אשכול חלומות

morg01

New member
אשכול חלומות

אז אני חלמתי חלום קטן על אושרי המותקק.. אנחנו חברים ואנחנו יוצאים לקניון ואני לבושה בחצאית מיני כפכפים וגופייה והוא כל הזמן מחייך אלי איזה רומנטי..=) רשמו ת'חלומות שלכם =)..

אם אני אתחיל זה לא יגמר

כל לילה אני חולמת עליהם

חחחחחח גם אני חולמת

אני כל לילה חולמת על אושרי ושם הוא ואני עושים הרבה דברים!!!! (אבל בלי ילדים) שאלו את כל החברות שלי אני מספרת לכולם!!!!!!

את האמת אני לא חולמת עלייהם כל

יום..חחח..יש עוד אנשים.. :) אבל היה לי חלום על אדם פדיחות לספר אותו אתם תחשבו אני ילדה מסכנה.. אבל חלום מזה חמוד כזה.. :) כפרעליו הוא היה מזה חמוד בחלום... אני יכולה לספר לכם שזה היה בבצפר שלי והוא עשה לי הפתעה זהו חחחחחחחחחח אדם יוסף אהבת חיי.. ->

אדרררר

New member
חחחח לבנתיים חלמתי עליהם

איזה 6 פעמים.. אךךךךךך איזה חלומות מתוקים היו לי.. ח=ל=ו=מ=ו=ת

אדרושש כפרה.. כנסי

בא לך לספר לנו על החלומות המתוקים שלך?? חבר'ה אני עדיין לא חלמתי כלום

OoנויoO

New member
אני חלמתי עליהם 3 פעמים אבל פעם אחת

היה חלום מוזררררר יש לי מורה לספורט בבצפר מכשפה אכושילינגגגגגג חלמתי שהיא עושה להם קליפ בתוך המים וזה...ואז היא אומרת לאדם להוציא את הספר תהילים מהכיס ואז הוא הוציא איזה מאתיים ספרים...ואין לי מושג איך הייתי שם..=/טוב נו חלום... לא הבנתי מהחלום כלום אבל זה בטח בגלל שהיא מפחידה... חחח קעלקקק :"אתם מנצלים את הטוב לב שבי" עזבו זה מה שהיא אומרת לנו..

litalg06

New member
אני חולמת עליהם כל הזמןן!! איך אפשר

לא לחלום על אנשים כאלה מוכשרים יפים נחמדים מתוקים מושלמים.. אני לא אמשיך לפרט כי זה לא יגמר לעולםם!!

Brwonie22

New member
חח אחח על החלומות שלי על חמי'לה..

בגדים עפים שםםם(חח גליושש...!!)

Charmed Galia

New member
חח אשכול משעשע../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

אני חולמת על ערן דברים כחלחלים
ואז כשהוא מגיע הביתה כל אחד מהחלומות מתגשמים

כמה חלומות חלמתי עליהם!!!

במיוחד על אושרי...לומרות שאני אוהבת שם את כולם... ואיזה חלומות מוזרים ונעימים היו לי איתם... חבל שזה רק חלום...

למעלה