אשכול חלומות

אז ככה:

אני הולכת למועדון ברמת השרון ואני פוגשת את אושרי.. ואז אני אומרת לו אושרי בוא לצד תעשה לי ילד (רמז) ואז הוא אומר לי לא פה מאמי אחרי ההופעה תבואי אליי הביתה(טוב חשבתי חיחי).. בקיצר הגעתי אליו הביתה.. ואאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזזזז.... אל תשאלו מה היה עפו בגדים מהחלון היה פרוע חיחחיחיחי!

אחד מהחלומות היותר מוזרים ששמעתם!!!

אני נמצאת בבצפר(לא בבצפר שלי פשוט סתם בצפר...) ואני נכנסת לכיתה בשיעור מדעים ויש שם שני אושרי אחד כזה נראה ילד טוב ירושלים ואחד נראה מופרע...אני אומרת לשניהם שלום ואז אני יוצאת שניה החוצה וחברה שלי אומרת לי:ערן שלי תפסיקי לנסות לקחת לי אותו!!! ואז ערן בא אלי ונתן לי נשיקה קטנה בפה והרגשתי לא בנוח בגלל החברה שלי... פתאום יש ריח של שריפה ואני בורחת ואני רואה את אח שלי(שבחלום הוא שרון...)עם אוטו והוא אומר לי לעלות מהר... ואז אני רואה כל הבצפר מלא עשן ועולה בלהבות ואני רק דאגתי לאושרי "הילד טוב ירושלים" ואז ראיתי שכולם בחוץ כולל אושרי המופרע ורק אושרי ה"טוב" לא היה שם ואז אושרי המופרע נתן לי חיבוק ואמר לי:לא משנה מה יקרה הוא תמיד יהיה פה איתנו ואז התעוררתי(וזה רק חלום אחד מכל החלומות המוזרים שלי=/)

CaMiLa TqM

New member
וואי שירן הזכרת לי...

חלום מפחיד שחלמתי על אדם איפפ אתם לא רוצים לדעת אבל מה אני יגיד לך??? אומרים שכשחולמים על מישהו שהוא מת אז זה אומר שממש איכפת לך ממנו אז קחי מיזה משהו חחחח

../images/Emo12.gif מוזר ../images/Emo12.gif

אני בדרך כלל לא זוכרת את החלומות.... אבל אני יודעת שהיו הרבה... כל יוםם!!!!!!!!!! החלום שלךךך מוזרר ומפחיד אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... שני אושריי?? שריפהה?? שרון אח שלך? מ-ו-ז-ר

CaMiLa TqM

New member
שירן..

האמת שאני מתכוונת ללמוד את זה.. ברגע שאני חוזרת מטיול שנתי (עוד שבועיים ז"א) אני הולכת לקנות את כל ספרי הגרפולוגיה שיש בכל התחומים חחח ממש התחלתי להתעניין בזה בזמן האחרון אני מתה לדעת לפענח כתב חלומות חתימות וציורים חחחחח אז אני יודיע לך חחחח האמת שהחלום המפחיד שלי גם קשור למוות אבל לא בדיוק בלעע הוא ארוך ומסובך אין לי כוח לרשום פה חח בכיף במסנג'ר :)

אויי אתן יודעות שבועיים לפני שסבתא

שלי נהרגה חלמתי שמשהו מת מהמשפחה שלי אבל לא ראיתי מיזה כי זה היה מטושוש

CaMiLa TqM

New member
פחד וואי אבל משהו מצחיק שאני חלמתי

חחח חלמתי שנופלת לי התחבושת (יו נו כזאת של מחזור) לשירותים וקמתי באמצע הלילה הלכתי לשירותים ובאמת נפלה לי התחבושת אייפפ חח איזה הזוי

למעלה