אשכול חלומות

morg01

New member
פעם אחת..

אני חלמתי שסבתא שלי רבא אז היא מתה והיא ובעלה וגם מת ביחד וכיאו הם כאלו רוחות רפאים ואז אני מתעוררת ואז אמא שלי אומרת לי סבתא יפה מתה וקלטו?!!!..כיאלו זה משו מסתורי חח..

חלמתי חלום יפה ביותתתר :]

חלמתי שאני וחברה שלי נוסעות להופעה של הבויז ואני עולה על הבמה ונכנסת מאחורי הקלעים ואז השומרת אומרת לי את מי את רוצה לראות?? אז אמרתי לה את אדם אז היא אמרה לי הוא בצד השני.. אז הלכתי לצד השני וראיתי אושרי ואז יצאנו החוצה וחברה שלי באה ודיברנו עם אושרי מלללללללללללללא ואז חברה שלי רצתה לחזור אז חזרנו (חברה שלי נהגה) ואמרתי לה נו בואי נחזור לא ראיתי את אדם בקשההה ואז הגענו הבייתה והיא אמרה טוב נו בואי נחזור ואז חזרנו לשם ועדיין הייתה ת'הופעה שתבינווו ואז ראיתי את אדם החימ'שליי! ודיברנווו וזהה.. וככה נגמר החלום המושלםםםם

אני חלמתי חולם משונה לגמרי!!!!!!!!!

אז ככה...היה לגיים בויז חווה של סוסים חיות וכאלה והם היו מופיעים שם כמעט כל הזמן...עכשיו בחלום שלי היה כזה דבר:הייתה חווה ע-נ-ק-י-ת ובתוך כל חווה יש גם מבנה...בית-והבית הזה היה הבית שלי רק יותר גדול...עכשיו הבויז שלנו הופעיו ונתנו את ההופעה של החיים שלהם...חחח...ואז פתאום בשער של החווה היו אנשים מהמאפייה שרצו להרוג את הבויז ובראש עמד מישהו שדומה לנפולאון..(עזבו אותי באמא שלכם...אני שרוטה!!!חחחח)בקיצקיץ...כולם ברחו...אהההה ושחכתי לספר לכם שהייתי במאחורי הקלעים של החווה...ודיברנו צחוקים עם שרון וזה...(כן כן אני יודעת...אני שרוטה..חחח)וכשכולם ברחו נשאר רק שומר אחד ששמר על הבויז...ואני הייתי איתם עדיין...ורצנו להתחבק כולם יחד-מרוב הפחד...פתאום שמענו "בום"(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)וראינו את השומר האחרון עומד ליפול...ירו לו בלב ואז אושרי הגיבור שילי...חחחחח הלך הרים את החייל התחבה מאחוריו ובוום ירה עם הרובה של השומר בנפוליאון הזה..(חחחחחח..כן.כן)!!...ואז כל אנשי המאפייה ברחו וכולנו שמחנו...והתעוררתי!!! אבל חבקתי את אושרי ואמרתי לו:"אושרי חיי...אתה ה-גיבור שילי אהובי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח--->טוב נו תבינו אותי זה ח-ל-ו-ם!!! עדידושש השרוטה במוח...חח

DaNdI2006

New member
חעחעחעע החלום הכי הזוי שיש

חלמתי שאני מופיעה בבצפר בטקס סיום כיתה ט'...ואני מכינה 5 בנים מהשכבה שלי לשיר ולרקוד את השיר גליה..חחחחח...ובאמצע השיר הבנים מהשכבה שלי יוצאים למאחורי הקלעים ובמקומם נכנסים הגיים בויז...חחחחח....וואאיי קמתי עם חיוך על הפנים היה לי תיום הכי סבבה שיש...חחח...

CaMiLa TqM

New member
וואי עדיי

חח החלום המפחיד שלי די דומה לשלך.. רק שהוא נגמר בדרך אחרת

חלום הכי מוזר בעולםם.!כנסוו

אל תכעסו אליי..חחח..אבל החלום הוא ככה:פעם אחת אני וחברה שלי ניפגשנו איתם בקניון והם אנסו אותנו אושרי ושרון כאילו.!!ואז הם נכנסו לכלא(אושרי ונולי) ואז שהם יצאו הם היתקשרו אלינו (אלי ולחברה שלי)ואז הם היתנצלו ואז אני הייתי חברה של אושרי וחברה שלי של שרון.!חחח... חלום 2:שפעם אחת היה לנו מורה לספורט והיא לא הגיע אז אמרו לנו שיגיעו להקת בנים לא כל כך מפורסמת (כי היא הייתה בהתחלה כאילו)ואז הלכנו לשיעור ופיתאום ראיתי את רוברטו והוא אמר לי "יש לי הפתעה בשבילך"ואז הוא לקח אותי ופתאום ראיתי אותם..!!!!!1וכולי הילהבתי והילדים לא הבינו למה בכלל ואז הבנות נידלקו עליהם ואביחי נדלק על איזה מורה לריקוד שלנו והם יצאו ואז אני הייתי חברה של אדם..חחח..ואחרי זה של כולם חוץ מאביחי (איזה שרמוטה יצאתי)..חחחח..והיה חלום הכי יאפה בעולם.!! קיצר יש לי עוד מלא חלומות כי אני לא מפסיקה לחולם עליהם אבל אלה הכי ארוכים ונורמליים שהיו לי כי כל השאר הכי מוזרים בעולם

יחיחח לי יש מלא חלומות עליהם

אין לילה שאני לא חולמת עליהם.. ואם אני לא חולמת>> אני מנסה לחלום.. יחחי ככה אני יכוהל לישון בשקט.. יחיחחייחיחיח :) 14.2>> פגישה עם הגייםבויז המושלמים אושרי ואדם> חיי

חחחחחחחחח שלשוםם חלמתיי

עלל אביחיייייייי שהוא בא אלינו לבצפר נכנס לכיתה שלי והיה לנו שיעור עים המחנכת אני כזה רואה אותו צועקתתתת אבבבבבבבבבביייייייייחחחחחחחחחחיייייייייייייייייי כזה רצתי מהרר אליוו התחלתי לדברר איתוו לחבקק אותוווווווו קיצררר הוא יצא כזה לבחוץ שמתי במערכת של בצפר את אשמור את ליבי וכל הצפר ששמעעע אז כזה עמדתיי מאחרויי עים התיק והקלסרר ועל כל התיק שלי רשום גיים בויז ועל הקלסר שלי רשום על אביחיי אז כזה חברה שלי הראתה לא את זה ואמרתיי להה שזה ממזמןןןןןן ול יום שעובר אני אוהבת אותוו יותרר ואז כזה אמרתי לו אביחיי תן לי חיבוקק אז הוא נתןן לי חיבוקק ענקקקקקקק חחחחחחחחחחחח

הדרוש 14

New member
הדררווש:)

לא כדי שאני יתחיל לספר ,כי אחרי זה זה לא יגמר בחייםם חח כל ליללה אני חולמת עליהם...שאני פוגשת אותם וכל זה אבל זה רק חלומות..זה לא אמיתי:( באסהה

הדרוש 14

New member
הדרווש אבוטבולל:) אושרי../images/Emo23.gifאותךך!

אני יספר רק 2 חלומות כי יש לי הרבה... 1:אתמול חלמתי שהגיימבויז באו אלינו לבצצפר ואז כזה הם יצאו איתנו לטיול.. והיה שבילל ארוך ארוך ארוך וכביש.. אני הייתי מאוחרה ואושרי ושאר הגיימבויז כבר התקדמו.. ואני רצה אליו ואני עוברת כבישים ולא נדרסת(לא יודעת איך...חחח) חחח ואז כשהגעתי לאושרי קפצתתי עליו נישקתי אותווחיבקתי אותו..חח 2: אני הולכת להופעה שלהם ואז לא יודעת איך הגעתי לבמה ואני למעלה שרה עם הגיימבויז ואושרי שר איתי ומביא לי חתימה והולך איתי לשרון ואני שרה גם עם שרון.. ואז עם כולם ...ואז כשנגמרה ההופעה (הייתי איתם עדיין) יצאנו דרך מקום שאף אחד לא יראה אותם ואז כולם הצטלמו איתי חתמו לי וזה.. קיצצר איזה באסה שזה רק חלום:(

הדרוש 14

New member
הדרווש אבוטבולל:) אושרי../images/Emo23.gifאותךך!

אני יספר רק 2 חלומות כי יש לי הרבה... 1:אתמול חלמתי שהגיימבויז באו אלינו לבצצפר ואז כזה הם יצאו איתנו לטיול.. והיה שבילל ארוך ארוך ארוך וכביש.. אני הייתי מאוחרה ואושרי ושאר הגיימבויז כבר התקדמו.. ואני רצה אליו ואני עוברת כבישים ולא נדרסת(לא יודעת איך...חחח) חחח ואז כשהגעתי לאושרי קפצתתי עליו נישקתי אותווחיבקתי אותו..חח 2: אני הולכת להופעה שלהם ואז לא יודעת איך הגעתי לבמה ואני למעלה שרה עם הגיימבויז ואושרי שר איתי ומביא לי חתימה והולך איתי לשרון ואני שרה גם עם שרון.. ואז עם כולם ...ואז כשנגמרה ההופעה (הייתי איתם עדיין) יצאנו דרך מקום שאף אחד לא יראה אותם ואז כולם הצטלמו איתי חתמו לי וזה.. קיצצר איזה באסה שזה רק חלום:(

0rin

New member
החלום שלי ../images/Emo9.gif

חחחח אולי תצחקו עליי אבל זה מה שחלמתי בליל שישי..חח החלום היה על אדם.. אוקיי אז ככה: הכרתי את אדם כבר מלא זמן.. והוא תמיד אהב אותי ולא ידעתי.. עד שיום אחד הוא אמר לי מה שהוא מרגיש כלפיי.. ואני גם אמרתי לו מה אני מרגישה כלפיו.. הוא נורא שמח ששנינו מרגישים אותו דבר..אהבה
ו..הוא חיבק אותי חיבוק חזקק..עם מלא אהבה.. יום לאחר מכן הלכנו יד ביד.. לים.. אף אחד לא היה שם.. רק אני והוא.. שנינו לבשנו לבן.. והייתה שקיעה..אחח כזה רומנטי.. ואז הוא נישקק אותיי
חחחחח הלוואיי זה היה מתגשםםםםם

למעלה