אר. היי.

לא. מעירים. אנשים! >< ../images/Emo29.gif

להעיר אנשים זה דבר רע!
אם הוא היה ער הייתי מרביצה לו עם עיתון עד זוב דם, אבל זה לא נחמד להעיר אנשים!

Gizmo14

New member
למה להרביץ עד זוב דם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אפשר פשוט לשים אותו ליד מדורה, ולשים שם עיתון לא מקופל
הוא כבר יישרף מהגיצים שיעופו לכל עבר

Kryptonite

New member
ברית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo168.gif

היית במפגש הראשון שהייתי, וגם במפגש האחרון. את שולתתתתת!!1 ומצחיקה!!1

coolit

New member
ולשנינו זה היה המפגש הראשון והאחרון

.^^ אני? לא ממש.

Me 4eVer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

התעוררתי והיית עם מצלמה מעלי.. אז חשבתי..
..

צו צאנג

New member
חחחחחח

אני שולתת
יאייי
את גם מאוד שולתת!!! ומשוגעת! שזה טוב
והצמיד שהכנת לי ממש ממש יפה..!
מוכשרייה! ותודה...
ומשום מה מפגשים בקדימה פשוט לא נמאסים עליי

Gizmo14

New member
מיאו../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

תודההההההההההההההה
הבקבוק
זה לא היה רוע
ממממהההה
זה היה רוע בעיניך
וואי, שיט, אני מרגישה נורא רעה לידכן
אחת- הדבר הכי רעה שהיא עשתה זה להכות מישהו עם עיתון
השניה- חושבת שלהכות אנשים עם בקבוק זה רע
פפפפפפפפפ.... אני מאחלת לך לא לטעום מהרוע שלי (שוב
כי כבר טעמת
כבר הזכרתי כמה אני מצטערת על התקופה הזאת
באמת, אני רוצה למות כשאני חושבת על זה... איך יכולתי להיות כל כך מגעילה
אר. ועוד אלייך, יש אנשים שעשו לי דברים הרבה יותר... רעים
) נאמ נאמ, מה השאיר לך טראומה
אני חייבת לדעת
את יכולה אפילו לכתוב פה, אבל אם זה קשור לאנשים אחרים מהפורום אז כדאי שלא כי אולי אם יכעסו
ו-נאמ נאמ, שמחתי לבצע את החובה של צחי
וגם לראות אותו מכה את שניצל היה משעשע
*רוע לב בע"מ* פפפפפ, תודה שהזכרת אותי^-^

Pretty & Shiny (סיכומיפגש) ../images/Emo29.gif

זה הולך להיות ממש משעמם
{הערת אחרי כתיבה - אני בספק רק אם מישהו הולך לקרוא את זה. אתם לא חייבים לקרוא...} ולפני שאני מתחילה אני רוצה לציין שני דברים שהוכחתי במפגש הזה: 1
אנשים לא זקוקים לשינה כדי לתפקד. 2
כוכב הצפון נמצא בדרום. את היום הראשון אני זוכרת במעורפל, יכול להיות שאני אשכח דברים
יום א'
העירו אותי ב-14:00, אחרי שישנתי 5 שעות. שלוש וחצי שעות אחרי זה שמתי פעמי למזכרת בתיה. בדרך אספנו את דושע
מקסטינה. כשהגענו, משום מה השער לא נפתח לנו, וניסינו מכל לפתוח אותו הכיוונים, ובסוף התקשרנו אליהם ואמא של גל ורוני פתחה לנו את השער
. הגענו ב18:10 בערך, והיו שם המון אנשים! לא שמעתם בחיים על איחור אופנתי? זה לא בריא להגיע כל כך בזמן... בכולופן, בהתחלה ישבנו ודיברנו וכאלה ^^; היו שם את ערן ותומר - ידיד וחברה של רוני. תומר הייתה מאוד נחמדה ^^;. הירח
היה מלא, אז הדגמתי לנופר
איך אני מייללת לירח ^^ - אבל יום אחרי זה התברר שהוא לא באמת היה מלא, כלומר הוא היה מלא רק ביום שני... אחרי כמה זמן הייתה פעילות מצנפת המיון שגל
ורוני
אירגנו ^^ - הייתה מצנפת מיון, עם שיר מגניב, ואז הקריאו את השמות שלנו ומיינו אותנו לבתים - בית אולסן, בית דניאל, בית בריתני ובית פליפה. אני הייתי בבית דניאל השולת! (הבית, לא דניאל
), אבל אז אנחנו ובית בריתני התאחדנו וקראנו לעצמנו בית בריתני דניאל רדקליף ספירס והכרזנו על עצמנו כבית הכי שולת ^^. והייתה אמורה להיות תחרות קווידיץ' בין הבתים, אבל בסוף לא הייתה
. אחרי המיון לבתים הייתה סעודה ממש טעימה ^^ (אכלתי נקניקיה בלחמניה עם חומוס וקטשופ). ואז שמענו מוזיקה וחלק מהאנשים רקדו וחלק לא. וכל אחד רצה שישימו את הדיסק שלו, ובסוף שמענו ממש מעט מהדיסקים שלי, אבל בלע. ואז מייג'ן
ולין
הגיעו באיחור ממש לא אופנתי (
) - ושיחקנו ביד הדמיון - זה חייב להיות משחק המפגשים הרישמי או משהו...! אנחנו כל הזמן משחקים את זה, וזה כזה כיף! ^^; (ולא משעמם בכלל!
). מוהל ^_^. בשלב מסויים עזבתי את המשחק בשביל לשחק עם כולם לימבו, וחזרתי לפני התור שלי, ומייג'ן
, שהיה הבנזוג שלי כל הזמן הלך לשחק שלושה מקלות... ואחר כך הפסקנו לשחק כמו שצריך, שזה די כיף, ומעין
דיבר עם סיגל
בטלפון, ובאותו זמן ניסיתי להעביר לו כלמיני מושגים, וזה היה ממש משעשע... וגם כתבתי ללין
"זה שיערות מפלסטיק, או זה אמיתי?" (עברי לידר, תאשימו את נופר
) כי היא אמרה שהשיער שלה לא אמיתי
. אז מייג'ן
אמר את זה לסיגל
כי הוא חשב שזה בשבילו
. אחרי זה ישבנו בדשא ודיברנו. וגם שיחקנו משהו שמי שמפסיד צריך להגיד "אני חמור גדול בידעת הפורום וכולם שונאים אותי"
- זה היה ממש משעשע... ^^; ואז כולם שכבו על הרצפה, נשענים אחד על השני, באופן שהיה מזכיר אורגיה אם היינו זזים. ודיברנו ככה, לוידעת על מה האחרים דיברו, אבל אני, דוש
, צחי
ורחלי
דיברנו ביננו על כל מיני דברים שמשום מה בסוף תמידו הגיעו לבאפי. (תפסיקו. לדבר. על. באפי.
) וצחי
סיפר לנו כלמיני דברים מפחידים - הכל משיחה על הצילצול וכלה בגופה צורחת בביצפר הישן שלו. אני ממש מרחמת עליו, הוא כזה מסכן! שאף פעם ולעולם לא ישאר בבית לבד... זה פשוט כל כך עצוב! אחר כך כולם ניסו ללכת לישון, היינו פרושים בשק"שים על הדשא (קסם
, אגב, ישנה במיטה של גל, ולכן כולם שונאים אותה
). אני, צחי
, רחלי
ועוד מישהו שאני לא מצליחה להזכר מי עכשיו דיברנו על הכוכבים, ועל זה שכולנו נמות כשהשמש תשתלט על כדור הארץ (ייאי לנו! ^^) ושניץ
כל הזמן צעקה עלינו שנשתוק. רציתי למצוא את סיריוס (
"הנה, זה סיריוס!" "באמת?" "מאיפה אני צריכה לדעת?!"
), ורחלי
אמרה שהוא צריך להיות הכוכב הכי בוהק בשמיים. אז הצבעתי על הכוכב הכי בוהק בשמים (השמיים היו מקסימים
), והיא אמרה שזה כוכב הצפון. אבל הוא היה בדרום! אני יודעת שאתם לא מאמינים לי, אבל הירח
זורח במזרח ושוקע במערב. אם הוא זרח מכיוון הבית (שמאל), והוא כן היה בצד שמאל כשאני ונופר הסתכלנו עליו, והמשיך לנוע לצד ימין, אז זה אומר ששמאל היה מזרח, ימין מערב, קדימה דרום ואחורה צפון. והכוכב היה בדרום. אז כוכב הצפון נמצא בדרום. ואני לא משוגעת. אחר כך כולם הלכו לישון (שניץ
- "אם תשתקו לעשר דקות תשמעו משהו מגניב"
), אבל אני וצחי
נשארנו ערים. כולם מדברים על זה שמישהו אמר שסוסוני ים ממליטים מהצוואר - הסיפור הוא כזה: צחי
אמר שהוא ראה גחלילית, ולא האמנתי לו, ואז אני לא זוכרת איך אבל דיברנו על עכבישים. הוא אמר שהוא שונא את העכבישים האלה עם הרגליים הענקיות והגוף הקטן. ואז הוא תהה איך היצורים האלה מתרבים, כאילו, יש להם כזה קטנצ'יק?
- ואז הוא סיפר לי שסוסוני ים ממליטים מהצוואר, ושזה בעצם הזכר שממליט. אז מישהו מאחורה אומר "שמעתי מישהו אומר סוסוני ים?" - אז צחי
אמר להם - "אני אמרתי שסוסוני ים ממליטים מהצוואר." (וזה נכון...) הקטע הוא שצחי
ממש הפחיד אותי עם כל הסיפורים שלו מקודם, אז אמרתי לו שעכשיו אני לא יכולה להרדם כי אני מפחדת. ובגללי גם הוא נהיה פרנואיד, והוא חשב שהוא ראה רובוט שבא להרוג את כולנו. מתישהו ניסיתי להסביר לו איך נראה צרצר, כך שאם אחד יקפוץ עליו הוא יזהה אותו. אניוואי, התחלנו להיות פרנואידים - "נכון שעכשיו סמארה תבוא ותגרור אותי מהרגליים?", "אתה יודע שאם יבוא לפה רוצח להרוג את כולנו אתה תהיה הראשון למות?". והסתכלנו על הכוכבים כל הזמן, הם היו ממש יפים. והכוכבים זזו *_*. כאילו, הם ברצינות זזו, לא אשליה של העננים... ואז ראינו אותה. אני הבטתי מסביב ופתאום ראיתי חתול שחור יושב על המדרגות (אלו שאורן שבר
) ובוהה בנו. אבל אחרי שניה הבנתי שזאת נעל. ואז אני - "היי צחי, תראה את הנעל הזאת, נכון שהיא נראה כמו חתול?" - והיא ממש ממש נראתה כמו חתול. ואז החלטנו שהנעל בוהה בנו. היא באמת בהתה בנו. היא בהתה בנו כי היא חיכתה שאנחנו נירדם ואז היא תרצח אותנו. היא יכולה לרחף ואז היא מכה אנשים למוות, וגם יש לה סכין והיא יכולה לרצוח אנשים. ואז הבנו שזה בעצם דניעל רדקליף בצורת האנימאגוס שלו (נו, כי הוא נעל...!
) - והוא מחכה שנירדם ואז הוא יחזור לצורת האנוש שלו ויהרוג את כולנו, אז נשארנו ערים בשביל שהוא לא יהרוג את כולנו. ואז באה חתולה אמיתית, והיא התיישבה על המרפסת, וגם היא בהתה בנו, אז

Time is dead ../images/Emo11.gif (המשך) ../images/Emo29.gif

ואז ראינו אותה. אני הבטתי מסביב ופתאום ראיתי חתול שחור יושב על המדרגות (אלו שאורן שבר
) ובוהה בנו. אבל אחרי שניה הבנתי שזאת נעל. ואז אני - "היי צחי, תראה את הנעל הזאת, נכון שהיא נראה כמו חתול?" - והיא ממש ממש נראתה כמו חתול. ואז החלטנו שהנעל בוהה בנו. היא באמת בהתה בנו. היא בהתה בנו כי היא חיכתה שאנחנו נירדם ואז היא תרצח אותנו. היא יכולה לרחף ואז היא מכה אנשים למוות, וגם יש לה סכין והיא יכולה לרצוח אנשים. ואז הבנו שזה בעצם דניעל רדקליף בצורת האנימאגוס שלו (נו, כי הוא נעל...!
) - והוא מחכה שנירדם ואז הוא יחזור לצורת האנוש שלו ויהרוג את כולנו, אז נשארנו ערים בשביל שהוא לא יהרוג את כולנו. ואז באה חתולה אמיתית, והיא התיישבה על המרפסת, וגם היא בהתה בנו, אז זה ברור לכולם שהיא הייתה מקגונגל. אבל היא הלכה אחר כך. והמשכנו לדבר על הנעל. הנעל היא מרושעת (EVIL!) והיא באה להרוג אותנו. והדרך היחידה להרוג אותה זה אם תבוא נעל לבנה טובה, ואז היא תנשוף עליה אש ואז הנעל הרעה תישרף. וגם ניסינו לנחש של מי הנעל, ובסוף גילינו שהיא של רוני
. או והמצאנו את המשפט החשוב - Before you die, you see the Shoe.
יום ב'
אחרי סיפורי הנעל ואחרי שדיברנו עוד קצת על דברים אחרים כבר היה 7 בבוקר, ואנשים התחילו להתעורר. אז נושא השיחה עבר לשירים, וניסינו להזכר במילים של Name של Goo Goo Dolls, ללא הצלחה (אח"כ כבר מצאנו אותן...). אחרי זה אני וצחי
צילמנו את הנעל (
) המרושעת, והתמונות יפורסמו מתישהו בקרוב... ב-8 אכלנו ארוחת בוקר - וישבנו ודיברנו. ("עוד מישהו רוצה להגיד שיש ילדה שקוראים לה אכזבה?") אחר כך ניסינו לישון, ואנשים מרושעים (לין
, שניץ
, רחלי
ואורן
) לא נתנו לנו לישון. ואז אמרו לנו לרדת מהדשא כי רצו לפתוח את הממטרות. וכולם לקחו את הדברים שלהם ומייג'ן
ישן על הדשא ואף אחד לא העיר אותו, ואז פתחו עליו את הממטרות וזה היה ממש מצחיק
. ואז נכנסנו לבית ושיחקנו דברים (בינגו מוזר, ולנ"ש) ודיברנו וכאלה... ואז הלכתי לחדר של רוני, שלין
ישנה בו, ונרדמתי בערסל. אבל ישנתי רק איזה 10 דקות לפני שהעירו אותי, כי היינו צריכים ללכת לקניון. הדרך לקניון - כולנו הלכנו עם תיקים ודברים לתחנת אוטובוס (שהייתה ממש רחוקה, והיה חם
), ולשניץ
היו כפכפי-פלטפורמות, והיה לה ממש קשה ללכת איתם
. ואז כשהגענו לתחנה ניסינו להחליט אם לקחת מונית שירות, או אוטובוס, אבל לפני שהגענו להחלטה ראינו מונית, אז ישר קפצנו עליה, והשארנו את האחרים שם, וזה היה די מצחיק, כי נטשנו אותם. ושניץ
תיחקרה את הנהג המסכן ("איך קוראים לך?""משה""קראת הארי פוטר?""לא, אין לי זמן לקרוא""וראית את הסרט?""את ממש אוהבת הארי פוטר, מה?!"), ואחרי זה הנהג שאל אם אנחנו בטיול. ואז הגענו לקניון, והאחרים היו ממש מאחורינו. ואנחנו לא בטוחים אם כולם שילמו לנהג או לא
. קסם
ראתה שם אנשים שהיא מכירה
. ובקניון דבר ראשון אכלנו (
) כי כולנו היינו ממש רעבים (או חלקנו לפחות... אני אישית הייתי מאוד רעבה
.). כולם אכלו בורגר ראנץ' (
), למרבה הפלא, כי יש שם המון מסעדות... ושניץ
נוכחה לדעת שהקניון ממש לא שומם! בגלל שלא ישנתי בכלל, וכאילו קמנו ב-7, למרות שתכנית לא קמנו בכלל, ואני רגילה לקום לפחות ב-10, אז כל השעון הפנימי שלי היה מבולגן. וכשהגענו לקניון הייתי בטוחה שלפחות 4 בצהריים, אבל היה רק 2. אחרי שכולם אכלו לשובע (מייג'ן
, נדב
, צחי
ו...רוני?
הזמינו קומבינה ואחר כך לא הצליחו להתמודד איתה
אבל "לא זורקים אוכל"
), התיישבנו ליד הקולנוע, מנסים להחליט אם רואים סרט או לא. בסוף החלטנו על כן. קסם
המתוקה לקחה אחריות לקנות לכולנו כרטיסים. אז כל אחד נתן *בדיוק* 25 שקלים, ואז היא קנתה את הכרטיסים. ואני באתי איתה בשביל לשמוע אותה אומרת "אני רוצה 21 כרטיסים לשודדי הקאריבים" - זה היה כזה משעשע!!
- המוכרת בהתה שעה במסך שלה ובסוף הסכימה, ואז שניץ
ביקשה שהיא תקנה לה גם כרטיס, אז בסוף זה היה 22 כרטיסים. וזה עלה לנו 550 שקל. אחרי זה אנשים רצו להצטלם עם הכרטיסים - ואחרי כמה תמונות עם כרטיסים וגם כמה תמונות קבוצתיות התפזרנו.

The shoe is Evil (עוד המשך) ../images/Emo29.gif

אני וקסם
הלכנו דבר ראשון לסטימצקי, כי רצינו מקום שקט. ואני ראיתי שם את... The Last Hero!! *סגידה* - הוא כל כך מדהים! והוא כל כך עולה 100 שקל
. מכיוון שלא היו לי מאה שקלים לבזבז עליו (כלומר, היו לי מאה שקלים, אבל לא יכולתי להרשות לעצמי לבזבז אותם אם רציתי לחזור הבייתה איכשהו.) צילמתי אותו. אז הלכנו לעיגול, כי קסם
רצתה לראות אותו, ושם פגשנו את אורן
, צחי
וקטי - וקסם
נזכרה שצריך לקנות אוכל לקומזיץ. אז כולנו הלכנו להיפר נטו בשביל לראות כמה זה יעלה לנו ($_$). אבל זה ההי משעמם, אז אני וקטי הלכנו לטאוור רקורדס, ומצאנו שם את הסאונדטראק של ה"פ, שאפשר למצוא אותו ב-5 עטיפות שונות
. וקטי קנתה דיסק אחד ("זה באמת עולה 40 שקל?
"
). אחרי זה הסתובבנו קצת (=משמע, אני גררתי את קטי ברחבי הקניון) ואז מצאנו אנשים ואני וקסם
הלכנו להפנינג. בהפנינג קניתי כבשה ^^, והסברתי לקסם מאיפה בא הניק שלי. ואז הסתכלנו על פוסטרים, כי רציתי לשים אחד בחדר שלי, אבל לא היה לי מספיק כסף אז לא קניתי אחד בסוף, וגם באו ילדים מעצבנים שהציקו לנו. ואז הלכנו לקולנוע (לקסם
היו את הכרטיסים של כולם
), אני רציתי לקנות גלידה אמריקאית בבורגר ראנץ' (
), אבל לא היה, וקסם
בינתיים הלכה לשירותים, וכולם חיכו לה. אז ראינו את הסרט, והוא היה כזה יפההה!! ^_^ - ג'וני דפ ואורלנדו בלום היו כאלה שווים!! ^^; (לינה
- "ג'ק ספארוווו
") - זה היה כזה כיף ^^. וחלק מהאנשים נרדמו בסרט (*שיעול*צחי*שיעול*). אחרי הסרט הלכנו לעיגול, ואני ממש רציתי ללכת לג'וסלאנד (מה לעשות, מסורת לא שוברים!). אז הלכתי לדוכן לבדוק מה הסיכוי שאני אוכל לקנות משהו בחמישה שקלים, וכשחזרתי כולם התחילו ללכת משם בשביל להביא את מה שקנינו לקומזיץ, ואני וקטי נשארנו מאחור, ואחרי זה לא מצאנו אותם, וזה היה מפחיד, כי חיפשנו אותם בכל מקום. והתקשרנו אליהם ואף אחד לא ענה, אבל בסוף מצאנו אותם. ואז נסענו כולם באוטובוס, חלק נפרדו מאיתנו (דליה, משה, קובי, הדס - או בקיצור כל האנשים שאין להם אייקון
). נסענו לבית של טל
וסיגל
- אבל רק סיגל
הייתה שם (כלומר, באמת רק סיגל... לבד...) ואז התיישבנו כולם על הספות וראינו.... משחק החיים
- אני בעקרון ישנתי
. ועוד כמה אנשים ישנו... וחלק אשכרה ראו את זה. אבל כשהתעוררתי ניסיתי לראות אם הספרים בספריה של האנשים בטלוויזיה הם של דיסקוורלד, כי הם מאוד הזכירו לי אותם, אבל לא הצלחתי לגלות. "החיים הם כמו אופניים, אם קל לך אז זה סימן שאת בירידה" -
, זהו משפט חוכמה מפי משחק החיים
. ואז ראינו מש"ה, אמריקאים צעירים (בליכס - זה היה משעמם!
), ואז אלי מקביל. אבל אנשים אחרים שהם לא אנחנו היו בחוץ - במדורה וכאלה... ושיחקו יותר מידי נבר. וקסם
הביאה לנו בקבוק קולה (
) - כמה נחמד מצידה! ^^; ואחרי זה מישהו הביא פנטה... אחר כך יצאנו החוצה, ושרנו המון שירים ^_^; - בוהמיין רפסודי זה שיר ארוךךך ומעצבן!
. בסוף רק אני, מאיה
ומייג'ן
שרנו שירים (מייג'ן
- "בואי נשיר שירים שמאיה לא מכירה!" - איזה בנאדם אכזר
), וגם גל
הצטרפה מידי פעם. (מעין בשבילך). ואחרי זה מאיה
ומייג'ן
התחילו לשיר שירים של אקווה שאני לא מכירה, אז הלכתי. וממש הייתי צריכה לשירותים (אחרי כל הקולה והפנטה
), אז שאלתי את סיגל
איפה השירותים, אז היא אמרה לי שיש בבית שלט של שירותים. אז נכנסתי וראיתי את יעלוש
, אז שאלתי אותה איפה השלט של השירותים והיא חשבה שאמרתי שיש שלד בשירותים
. מתברר שקסם
(
) התקלחה במקלחת. והיא לקחה את הזמן שלה
. בסוף הלכתי למקלחת למעלה. אחר כך אני, דוש
, ושניצל
הלכנו לטיול בנס ציונה. ובטיול אמרנו שהקומזיץ לא היה קומזיץ, כי לא ישבנו מסביב למדורה, ולא היו נקניקיות, ולא שרנו קומביה! ואז כשחזרנו למרבה הפלא מצאנו את כולם (כל מי שהיה ער) יושבים מסביב למדורה, אז זה כבר דבר אחד. וניסיתי לגרום להם לשיר קומביה, אבל אף אחד לא רצה לשיר (אנשים רעים!
), ונקניקיות לא היה
. אחרי זה חלק מהאנשים הלכו לישון, ושיחקנו (כל מי שנשאר) אמת או חובה
. אני בחרתי חובה, והחובה שלי הייתה ללכת למייג'ן
שישן, להרביץ לו עם עיתון ולהגיד לו שבפעם הבאה יקפל את העיתון לפני שהוא זורק אותו לאש|אש|. - כי קודם הוא זרק למדורה עיתון והעיתון היה פתוח, או משהו
. וממש לא רציתי, כי זה לא יפה להעיר אנשים כשהם ישנים... אבל זה היה ממש ממש ממש מצחיק! ^^; נתתי לו מכה על המרפק, והוא לא הגיב, אז חשבתי אם לתת לו עוד מכה, אבל אז הוא הסתובב ואמר " למה זה היה טוב?", אז התפוצצתי מצחוק. והתחלתי להגיד לו את מה שהייתי צריכה אבל זה היה משולב בהרבה צחוק ומאוד לא מובן, אז אחרי כמה דקות הצלחתי להגיד את זה כמו שצריך, ואז רצנו משם וצחקנו. אחרי זה ישבתי ליד לין
ודיברנו, בזמן שהאחרים המשיכו לשחק. והגענו למסקנה שהזמן מת. ואנחנו אלה שהרגנו אותו, עם המשחק המשעמם. אבל הזמן באמת מת! כל כמה זמן הסתכלנו על השעון ואמרנו "מה?? עברה רק רבע שעה?!". ודיברנו על ג'ק ועל אורלנדו ^^, ועל השיער של לין
- ללין
יש שיער Pretty & Shiny - הוא בצבע שחור סיני, והוא חלקקקקק, והוא כמו שיער של מנגה
. ואחר כך הם הפסיקו עם האמת או חובה, וחלק מהאנשים הלכו לישון, ונשארנו רק אני, לין
, סיגל
, קסם
, מאיע
ואחות של סיגל -משי. ובמקום אמת או חובה עשינו דבר כזה ששואלים שאלה ואז כל אחד עונה בתורו. זה היה ממש נחמד ^^; אחר כך נרדמתי לשתי דקות (בגלל שהרגנו את הזמן... אם לא היינו הורגים אותו הייתי ישנה יותר!), ואז נדב
התעורר. ואז כולנו עלינו לחדר על סיגל
ושם נרדמנו. ואני ישנתי שעתיים! (סוף סוף...)

וסוכריות קופצות (הסוף) ../images/Emo29.gif

כשקמתי ירדתי לסלון, והיו שם אנשים, ואז ראינו טלוויזיה - ראינו המומינים
(אגב, זה
סמיף
ולא
סניף
.) אחרי המומינים התחלו לשחק טריוויה בטלוויזיה. ואז הלכתי. הדרך הבייתה הייתה רצופה בכוונות טובות, בלעכס. הלכתי עד לתחנה המרכזית, ואז הייתי צמאה, אז הלכתי לקנות קולה. אני: אפשר קולה? המוכר: בטח שאפשר! אני: כמה זה עולה? המוכר: פחית - 5 שקל ובקבוק קטן 6. אני: *לוקחת בקבוק*<<<<זאת הייתה הטעות הכי מטומטמת שעשיתי בחיים שלי. אבל המוכר היה ממש נחמד ^_^; והוא נתן לי שקית של סוכריות קופצות חינם! ^^; - אז אמרתי לעצמי שאני צריכה להזכיר אותו בסיכום שלי - אם אתם מגיעים לנס ציונה (או גרים שם, לצורך העניין
) תאכלו פאלפל ב"פלאפל 4 הצבעים", או "ארבע העונות", או משהו כזה
- אני הייתי אוכלת פלאפל אם היה לי כסף
. בכולופן האוטובוס מגיע, ואני all over the place עם השק"ש שלי, והתיק, והקולה. אז הנהג אמר שאני יכולה לשבת ואז לשלם לו. אז התיישבתי ליד חיילת אחת. הקטע הוא שהנחתי שהכרטיס יעלה בסביבות ה-11 ש"ח, אז שמרתי לי בארנק 13 שאני לא אשתמש בהם, הבעיה היא שהכרטיס עלה 17. ספרתי את הכסף, ומסתבר שהיה לי רק 15, ואחרי ספירה של עשרות האגורות נוסף שקל. אז ביקשתי מהחיילת שכפיתי את נוכחותי עליה שקל, והיא נתנה לי, ושילמתי לנהג. אבל תחשבו שאם הייתי קונה פחית במקום בקבוק היה לי בדיוק מספיק כסף
. ואז הסתלקתי משם והתיישבתי בספסל מאחורה. ואחרי כמה זמן הבקבוק הארור נפל והתגלגל אחורה, וכבר לא טרחתי לחפש אותו. אבל אכלתי את הסוכריות הקופצות! ^^ - בהתחלה חשבתי שהן בטעם מנטה (
) אבל אז ראיתי שמצוייר תפוח עץ. הסוכריות היו טעימות ^^. ואז הגעתי לתחנה וחיכיתי שאמאבא יבואו. ובאוטו בדרך הבייתה סיפרתי להורים שראינו את הסרט ואז פתאום נזכרתי ששכחתי לקחת מקסם|
את הכרטיסים (היא הבטיחה לי את הכרטיסים
). אז התקשרתי והיא אמרה שהיא עדיין אצל סיגל
- כי אני חשבתי שהיא הלכה לפנַי. והיא אמרה שהיא תביא לי אותם במפגש הבא... (
!) ואז חזרתי הביתה, Home sweet home, now where's my bed? ואני רוצה לסכם את המפגש במה מילים: And all the roads that lead the way are binding And all the lights that light the way are blinding There are many things that I would like to say to you But I don't know how

Kryptonite

New member
אווווו../images/Emo70.gif ^^../images/Emo168.gif

את מסכמת ממש טוב! ^-^
אהם, ארר, אין לי ממש מה להגיב. *.* וזה די מפליא, כי בדרך כלל יש לי המון מה להגיד. על הכל.
אחלה סיכום, את צריכה להיות המסכמת הרשמית של הפורום
^^

BlueBeIl

New member
צחי תכנס לאיי סי קיו../images/Emo142.gif

אני צריכה לשלוח לך משהו

המפגש היה מדהים!!!../images/Emo96.gif

כל כך נהניתי היה ענק מצחיק מרגש מטמטם מפוצץ מקסים
(
)מבדר סוחט דמעות מלהיב מרנין מרענן מרוענן אושו מגניב ולא יואמן
אה............רגע.......לא הייתי שם
(אבל זה נשמע נחמד