אר. היי.

צו צאנג

New member
חחח קיוויתי שלא יהיה לך../images/Emo3.gif

אני לא לאהוב לטעות
ואמ.. תודה
ואץ גם נוא שולתת!!
היה כיף איתך!

Gizmo14

New member
נאאאאממממ../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

לנ"ש...
אררררר, התספורת של ברית ממש ממש יפה
ואויש, כרגע קלטתי משהו עצוב עד דמעות
תארו לכם מה יקרה כשנדב ילך לצבא
הוא יצטרך לגזור אותו
את כל השיער
נדב- אל תלך לקרבי
לך לעתודה או משהו
עצוב עצוב עצוב.
הגבתי, בלי קשר לפרס
אני סתם אוהבת להגיב לכולם

צו צאנג

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלנ"ש היה שולת!!!!1 "אור הנר נמהל לאור הירח"
והתספורת של ברית בהחלט יפה!כן| טחח
מסכן נדב!! יש לו שיער כל כך יפה
ופרס המיוחד בשבילך!:

Gizmo14

New member
יאאאאאאא../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

איזה פרס יפה
תודהההה

De-Panther

New member
מתי הפרעתי למאיה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לאנוס אותך בלילה??
למה לא הודיעו לי על זה?? הייתי עוזר לה

coolit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צו צאנג

New member
../images/Emo3.gif

ועכשיו... ללכת לקרוא את הסיכומפגש שלך...
למה
למה זה צריך להיות כל כך ארוווך
חמש הודעות
ילד אתה משוגע! אבל נסלח לך

Gizmo14

New member
ארררררר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

במתתתתתת היה שולתתתת
היה מצחיק כשקפצת על כולם
*חושבת מי ישרוד אם אני אחליט לקפוץ על כולם* *מגיעה למסקנה שאולי אורן, כי לו יש יכולות מוזרות ומיוחדות*
נאאאאאאמממ, כולם התנחלו נורא בקניון, זה היה מצחיק
אוי הזכרת לי משו
באתי עם... אופיר, אני חושבת *סניליות* בארבע לקולנוע, ובארבע וחמישה הסרט אמור להתחיל, ואני כזה- איזה קטע זה יהיה אם אני כזה אחכה עד 4:04 ורק אז אבוא וכולם יילחצו נורא נורא כי הכרטיסים שלהם אצלי
ואופיר כזה "את רעה
" אבל בסוף לא עשיתי את זה, כי אני לא ביררתי למי בפורום יש לב רגיש
אנשים לחוצים שכמותכם
נאאאאמ, הדמות של ג'וני הייתה אדירהההההההההההה
מעולה, פשוט מעולה
והקטע שלכן עם האוטובוס- איזה מזל
הכל מזליסטי

Toujours Pur

New member
נממממממממ

היה שולת!!!
המסיבה המאגניבה שחצי מהשירים בה היו של הספייסגירלז ואת החצי השני אף לא מכיר
(אבל היא באמת הייתה מאגניבה!!) והלימבו ששבר לכולם את הגב.. ואחר כך שלושה מקלות כדי לפצות את הגבוהים... המשחק עם הזברות!! הוא היה כל כךךךךך מתסכל
הפיתות האממ.. קשיחות, שהיה צריך לדחוף אליהן איכשהו נקניקיה (צמחונית כמובן!) ^_^ הלילה, שאני זוכרת בעיקר כנסיון נואש לתפוס קצת שינה, כשברקע ערבוביה של אורן, משה, צחי, מאיע, ברית, תרנגולים, ושניצל מנצחת על כולם.. הבוקר, שהתחיל בהפרש קטן מדי מהזמן שבו התחיל הלילה.. והיינו מסטולים בהתאם. לא נפסיק לשיר (אור הנר נמהל באור הירח...
) ובינגו שולת... עם צחי כנערת הגלגל! הנסיעה לקניון.. אחרי שהתכווחנו שעות על איך נוסעים, מונית הגיעה בתזמון מושלם וכולנו עטנו עליה, די נוטשים את השאר.. אבל אל דאגה, הנהג הנחמד (משה?) דאג שהם לא ישארו מאחור. ואחר כך חלוקה תמוהה של כרטיסי ביקור של חברת המוניות ^_^ (במקום בטוח בארנק שלי) והספגטי של סבארו שמאיע ואני אכלנו יותר מדי ממנו
ההתנחלות החביבה ליד הקופות של בית הקולנוע.. 600 הש"חים שהזרמנו אליהם.. וההצטלמות המאסיבית עם האטרקציה החדשה - ה כ ר ט י ס י ם ! הסתובבות קצרה בקניון.. לא מצאתי חולצה
. והפנינג זו חנות ממכרת.. הזהרו. אחרי שברית בזבזה שם את כל הכסף שלה יצאנו לחפש את הפורומיסטים, ואז כמה משוגעים התנגשו בנו בקריאות "מה השעה? מה השעההה??", והבנו שמצאנו אותם
אווו... והסרט, הסרט. ג'וני. אורלנדו.
נסיעה לנ"צ... באוטובוס! שניצל אכולת רגשי אשמה.. והנהג היה עצבני. הקומזיץ.... המאוד, אממ... קומזיצי, יש לציין ^-^ אבל המרשמלו היה טעיםםם
שרנו קצת שירים... היה כיף... ואז הייתי קצת עייפה.. משום מה.. והלכתי לישון ב-12. התעוררתי ב-4. חזרתי לישון. התעוררתי ב-7, חזרתי לישון. התעוררתי ב-9, חזרתי בערך לישון. ב-10 כבר קמתי, כשאנשים התחילו להתעורר ^^ המומיניםםםםםםם ^__________^ הטריוויה הזאת בטלוויזיה.. שבאורח פלא תפסנו את כל טבלת השיאים שלה.. (אוכל פולני רולז!) הפיצה.. לקח בערך שעתיים להחליט, להצביע, לחכות, לרעוב.. וסוף סוף לאכול
ואמממ... נקיונות אחרונים, נפרדים מאנשים שונים, מחליטים שלאף אחד אין כוח להמשיך אליי (חוץ מרחלי
)(אתם חייבים לי מפגש!!) נסיעה מעוייפת הביתה.. ומקלחחחחחחחחת, ברוך ה'!!
אבל הכי הכי הכי, מה שעשה לי את המפגש הזה לכל כך כיף, זה האנשים. אלה שהכרתי והתגעגעתי, אלה שפגשתי פעם ראשונה, אלה שהכרתי עוד קצת, ואלה שעדיין לא הספקתי להכיר לעומק... גל, רוני, גוני, נטע, רותם, נדב, ברית, שניש, נופר, קרן, שחר, לין, מייג'ן, מאיה, יעל, קסם,הדס, דליה, סיגל, קטי, אורן, צחי, משה, שניצל, מאיע,אופיר, דניאל, מוריה, קובי, עינת (ואם שכחתי מישהו אני דניעל רטקליף
): תודה!!! תודה על שאתם כאלה מתוקים ושולתים, תודה על השלושה ימים המדהימים האלה
ואני רוצה תמונות, שמעתם
עכשיו, אם לא אכפת לכם... אני אלך לישון

HaMsTeR

New member
אני ממש ממש שמחה../images/Emo118.gif

שאף אחד לא שם לב שגם אני דיברתי כל הלילה, וגם לא שמרתי על טון דיבור שקט במיוחד

Kryptonite

New member
שמתי (נו? ../images/Emo12.gif) לב../images/Emo23.gif, מאוד.../images/Emo11.gif

את ואורן ועוד מישהי שהייתה שם דיברתם כל הזמן, וציחקקתם. אתם הייתם אלה שהשארתם *אותי* ער...

צו צאנג

New member
היה חבל שהתבטל החלק אצלך../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

אבל הייתי אצל עידית במקום והיה ממש נחמד אבל לא נורא. אבל אנחנו עוד נבקר אותך בגדרה, ברודצקי!
רחלי ו., אורה בפוטנציה (או שלא?)
פרינסס הממית!!!

Gizmo14

New member
נאאאאמ../images/Emo70.gif שולת../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

סיכום שולת
אנשים כן הכירו את השירים האחרים
*נפגעת*לוקחת ללב**מתאבדת* הו וול
אור הנר נמהל
ברררר, עצבנתם אותי כל כך, אין פלאאאא שלא הצלחתי
*תירוצים תירוצים* צחי כנערת הגלגל
550 ש"ח, לא
הממממ, אה, נכון, עוד אנשים שילמו אח"כ
מצחיק לאללה
לבוא אל האישה ולהזמין מליון כרטיסים ואז להתחיל לשלם בשטרות של מאה
ואז חמישים, ואז עשרים, אז מטבעות של עשר ומטבע אחד של חמש
הנהג היה מאוד עצבני
הוא עצבן אותי ככה
המרמשמלו היה טעים
^-^ נהדר
אנחנו נשמח להיות חייבים לך מפגש, וגם לעשות את עצמנו לא חייבים בכך שנבוא אלייך
רק אמרי שעה ויום, מבטיחה לנסות לבוא
(אם זה לא בחופש הגדול
די, מיצינו אותו
)
לילה טוב

De-Panther

New member
../images/Emo41.gifסיכומפגש../images/Emo9.gif!!../images/Emo41.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הכל מתחיל בשיחה שלי עם מאיה באייסיקיו לפני כמה שבועות בשיחה היא אמרה שהיא מרגישה שהמפגשים הם כבר לא כמו פעם משהו שהוא באמת נכון וגם אני שמתי אליו לב אז חשבנו על משהו בסגנון מפגש מחנה הבעיה שהייתה לנו היא המקום באותו הזמן דיברו בפורום נדלן בשרון על מפגש מסיבה מאיה חשבה שאולי נאחד את המפגשים אחר כך היא הלכה למחנה של הצופים ל10 ימים אני נשארתי לנסות לדאוג לכל הדברים אז הציעו בסוף שהמסיבה תיהיה בלי טלויזיה וככה התחילו להוסיף עוד רעיונות ואז אני כתבתי שאולי נאחד כמה מפגשים בשביל מפגש מחנה בסוף כמובן זה לא יצא בידיוק מחנה אבל יצא ממש כיף
התעוררתי ב10 ביום ראשון אחרי פחות מ5 שעות שינה התארגנתי מהר ורציתי לראות ליגת הצדק אבל הפסדתי את זה טוב אז המשכתי להתארגן והשאר היה תלוי רק באבא שלי יום לפני התברר שהאח החורג שלי גם נוסע איתנו זה כמובן אומר פחות מקום במכונית היינו אמורים לצאת מהבית לפני אבל היו בעיות קרובים של חברה של אבא שלי באו אלינו לכמה ימים אז אבא שם אותם ואת האחים החורגים שלי בבריכה מתי שהוא היה צריך לחזור לקחת אותם האחות החורגת שלי כרגיל הייתה מניאקית ועשתה בעיות בסוף יצאנו והגענו למאיה וקסם שחיכו מתחת לבית של מאיה משם נסענו ליעל שהדרך אליה לא הייתה ממש ידועה
לא הצלחתי לתפוס אותה אבל כשהגענו היא כבר הייתה בחוץ כולם נדחסו בתוך המכונית ונסענו קסם ומאיה שרו שירי דיסני שונים ובגלל זה תודה לאל... אבא סוף סוף לא שם מוזיקה בזמן הנסיעה
הגענו למזכרת בתיה סוף סוף היו שם כמה שלא הכרנו בגלל שהם לא מהפורום אבל היה סבבה ומהפורום היה את נדב עם רצועה בשיער
את פוניקס ועוד מישהי שאני לא זוכר מה הכינוי שלה וזו שאני לא זוכר מה הכינוי שלה היא פשוט הלכה מהר
וכמובן גל גוני ורוני
(אותי זה עדיין מצחיק
) נכנסנו לחדר של רוני ושמענו מהדיסק שצרבתי יום לפני השמעתי לכולם את הופ איזה תחת(אף אחד לא יתחמק מזה
) והיה נחמד
יצאנו אחוצה שחקנו פינוקיו ואז היה חם אז חזרנו פנימה קסם נעלמה באופק אחרי שניסתה לשים לי רצועה של כלב ולנסות להוציא אותי ואת נדב לטיול
אנשים החליטו לנסות להבין מה החיה על הלחי שלי
לאט לאט עוד ועוד אנשים הגיעו והתחילו לעשות בלאגן אז יצאנו אחוצה וחיכינו שיתחיל הערב בשביל המסיבה שיחקנו כדורסל כמה אנשים ואחרי זה אני ורוני עשינו קרב מוזר עם הידיים
חזרתי לשחק כדורסל והיו משחקים מוזרים אז סתם ראיתי היה קטע שחלק מהאנשים התחפשו שם וליעל הייתה כזו תחפושת חמודה וגם גל עם התחפושת שלה שיש עליה ינשוף קטן וגוני ניסתה להתחפש ללבנדר או פאדמה אבל זה יצא כמו הרמיוני
ואחרי זה גם קטי צילמה ועשתה צילום מוזר שלי בסוף היה חושך והרוב כבר באו וחלק הלכו רוני וגל אירגנו חלוקה לבתים (דניאל בריתני פליפה ואולסן
) אני הייתי הראשון וזה היה מצחיק
הם שמו אוזניות מתחת לכובע ולא הבנתי איך לשים את זה וזה התפרק והיה רטוב שם והיו פאשלות מצחיקות
ואז אחרי שהבנתי מה אני אמור לעשות שמעתי באוזניות: אז אתה רוצה להיות בפליפה... יו וויש!! רוני צעקה דניאל והתיישבתי על הכיסא ועל הפרצוף שלו
אחרי זה הרמתי את זה ועוד אנשים מויינו תומר(חברה של רוני) גם הצתרפה וישבה על רגל שמאל שלי אחרי זה אופיר הצתרפה וישבה על רגל ימין שלי ואז עוד אנשים הצתרפו וישבו עליהן ואז ניהיו מסביבי מלא אנשים גם של בתים אחרים ולא ממש הבנתי הרבה דברים כי כמעט חסמו לי את האוויר
אבל בית דניאל ובית בריתני התאחדו והיינו ביחד נגד בית פליפה הרעים עם השאיפה למוח
בסוף כשזה נגמר הביאו אוכל ואני נשארתי על הכיסא עד שמישהו עזר לי לקום
אכלנו קצת ואז ניסיתי לשים את הדיסק שהבאתי אבל הוא לא עבד במערכת שהייתה בחוץ ואז התחלנו לנסות כמה דיסקים וכמה דברים ורק ספייס גירלס(אה?? הן לא מתו??
) ועוד דיסק עבדו אז בהתחלה שמנו ספייס גירלס וחלק רקדו חלק לא אחר כך היה שיר איטי שלהן אז רקדתי סלואו עם נדב
ואחרי זה הצליחו לשים דיסק צרוב אז היו עוד שירים ובסוף שמו במערכת שבסלון והכל עבד אז היה סבבה ואנשים רקדו קפצו נמעכו עשו שטויות
והמכנסיים של מאיה זזו(זאזו
) לה כל הזמן
והתחילו להתפרק בלי סוף
אבל יש לה רגליים יפות
ובאחת הפעמים הפילו מדרגה ואז קפצתי מעליה ואחרי שאני עברתי שם החליטו שאני זה שהפיל
(מה הקטע בסתם להאשים מישהו??
) (אתם לא רוצים לאמר שאתם עשיתם אל תאשימו אחרים) והיה עוד שיר איטי אז רקדתי סלואו עם קסם
וכל הזמן עשינו מבטים זדוניים
המשיכו השירים היה יותר מידיי חם וכולם הזיעו בסוף חשבתי שאני אקח בגד ים באתי להחליף לבגד ים ואז אנשים נכנסו לחדר אז רק הורדתי חולצה וזהו המשכנו לרקוד היה מצחיק והיה לי פחות חם
אחרי כמה זמן מייג'ן ולין הגיעו ידעתי שמייג'ן בא אבל לא שביום הראשון אבל היה כיף ואיכשהו צץ גם המשחק ביד הדימיון
כשנמאס מהריקודים שיחקתי קצת ביד הדימיון חזרתי ללבוש חולצה
ואז היה לימבו והצלחתי בזה קצת אחרי זה היה את המשחק 3 מקלות באחד השלבים אני בטעות הגעתי לחצר של השכנים
הגעתי לשלב האחרון ולא נתנו לי לעשות אותו כשהיה תורי אבל זה היה כי ברית הגיעה וכשבאתי אליה היא קפצה עלי כדי לתת לי חיבוק אבל בזמן הזה גם נשכתי את המאחורי השפה שלי בגלל זה
בשלב הזה המוזיקה כבר נפסקה והיה אסור לעשות הרבה רעש חזרתי לשחק ביד הדימיון התחלתי לקשקש כלמיני שטויות על מאיה ולכתוב שהיא כוסית וגם כתבתי עליה את הבית הראשון של למאיה יש אקדח
בתגובה היא כתבה עלי כּוּסִית
אחרי שנמאס לי מביד הדימיון הלכתי לחדר של רוני היו שם כמה אנשים אז דיברנו קצת והיה מצחיק
הלכתי וחזרתי ככה כמה פעמים עד שבסוף שמו איזשהו שטיח או משהו סגול אחר על הדשא אז מייג'ן נשכב בצד אחד ואני בצד אחר ונשענתי על רוני ואז באו עוד כלמיני אנשים והייתה שיחה נחמדה
אחרי זה עברתי למה שהיה במרפסת שם... הייתה שיחה מוזרה ביותר ועוד ועוד אנשים באו ואז אנשים נשכבו על אנשים אחרים ואחרי זה הביאו שמיכות ואז אנשים התכסו על אנשים אחרים וכיסו אחרים והיה בלאגן גדול כמו בגרופ האג שהילה ציירה
זה היה משהו כזה רק על הריצפה ולא בעמידה
באיזשהו שלב משה התרגז עלי על משהו שם משהו בקשר לזה ששמתי רגליים איפה שהוא ומאיה אז ביקשתי ממנו לזוז קצת והוא לא רצה אז שמתי את הרגליים שלי מקופלות אז גם זה הפריע לו וכל דבר שעשיתי שם הפריע לו ובסוף הוא התחיל לאיים אחרי כמה זמן הוא זז והיה מרוגז עלי
בכל מקרה היו שם גם עוגיות עם חיות וגל הייתה ליידי בזמן שהייתה לי עוגיה של צב והיא הזכירה לי את הצב של אורן
אז אכלתי את הצב שלי
(שהיה טעים
) הוצאתי את הראש שלי מאמצע של שמיכה וזה נראה לאחרים כמו ראש מרחף וגם הייתה יד מרחפת
והיה גם רגליי מייג'ן שזה חלק משיקוי מיוחד
ואנשים שוב פעם ניסו לנחש מה החיה על הלחי
חלק אמרו סוס חלק כלב חלק חתול ואפילו גמל
היו עוד כלמיני שטויות וגוני התחילה לשחק בשיער ש

De-Panther

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifחלק ב!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וגוני התחילה לשחק בשיער שלי
וגם עשינו עוד פעם קרב מוזר עם הידיים
וגם התכסתי לגמרי בשמיכה ועשינו ככה גם דרכה
אבל הייתה גם פעם אחת שמשה בזמן קרב דרך השמיכה נתן לי מכה כדי להכאיב וזה היה מעצבן
אחרי כמה זמן כולם הלכו לישון בדשא אז לקחנו את השמיכה וגוני לקחה שק שינה וגם יעל ונטע גל שמה את השמיכה על הדשא גוני שמה את השק שינה לייד השמיכה יעל גם שמה לייד השמיכה נטע שמה את השק שינה שלה לייד גוני ואז אני וגל שכבנו על השמיכה וכל הזמן רבנו עליה
אני שמתי את הראש על הבטן של גוני וגל על הרגליים שלה ואז אף אחד מאיתנו לא הצליח לשתוק וכולנו היינו משוגעצים וגל הייתה משוגלבצת
היד של גוני מדליקה
אז לקחתי אותה כל הזמן
ואז כל הזמן גל שאלה איפה היד של גוני אם יש לי שלוש ידיים או כלמיני דברים אחרים וגוני אמרה שאם אני נוחר אני הולך לישון בוואדי
אחרי זה גם משה התקרב אלינו ואז הוא אמר לי לשתוק
וככה כל הלילה הוא אמר רק לי לשתוק עד שבאיזשהו שלב הוא גם בא מעלי והתחיל לאיים
מידיי פעם אנשים אמרו לאחרים לשתוק ולפעמים סתם אמרנו לילה טוב וככה כולם המשיכו עכשיו גם גוני אומרת שיש לי שרירים בחזה
צחי התחיל לדבר על מאיפה באים סוסי ים לעולם
מישהי התחילה לנחור אז אמרנו שנשים אותה בוואדי
יעל מצאה עיתונים בשק שינה שלה וסיפרה עליהם סיפורים ועוד כלמיני שטויות הזויות
גם היו רגעים כאלה שכולם היו בשקט ואז היה קוקוריקו וכולם התחילו לצחוק שוב פעם
וגם העננים בשמיים עשו צורות מוזרות השמיים היו עם כל כך הרבה עננים אז הצורות היו השמיים והיה שם קטע שנראה כמו איש עם שואב אבק
וגוני כל הזמן הרעידה את הראש שלי כשהיא צחקה
בסוף בערך ב5 בבוקר או ב6 אני יצאתי מהשמיכה וגם ככה לא ראיתי כל כך מה קורה אז עברתי בין אנשים לראות מי יושן ומי ער ומי נמצא איפה ואחרי זה התפוצצתי מצחוק
ואני אפילו לא יודע למה
אחרי כמה זמן כולם התעוררו פתאום ואז לא יכולתי לחזור לנסות לישון ואנשים עשו הרבה רעש וגם התעללו בי ושמו עלי דשא כשניסיתי לישון אחרי כמה זמן לקחתי את השק שינה של גוני והצלחתי לישון אבל זה היה רק למשהו כמו פחות משעה לא הצלחתי לחזור יותר לישון וגירד לי כל הגוף ועלו עלי חרקים מוזרים אכלתי קצת ממה שהיה לאכול ואז שיחקתי ביד הדימיון עם מי שהיה ער אנשים התחילו יותר ויותר להתעורר נכנסנו פנימה וסתם דיברנו התגלה הסוד של איפה קסם היא ישנה במיטה של גל!! אתם מבינים?? היא ישנה על מיטה!! אמא של גל ורוני רצתה שנארגן בחוץ לפני שיהיו ממטרות היו כמה אנשים שישנו שם אז ניסינו להעיר אותם למרות שכשראיתי את מאיה והיא סוף סוף ישנה אז זה היה כל כך רע להעיר אותה בסוף רק מייג'ן נשאר בדשא ואני ונדב צפינו בדשא ופשוט הסתכלנו על מתי הממטרות יפעלו מייג'ן היה שם עדיין וקראו לו שיקום ואז פתאום הממטרות עבדו והוא עשה קפיצה כזו כמו בסרט
אחרי זה הוא היה מאוד עצבני... ואז אחרי כמה זמן כולם עברו לסלון ושיחקנו בינגו
וגם לא נפסיק לשיר וגל הביאה את הגיטרה שלה אז ניגנתי בה קצת ושיגעתי את קסם בלא נפסיק לשיר
וגם גל ניגנה
ואז נזכרתי שצריך לארגן קניות כי קונים בקניון אבל אף אחד לא ממש התייחס לזה אחרי זה היה בלאגן וכולם התארגנו ליציאה שמנו את התיקים במכונית של אמא של רוני וגל ואני גם החלפתי חולצה(מחולצת המפגשים למשהו אחר) וחלק מהאנשים גם שמו לב לזה
ואז יצאנו משם במוניות שרות לקניון רחובות בקניון רחובות היה נחמד בהתחלה כולם הלכו לאכול אבל אני לא הייתי רעב אז סתם הסתובבתי בין כולם וראיתי מה יש חלק גדול התיישב על במה כזו ואני ניסיתי להביא לשם עוד אנשים אבל זה לא עזר חלק אחר התיישב לייד הבורגרנץ' בסוף קניתי צ'יפס ושתיה וכנראה שאם מאיה לא הייתה עוזרת לי וללין לגמור לאכול אז לא הייתי מצליח לגמור אפילו את הצ'יפס הזה
וזה מוזר כי צ'יפס אני בדרך כלל אוכל הרבה אחרי שכולם אכלו הלכנו לבחור סרט בקולנוע וכשקסם השיגה את כל הכרטיסים וזה היה הרבה כולם הצטלמו עם הרשימת כרטיסים הארוכה מאיה הוציאה את המצלמה שלה והתחילה לצלם אנשים ולבקש מהם שיצלמו אותה ואחר כך היא הצטלמה עם מייג'ן כשהוא מרים אותה ואני אמרתי אני רוצה גם אז מייג'ן צילם את מאיה מרימה אותי
כמובן שהיא הצליחה להרים רק לשניה ונפלה
נראה לי הוא צילם אותנו נופלים
ואז כולם התחילו להסתובב ואז נזכרתי שצריך גם לעשות קניות אז התקשרתי לסיגל לברר מה צריך ומה לא וכלמיני כאלה ואמרתי טוב אם אני אשכח משהו אני אתקשר לסיגל שוב פעם התכנון היה שאני בודק מה צריך לקנות וקונים אחרי הסרט מצאתי את קסם(היא מצאה אותי) והלכנו יחד עם צחי לסופר קסם עשתה רשימה של כמה עולה כל דבר ואז עשינו תכנון שכל אחד שבא ישלם 5 שקל ואחרי הסרט מישהו יעשה קניות אחרי זה הלכנו לסרט שודדי הקאריביים זה כזה סרט ענק!! ואני לא רוצה לספיילר למי שלא ראה אבל קורא אז אני פשוט לא אגיד מה קורה שם בידיוק רק שהיה ממש כיף לראות את זה והיו שם גם דברים מגעילים ואני ישבתי לייד גוני והיה קטע של קרב שבו אני והיא עשינו קרב עם הידיים וזה היה ממש מצחיק ברגע הזה
הסוף גם היה ממש יפה
אחרי הסרט קסם וצחי עשו את הקניות אני הסברתי לרחלי קצת על כמה דברים במחשב כרטיסי וידאו טלויזיה ומסך... ואחרי זה אירגנתי את כולם במקום אחד הלכתי לחפש עוד כלמיני אנשים שנעלמו בדרך ואז הבאתי את כולם לכיכר באמצע הקניון מייג'ן נעלם משם ואז הוא חזר ורצה 5 אנשים בשביל שיעזרו לסחוב את הקניות אז אני באתי והוא העיר את נדב אבל במקום 5 אנשים כולם באו ככה יצא שלא הייתי צריך לסחוב שום דבר
הלכנו לתחנה המרכזית ובידיוק הגיע האוטובוס ראיתי שכמה אנשים מתחבקים אז ניצלתי הזדמנות
האוטובוס היה אוטובוס אקורדיון ואני חולה על דברים כאלה!! בהתחלה נעמדתי באמצע איפה שהעמוד האמצעי אבל אז אמרו לי לזוז ואז סתם זזתי ממקום למקום באוטובוס עד שנמאס
קסם ניסתה למצוא שיר שכולם ישירו מאחורה היא לא מצאה
היה חייל שנראה לי עשינו לו טראומה איך שהוא התיישב הוא קפא במקום שלו למאיה כאבה הבטן והיא הייתה שקטה עד שבסוף הגענו לנס ציונה קסם התחילה לספור צעדים בגלל צחי או משהו כזה אני הלכתי עם נדב יד ביד ואז כשהגענו לבית של סיגל אני נעמדתי בשער ועשיתי תנועה של התקופפות ונדב נעמד בהמשך ולחץ לכולם את היד ואז ראיתי את סיגל
ונתתי לה חיבוק ואז קסם באה אליי עם חיבוק אחרי זה שמעתי אותה אומרת שהיא גונבת חיבוקים אז גם אני גנבתי חיבוקים מעוד כמה אנשים
ישר רציתי לבדוק מה קורה בבית מה ומי ומו... ומה סיגל עשתה והיא התחילה לארגן מדורה מאחורה והיה נחמד
ואז חיפשתי שרותים והם היו תפוסים אז סיגל אמרה לעלות למעלה וגם שם היו אז חזרתי למטה והם השתחררו אז גם אני השתחררתי
שתפתי ידיים טוב טוב בסבון והלכתי למטבח סיגל רצתה שאני אעזור עם האבטיח אבל אני לא יודע לחתוך אבטיחים למזלי מייג'ן בא והציע את ידיו הארוכות
בינתיים אנשים התלבשו על הטלויזיה אז עליתי למעלה לסיגל והיא עשתה לי חקירה ניסיתי לברר מי האיש שבדסקטופ סיגל לא הייתה מוכנה להגיב אבל זכרתי שראיתי אותו בכרטיסישי מהפורום טוב אז סיגל שמעה שיש משחק החיים היא התחילה להתלהב וירדה למטה כמו כולם ואז כולם ראו טלויזיה עד שהיה ריח של משהו נשרף ועד שצחי היה הראשון ש

De-Panther

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifחלק ג!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ועד שצחי היה הראשון שקלט שהמדורה דולקת אז הלכתי לבדוק מה קורה והיא באמת דלקה ואז ראיתי את סיגל שם ואני לא זוכר מה היה אחרי זה אבל תוך כמה זמן אחרי שהיה משחק החיים אנשים התחילו לצלות שם מרשמלו ובמבות ולנגן בגיטרה(ע"ע גל) ולנסות לנגן בגיטרה(ע"ע אני) ולחרבש למרות שהם יודעים לנגן בגיטרה(ע"ע מייג'ן) אני זוכר שסיפרתי לקטי ולסיגל סיפור מוזר על נדב על היום שבו אישרתי אותו באייסיקיו
ואז סיגל הלכה וגוני ונטע באו וישבנו על הספסל אבן מול המדורה והמשכתי לספר לקטי את הסיפור חסר פואנטה
אנשים התחילו לצלות מרשמלו קסם באה אז הזמנתי אותה לשבת מול האש מייג'ן הצתרף בצד השני ואז קסם הלכה וכשניסיתי לדבר עם מייג'ן הוא הלך
כשהיה צריך לזרוק את הזבל מהאבטיחים שהיה בתוך קופסא מלאה אני באותו זמן הייתי עם פיתה בפה אז לקחתי את זה בזמן שהפיתה בפה שלי ואז קלטתי שהולך ליפול מזה קצת אז התחלתי לאמר זה הולך ליפול אבל לא הבינו ואז נפל קצת המשכתי הלאה וראיתי שעוד קצת הולך ליפול אז שוב פעם אמרתי ולא הבינו נפל עוד קצת אחרי זה סיגל אמרה לי בוא אחרי דרך השביל הירוק וזה הזכיר לי את דרך האבנים הצהובות אז אמרתי גם את זה ולא הבינו אחרי שנתתי את כל הג'אנק של האבטיח לתרנגולות גמרתי לאכול את הפיתה וחזרתי על כל מה שאמרתי
חזרתי למדורה גל הביאה את הגיטרה אנשים ניסו לחרבש נגינה והיה מצחיק קסם שאלה מה יש למרוח בפיתות סיגל אמרה שהיינו צריכים להביא משהו אורן ידע שהוא שכח משהו אורן התחיל לפחד מסיגל וקסם סיגל וקסם היו רגועות משום מה
אורן אחרי זה ניסה לשים מרשמלו בפיתה
זה לא יצא ממש טוב... היה לזה טעם של מרשמלו ופיתה המשפחה של סיגל חזרה ואבא של סיגל רצה לצלוב אותי
גוני הביאה את השק שינה שלה וישבתי עליו איתה ואז קסם באה ואז עוד אנשים באו ולמישהו היה ספר של נגינה בגיטרה שהיו בו שירים אז התחלנו לשיר שירים ממנו ואז מייג'ן הצתרף והתחיל לעשות רעשים עם הגיטרה
וגוני נשענה לי בצורה מוזרה על הגב עם הגב שלה והתחלנו להתנדנד מצד לצד
עד שגוני הייתה עייפה וכולם היו צריכים ללכת בגלל זה אז הם התיישבו מעל לאיפה שרוני ישנה המשכתי לדבר קצת עם גוני ואז פתאום מאיה ונדב הופיעו שניה אחת הם לא היו שם ואז הם הופיעו באמצע השביל אז דיברתי איתם קצת ואז משי(אחות של סיגל) באה ודיברנו איתה מאיה הלכה לשיר וסיגל הצתרפה לשיחה המשכנו לדבר ככה כמה זמן עד שצחי בא ואז איכשהו הגענו ללשחק נבר צחי זה שהציע שזה יהיה סוטה
ואז כשהתחלנו לשחק הוא ישר אמר אף פעם לא אכלתי נמלים אז אמרתי מה הקשר לסקס וכולם אמרו לי שנבר לא חייב להיות על סקס אני יודע את זה!! אבל הוא אמר שזה יהיה קשור
בקיצר המשכנו לשחק וזה באמת היה קשור בסוף
ובסוף יצאתי ראשון אבל יצאתי ראשון כי הם נדבקו למשהו שעשיתי
אז המשימה שנתנו לי הייתה לעשות סטרפטיז מול מי ששר שבאותו זמן אלו היו מאיה מייג'ן יעל גל וזהו אני חושב אולי גם אופיר הייתה שם הם אמרו שהם יגידו לי מתי להפסיק וזה לא יהיה הרבה הם עשו ברקע קולות של שיר שמתאים לזה ואני הורדתי את הבגדים וזרקתי עליהם
(כמעט פגעתי בצחי עם החגורה
) לא יכולתי להסתכל על מי ששר שם כשעשיתי את זה ואז כשהמכנסיים היו כמעט למטה אמרו לי להפסיק
אחרי זה אמרו לי שמייג'ן ישר הסתובב וברגע שהתחלתי להוריד את המכנסיים גם הבנות
כשסיימתי להתלבש הלכתי לבקש מהם סליחה
המשכנו עוד קצת במשחק נבר אבל את משי סיגל ונדב שהם אלו שיצאו אחרי... רק שאלו אותם שאלות באיזשהו שלב מאיה ומייג'ן הלכו להתבודד באזור המדורה ואחרי זה הם רקדו בצורה מוזרה אז אני וסיגל הלכנו לחקור והם ניסו ללמד אותנו ריקוד זה היה לפי שיר של הספייס גירלס
(אורן סנילי)משהו דומה ל: איי סד אההההה הו יו ט'ינק יו אר הו יו ט'ינק יו אר איי סד אההההה סום קיינד אוף סופר סטאר שוו מי הו יו אר פרוב איט שייק איט מוב איט הו דו יו ט'ינק יו אר פרוב איט שייק איט מוב איט שו מי הו יו אר... בקיצר מי שמכיר את זה הבין מי שלא יש לו מזל
אחרי זה אני זוכר שהוספתי קרש או משהו וסיגל התחילה להתעסק עם המדורה (למה מי המדורה חושבת שהיא שהיא תתעסק עם סיגל??) אנשים באו למדורה ועוד ועוד אנשים באו והיה ממש נחמד
ואז היה גם ממש חם פתאום ואחרי כמה זמן משהו הזכיר לי שאני צריך לדעת איך לחזור אז שאלתי את מאיה אם אפשר לחזור איתה ואז התברר שאי אפשר כי הכל כבר מלא
אבל היה מאוחר אז אמרתי לעצמי שאני אתקשר לאבא בבוקר (עצמי אני אתקשר לאבא בבוקר) אחרי זה המשכנו לדבר והכל ואז ראיתי את מאיה בצד על הנדנדה אז באתי לשבת שם והיא הייתה רדומה כזו אז סתם זימזמתי לי שטויות ואז דניאל באה ודיברתי איתה ואז משי התיישבה בצד של המדורה אז דיברתי איתה ואולי זו היא שהציעה את זה או אני... אני כבר לא זוכר אבל בסוף עשינו סיור עם נדב בנס ציונה כי אחרים לא רצו בדרך היו ערסים מוזרים שצעקו עלינו וראיתי שנדב הולך אז הלכתי משם אחריו למרות שמעניין אותי מה היה קורה אם היינו ממשיכים עברנו איפה שהמקום עם הגן החיי היו שם יצורים שהזכירו קנגורו כשהם ישבו ואז הגענו לספסל בפינה שם ונדב הראה למשי מה זה פאזל אחרי כמה זמן הלכנו למקום אחר בסוף נדב הרס את תמימותי לגבי מגלשות רטובות זה לא בגלל טל של הבוקר!! זה בגלל דברים אחרים!!
המשכנו לדבר כמה דקות(הם דיברו אני הנהנתי
) חזרנו לבית של סיגל ובינתיים עזבו את המדורה אנשים שם שיחקו באמת או חובה ואני הצתרפתי אחרי כמה סיבובים היה תורי ישר אמרתי חובה
בהתחלה אמרו לי להוריד את המכנסיים והתחתונים ולעמוד בסלון ולחכות שמישהו יתעורר אבל אז הם וויתרו על זה בסוף הייתי צריך להיות בהמשך המשחק בלי משקפיים למרות שזה לא בידיוק היה ככה הורידו לצחי 20 שערות מהחד-גבה שלו
אחרי זה גוני הצתרפה למשחק קסם דאגה שהיא תעשה אירובי בצורה מצחיקה זה נראה מאוד מוזר
וככה המשיך לו המשחק שבסוף חזר על עצמו היה קטע שהייתי צריך להכנס לסלון להסתובב 10 פעמים סביב עצמי ואז לרקוד את היר קומס טה וואן אנד אונלי רק שאני לא זכרתי איך רוקדים את זה ובטח שלא איך שרים את זה אז זה לא הלך להם מי יודע מה
הם רק הצליחו לצלם תמונה שלי עובר בין מזרונים חזרנו לשם ואיכשהו הגיע לשם פנס סיגל רצתה שאני אטען אותו בשביל לטעון אותו צריך לנענע אותו חזק ואני רגיל לנענע חזק דברים ארוכים בדרך מסוימת אז עשיתי בצורה הזו וזה היה ממש מצחיק
אבל קסם התעצבנה מזה אז הפסקתי ככה המשכנו בסוף כבר בלי בקבוק הם לא שאלו שאלות מעניינות וגיליתי רק משהו חדש אחד שבאמת עניין אותי
ואחת השאלות הייתה מה היית רוצה הכי הרבה לעשות עכשיו אז אמרתי להתחיל לכתוב סיכום כי זה יהיה ממש ארוך ואז היה את הקטע שכבר יצא לדבר עליו במפגש כמה פעמים שזה יהיה סיכומפגש חלק א חלק ב חלק ג חלק ד... כמובן במשך הזמן המשכתי עם הפנס מתישהו קסם התעצבנה עלי והתחילה להרביץ לי
ובאיזשהו שלב אמרתי משהו ופשוט הפסיקו אותי ועברו הלאה בצורה מניאקית ולאף אחד לא היה אכפת אז אחרי כמה זמן כשראיתי שממש נמאס לי ומשעמם לי זה היה קצת אחרי 6 אולי אפילו אחרי 6 וחצי הלכתי לישון וגם גוני התארגנה לחזור לישון אז עזרתי לה לפנות מקום למזרון וגם לשים את המזרון בסלון ובסוף נרדמתי על הספה כשאנחנו שוב מחזיקים ידיים כשהתעוררתי ב10 וחצי כאבה לי קצת היד אנשים אמרו בוקר טוב לצחי שהתעורר אני אמרתי בוקר טוב לכולם כולם התחילו לדבר על הרעשים שעשיתי בזמן שישנתי זה רעשים שקורים לי כשהגרון שלי כואב איך שהתעוררתי עצמי הזכיר לי שאני צריך לארגן הסעה

למעלה