ארתור

porky169

New member
ארתור../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif

OMG כרגע התחלתי לראות את הפרק הראשון של ארתור בויאודי ואני רואה פתאום שעשו לו Redubbed!

צחושש

New member
כנסו אנשים !!

ממצב פהה ? על מה מדברים פה ? תגובו על ההודעה הזאת ביושששש מואהההההההההההההההההההה :-*

ellapr41

New member
אבל ספר!

טוב, לא טוב? מדבבים מוכרים? הערות? ליפסוסים? !!!I WANT THE JUICY STUFF

porky169

New member
אלה המדבבים הנוכחים../images/Emo134.gif

כלומר בעונות הראשונות דיבבו שחקנים שונים משל היום כמו טלי גוטפריד ועופרי ברוך בעונה השלישית החליפו את רוב השחקנים באורלי קטן, מיכל צפיר ועוד. עכשיו שינו את הדיבוב הישן לדיבוב חדש עם השחקנים הנוכחים כמובן שגם את הדיבוב של דבי בסרגליק ז"ל החליפו בשירי גדני

Takuto

New member
אני לא מבין למה עושים את כל הדיבובים מחדש

אני לא רואה שום סיבה לעשות את זה... וזה סתם יוצר שתי (או יותר) גרסאות לכל פרק ממש טיפשי לדעתי למה באמת הם עושים את זה? קרה מקרה של דיבוב מחדש גם בפוקימון אבל זה היה רק עם שורה אחת בכל פרק ולא פרקים שלמים ועם אותם מדובבים- בשלוש פרקים בעונה הזאת בכל אחד מהם הייתה שורה אחת טיפשית שהוכנסה לשם כנראה "בצחוק" כמו "אוף שתקי כבר מיסטי" "ואף אחד לא אוהב אותך מיסטי" (מה יש להם עם מיסטי?!$#%^$#) "גם שמוליק מסתורי" (כתגובה ל"פוקימונים הם מסתוריים מאוד") וכשהעונה שודרה שוב החזירו את השורות למה שהן באמת היו "טוב בסדר" (או משהו כזה) "ואף אחד לא יחבק אורסארינג" ו"כן מאוד" בהתאמה והיה עוד משהו כזה שהוכנס בצחוק אבל נשאר ככה גם בשידורים החוזרים- "אני יכול לנסות" (שנאמר ממש כמו שמיקי גבע היה אומר אז) ולא לרצוח אותי כי הזכרתי פוקימון... פשוט דיבוב מחדש תמיד מזכיר לי את זה =X

Takuto

New member
*העונה הזאת= העונה הרביעית

ורמי הגבתי לך בה"פ =X

porky169

New member
נכון../images/Emo134.gif

יש מקרים אחרים שסדרה מדובבת באולפן X ואולפן Y לא ידע כנראה שדיבבו את הסדרה בעבר ולכן מדבבים אותה מחדש אבל יש מקרים כמו טימון ופומבה שבהם הדיבוב נעשה על ידי אותה במאית ואותם שחקנים ובכל זאת דובב מחדש

לפעמים דיבוב כדוגמת "טימון ופומבה" נעשה כי...

איכות הקול והסאונד של הסרט\פרקים הראשונים נהרסו, ולכן כדאי לחדש אותם. אני יודע שכשעשו הרבה פעמים שיפוצים לסרטים גדולים של דיסני כמו "במבי", "היפה והחיה", "שלגיה" ו"סינדרלה" עבדו על כל הסרט מכל פן במטרה להשיג המבוקש. ובמקרה הזה מטרתם היתה לחדש את איכות הציור (ולכן הם עברו ושיפצו כל פריים בציור כחלק מחידוש ושיפור האנימציה) וגם את איכות הסאונד, ולכן הוקלטו רוב הקולות מחדש - אך לא עם המדבבים המקוריים של לפני שנים. ב"טימון ופומבה" כנראה שהמדבבים הוותיקים והקודמים עוד יכלו לדבב ותרמו בשנית את קולם לסרט\סדרה (דיברת על הסרט או על הסדרה? XD) וזהו... אם אפשר, אז למה לא? P:

porky169

New member
על הסדרה../images/Emo134.gif

אבל לא יכול להיות שהסאונד נהרס זה לא הגיוני... הסדרה דובבה ב97 שזה לא כל כך הרבה זמן ולעומת זאת סרטים באורך מלא מ89, 91, 92 יש להם את הדיבוב המקורי

Takuto

New member
באמת האיכות עד כדי כך נהרסת עם הזמן?

זו עוד סיבה שממש גורמת לי לרצות שישדרו את כל פוקימון שוב מההתחלה אני מפחד שבעוד כמה שנים זה כבר באמת יהיה בלתי אפשרי X__X

כן, זה קורה X=

בגלל זה ברוב הפעמים האולפנים או הערות מנסים ככל יכולתם לשמר ולשחזר כמה שיותר פרקים. אבל אני בעצמי זוכר שהיו כמה פעמים שהערות הפסיק לשדר כל מיני סדרות ישנות כי הן כבר לא היו ראויות לשידור בגלל הסאונד הגרוע. אם אני לא טועה זה קרה גם באחד הפרקים של פוקימון (נו מה? זה בדיוק עלה לי בראש! XD) וגם בעוד כל מיני סדרות דיי ישנות.

Takuto

New member
כן פרק 30 נראה לי אמרו שלא שודר בגלל האיכות

אבל השאלה היא- האם זו באמת הסיבה או שזה היה תירוץ? =X כי ידוע שהם הרבה פעמים שוכחים פרקים אפילו בשידור ראשון של עונה! ולא רק בפוקימון אלא בהמון תוכניות קרה להם ששכחו פרק אפילו בשידור הראשון של עונה חדשה =X אז אני חושב שאולי זה תירוץ וגם לא נתנו שום הסבר ל"צ'אריזרד מתקרר" אבל זה ברור שלא שודר בגלל שהתחיל החופש הגדול ונשאר רק פרק אחד אז ויתרו (ובכלל הפרקים האחרונים של העונה הזו שודרו רק בראשון בבוקר פתאום במקום בשבת בצהריים X__X בקיצור היה בלגן עם לוח השידורים של השידור החוזר של העונה השנייה אז לדעתי צ'אריזרד מתקרר בסדר אלא פשוט לא שודר כתוצאה משינויי לוח השידורים והפרק מהעונה הראשונה של אקנס וקופינג לא שודר כי שכחו ותירצו את זה עם האיכות =X)

אני לא חושב שזה תירוץ.

כי בתכל'ס, אלו פרקים שדובבו ושודרו לראשונה לפני יותר משבע שנים, אז סביר להניח שעם הזמן האיכות נפגמת. למישהו יש מושג באיזה עוד סדרות זה קרה? אולי בכל מיני סדרות של החינוכית? כי שם באמת יש סדרות ישנות XD

Takuto

New member
אבל למה לא לקחת עותק חדש של הפרק במקרה כזה?

הרי יש יותר מעותק אחד למשל בפוקימון לפי מה שהבנתי מרועי או עוז או לא משנה מי XD יש עותק אחד של כל הפרקים גם לנלס וגם לנוגה/ע"ה כך שיש לפחות שני עותקים מפרק- אם אחד נהרס לא נראה לי שבמקרה העותק השני של אותו פרק גם נהרס... אז אולי כן אפשר לבקש עותק חדש אבל הם פשוט לא עשו את זה? =X וגם באמת מעניין- אחרי כל העניין עם נלס אתם חושבים שתהיה בעיה לשדר עונות קודמות של פוקימון בגלל זה? או שנלס יסרבו לתת עותק חדש של פרק שיש להם או יהיה צורך?

אני זוכר שני סדרות שלגמרי שונו

שלראשונה שניהם שודרו בערוץ 1 לאחר כמה שנים אותם סדרות עברו לערוץ אחר אך שמם שונה,שיר הפתיחה גם שונה רק עם אותה המנגינה.הסדרות הם דר דוור,וחנות הקסמים.גם שמות הדמויות ניראה לי שונו.ובסידרה חנות הקסמים הייתה דמות,מעין יצור כזה,שבחינוכית הוא דיבר,ובערוץ השני שהיא שודרה משום מה בחרו שהוא יעשה רק קולות כמו ציוצים.חח...זה קצת מצחיק כי אלו אותם הסדרות רק בערוצים שונים.

porky169

New member
כן דר הדוור../images/Emo134.gif

אולי נוכל לקבל תשובה על התוכנית הזאת כי את הדיבוב המחודש(כדני הדוור) עשתה אפי בן ישראל אאל"ט

למעלה