../images/Emo41.gifסיכומפגש../images/Emo9.gif!!../images/Emo41.gif

../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
הכל מתחיל בשיחה שלי עם מאיה באייסיקיו לפני כמה שבועות בשיחה היא אמרה שהיא מרגישה שהמפגשים הם כבר לא כמו פעם משהו שהוא באמת נכון וגם אני שמתי אליו לב אז חשבנו על משהו בסגנון מפגש מחנה הבעיה שהייתה לנו היא המקום באותו הזמן דיברו בפורום נדלן בשרון על מפגש מסיבה מאיה חשבה שאולי נאחד את המפגשים אחר כך היא הלכה למחנה של הצופים ל10 ימים אני נשארתי לנסות לדאוג לכל הדברים אז הציעו בסוף שהמסיבה תיהיה בלי טלויזיה וככה התחילו להוסיף עוד רעיונות ואז אני כתבתי שאולי נאחד כמה מפגשים בשביל מפגש מחנה בסוף כמובן זה לא יצא בידיוק מחנה אבל יצא ממש כיף
התעוררתי ב10 ביום ראשון אחרי פחות מ5 שעות שינה התארגנתי מהר ורציתי לראות ליגת הצדק אבל הפסדתי את זה טוב אז המשכתי להתארגן והשאר היה תלוי רק באבא שלי יום לפני התברר שהאח החורג שלי גם נוסע איתנו זה כמובן אומר פחות מקום במכונית היינו אמורים לצאת מהבית לפני אבל היו בעיות קרובים של חברה של אבא שלי באו אלינו לכמה ימים אז אבא שם אותם ואת האחים החורגים שלי בבריכה מתי שהוא היה צריך לחזור לקחת אותם האחות החורגת שלי כרגיל הייתה מניאקית ועשתה בעיות בסוף יצאנו והגענו למאיה וקסם שחיכו מתחת לבית של מאיה משם נסענו ליעל שהדרך אליה לא הייתה ממש ידועה
לא הצלחתי לתפוס אותה אבל כשהגענו היא כבר הייתה בחוץ כולם נדחסו בתוך המכונית ונסענו קסם ומאיה שרו שירי דיסני שונים ובגלל זה תודה לאל... אבא סוף סוף לא שם מוזיקה בזמן הנסיעה
הגענו למזכרת בתיה סוף סוף היו שם כמה שלא הכרנו בגלל שהם לא מהפורום אבל היה סבבה ומהפורום היה את נדב עם רצועה בשיער
את פוניקס ועוד מישהי שאני לא זוכר מה הכינוי שלה וזו שאני לא זוכר מה הכינוי שלה היא פשוט הלכה מהר
וכמובן גל גוני ורוני
(אותי זה עדיין מצחיק
) נכנסנו לחדר של רוני ושמענו מהדיסק שצרבתי יום לפני השמעתי לכולם את הופ איזה תחת(אף אחד לא יתחמק מזה
) והיה נחמד
יצאנו אחוצה שחקנו פינוקיו ואז היה חם אז חזרנו פנימה קסם נעלמה באופק אחרי שניסתה לשים לי רצועה של כלב ולנסות להוציא אותי ואת נדב לטיול
אנשים החליטו לנסות להבין מה החיה על הלחי שלי
לאט לאט עוד ועוד אנשים הגיעו והתחילו לעשות בלאגן אז יצאנו אחוצה וחיכינו שיתחיל הערב בשביל המסיבה שיחקנו כדורסל כמה אנשים ואחרי זה אני ורוני עשינו קרב מוזר עם הידיים
חזרתי לשחק כדורסל והיו משחקים מוזרים אז סתם ראיתי היה קטע שחלק מהאנשים התחפשו שם וליעל הייתה כזו תחפושת חמודה וגם גל עם התחפושת שלה שיש עליה ינשוף קטן וגוני ניסתה להתחפש ללבנדר או פאדמה אבל זה יצא כמו הרמיוני
ואחרי זה גם קטי צילמה ועשתה צילום מוזר שלי בסוף היה חושך והרוב כבר באו וחלק הלכו רוני וגל אירגנו חלוקה לבתים (דניאל בריתני פליפה ואולסן
) אני הייתי הראשון וזה היה מצחיק
הם שמו אוזניות מתחת לכובע ולא הבנתי איך לשים את זה וזה התפרק והיה רטוב שם והיו פאשלות מצחיקות
ואז אחרי שהבנתי מה אני אמור לעשות שמעתי באוזניות: אז אתה רוצה להיות בפליפה... יו וויש!! רוני צעקה דניאל והתיישבתי על הכיסא ועל הפרצוף שלו
אחרי זה הרמתי את זה ועוד אנשים מויינו תומר(חברה של רוני) גם הצתרפה וישבה על רגל שמאל שלי אחרי זה אופיר הצתרפה וישבה על רגל ימין שלי ואז עוד אנשים הצתרפו וישבו עליהן ואז ניהיו מסביבי מלא אנשים גם של בתים אחרים ולא ממש הבנתי הרבה דברים כי כמעט חסמו לי את האוויר
אבל בית דניאל ובית בריתני התאחדו והיינו ביחד נגד בית פליפה הרעים עם השאיפה למוח
בסוף כשזה נגמר הביאו אוכל ואני נשארתי על הכיסא עד שמישהו עזר לי לקום
אכלנו קצת ואז ניסיתי לשים את הדיסק שהבאתי אבל הוא לא עבד במערכת שהייתה בחוץ ואז התחלנו לנסות כמה דיסקים וכמה דברים ורק ספייס גירלס(אה?? הן לא מתו??
) ועוד דיסק עבדו אז בהתחלה שמנו ספייס גירלס וחלק רקדו חלק לא אחר כך היה שיר איטי שלהן אז רקדתי סלואו עם נדב
ואחרי זה הצליחו לשים דיסק צרוב אז היו עוד שירים ובסוף שמו במערכת שבסלון והכל עבד אז היה סבבה ואנשים רקדו קפצו נמעכו עשו שטויות
והמכנסיים של מאיה זזו(זאזו
) לה כל הזמן
והתחילו להתפרק בלי סוף
אבל יש לה רגליים יפות
ובאחת הפעמים הפילו מדרגה ואז קפצתי מעליה ואחרי שאני עברתי שם החליטו שאני זה שהפיל
(מה הקטע בסתם להאשים מישהו??
) (אתם לא רוצים לאמר שאתם עשיתם אל תאשימו אחרים) והיה עוד שיר איטי אז רקדתי סלואו עם קסם
וכל הזמן עשינו מבטים זדוניים
המשיכו השירים היה יותר מידיי חם וכולם הזיעו בסוף חשבתי שאני אקח בגד ים באתי להחליף לבגד ים ואז אנשים נכנסו לחדר אז רק הורדתי חולצה וזהו המשכנו לרקוד היה מצחיק והיה לי פחות חם
אחרי כמה זמן מייג'ן ולין הגיעו ידעתי שמייג'ן בא אבל לא שביום הראשון אבל היה כיף ואיכשהו צץ גם המשחק ביד הדימיון
כשנמאס מהריקודים שיחקתי קצת ביד הדימיון חזרתי ללבוש חולצה
ואז היה לימבו והצלחתי בזה קצת אחרי זה היה את המשחק 3 מקלות באחד השלבים אני בטעות הגעתי לחצר של השכנים
הגעתי לשלב האחרון ולא נתנו לי לעשות אותו כשהיה תורי אבל זה היה כי ברית הגיעה וכשבאתי אליה היא קפצה עלי כדי לתת לי חיבוק אבל בזמן הזה גם נשכתי את המאחורי השפה שלי בגלל זה
בשלב הזה המוזיקה כבר נפסקה והיה אסור לעשות הרבה רעש חזרתי לשחק ביד הדימיון התחלתי לקשקש כלמיני שטויות על מאיה ולכתוב שהיא כוסית וגם כתבתי עליה את הבית הראשון של למאיה יש אקדח
בתגובה היא כתבה עלי כּוּסִית
אחרי שנמאס לי מביד הדימיון הלכתי לחדר של רוני היו שם כמה אנשים אז דיברנו קצת והיה מצחיק
הלכתי וחזרתי ככה כמה פעמים עד שבסוף שמו איזשהו שטיח או משהו סגול אחר על הדשא אז מייג'ן נשכב בצד אחד ואני בצד אחר ונשענתי על רוני ואז באו עוד כלמיני אנשים והייתה שיחה נחמדה
אחרי זה עברתי למה שהיה במרפסת שם... הייתה שיחה מוזרה ביותר ועוד ועוד אנשים באו ואז אנשים נשכבו על אנשים אחרים ואחרי זה הביאו שמיכות ואז אנשים התכסו על אנשים אחרים וכיסו אחרים והיה בלאגן גדול כמו בגרופ האג שהילה ציירה
זה היה משהו כזה רק על הריצפה ולא בעמידה
באיזשהו שלב משה התרגז עלי על משהו שם משהו בקשר לזה ששמתי רגליים איפה שהוא ומאיה אז ביקשתי ממנו לזוז קצת והוא לא רצה אז שמתי את הרגליים שלי מקופלות אז גם זה הפריע לו וכל דבר שעשיתי שם הפריע לו ובסוף הוא התחיל לאיים אחרי כמה זמן הוא זז והיה מרוגז עלי
בכל מקרה היו שם גם עוגיות עם חיות וגל הייתה ליידי בזמן שהייתה לי עוגיה של צב והיא הזכירה לי את הצב של אורן
אז אכלתי את הצב שלי
(שהיה טעים
) הוצאתי את הראש שלי מאמצע של שמיכה וזה נראה לאחרים כמו ראש מרחף וגם הייתה יד מרחפת
והיה גם רגליי מייג'ן שזה חלק משיקוי מיוחד
ואנשים שוב פעם ניסו לנחש מה החיה על הלחי
חלק אמרו סוס חלק כלב חלק חתול ואפילו גמל
היו עוד כלמיני שטויות וגוני התחילה לשחק בשיער ש