טבו מדברים על חלומות אני הולכת להתקלח ולחלום חחח יש לי מחר מגן בתיאטרון מעשי (תריכים לעלות הפקה חחחח) ויצא ממש ס22ה בינתיים נקווה שילך טוב במגן חח וויש מי לאק!!!! לאב יו אול!! חלומות יפים
אני בשמיים כמו גן עדן כזה הכל לבן ועננים.. ואני כזה רואה את הגיים בויז ואת חברות שלי ואני כזה רצה לאדם והוא תאום נעלם לי.. ואז רצתי לחברה שלי דנה ואני אומרת לה ראית אדם נעלם לי וגם היא נעלמת פתאום כזה כולם נעלמו לי ואני נבעלתי.. ואז כזה נפלתי כיאלו מהשמיים ואז כזה ראיתי את עצמי כיאלו אני מתה.. ומלא אנשים מסבבי! יאוו זה היה כזה מפחייייייייידדדדדדדדדדדד
אני הולכת למועדון ברמת השרון ואני פוגשת את אושרי.. ואז אני אומרת לו אושרי בוא לצד תעשה לי ילד (רמז) ואז הוא אומר לי לא פה מאמי אחרי ההופעה תבואי אליי הביתה(טוב חשבתי חיחי).. בקיצר הגעתי אליו הביתה.. ואאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזזזז.... אל תשאלו מה היה עפו בגדים מהחלון היה פרוע חיחחיחיחי!
חלום מפחידד ועצוב רצחחחחחחח חלמתי שהייתה לגיים בויז הופעה ובדרך להופעה הם עשו תאונה עם המכונית.. חלק מתו וחלק נפצעו.. :[ אמאאאאא אתם לא יודעות באיזו באלה קמתייי לא הצלחתי אחר כך להירדם.. קיצצ בבצפר שאלתי את ידיד שלי מה החלום אומר (הוא מבין בחלומות וכאלה) אז הוא אמר לי שיהיה להם חיים ארוכים.. אם חולמים שמישו מת אז יש לו חיים ארוכים