אררררג ../images/Emo46.gif
אני כל כך חייבת לשבור משהו כרגע!!!! בלאאאאאט
תקשיבו (או יותר נכון תקראו). אני ממש עצבנית כרגע על חברה שלי, כי עשתה קטע ממש מגעיל לכמה חברות שלי, ויש לי תחושה שהיא מנסה לעשות לי גם את זה... אז תנו לי שנייה להרגע ולנסות לארגן את כל הסיפור למשהו מסודר (במיוחד בשבילכם
, בשביל שתוכלו לקרוא)... זייהו אוקיי. כשעברתי לתיכון (תחילת שנה שעברה) הכרתי המון חברה´ חדשים, ויש לי המון חברים מביניהם. אחת מאותם חברה היא ע´. ענבל היא ממש חמודה. היא אחלה של חברה-היא תמיד שם כשאני צריכה אותה, תמיד עוזרת, תמיד אפשר לדבר איתה. ככה לפחות חשבתי עד לפני בערך שבועיים. לפני שבועיים התברר לי, שענבל היא ממש כלבה. שבועיים לפני ה´הארה´ הקטנה הזאת שהייתה לי, ענבל נפרדה מחבר שלה, עידו, שהוא במקרה גם ידיד שלי. יש לה חברה ממש טובה אתי. ואתי שלנו נדלקה על ניב, וענבל ידעה את זה. מה ענבל עושה? ענבל רצה ל-ניב, ומציעה לו לצאת!!!(בסוף ניב ביטל את היציאה שלהם, ויצא עם אתי
) חשבתי-אוקיי, פעם אחת זה חפיף, אפשר עוד איכשהו לסלוח. אבל לא. אתמול עשיתי משמרת במשמר האזרחי עם חברה שילי שלא דיברתי איתה המון זמן (כי היינו בכסאח
). ואז היא סיפרה לי עוד כמה פרטים להשלים את הסיפור... לפני שנתיים, כשדנה נדלקה, על מי שהפך להיות החבר שלה למשך שנה וחצי, והם רק התחילו לצאת, היא סיפרה לענבל. וענבל אצה רצה והציעה לו לצאת. כמובן שהוא סירב לה, ועכשיו דנה וענבל בכאסח. כמה כבר יש? פעמיים? אז הנה הפעם השלישית (שהיא השנייה לפי הרצץ הכרונולוגי)-לימור לימור אהבה רק מישהו אחד כל החיים שלה. שחר. כשלימור סיפרה את זה לענבל, ענבל אמרה לה שהיא חושבת ששחר דלוק עליה (על ענבל, לא על לימור). אחרי הצהריים ענבל התקשרה לשחר והציעה לו לצאת. אוקיי כבר ספרנו שלוש. אבל יש עוד. בחופש הגדול, החברה שעשתה איתי משמרת סיפרה לענבל שהיא דלוקה על עידו. וענבל באותו תקופה לא רצתה את עידו, למרות שהוא רצה אותה. אחרי כמה ימים ענבל ועידו נהיו חברים. והקטע הממש מגעיל הוא-כשחברה שלי סיפרה את זה לענבל, כמה זמן אחרי (אבל באותו יום), ענבל באה אליה ואמרה לה שביום הולדת שלה (שהיה בערך שבוע אחרי זה)-לחברה שלי תהייה הפתעה. ואז ביום הולדת של החברה שלי, ענבל באה אליה ואמרה לה ´אני חברה של מי שאת דלוקה עליו´. גאאאד...כמה כלבה אפשר להיות???
אז כבר יש 4, למיטב ידיעתי, ויש לי תחושה שאני החמישית
לי ולידיד שלי היה קטע בחופש הגדול, ולא ממש הלך בינינו. זתומרת שנינו רצינו והכל, אבל זה לא הסתדר, כי..לא משנה למה
אני והוא גמרנו הכל ברוח טובה ובלי הארד פילינגס. כמה ימים לפני שגמרנו (אף פעם לא התחלנו, אבל כמה ימים לפני שדיברנו על זה והחלטנו שאנחנו רק ידידים ותו לא) ענבל מתחילה להתקרב אליו. הם כל הזמן באים אחד אל השני, וממש שורצים שעות אחד אצל השני. הם תמיד מסתובבים ביחד, והיא מסתכלת עליו במבט הזומם הזה שלה, שזה פשוט מעצבן. אני לא מרגישה כלום כלפיו עכשיו, אבל זה כל כך מעצבן אותי!!!
מה אתם חושבים שאני(ואתי. ודנה.ולימור.וליטל) צריכה/ות לעשות איתה? יש לי כמה רעיונות, כמו להרוג אותה לאט ובעינויים,ואז לשחוט את הגופה שלה ותלות אותה על עץ שתנדנד ברוח הסקנדינבית הקפואה
יש לכם עוד רעיונות?
אני כל כך חייבת לשבור משהו כרגע!!!! בלאאאאאט