*+*+*אשכול הצפות*+*+*

חחחחחח ימסר חיימשלי..אוהבת אותך אהה

ולא להיספחףףף בלילה .. חלק שלי חלק שלך.. חחחחחחחחח אבל שלי יותר ראית איך וירתי לך אתמול... בסיפור אז עכשיו את לי.. חחחחחחחחחחח שיהיהיה לך ליל פז חיי אוהבת אותך הכי בעולם.... תחלמי עליי ועל אדם.. חחחחחחחחחחחחח
חולה עלייךךך

shoshishoosh

New member
אם מעבירים קדימה אז ישנים פחות...

ואם אחורה אז יותר... נגיד עכשיו 21:00 אז מחליפים ל- 22:00 ואז נשאר לך פחות זמן לישון חח

אופה מבאסס =\ איך אני יקום בבוקר?!

אבל מה שחשוב זה שהקיץ הגיע!! איזה כיףףףףףףף [=

OoנויoO

New member
נכוןןן אני מתה על הקיץ יש יםםםםם

אני מתה על הים סוף סוףףףףף חחחח ואי הלואי ולא יהיה מדוזות אני לא בדיוק חברה שלהן חחחח...יאללה קיץ יש ים סוף סוף ויש לי ת'יומולדת חחחח יש למה לחכות

חחח איככ מדוזותתת מי אוהב אותן?!

וואי והים [?!] חח כמה אני מחכה לו!! מה התאריך שלך?

Baruush

New member
חח תקשיבו.

אתן צודקות. א. בחיים, אבל בחיים- אל תבכו על בנים!אני גם חושבת שהמין הגברי מיותר בעולם הזה [כמובן חוץ מהגיים בויזז..] ! ב. לפני כמה זמן חשבתי- מהי משמעות החיים.. זה לא סתם ששואלים את זה. תחשבו על השאלה. בשביל מה ה' ברא אותנו? למה אנחנו צריכים לחיות?! -לא קשור חח עזבו..- ג. אין לדעת מתי יגמרו החיים [חס וחלילה חס ושלום!!!!!!!!!!] אבל תנצלו כל רגע בחיים! באהבה ענקיתת- ברושש :]]

חח יפה שליי

גם לדעתי הוא מיותר! אבל בתכלס אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם =\ ממ ואם כבר מדברים על הבנים אז- לפני כל יצירת מופת (אנחנו) יש טיוטה (הבנים) ממ ונכון אפשר למות בכל רגע! וזה הכי חרא שישש =\ אני רוצה חיי נצח! חח

מי אמר מיותר?? מה פתאום מיותר

בלעדיהם הבנות היו משתעממות.. חחחחח כמו שלבנים לא אכפת מהבנות והם זורקים אותם כמו לא ידועת מה.. ככה הבנות עושות גם להם... חחחחחחחחחחח

חח בארורר הם לא יכולים בלעדנו ואנחנ

ו לא יכולות בלעדיהם! אבל הם מעצבנים אותי לפעמים =\ בא לי להרוג אותם חח! אתמול רבתי עם ידיד שלי והיום השלמנו [= אי אפשר בלעדיהם =\ וחבל!

חח נכון חבל באמת כי בגללהם אנחנו רק

סובלות.. אבל יאלה חפיףףף מה אכפת לי מהם... כמו שהם משתעשעים איתנו גם אנחנו איתם חחחחחחח

../images/Emo13.gif חמודות פה כולןן אה??? גם חמודים

הנה אל תגידו שאני אומרת רק לבנות.. הנה גם לבנים שפה... חמודים וחמודות

למעלה