אר. היי.

AGNET SHESH

New member
מתי אתה תבין שלא היית בלילה?

אז קובי... שתוק! נמאס לי מההתנשאות הכוללת הזאת של אנשים פה... מעצבןןן..... ועוד אחרי זה אומרים לי שאני מדבר על דברים בלי לדעת מה קרה וזה...

De-Panther

New member
אני ממש לא עשיתי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכוונה את זה לפחות לא בהתחלה אחרי שעלית עלי ככה זה בהחלט גרם לי לרצות לעשות את זה בכוונה אבל המשכתי בלי קשר למה שעשית פשוט הייתי במצב הזוי כזה והיה לי לומר על כל דבר משהו והבנו שאתה עצבני עלי
זה ממש לא היה מצחיק אני לא דיברתי כדי לעצבן אותך אם הייתי עושה את זה כדי לעצבן אותך הייתי אומר סתם "בלה בלה בלה..." אחרי כל פעם שהיית אומר לי לשתוק

AGNET SHESH

New member
אבל עובדה שכולם ניסו להשתיק אותך,

ואתה לא שתקת... אני עברתי לאלימות אחרי אזהרות רבות מבערך כל מי שהיה שם.. למרות שזאת לא היתה בדיוק אלימות כי לא נתתי לך מכות כמו שרציתי אלא הסתפקתי בלעלות עליך וכמעט להביא בך כי מסביב פתאום כולם נהיו שוחרי שלום ושונאי אלימות... או שהם פשוט לא חשבו שאני באמת ארצה להרביץ לך..

HaMsTeR

New member
אתה עברת לאלימות אחרי../images/Emo118.gif

ששלושה אנשים אמרו "אורן שתוק", ואתה אמרת פעם אחת. אם בכלל. אתה לא היית צריך לנסות להרביץ לו בגלל שהוא עשה רעש. כולם עשו רעש, לא היו הרבה שבאמת הלכו לישון. ולא כולם "פתאום" ניהיו שוחרי שלום ושונאי אלימות. כולם בפורום הזה ככה, ואם אתה לא, אז זה באמת חבל.

AGNET SHESH

New member
אני לא ככה...

אבל מישהו ביקש שאני לא אדבר עליו, אז אני לא. לא כולם עשו רעש! זה היה נשמע לך כאילו.. אגב, אני אמרתי לו הרבה הרבה יותר מפעם אחת.. ואמרתי לו שזאת פעם אחרונה שאני מזהיר לפחות שלוש פעמים לפני זה.. את היית צמודה אליו ובגלל שהיה מלא רעש לידך מזה אז חשבת שכולם מרעישים.. לא נורא.. עכשיו לפחות אני יודע להתכונן למפגש הבא.. לישון לפני. לא ידעתי שזה ככה.. אחרי הכל, מפגש השינה הראשון שלי.

HaMsTeR

New member
אר.. משה:../images/Emo118.gif

לא היה מלא רעש לידי. כשאתה מדבר עם חברים שלך יש מלא רעש לידך? לא. דיברנו כמו שאנחנו מדברים ביום רגיל. והרבה אנשים דיברו. אורן לא היה היחיד. גם יעל דיברה, וגל דיברה ואני דיברתי. לא יודעת למה, אתה החלטת שאורן היה היחיד שעשה רעש. וכן, תישן לפני מפגשים. או שפשוט תלך לישון בקצה השני, ואז תשמע אנשים אחרים ותלך להרביץ להם.

Kryptonite

New member
גוני, אין טעם.../images/Emo168.gif

תני לו לחשוב מה שהוא רוצה, זה יהיה קשה, אבל פשוט תתעלמח.

Gizmo14

New member
*מחיאות כפיים*../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

צחי, אתה שולת

AGNET SHESH

New member
צודק...

אני באמת צריך לא להתכונן... אני פשוט את מה שרציתי לעשות המון זמן: יגיע בלי תיק! סתם... אני חושב על לקחת פרישה לתקופה מסוימת ממפגשי פורום.. אבל בהחלט לא חשבתי שהנסיבות יהיו... הנסיבות האלו.. אני פשוט.. הכל יוצא לי דפוק במפגשים וכשאני רוצה להגיד משהו הוא יוצא בדיוק הפוך.. כנראה זה מה שאמרתי לצחי - ההבדלי מנטליות. נשמע מפגר? אני לא חושב... מה שאצלנו נחשב מצחיק אצלכם הוא דבילי, ומה שנשמע אצלכם טוב אצלנו נשמע לא כל כך טוב.. אני פשוט חושב שאני אקח פסק זמן ואנסה להתחיל מחדש בעניין הזה. כי.. הדברים הלכו בדיוק הפוך ממה שניסיתי. אחרי הכל, זה לא שבאתי כדי לחפש מריבות.. זה פשוט... שלא הלך. אני צריך לשקול לאיזה אורך תקופה זה יהיה, אבל אני פורש ממפגשים עד להודעה חדשה. למרות שאני בדיוק ניסיתי לתכנן מפגש לירושלים.. אני אישית אוותר על זה עד לחזרה. הנה צחי - השגת מה שרצית.. גם קובי. השגתם את מה שרציתם. מרוצים? תהנו..

Gizmo14

New member
משה, לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אתה לא תפיל את זה על צחי או על קובי. הבחירה לצאת ממפגשים היא בחירה שלך. אתה בוחר בדרך הקלה. יכולת לבחור בדרך הקשה- לנסות להבין מה הדברים שאתה עושה שמרגיזים אנשים, לנסות לשפר את עצמך, לנסות להיות בנאדם שאנשים מסתדרים איתו גם פנים מול פנים וגם ברשת. אתה זה שבחרת בדרך הקלה- לברוח. אפילו אם זאת בריחה חלקית בלבד. בכל אופן, זאת בחירה שלך. אף אחד לא גרר אותך לזה, ואתה לא תפיל את זה על צחי או קובי בתקווה שתגרום להם להרגיש אשמים, כי זה פשוט לא הוגן.
אוקיי
אני התרגזתי מדברים שקשורים לפורום הרבה פעמים, והרגזתי אנשים בפורום מלאאאאאאאאאאאא פעמים, ואני עוד פה. כי אני בחרתי בזה. זאת הבחירה שאתה צריך לעשות. וצחי, אם אתה קורא את זה- בבקשה אל תגיב להודעה של משה
בבקשה...

קסם צודקת בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo160.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

אתה בוחר בדרך הקלה גם אני הרגזתי פה אנשים והתרגזי כמה פעמים אבל אתה רואה אותי מוותר? לא אני נשאר כאן וזהו! ואל תנסה לגרום לי להרגיש אשם זכותי להביע את דעתי עליך וגם זכותו של צחי אהה ועוד משהו-אתה טועה

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

שינית תמשפט טיפה
זה: חייך, מחר יהיה יותר גרוע
וכמוהן אם כבר..."החיים קשים ואחר כך מתים
"

AGNET SHESH

New member
אני יודע.. לא זכרתי את זה במדויק

אז כתבתי הכי קרוב למה שזכרתי..

Gizmo14

New member
וואו, וואו../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo28.gif

*מפזמת*"יש אנשים טובים בעולם הזה..."^-^

צו צאנג

New member
כן...../images/Emo54.gif

פגשתי את משה בתחנה המרכזית, אחרי שהפסדתי את האוטובוס של פעם בשעה בחמש דקות והזתובבתי שעה בתחנה, פתאום מישהו אומר לי היי. אני בוהה בו. הוא אומר "זה משה". אני אומרת "אהההה!".
רחלי

Gizmo14

New member
פם פם פם../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

סיכום נחמד
(אמממ... דילגתי על הקטע עם צחי ואורן, מקווה שלא אכפת לך
) אהההה, אין בעד מה
^-^ (בקשר ללנ"ש)... לא האמנתי שמישהו יזכור את ה"לא נפסיק לשיר" הכושל שהרסתי וקלקלתי והשחטתי והשמדתי לחלוטין, ועוד יודה לי על זה
^-^ המממממ
*נזכרת* הו וול
אל דאגה, היית בחלק מאוד שאווה מהמפגש, ויהיה טוב
נאמ.

למעלה