אשמתך!
B b0redavid New member 28/5/07 #21 אמרה זוכת תחרות האיש המקושר של תפוז לשנת 2007 יש לי חברה, חברים, תחביבים. לך יש מקלדת. ניצחתי.
ה הילי פילי New member 28/5/07 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה שהחבר שלי לא כותב בפורום הזה או בכלל בתפוז לא אומר שיש לי רק מקלדת אבל מה - לפחות לחבר שלי יש חיים אני ניצחתי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה שהחבר שלי לא כותב בפורום הזה או בכלל בתפוז לא אומר שיש לי רק מקלדת אבל מה - לפחות לחבר שלי יש חיים אני ניצחתי
B b0redavid New member 29/5/07 #27 ../images/Emo41.gifמעניין../images/Emo70.gif בכרטיס שלך מצויין שאת רווקה, זאת אומרת, לא במערכת יחסים. אני מניח שבכדי לזכות בתואר: זוכת תחרות האיש המקושר של תפוז לשנת 2007 היית צריכה לעשות יותר מרק להתחנן לאנשים בפורומים להצביע למענך... מקווה שזה היה שווה לך!
../images/Emo41.gifמעניין../images/Emo70.gif בכרטיס שלך מצויין שאת רווקה, זאת אומרת, לא במערכת יחסים. אני מניח שבכדי לזכות בתואר: זוכת תחרות האיש המקושר של תפוז לשנת 2007 היית צריכה לעשות יותר מרק להתחנן לאנשים בפורומים להצביע למענך... מקווה שזה היה שווה לך!
ה הילי פילי New member 29/5/07 #28 למה אתה חושב שכל דבר אני מתעדת בכרטיס שלי או בכלל באינטרנט??? קצת פרטיות לא תזיק לאף אחד
ה הילי פילי New member 29/5/07 #30 לפחות אני מתעסקת עם יצורים אנושים הדבר היחידי שמתקרב אליך זו חיה דוחה ומסריחה - בעעעעעעעעעעעעעעע