אשדוד בשבת הבאה

ירדן717

New member
אשדוד בשבת הבאה

משהו מאוד מוזר מופיע באתר של לאן. שעה: 17:00 או 19:00 -לא סגור עדיין (בוואן מופיע 5 ובלאן 7) כתוב שכרטיס נוער יעלה 11 שקל (עם עמלה) ומבוגר 67. אם זה באמת ככה אני הולך. שיהיה להפועל שבוע אימונים מוצלח ושבעזרת השם תנצח בקרב התחתית הזה.

YoniBaloni

New member
נראה לי

שנשאר לנו רק להתפלל שהפועל תשאר בליגה כי כמו שזה נראה עכשיו, בלי עזרה של איזה כוח עליון הסיכויים קלושים...

just adiki

New member
../images/Emo6.gifמה?

אולי אשדוד רוצים להביא הרבה קהל, אבל ההפרש בין המחירים ממש לא נראה לי
... למשחק הזה אני אפילו לא מקווה להגיע כי אין מצב..

ירדן717

New member
זה מועדון קטן.

האוהדים לא צריכים לקבל פיצויים על זה שהם בתחתית כמו שהם לא היו צריכים לשלם יותר שאשדוד הפתיעה שנה שעברה והיתה מספר שבועות במקום הראשון.( בניגוד של הפועל שברור שמצבה יצר הרבה יותר אכזבות) ההנהלה של הפועל מבינה שהיא צריכה לצ'פר את האוהדים. בן זקן ראש קטן וכנראה לא אכפת לו מהקהל.

just adiki

New member
דווקא בגלל שהם מועדון קטן

הם אמורים להוריד מחירים כדי שיבואו לראות אותם. הקהל שלהם לא כזה גדול ככה שהם צריכים איזה משהו שימשוך את הקהל שלהם לראות אותם משחקים. גם ככה לא שווה להם לבוא למשחק עם היכולות האלה, אז הדרך למשוך אותם זה מחירים אטרקטיביים.

liron292

New member
המצב שלנו על הפנים

1.במקום לשחרר את פאביו ג'וניור, ולהביא חלוץ אפילו ברמה, אפילו בינונית בינונית כמו אינגבה (הפועל פ"ת) אפילו רפי כהן (אום אלפאחם) אנחנו משאירים את ג'וניור, בחור נחמד שמתאמץ אבל כרגע אין לו קשר לכדורגל 2.הרבה שחקנים פצועים 3.הלשנות ולכלוכים של שחקני הקבוצה איש את רעהו(עצוב מאוד), מצב חברתי על הפנים שאם לא ישנו אותו תוצאות חיוביות יהיה קשה לראות בעתיד חייבים בשני המשחקים הקרובים מינימום 4 נקודות מבחינתי תיקו מול אשדוד וניצחון מול מכבי מאפיה פ"ת.

אבן 11

New member
כנראה שהנהלת הפועל צודקת כשטוענת

שגיא לוזון הביא נזק לקבוצה ולמועדון למשך מספר שנים.

ירדן717

New member
סיכויים שוים לשתי הקבוצות

לפחות על פי הווינר שנותן 2.3 לניצחון כל אחת מהקבוצות ו2.6 לתיקו. יש לי הרגשה שיהיה תיקו (למרות שהאחרון שלנו בכל המסגרות היה אי שם מול כפר סבא במחזור 4)

ירדן717

New member
מה דעתכם על ההרכב בשבת?

גוטמן מתכנן מן בונקר. צפוי הרכב כזה: בן שאנן קנדה,טל חן, טופוזאקוב, באדיר, אנטבי טלקיסקי, נאתכו, אנסומבו, דגו ארבייטמן (אם לא יהיה כשיר אז ג'וניור) מה שנקרא 1-4-5 .. מצד אחד בונקר.. אבל מצד שני יש יותר חופש למגנים לעלות למעלה כשיש 3 בלמים... בכל מקרה יש אפשרות ברגע אחד להפוך את זה ל 2-4-4 אם מחליפים את חן ברועי דיין או משהו.. אולי במצבנו, במשחק חוץ עדיף לשחק טקטי. אני אומר יגמר 0-0.

just adiki

New member
אולי זה טוב דווקא נגד אשדוד

אשדוד כמו הפועל היא קבוצה מאוד חלשה. אני לא מבינה טקטית כזאת גדולה אבל לדעתי בלגן במשחק יעשה טוב לאשדוד ודווקא הפועל צריכה לשחק מסודר. ההגנה של אשדוד בדר"כ מפוזרת ולא טובה כך שמשחק הגנה טוב מצד הפועל ועליית המגנים קדימה יכולה לעשות בעיני רק טוב להפועל. מה שחשוב זה שיבואו רגועים, ישחקו מסודר ומדוייק. אפשר לעשות את זה, זה לא שאשדוד הציגה משחקי עילוי עד כה.

ירדן717

New member
לאשדוד יש הגנה על הפנים

ההגנה הגרועה בליגה. מצד שני אנחנו ההתקפה הגרועה בליגה...

הרכב חרא

לא מספיק השחקנים לא משהו גם עמרי קנדה ישחק ככל הנראה כקשר לפי מה שכתוב בוואן

ReDEAD

New member
כן איך באמת רונאלדיוני לא בהרכב...

אין שחקנים!! אם זה יהיה נאתכו או אבוטבול או סרור בהרכב זה לא משנה.. צריך לקוות לא להפסיד מחר כי הפסד והמצב יהיה אפילו יותר רע מרע..

just adiki

New member
לא נשמע לי הגיוני,

אין סיבה שסרור ישחק כקשר. יש את נאתכו, אבוטבול, אנסומבו... בקישור אין לנו בעיה. לא נראה לי שגוטמן סתם יחליף תפקידים במיוחד שהשחקן חדש והביאו אותוכי אין שחקן לעמדה שלו.

למעלה