נקודות. קודם כל, למה לא יכול להיות וולקני שחור? מי שיצרו את הסדרה הם ריק ברמן ובראנון בראגה. שניהם נמצאים בסטאר-טרק די מתחילת הדור הבא. מני שמני מונה רק עכשיו בעונה הרביעית של אנטרפרייז לאחראי על העלילה, ולכן אפשר לומר שבעצם התבצעו פה חילופי מושכות. מני קוטו מעיד על עצמו שצפה בכל סטאר-טרק לדורותיה. לא אתווכח איתך שאחת ממגרעותיה של אנטרפרייז היא "אמריקקיות". בנוסף, אסכים לדעתך שחלקים לא מעטים מהסדרה, ולעניות דעתי בעיקר העונה השלישית, פנו לכיוון פחות טרקי שמתמקד יותר באקשן פיסי ופחות בעלילה או דמויות. ועם זאת ולפחות ע"פ שלושת הפרקים הראשונים של העונה הרביעית תחת שרביטו של מני שמני, נראה כאילו הסדרה מתחילה לפנות לכיוון שונה לגמרי. לכן, אמליץ לך לתת לה אולי הזדמנות נוספת. וגם אם לא(מה שבהחלט לגיטימי), אמליץ לך לבדוק את העובדות לפני שאתה משתלח בחפים מפשע.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo58.gif ENT 4x03

נו, מה יש להגיד.
היה כל כך קשה? ככה עושים סטאר-טרק. בלי אקשן מיותר(ואפשר בלי בכלל), בלי סקס "שמעלה את הרייטינג". עם עלילה. רחמנא ליצלן, לרגע היה נדמה לי שאני צופה בפיתוח דמויות באנטפרייז. ירחם השם ! שזה רק ימשיך בכיוון הזה.

תתש

New member
נצל"ש: הפרק של יום שבת בערוץ 10

הייתי חייב לציין את זה כי לפי דעתי זה אחד הפרקים הטובים של עונות 1 ו-2 ומי שראה את זה יכול להבין. ורק קטע אחד שלא בדיוק הרס אבל היה צריך לשנות אותו, בסוף שארצ'ר אומר לטריפ שהקוג'ניטור התאבדה ואיך שהוא שוטף אותו. אם זה היה קורה היום ואנטרפרייז הייתה ספינה בחיל הים האמריקאי של המאה 21 (דרך אגב הקבילו את זה למצב היום) שקצין בכיר מתערב בעניינים של מדינה אחרת וגורם למישהו להתאבד מינימום היו מורידים אותו דרגה אם להיו משחררים אותו בקלון. נכון שזה לא אותו דבר אבל לפי דעתי התסריטאים היו יכולים לכתוב לארצ'ר משהו יותר טוב מ"עכשיו אתה צריך לחשוב על תוצאות המעשים שלך".

Locutus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

Dr. Lucas: You son of a bitch. Soong: Actually, Mother was a Chemist.

S h a y 9 9 9

New member
אולי זה רק אני

אבל הפרק הזה היה די חלש ובחלקים מסויימים די משעמם. אני כל הזמן חיכיתי שיקרה משהו אבל זה לא קרה. יש לי הרגשה שהרצון למרוח את הסיפור על כמה שיותר פרקים מוריד מערכם... אפשר היה לעשות את אותו סיפור בפרק אחד, גג 2 וככה לשמור על רמת עיניין יותר גבוהה

n i v1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifיש מצב

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לשי
חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת ל-שי

papal

New member
אוקיי עכשיו תורי להגיב ולספר-ספוילר

רק היום התפניתי לראות את הפרק שסיימתי להוריד כבר ביום שבת- כי מה לעשות- לימודים לימודים לימודים דים דים מה אני יגיד לכם זה פשוט- מדהים זה כל כך אחר זה פשוט הופך להיות סדרת טרק מדהימה כתיבה גאונית של קוטו- משיכת מתח ע הסוף- עם קצת הומור טרקי- ועם המון פלפל אחלה של תבשיל עם הרייטינג שממשיך לעלות ועם רמה כזו של טרקיות בסדרה אני מתחיל להיות אופימי רק שיימשך ככה אינשאללה !! אני חושב ששלושת הפרקים האלה- אחרי שישודר השלישי- צריכים להיכנס לרשימת העשירייה הפותחת של פרקים- כי- הם פשוט כל כך טובים

n i v1

New member
עוד ביקורת ../images/Emo58.gif

מתוך דברים שקראתי ושחשבתי עליהם. מאליק- הבן של סונג הוא רוצח. יש לו את זה באישיות. בעיות- כל האוגמנטס- יש איתם בעיה- הם בעקרון ילדים בני עשר עם גוף של מבוגרים. "הם היו ללא נוכחות מבוגר רוב חייהם" שאלות: מאיפה הם יודעים אומנויות לחימה? מאיפה הם יודעים עינויים? מאיפה הם יודעים תיכנות? מאיפה הם יודעים להטיס ציפור קלינגונית? כמה הם למדו וכמה הם קיבלו בגנים? תשובה אחת אפשרית- אין להם מוסר, כי אף אחד לא לימד אותם מוסר. אולי בגלל זה קל להם לענות את הרופא ולהרוג כל כך הרבה אנשים בתהליך. שאר הבעיות נשארות בלתי פתורות.

TUVIX

New member
בקשר של המוסר, זה מאוד דומה לפרק

בTNG שQ רצה להפוך את רייקר לQ, ולמה בעצם רייקר הפך כאשר הוא קיבל את הכוחות האלה, את מה שפיקארד אמור לו So we on first name bases now #1? והאמרה המפורסמת Power corrupt`s and Absolut power corrupts absolutly. ברגע שאתה יוצר אנשים שהם חושבים שהם עליונים, והם באמת כאלה, הם יתנהגו ככה. יעשו מה שבא להם, כי מי אתה שתגיד להם מה לעשות? למה הם צריכים ללכת לפי מי שלא מגיע לקרסוליים שלהם. התוצאה היא האוגמנטס, ומלחמת היוג'נים.

למעלה