אשכול היכרות קטן

עונה...P:

שם: אסיה. עיר/איזור בארץ: צפון P: גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 14-12-89 מוזיקה אהובה: הכי הכי זה מטאל. איסיקיו/מסנג'ר/שניהם : [email protected] דמות אהובה/שנואה בסידרה: דמות אהובה? כמובן שמייקל. דמות שנואה? הסוכן העושה הגבות הזה. סדרות אהובות חוץ מנמלטים: בובספוג, פרייז'ר, ג'ואן מארקדיה (פאק נגמר), מופע שנות ה-70, חברים, פחות ממושלמת, אבא חורג אמא חורגת, מתחילות מחדש, אד ואדי, המעבדה של דקסטר, כן מותק, אהבה או כסף. ויש עוד........ הערות נוספות: כן אני אוהבת לראות קרטון נטוורק P: תמונה>> לא לשים לב לתאריך כי זה לא נכון P:

קרטון נטווארק שולטים במיוחד דקסטר

אפשר לשבת שעות מסטול ולאכול קרקרות על הערוץ הזה, תנסו ליהות מסטולים ולראות את זה. המעבדה של דקבטר חזק ביותר..חח אני סרטים מצויירים הזויים.... יש דברים סטלניים רצח בשטויות האלה..

../images/Emo211.gif גם אני ../images/Emo13.gif

שם: אנה איזור חיפה גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 9.3.1989 מוזיקה אהובה: שומעת הכל מהכל אייסיקיו/מסנג'ר: אולי בהזדמנות דמות אהובה/שנואה: אהובה - בערך כל הנמלטים, שנואה - ורוניקה. סדרות אחרות: האוס, שנות ה70. הערות נוספות: לישווווווווון.

עונה:)

עיר/איזור בארץ: קיבוץ בארות יצחק גיל: עוד חודשיים 19 ( וואההההההההההה לא רוצה להיות זקנה!!) אייסיי/מסן: 115061524,[email protected] דמות אהובה/שנואה: אהובה כמובן שמייקל!!! סדרות אהובות חוץ מנמלטים:אין לי כבלים ולא יס ולא הוט ולא כלום.. אז אין לי ממש סדרות שאני רואה..

../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: ליפז עיר/איזור בארץ: נתניה :p גיל: עוד חודשיים 17..
תאריך לידה: 12.11.1989 מוזיקה אהובה: כל הסוגים חוץ ממזרחית ופסיכודאלי דמות אהובה/שנואה בסידרה: אהובה - איי ג'יי, שנואה - סגנית הנשיא סדרות אהובות חוץ מנמלטים: השיר שלנו, ארתור!!! הערות נוספות: אמממממ.. כלום

למעלה