*+*+*אשכול הצפות*+*+*

חחח יש רק 3 בנים

אושרי אבי ורועי =) ואנחנו חמודים\חמודות?! מה איתך?! חח מוואה

חחחח חפיףף 1,2.3 הכי חשוב שיש פה ב

ניםם.. ומי שמדברת על חמודות.. תיראי אותך... חיחיחיחיח ובחזרהה
..... מגיע לך נשיקה ענקית ולילה טובב....

OoנויoO

New member
חחחחחחח למה יש חיות בעולם חחחחחחחח

באמת שאלה שאני כל הזמן שואלת

חחח אני יענה לך

פרה תרנגול כבש וכו' בעולם כדי שיהיה לנו מה לאכול סוסים= למסעות ומלחמות חח פילים = לקרקסים נחש= נעליים תיקים עכברים =שיגרמו לנו לרצות לנקות ו..לניסויים עוד חייה?

OoנויoO

New member
חחחחחחחחחחח סנדרה חיפשת באנציקלופדי

ה או שאת ממשפחת איינשטיין?!חחח

חחח לא ...

פשוטט יום אחד שאלתי את אותה שאלה שאת שאלת... ישבתי עםם עצמי וחשבתי טיפה... צריך טיפה היגיון וזהו... לכל חייה שתתני לי יש לי לתת לך סיבה של למה היא קיימת .. חחחחחחחחחחחחחחחח ==//

OoנויoO

New member
חחחחח אני לא ישאל כי אין לי כוח להס

ברים אם את מתעקשת אז זה בסדר חחחח למה יש דובים?

Baruush

New member
יואואואו!

אתן ממש חמודותת.. חחח :] אני יחסית חדשה ואני מקבלת יחס ממש יפה. אז יש לי מילה את בשבילכן: ת-ו-ד-ה! ובקשר למה שאמרתן.. ביום שני אני בתי עם חצי מהבנים בכיתה שלי כי הם עיצבנו אותני. ועד עכשיו אני לא מדברת איתם והם כזה: "נו, בר! אני מצטער.." חח וכאלה. איזה חמודים! אבל אולי מחר אני ישלים איתם.. אבל בנים זה מין מוזר. אני הולכת לחפש ולחקור את הנסחא של המין הגברי. שאני יידע אני יגיד לכם... חח =]] ו ועד אז שיהיה לכם ליל מנוחה או בשפה של בני האדם- לילה טוב מושלמות שליי! באהבה ענקיתת - ברושש :]]

חח ברוש כנסי ../images/Emo13.gif

קודם כל אין על מה! =) ממ ובקשר לבנים חח תשלימי איתם! מסכנים =\ אתמול רבתי עם ידיד ממש טוב שלי והיום הוא התחנף אז השלמנו :] חח חח לחקור עליהם?! טחח למדתי להכיר אותם ממש טוב! =\ ממ יש לך איסי? אם כן כנסי אליי [= 196567194 ולילה טוב מאמי!

חחח באמת מין מוזר =\

מי מבין אותם?! והם אומרים שאי אפשר להבין אותנו! חח סתומים

חחחח נכון תמיד הם אומרים את זה חוצפ

ניםם למי מי הםםם חחחחחחחחחח מי מבין אותם.... מחליפים לי בחורות כמו זוג תחתונים איזה מסריחים...........

למעלה