אשה ראוה להערכה

• פותח הנושא gopsi
  • פורסם בתאריך
אני מוכנה לתת לך אפילו אחד נוסף...

או כמה נוספים... :) בוקר של אור שיהיה לך ולכולנו!

hayapollak

New member
ומי מחבק אותך ?

אני מאחלת לך שתזכי היום לחיבוקים אמיתיים ממי שאת מאחלת לעצמך חיבוק ממנו. וגם אני שולחת לך חיבוק חם ואמיתי.

תרגישי טוב יותר יקירתי

ימי המיגרנות זכורים לי אבל תודה לאל שחלפו זה מכבר... תרגישי טוב ותחזרי אלינו בכוחות מחודשים את חסרה :)

hayapollak

New member
תודה חמודה

האמיני לי, לא יודעת מאיפה נפלה עלי המיגרנה הזו, וכן, אני חסרה גם לעצמי כאן ובכלל - אולי זו "נפילת מתח", לא נורא, מישהוא בטח ידליק את האורות.. *לא מזמן שמעתי משפט יפה - בשביל להבחין בכוכבים צריך חושך מוחלט.... בכל מקרה היום יום חמישי - ששי-שבת בפתח, יהיו לי עוד יומיים של מנוחה, אני זקוקה לזה.

המונשרי

New member
../images/Emo201.gif שיעבור מהר

לא יודעת איך זה אצלך - אבל אצלי תמיד התקופה שלפני יום ההולדת - קשה. [פעם מרים בנימיני האסטרולוגית דיברה על כך]. לא זוכרת במדויק את הסיבה לכך. אבל מיד לאחר מכן מורגשת הקלה.

hayapollak

New member
מונשרי- תודה חמודה

צודקת, גם אצלי התקופה של טרום יום הולדת זו תקופה של אנרגיות חלשות ויש לי צורך בהרבה מנוחה. אגב, אם כבר אסטרולוגיה, את בטח יודעת שכוכב שבתאי יושב חזק במזל אריה - מגביל אותו בהרבה תחומים והפעם בעיקר במישור הכלכלי והכספי וזה אומר ששבתאי מאלץ את האריות לעשות את "מה שצריך", אין הנחות. המצב הזה כנראה עד אמצע 2007 ... מעודד מה?

hayapollak

New member
תודה מלאכוש

ואת - תמשיכי להיות טובה עם עצמך, תני לאהבה חופש לפרוח, תני ללימודים את הזמן הדרוש ללא לחצים והיי בטוב.

מיגרנות והנפש

בוקר טוב לכולן. לצערי המיגרנות ואני מכירות ותיקות..ניסיתי גם אני רפלקסולוגיה.להוריד מאכלים שונים במיוחד את השוקולד, ואוי כמה זה קשה לי, ולא שינה דבר. עם הזמן ומתוך מודעות לגופי ומה שהוא משדר לי. הבנתי שהמיגרנות מגיעות תמיד אחרי לחץ נפשי. גם כשהוא נראה לי שולי ו"קטן עלי". הגוף שלי אומר, לא היה קטן עליך בכלל. רק הדחקת את זה. וההתפרצות מגיעה במיגרנה. יש אמנם כדורים שניתן לקחת אבל אלו זורקים אותי ואני לא מצליחה לתפקד. ובהיותי אחראית לילדים לבדי, אני לא יכולה להרשות לעצמי את הפריוילגיה של להיזרק. אז אני לוקחת כדור אחרי כדור מהמרגיעים הרגילים ומנסה לשרוד ולעבור את הנורא.אבל ברור לי לחלוטין שהמיגרנות קשורות לנפש. מחבקת אותך ומאחלת רפואה שלמה ומהירה .

hayapollak

New member
פרפרית -

תודה, באמת תודה, כל חיבוק מתקבל אצלי בברכה, נכנס לי ישר לנשמה. מצטערת לשמוע שאת סובלת ממיגרנות - אצלי זה נדיר והלוואי וישאר כך. אני לא רוצה להשמע כאחת שנותנת עצות, אבל אני יודעת שפעילות ספורטיבית כלשהי מאד עוזרת למתן לחצים נפשיים. וכמובן - מדיטציה על סוגיה. חיבוק לך ממני גם.

מיגרנה

דיברתי מהר מידי. וחטפתי אותה....את המיגרנה הנוראית הזו. מהבוקר אני במיטה. לא מסוגלת להתרומם. רק זוחלת למחשב מידי פעם לראות מה קורה איתכן בנות . ואם יש משהו חדש במייל מהאדריכלית על הסטודיו שאני רוצה לעשות לי. כל כך כואב שכל מה שיוצא לי זה קצת הוראות לילדים. ורצון לבכות. מיגרנה ארורה שמשבשת לי את החיים לגמרי. ואצלי תמיד מגיעה לסופי שבוע.מתפללת שיעבור כבר...

למעלה