אשכול ENT405 Cold Station12

TUVIX

New member
אשכול ENT405 Cold Station12../images/Emo58.gif

עוד פרק טרק טוב משולב באקשן לא רע, מאוד אהבתי את מה שספינר עובר. קל הקטע שהוא מתחיל לגלות את הפנים האמיתיות של המפלצות שהוא שיחרר. וזאת שהילדים שלו רואים אותו בתור חלש, ואת חוסר רצונו של סון לקחת חיים אבל בשל חוסר ברירה והלחץ שמפעילים עליו האוגמנטס הוא עדיין היה צריך לעשות זאת. ומה שקורה לו אחרי שהוא רואה את התוצאה. אין פרק גאוני ושחקן דגול. צריך לעשות עצומה לעשות סדרת טרק חדשה, וספינר ישחק את כל הדמויות
. מה שכן הוא הזדקן :\ זה לא אותו Data צעיר לנצח שהכרנו.

אחת הסיבות שלספיינר נמאס מדאטה

היא שהוא כשחקן התבגר והזדקן, והוא לא מרגיש נוח יותר בתוך הדמות שצריכה להשיאר צעירה לעולם.

TUVIX

New member
והתוצאה של זה ידועה לכולנו

Lt Commander DATA ת.נ.צ.ב.ה

papal

New member
איך אתה מצליח לראות את זה כל כך מהר

זה מטריף!!

TOMPARIS

New member
גם אני ראיתי

זה יצא, אך זה לא hdtv. וזה רק קבוצה מצומצמת רואה את זה יום לפני השידור. תרגע אתה תראה באיכות טובה אולי גם עם הכתוביות שהעשה.

TUVIX

New member
אם לא הייתי יכול להשיג אותו ביום

שיש בבוקר גם אני הייתי חושב ככה. אבל הפיתוי גדול מידי :|

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה...

עוד פרק טוב מאוד בעונה שמסתמנת כמעולה... ואני חושב שהנסיון של מני קוטו ושאר התסריטאים להחזיר את ST ל"מקורות" מצליח עם פרק שמשלב בנוסף לסיפור ולאקשן דילמות מוסריות וברמיזות גם נוגע לאירועים בימינו אנו. ברנט ספינר עושה עבודה מעולה, מצליחים להרגיש, בלי שאומרים על זה מילה, שהוא מתחיל קצת לפקפק בעצמו בנוגע למה שהוא עשה. ספינר גם מביא איתו יכולת מיוחדת להעביר קצת הומור, כמו למשל שד"ר לוקאס מקלל אותו son of... והוא מגיב "אמא שלי הייתה כימאית" פשוט גדול... נשאר עוד פרק אחד לטרילוגיה הזו שנראה טוב כמו השניים שלפניו. ושבוע אחרי זה מתחילה "הטרילוגיה הוולקנית" - יש למה לצפות...

תתש

New member
זה פרק טוב מאוד...

משום שפעם ראשונה באנטרפרייז שבני האדם הם לא כלכך מוסריים ועליונים בהשוואה להיום ושגם להם יש מתקני מחקר סודיים ונשקים לא קונבנציונאלים וזה מראה שיש להם נכונות כלשהי להשתמש בהם כי אף אחד לא יכול לוותר על צבא של 1800 בני אדם שאחד מהם יכול לחסל 5,6 אנשים לבד.

TUVIX

New member
מתקנים סודיים? CS12 זה מעבדת

מחקר רפואי משתופת לבני האדם ולדנוביולאנים או איך שלא כתובים את השם שלהם. אין בה שום דבר סודי. בקשר לאוברים בזמן מלחמה הם לא יעזרו לך בגרוש צריך לגדל אותם ברחם ולגדל אותם לגיל בגרות. 20 שנה עד שיהיה לך הso called צבא הזה. ולהשמידם אי אפשר, כי הם כבר בשלב יחסית מתקדם וכבר נחשבים בתור דבר חי, זה כבר לא הפלה זה הריגה של אובר.

[TNT]

New member
אם עד עכשיו היה ספק בקשר לעונה

הרביעת עכשיו כבר מתחיל להיות ברור שזאת הולכת להיות עונה מצוינת ושלא היה מדובר רק בכמה פרקים. ולפי מה שהבנתי עד עכשיו גם הרייטינג היה טוב, בהחלט יש תקווה להמשך הסדרה

Broken Bow

New member
עוד עליה ברייטינג

הפרק של השבוע ביצע 2.1/4, מדובר בעליה קטנה לעומת 2.0/4 של שבוע שעבר. נקווה שהרייטינג ימשיך לעלות עוד...

TOMPARIS

New member
כתוביות ל4x05 יהיו בסופשבוע הבא

אני עוסק בתרגום הפעם למען ההקרנות בת"א, יחד עם עוד משהו. כך ינתן רמת תרגום יותר טובה מאשר להריץ על חפוז תרגום בתוך אותו יום שבו הוא משודר. בסופשבוע הבא ינתן תרגום גם לפה.

TomerA21

New member
Maaaaaalik!!!

חחח האמת איפושהו בסוף הקרב חשבתי לעצמי שזה יהיה ממש מצחיק אם ארצ'ר יצעק את השם שלו כמו "קאאאאן" של קירק

AKIRA972

New member
ההתחלות תמיד טובות...../images/Emo13.gif

אני פשוט אוהב את ההתחלות של הפרקים של העונה הרביעית. הקונפליקט בדמותו של דוקטור סונג מעולה !!! אני חותם לכם שפרק הבא יהיה יותר טוב! ביקורת אחת קטנה והיא כנגד מלחין המנגינה של הפרק-הוא לא הצליח להעביר את הפרק בצורה זורמת ולהתאימו לעלילה בצורה מוצלחת - בניגוד למנגינה המדהימה של הפרק הקודם 4x04 שהייתה חבל על הזמן, מעולה ומתוזמנת כמו שצריך!!!

למעלה