כשאתם מזכירים כל מיני תוכניות אחרות אף אחד לא מתלונן לא הזכרנו פוקימון בלי קשר לכלום אלא כי זה הזכיר מקרה שהנושא דיבר עליו של דיבוב מחדש מצטער אבל פוקימון זו התוכנית המצוירת הארוכה ביותר שהייתה בארץ ועדיין ממשיכה ובנוסף לזה תוכנית שקיימים בה הרבה שמות ומושגים וויכוחים על התרגום כך שזה ברור שידברו על תוכנית כזו בפורום דיבוב מדי פעם בדיוק כמו שאף אחד לא משתגע כשאתם מזכירים את ארתור או כל דבר אחר אל תשתגעו כשמזכירים פוקימון אף אחד לא אשם שאתם לא אוהבים את זה... גם אני למשל לא אוהב ארתור ולא צרחתי על ניר בגלל זה =| תזכירו תוכניות אחרות כמה שבא לכם כל עוד זה קשור
אתה לא צריך להכניס את עצמך למצב הגנה, לא תקפתי אותך P:, רק תהיתי איך כל דיון נגמר בפוקימון, לא אמרתי שזה רע או משהו כזה. דבר על פוקימון כמה שבא לך, לא מעניין לי ת'משהו שאני לא אזכיר את שמו בפורום ^______________^
שאנטי באנטי P: הממ תראו, אני חושבת שכדאי שכל שבוע נפתח שירשור א-ח-ד שבו מדברים על תכניות טלויזה. כל שאר השירשורים יהיו בנושא דיבוב בלבד! מה שהיה בשבוע האחרון לא היה כ"כ בסדר אבל.. לא מאשימה אף אחד. פשוט בואו נזכור שיש כאן המון אנשים שאוהבים ולא אוהבים סדרות שונות, וכאלה שנכנסים לפורום כדי לדבר על דיבוב. זהו, הרמוניה, רוגע, שלווה...
כי אפי נכנסה לבקש עזרה בנוגע לעונה התשיעית של פוקימון P: בל נשכח שזהו סוג של מצב מיוחד - כי בד"כ אין כל כך הרבה דיבורים על פוקימון. אני בטוח שזה מקראה חד פעמי. כמו שאמרתי באחת ההודעות האחרונות שלי - אני אשמח לפתוח שרשור תקופתי מרוכז אחד, שבו יישאלו כל השאלות, יינתנו כל התשובות וכל העזרה שקשורה לעונה התשיעית של פוקימון. כי גם אני ראיתי שנפתחו המון שרשורים בקשר לזה לאחרונה. אז אפ-שר לצמצם הכל לשרשור אחד, וככה למנוע "פיזור" של פוקימון על גבי הפורום.
אולי תנסח תקנון פורום? אנשם פותחים פה הודעות לא חשובות על ימין ועל שמאל. אני לא אנקוט בשמות ואני אוהבת את כולכם (
), אבל לפתוח הודעה על זה שאתה מגיע/לא מגיע למפגש זה מיותר. לפתוח הודעה על איך להוסיף חתימה להודעה זה מיותר. ויש עוד דוגמאות. ההודעות האלו מורידות שרשורים אחרים לעמודים הבאים וחבל. רק הצעה :]
לא צריך לפתוח שירשורים חדשים לזה נכון. אבל לפתוח אותם בכללי זה בסדר גמור :\ רק שינצלשו להודעות שתפוז פותחים או לא יודעת מה. ואם מישהו בכל זאת פותח שירשור חדש, רמי יכול להכניס את השירשור החדש להודעה שתפוז פתחה לא? X: אם נקבע חוקים שאסור לפתוח נושאים מסויימים הפורום ישקע די מהר :\ לא צריך להגביל את הפורום בנושאים, ואין אף סיבה שלא יבקשו עזרה גם פה בדברים שלא קשורים לדיבוב(לא כל אחד מכיר את הפורום תמיכה של תפוז, או לא יודעת איך קוראים לו Oo אפילו אני לא מכירה את שמו >< ). רמי, רוצה עזרה בחוקים? D: יש לי ניסיון קטן בניהול X: (*אהם*אנימקס*אהם*)
אנחנו פשוט צריכים קצת יותר להתחשב אחד בשני.. הרעיון של שרשור אחד בשבוע לתכניות טלוויזה נראה לי סבבה (למרות שכל הקטע עם פוקימון היה ממש חד פעמי).. ובקשר להודעות הלא חשובות- כן, כדאי שכולם ינצלשו.. (מקווה שלא התכוונתם אלי בשרשורים והודעות לא חשובות שלא מנצלשים, כי אני משתדלת ממש להוסיף להודעות תפוז
לשכנע את ע"ה לשדר שוב את כל פוקימון מההתחלה? אני אכתוב את זה כתגובה להודעה של תפוז או משהו =X אני יודע שזה כבר לא בדיוק קשור לדיבוב אבל המחשבה הזאת שאולי בעוד כמה זמן (ואולי אפילו כבר עכשיו?! ממש מקווה שלא) לא יהיה אפשרי לעשות את זה אפילו אם הערוץ ירצה ממש מפחידה אותי... ביפנית ואנגלית למשל אפשר בקלות להשיג את כל/רוב הפרקים בוידאו/DVD ובנוסף לזה משדרים אותם שוב ושוב (וכמובן שאפשר למצוא הורדות) אבל בעברית זה ממש לא ככה ואם הם לא ישדרו שוב את הפרקים ואם יגיע מצב שהפרקים באמת לא יהיו יותר באיכות שידור אז זה אומר שלא נוכל יותר אף פעם לראות את הפרקים הישנים וזה כל כך עצוב... מקווה שלא תהיה התנגדות שאפתח את ההודעה הזו שוב ושאנשים (אפילו כאלה שלא אכפת להם פשוט כדי לעזור) באמת יעשו מה שאני מבקש שם כי זה באמת רק שניה אחת לעשות העתק הדבק ולשלוח אימייל לע"ה =X
תפרסם בפורומים של אנימות. ויש הרבה כאלו. Anime-il Animex.co.il Animes.co.il Animanga.co.il Animezone.co.il פורום אנימה של תפוז אז זה כבר ממש לא רלוונטי לפה. וחוץ מזה, אין לי יותר מה לומר, על אף שאני יודעת כבר שבכל מקרה תתנגד, כך שאני לא אגיב גם להתנגדות שתבוא כי אני פשוט אצטרך לחזור על עצמי עם הקישורים X:
לצערי וזה לא רק בדיבוב אלא בכל דבר! הטלוויזיה החינוכית למשל הרבה סדרות שלה נעלמו כלא היו והכל בגלל חוסר השימור חלק אחר של סדרות הם בפורמט של סלילים ואין להם מכונה שמאפשרת שידור הסלילים וזה דבר מאוד יקר. וגם אפילו ערוץ 1(ולא זה לא אותו דבר) רוב פסטיבלי הזמר ופסטיבלי הילדים בשביל לחסוך בקלטות הם הקליטו על קלטות קיימות.
שגם לא שודרו כמה פרקים מהסוף ניסיתי להוריד אותה בקאזה אבל לא מצאתי שום פרק לא יודעת למה אבל יש לי אובססיה לחיפוש אחר הסדרה אני ממש רוצה לראות את כולה אם מישהו יודע איך אפשר להשיג פרקים שיודיע לי. לפי מה שהבנתי הקלטות הוצפו או משהו.