Pretty & Shiny (סיכומיפגש) ../images/Emo29.gif
זה הולך להיות ממש משעמם
{הערת אחרי כתיבה - אני בספק רק אם מישהו הולך לקרוא את זה. אתם לא חייבים לקרוא...} ולפני שאני מתחילה אני רוצה לציין שני דברים שהוכחתי במפגש הזה:
1
אנשים לא זקוקים לשינה כדי לתפקד.
2
כוכב הצפון נמצא בדרום. את היום הראשון אני זוכרת במעורפל, יכול להיות שאני אשכח דברים
יום א'
העירו אותי ב-14:00, אחרי שישנתי 5 שעות. שלוש וחצי שעות אחרי זה שמתי פעמי למזכרת בתיה. בדרך אספנו את
דושע
מקסטינה. כשהגענו, משום מה השער לא נפתח לנו, וניסינו מכל לפתוח אותו הכיוונים, ובסוף התקשרנו אליהם ו
אמא של גל ורוני פתחה לנו את השער
. הגענו ב18:10 בערך, והיו שם המון אנשים! לא שמעתם בחיים על איחור אופנתי? זה לא בריא להגיע כל כך בזמן... בכולופן, בהתחלה ישבנו ודיברנו וכאלה ^^; היו שם את
ערן ותומר - ידיד וחברה של רוני.
תומר הייתה מאוד נחמדה ^^;. הירח
היה מלא, אז הדגמתי ל
נופר
איך אני מייללת לירח ^^ - אבל יום אחרי זה התברר שהוא לא באמת היה מלא, כלומר הוא היה מלא רק ביום שני... אחרי כמה זמן הייתה פעילות מצנפת המיון ש
גל
ו
רוני
אירגנו ^^ - הייתה מצנפת מיון, עם שיר מגניב, ואז הקריאו את השמות שלנו ומיינו אותנו לבתים - בית אולסן, בית דניאל, בית בריתני ובית פליפה. אני הייתי בבית דניאל השולת! (הבית, לא דניאל
), אבל אז אנחנו ובית בריתני התאחדנו וקראנו לעצמנו
בית בריתני דניאל רדקליף ספירס והכרזנו על עצמנו כבית הכי שולת ^^. והייתה אמורה להיות תחרות קווידיץ' בין הבתים, אבל בסוף לא הייתה
. אחרי המיון לבתים הייתה סעודה ממש טעימה ^^ (אכלתי נקניקיה בלחמניה עם חומוס וקטשופ). ואז שמענו מוזיקה וחלק מהאנשים רקדו וחלק לא. וכל אחד רצה שישימו את הדיסק שלו, ובסוף שמענו ממש מעט מהדיסקים שלי, אבל בלע. ואז
מייג'ן
ו
לין
הגיעו באיחור ממש לא אופנתי (
) - ושיחקנו
ביד הדמיון - זה חייב להיות משחק המפגשים הרישמי או משהו...! אנחנו כל הזמן משחקים את זה, וזה כזה כיף! ^^; (ולא משעמם בכלל!
). מוהל ^_^. בשלב מסויים עזבתי את המשחק בשביל לשחק עם כולם
לימבו, וחזרתי לפני התור שלי, ו
מייג'ן
, שהיה הבנזוג שלי כל הזמן הלך לשחק שלושה מקלות... ואחר כך הפסקנו לשחק כמו שצריך, שזה די כיף, ו
מעין
דיבר עם
סיגל
בטלפון, ובאותו זמן ניסיתי להעביר לו כלמיני מושגים, וזה היה ממש משעשע... וגם כתבתי ל
לין
"זה שיערות מפלסטיק, או זה אמיתי?" (עברי לידר, תאשימו את נופר
) כי היא אמרה שהשיער שלה לא אמיתי
. אז
מייג'ן
אמר את זה ל
סיגל
כי הוא חשב שזה בשבילו
. אחרי זה ישבנו בדשא ודיברנו. וגם שיחקנו משהו שמי שמפסיד צריך להגיד "אני חמור גדול בידעת הפורום וכולם שונאים אותי"
- זה היה ממש משעשע... ^^; ואז כולם שכבו על הרצפה, נשענים אחד על השני, באופן שהיה מזכיר אורגיה אם היינו זזים. ודיברנו ככה, לוידעת על מה האחרים דיברו, אבל אני,
דוש
,
צחי
ו
רחלי
דיברנו ביננו על כל מיני דברים שמשום מה בסוף תמידו הגיעו לבאפי. (תפסיקו. לדבר. על. באפי.
) ו
צחי
סיפר לנו כלמיני דברים מפחידים - הכל משיחה על הצילצול וכלה בגופה צורחת בביצפר הישן שלו. אני ממש מרחמת עליו, הוא כזה מסכן! שאף פעם ולעולם לא ישאר בבית לבד... זה פשוט כל כך עצוב! אחר כך כולם ניסו ללכת לישון, היינו פרושים בשק"שים על הדשא (
קסם
, אגב, ישנה במיטה של גל, ולכן כולם שונאים אותה
). אני,
צחי
,
רחלי
ועוד מישהו שאני לא מצליחה להזכר מי עכשיו דיברנו על הכוכבים, ועל זה שכולנו נמות כשהשמש תשתלט על כדור הארץ (ייאי לנו! ^^) ו
שניץ
כל הזמן צעקה עלינו שנשתוק. רציתי למצוא את סיריוס (
"הנה, זה סיריוס!" "באמת?" "מאיפה אני צריכה לדעת?!"
), ו
רחלי
אמרה שהוא צריך להיות הכוכב הכי בוהק בשמיים. אז הצבעתי על הכוכב הכי בוהק בשמים (השמיים היו מקסימים
), והיא אמרה שזה כוכב הצפון. אבל הוא היה בדרום! אני יודעת שאתם לא מאמינים לי, אבל הירח
זורח במזרח ושוקע במערב. אם הוא זרח מכיוון הבית (שמאל), והוא כן היה בצד שמאל כשאני ונופר הסתכלנו עליו, והמשיך לנוע לצד ימין, אז זה אומר ששמאל היה מזרח, ימין מערב, קדימה דרום ואחורה צפון. והכוכב היה בדרום. אז כוכב הצפון נמצא בדרום. ואני לא משוגעת. אחר כך כולם הלכו לישון (
שניץ
- "אם תשתקו לעשר דקות תשמעו משהו מגניב"
), אבל אני ו
צחי
נשארנו ערים. כולם מדברים על זה שמישהו אמר שסוסוני ים ממליטים מהצוואר - הסיפור הוא כזה:
צחי
אמר שהוא ראה גחלילית, ולא האמנתי לו, ואז אני לא זוכרת איך אבל דיברנו על עכבישים. הוא אמר שהוא שונא את העכבישים האלה עם הרגליים הענקיות והגוף הקטן. ואז הוא תהה איך היצורים האלה מתרבים, כאילו, יש להם כזה קטנצ'יק?
- ואז הוא סיפר לי שסוסוני ים ממליטים מהצוואר, ושזה בעצם הזכר שממליט. אז מישהו מאחורה אומר "שמעתי מישהו אומר סוסוני ים?" - אז
צחי
אמר להם -
"אני אמרתי שסוסוני ים ממליטים מהצוואר." (וזה נכון...) הקטע הוא ש
צחי
ממש הפחיד אותי עם כל הסיפורים שלו מקודם, אז אמרתי לו שעכשיו אני לא יכולה להרדם כי אני מפחדת. ובגללי גם הוא נהיה פרנואיד, והוא חשב שהוא ראה רובוט שבא להרוג את כולנו. מתישהו ניסיתי להסביר לו איך נראה צרצר, כך שאם אחד יקפוץ עליו הוא יזהה אותו. אניוואי, התחלנו להיות פרנואידים - "נכון שעכשיו סמארה תבוא ותגרור אותי מהרגליים?", "אתה יודע שאם יבוא לפה רוצח להרוג את כולנו אתה תהיה הראשון למות?". והסתכלנו על הכוכבים כל הזמן, הם היו ממש יפים. והכוכבים זזו *_*. כאילו, הם ברצינות זזו, לא אשליה של העננים... ואז ראינו אותה. אני הבטתי מסביב ופתאום ראיתי חתול שחור יושב על המדרגות (אלו שאורן שבר
) ובוהה בנו. אבל אחרי שניה הבנתי שזאת נעל. ואז אני - "היי צחי, תראה את הנעל הזאת, נכון שהיא נראה כמו חתול?" - והיא ממש ממש נראתה כמו חתול. ואז החלטנו שהנעל בוהה בנו.
היא באמת בהתה בנו. היא בהתה בנו כי היא חיכתה שאנחנו נירדם ואז היא תרצח אותנו. היא יכולה לרחף ואז היא מכה אנשים למוות, וגם יש לה סכין והיא יכולה לרצוח אנשים. ואז הבנו שזה בעצם דניעל רדקליף בצורת האנימאגוס שלו (נו, כי הוא נעל...!
) - והוא מחכה שנירדם ואז הוא יחזור לצורת האנוש שלו ויהרוג את כולנו, אז נשארנו ערים בשביל שהוא לא יהרוג את כולנו. ואז באה חתולה אמיתית, והיא התיישבה על המרפסת, וגם היא בהתה בנו, אז