אררררר בועטת בקיר!!!

telenovela

New member
../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif

קוראים לי מעין ואני בת 12 וחודש (היה לי בת מצווה ביום האחרון של החופש
) ואני פה בערך מהיום הראשון

HoRsEs

New member
אני../images/Emo54.gif

אני כאן מהיום הראשון וקוראים לי דניאל וב-28.12 יהיה לי בת מצווה! {אני מקווה שמישהו יפתח לכבוד זה הודעה חדשה ומקושטת
}

BiLlAbOnG2

New member
אתם לא יודעים מתי נפתח הפורום???

מאיזה חודש אתם נמצאים בפורום כי יש כאלה מהיום הראשון

telenovela

New member
דניאל אני פותחת הודעה../images/Emo70.gif

ב-כ-ל הפרומים שאת נמצאת

אני זוכרת מתי נפתח הפורום!!!!!!!!!!

בערך ב10 עד ה20 ליוני זה היה אחרי שכל הדיבורים על הפרקים של המורדים באינטרנט עיצבנו את כל הילדים בפורום קטנטנות אז רז פתח פורום המורדים ודרך אגב.... אני מרי או מריקה איךשבא לכם ואני בת 14 וקצת ואני מהיום הראשון של הפורום!!!!! וגם היו לי די הרבה תפקידים בפורום כמו לתת תמונות מפרקים ותקצירים וכזה

BiLlAbOnG2

New member
אה אם זה נפתח בתאריך הזה

אז אחרי 3 שבועות חודש בערך אני נכנסתי לפורום הזה

Benja GiRl

New member
אני!!! מהיום הראשון של הפורום

קוראים לי דסי
ואני בת 13 (ויומיים!!!!!!)

Sweet SuGaR

New member
אני מהיום הראשון! פשוט לא הייתה לי

אפשרות לכתוב פה...... עכשיו אני חוזרת!!!!!!!!!

G@T

New member
אני פה לפעמים ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

גת בת 14 וחצי........אהבתי את הפורום יותר שהוא נפתח שהיינו פה רק המכורים האמיתיים בפגישות הליליות!

גתוש את מזה צודקת

מזה אהבתי את הפורום שהיו בו קצת ילדים והכרנו את כולם (מודה באשמה עכשיו אנ לא מכירה אפילו חצי......) ודיברנו שעות על הפרקים אפילו תראו מה מצאתי לפני כמה ימים במחשב-------> מי זוכר את הקטע עם האגודות?

איזה גדולהה../images/Emo47.gif אפילו שאני לא....

מסכימה איתך! וזה לא פוש אפ! החזה שלה פשוט עצוםםםם

G@T

New member
יאאאאאאאא מרייייייייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה זכרונות יפים זה מעלה בייייי!!!! היה ממש נחמד שבחופש ככה דיברנו פה עד 5-4!!! רק המעריצים האמיתיים שנשארו עריםםם אני זוכרת שביום של האגודות היה פרק ממש ממש יפה ומעניין ומריצה אמרה "שלום" בעבריתתתתתת זוכרת??? ואז כזה התחלנו לריב וטלי עשתה אגודת אנטי מריצה יחד עם ניר ורבתי איתם ריבים חברותיים כיפים כאלה ואז רז עם אגודת אנטי בנחה ואנטי לואיסנהההההה שולטטט!!!!!!! איזה שרשוררר זה היה כזה כיףףףףףףףף ושדיברו בזמן הפרק עצמוו
***הימים הטובים***

יאאאאאאאאאא גתתתתתתתתתתת

זכרונות זכרונות אני גם זוכרת שבאותו יום כולם התווכחו מי אמר שלום אני זוכרת שחלק אמרו שזה פליפלפל וחלק אמרו שזו קמילה ונילי בכלל אמרה שזו הייתה פפה וגם באותו יום עם האגודגות אני זוכרת שלירון התווכחה איתי ועם טלי שלא לעשדות אגודות נגד מריצה ולואיסאנה כי היא אוהבת אותן וזה

למעלה