אררררר בועטת בקיר!!!

זה נוסטלגיה בשבילנו! בגלל ש....

אנחנו היינו יושבים פה ומדברים על הפרקים שהראו בארגנטינה ששם הם כן התנשקו ובגלל זה זה נחשב אצלנו כנוסטלגיה

אני ממש סתומה!

אני רק מגיבה פה להודעות ולא רושמת את עצמי!!!! אז ככה: אנחנו תאומות שיר וצליל בנות 12 וחצי! הצטרפנו שבועיים אחרי תחילת החופש הגדול!

נטלטלי

New member
היי לכולם אני חדשה...

היי אני נטלי ואני בת 13 (כמעט) כתבתי כמה הודעות בפורום כשהוא רק נפתח אבל אף אחד לא הגיב אז התיאשתי... אבל לא חשוב אני עדין גולשת בפורום כמעט כל יום ואני רוצה להגיד שהוא ממש מגניב ושכל האנשים פה ממש נחמדים (לדעתי) נ.ב צליל ושיר I LOVE YOU

נטלי!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו זו שיר את זוכרת שאת באה אלינו היום?????? ואת סולחת לי על זה שלא באתי אליךך בהפסקה???

עכשיו אני גם נזכרת בריבים של.....

ליאור שכבר לא כותבת הרבה בפורום כי אין לה זמן אבל אתם זוכרים שצליל וליאור ודסי וטלי ודנה רבו על איך אומרים בנחמין??? ליאור וצליל אמרו שקוראים לר בנגמין דסי וטלי אמרו בנחמין וממש היה כאן ריב!!!!!!!!!!!! וגם לליאור ודנה היה כאן ריב ענקי זוכרים????? זה לא היה כל כך מזמן אבל בכל זאת עכשיו זה ממש מצחיק להיזכר בזה!

נזכרתי גם שכתבתי ביומן שלי האישי שר

רבתי אם טלי כי היא אמרה דברים מכוערים על מריצה ושאלתי אותה מה יש לה נגד קמילה והיא אמרה שזה נגד מריצה לא קמילה וגם אני זוכרת שבסוף החתימה שלה היא רשמה למה קמילה זוכה לצרפת את בנחה?

אהההה ועכשיו שאני נזכרת אז

אני זוכרת שהצטרפתי לא ידעתי מה זה לשרשר וכל פעם פתחתי הודעה חדשה ונילי שהחליפה את רז באותו זמן חטפה עליי קריזה וגם לירון

ברקודית

New member
לא רק את בנחה.. גם את ברקודה שלי!!!

חצופה קטנה.. אם הייתי מצרפתת את שניהם לא הייתי מצחצחת שיניים לעולם!!! (אבל בהתחשב שהיא גם צרפתה את פליפה... הייתי מצחצחת!)

אבל לא זכור לי שבמורדים היא

התנשקה עם פליפה..... ואם היא התנשקה אם בנחה אז כן הייתי מצחצחת שיניים

charmedman

New member
אני מקנא בבנחה/פליפה/ברקודה כי הם

צירפתו את מריצה/קמילה/פטו

אז למי שמכיר ולמי שלא...../images/Emo153.gif

אני רז, בן 15 (
) ואני פה מהיום... תנו לי לחשוב קצת... הראשון כמובן

Scoob¥ Doo

New member
יאא איזה זכרונות../images/Emo60.gif

מוסקטריות ואווווי זה היה מזמן אז את חבורת המוסקטריות שלנו הקמנו משהו ב20.07.02 תקנו אותי אם אני טועה... מרי זוכרת? נטלי? נילי? נוסטלגיה

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo13.gif נדמה לי שאני ותיקה...

כתבתי פה מהשרשור הראשון
אממ..... הבעיה הייתה שלא יכולתי לראות כל יום המורדים בשתיים בלילה.... כך שלא הייתי פה הרבה בזמן הסה.... אבל עכשיו שאני רואה אני מקווה להיות יותר פעילה בפורומ הסה....

אני מוסיפה לכם כמה שירשורים חשובים

מהנוסטלגייה שפשוט ביעדיים אין אין פשוט איןןןןן שרשרור ראשון- הפורום חוגג יומהולדת למרי!!!!! לחצו פה1 שרשור שני- נוסדו לנו פה מוסקטריות !!!!! שרשור שלישי- ההודעה הראשונה בפורום!!!!!!!!!!!! לחצו פה3 אתם מאמינים מה אני יכולה לעשות שמשעמם לי?????? נדדתי עד העמוד הראשון של הפורום ועד שמצאתי את ההודעה של ליהי על המוסקטריות כמעט התחרפנתי נוסדנו ב3.8 תזכרו זה יום חג בפורום!!!!! יאאא לחשוב על זה מה אני ליהי ונילי עשינו ב5 לפנות בוקר...

למעלה