ארררררר כועסת!!!

M i s s i

New member
ארררררר כועסת!!!

אתמול, יצאתי כהרגלי לטרמינל חצי מהערב האקס הסתובב באיזור שלי, כאילו אין עוד 3 איזורים להיות בהם, וגם הברירה להיות בחצי השני של החדר בקיצור, יש לנו איזה חבר משותף [שאני הכרתי קודם!!!!] רקדתי איתו בסבבה, פתאום! האקס מגיע, תופס אותו, מושך אותו ממני ומתחיל לחבק אותו כאילו בשביל להגיד "ביי" שהוא הולך כאילו, ועם החיוך הכי גדול בעולם כל הערב, השתדלתי לא להתיחס לזה שהוא מסתובב באיזור שלי, ואפילו הלכתי להגיד לאיזה חבר שלו שלום [כמובן כשהוא לא היה בסביבה] והבאתי לו שתיה חינם, באמת שהשתדלתי להיות בוגרת מי עושה קטעים כאלה?? מה זה ההתנהגות הזאת?

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo197.gif

חסכת לי את ה"מה שלומך?

ebi83

New member
כנראה שמישהו קצת...

הבחור אוכל כאפות, תעבירי לו מסר שירגע וזהו!!!

מיטללל

New member
לא הבנתי משהו

מי הכתיר את הצד שלך לצד שלך? אם הרגשת ככה, למה את לא עברת לצד אחר?

M i s s i

New member
זה הצד שלי!

עוד מלפני שהוא הכיר אותי, והוא יודע את זה וגם, נניח וזה לא הצד שלי תעמוד במרחק של 10 אנשים ממני, לא במרחק של 3 כאילו בכוח להזיז את ה10 אנשים שבאתי איתם??

דוVשה

New member
ת'כלס,

מה זה משנה למה הוא עשה מה שהוא עשה? אם אותו חבר משותף הפסיק לרקוד איתך והלך איתו, אז אולי יש משהו לחשוב עליו ואיזו שאלה להעלות בנוגע ל-למה אותו חבר משותף עשה את מה שעשה. אבל אם הוא נשאר לרקוד איתך, מה זה משנה מה האקס שלך עשה? פרובוקציות הן פרובוקציות [מעבר לזה שהבחור ילדותי ברמות מטורפות], למה זה צריך לעניין אותך כ"כ?

M i s s i

New member
סוגיית החבר המשותף..

תכלס, הוא אמר לו ביי, וחזר לחפש אותי.. מצד אחד, ברור שזה מעליב, מצד שני, אני לא מתכוונת לשים את הבן אדם באמצע, לא אשמתו שנפרדנו, ולא מגיע לו לסבול מזה מכל הענין הזה רק הבנתי, כמה חכם שסיימתי את זה, ועכשיו אני רק צריכה להשאיר אותו מאחורי, הכי בשקט שאפשר

b0redavid

New member
../images/Emo207.gifברצינות!

הרגע הנפחתי נפיחה בריח תירס. זאת פעם ראשונה. סליחה על הנצל"ש.

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחחחחחחחח

דיוויד יא גוש צואה!!! את כל הנס השפרצתי בגללך!!!!!

למעלה