אשכול היכרות קטן

kn1989

New member
אשכול היכרות קטן

תמלאו את הפרטים (אם אתם לא רוצים למלא פרט תשאירו ריק) אפשר להוסיף תמונות שלכם שם: עיר/איזור בארץ: גיל: תאריך לידה: מוזיקה אהובה: איסיקיו/מסנג'ר/שניהם : דמות אהובה/שנואה בסידרה: סדרות אהובות חוץ מנמלטים: הערות נוספות:

kn1989

New member
שלי

שם: קובי עיר: גבול רמת גן בני ברק (פרדס כץ למי שמכיר)גיל: 17 עוד מעטתאריך לידה: 21/11/1989מוזיקה אהובה: מטאל רוק פאנק וכל הסיגנונות הדומיםאיסיקיו: 297722372 תוסיפו חופשי אבל בלי הצפות בבקשהדמות שנואה בסירה: היואייר - הוא פשוט מעצבןסדרות אהובות חוץ מנמלטים: אבודים, viper , pacific blue הם סדרות טיפה ישנות אבל עדיין נחמדות הערות נוספות:תמונה מצורפת, הגיטרה לא שלי (זאת ברינג'ר אם זה מעניין מישוה) ואני לא מנגן

יש מצב שזה ימחק משום מה אין לי מושג

שם: אוהד עיר/איזור בארץ: ת"א גיל: 22 תאריך לידה: כבר מוזיקה אהובה: רוק איסיקיו/מסנג'ר/שניהם : במסרים למי שאחליט דמות אהובה/שנואה בסידרה: אהובה - סוכר'ה . שנואה - החזייזר ההוא מהאף בי איי. סדרות אהובות חוץ מנמלטים: lost invasion הערות נוספות: לא למחוק! חח.

אה חח הבנתי אותך אחי חחח

כן זה אחלה סידרה. למרות שקישקשו קצת בסוף העונה. וגם סגרו להם את העונה השניה משום מה.

זה נראה כאילו קלעתי בול לדמות שאתה.

שונא חח... זאת לא הכוונה. פעם הבאה נעשה אותך מייקל חח. הייוואיר חמוד הוא נראה כמו חיית מחמד. היתי עושה לו ילד חחח סתם.

shbl

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: שירן עיר/איזור בארץ:חור נידח באזור השפלה :) גיל:18 תאריך לידה:10.5 מוזיקה אהובה:מה שבא לי בטוב.. חוץ מרוק ומוזיקה ישראלית! דמות אהובה/שנואה בסידרה:דמות אהובה- מייקל!!!!
...ועכשיו ברצינות- טי-באג!! דמות שנואה- ורוניקה המעפנהה.. סדרות אהובות חוץ מנמלטים:על טבעי, הישרדות, פלישה (מכורה ליס סטארס)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שם: אבי עיר/איזור בארץ: ק. אתא גיל: 17 וחצי+ תאריך לידה: 7/12 מוזיקה אהובה: דפש מוד, קולדפליי, U2, רדיוהד, קווין ועוד כמה (בעיקר רוק (לא כבד)) איסיקיו/מסנג'ר/שניהם : 320237641 דמות אהובה/שנואה בסידרה: אני אוהב הרבה ושונא הרבה סדרות אהובות חוץ מנמלטים: חברים, סיינפלד, איש משפחה, הסימפסונס, סקראבס, קוראים לי ארל ועוד מלא...

Angelus

New member
אני

רק להבהרה, יש קצת בעיות טכניות בפורום [שרשורים נעלמים לי וכאלה..
], אז תהיו קצת סבלנים ואני מקווה שהכל יתוקן במהרה. גם אני סובל מזה, תאמינו לי.. לענייננו- שם: איציק בנימין עיר/איזור בארץ: נתניה? גיל: 19 תאריך לידה: 04/87 איסיקיו/מסנג'ר/שניהם : [email protected] דמות אהובה/שנואה בסידרה: סוקרה סדרות אהובות חוץ מנמלטים: באפי, ורוניקה מארס, סמולוויל, סקראבס, עב"נ הערות נוספות: יום חמישי.
אושר.

Angelus

New member
הא, כן..

והעיגולים על הידיים הן בדיחה אישית שלא צריכה להתפרסם באינטרנט..

עשיתי לך תמונת פריזן ברייק חחחח

ההבעה שלך בתמונה... זה באמת נראה כאילו יש שם איזה ציפור..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. היתי חייב להוסיף את הכיתב.חח. אה יצא מגניב התמונה נגזרה לי טוב.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!
מתאים לי, לא?

כה התלבש טוב לתמונה חח

פה ושם עשיתי לאברוצי תספורת כלה כד שזה לא יראה שפתאום יש לך שיער ארוך

למעלה