ארץ פרימיטיבית

1337hAx0r

New member
ארץ פרימיטיבית

מי היה חושב שבשנת 2002 במדינה יחסית מפותחת כמו שלנו,היו עוד אנשים כמוכם,שחותכים את איברי המין של התינוקות כי ככה מישהו כתב מלפני כמה אלפי שנים ומנסים לתרץ את זה על ידי כל מיני טיעונים רפואיים שקריים,מדברים אל עצמכם בתוך מבני אבן שאם אני לא טועה קוראים להם בתי כנסת,לא אוכלים מזון בלי שאיזה בן אדם שלמד שטויות וחי בשקר ובחלומות כל החיים שלו ידבר לכם אל האוכל כדי שתוכלו לאכול אותו,מאמינים שאתם העם הנבחר ובכלל למעשה אתם לא הכי טובים,ובכללי מצייתים לחוקים של ספר מלפני 5000 שנה שנכתב על ידי אנשים פרימיטיביים.

harashelatar

New member
אתה פרימיטיבי

קודם כל הנתונים הרפואים הם לא שקריים ואתה פרימיטיבי, לפי מה שכתבת אפשר להבין שגם אם הם פרימיטיבים(למרות שזה לא נכון) אתה פרימיטיבי פי מאה, לידיעתך קימים בארץ הרבה אנשים ששומרים חלק מהמצוות(לא כמו דתיים) ואם מחשבים את כולם אז מספרם עולה על כל החלונים הקיצוניים, אז מה שאתה רוצה להגחד זה שלפחות 4.000.000 אנשים בישראל ועוד איזה מיליון יהודים שחיים בגולה חיים בשקר ופרימיטיבים, עובדה שיש יותר אנשים שמאמינים באלוהים מחלונים, אז כולם אועים ורק אתה ועוד בקושי 1.000.000 צודקים וכולם טועים?

עידו10

New member
למה לא?

התורה מראה אלפי מקרים שבהם צדקו מעטים מול רבים. למה זה לא יכול להיות אחד מהם? אולי החילונים הם אלה שנשלחו מטעם אלוהים להראות לכולם שהשימוש המודרני בתורה הוא טפשי ולא נכון? אולי אלוהים התכוון בכלל לצורת חיים שונה לגמרי מזו שהדתיים והחרדים מנהלים ואנחנו בעצם נשלחנו לכאן כדי לתקן את דרככם הרעה? תחשוב על זה

1337hAx0r

New member
כן

זה בדיוק מה שאני אומר,וזה גם מה שעצוב,ובקשר לברית מילה הכל כבר הוכח,תלך תחפש כתבות על זה באתרי רפואה.

אנדרי ז

New member
נכון, הרוב תמיד צודק

ולכן אני מציע לך להתנצר בדחיפות. ולגבי הנתונים הרפואיים, פעם אכן חשבו כך אבל היום הקונצנזוס כבר בתהליך של תזוזה לצד השני.

Dorfl

New member
הרשה לי להפנות אותך לנתונים

אתה מנסה להוכיח לו את נכונות היהדות דרך נתונים מספריים של מספר המאמינים לעומת הלא מאמינים. אם נתונים כאלו הם, להשקפתך, בעלי משמעות, הרי שגם הנתון הבא הוא בעל משמעות: רב האנשים בעולם לא מאמינים ביהדות. הרשה לי להפנות אותך לעוד נתון: לפני 3000 שנה 99% מבני האדם היו פאגנים. מה תשיב?

artbear

New member
איזה מין חירבון של מלל

מר טמבל, יש מיליארד סינים בעולם - אז כנראה שכולנו צריכים להיות סינים, מה? לפי תורת המספרים שלך - כמה שיותר אדיוטים יש בעולם, אז ככה כולנו צריכים להיות אדיוטים? חתיכת אימבציל חסר-שכל, הרי לפי התיאוריה שלך כדאי להיות מוסלמי או אדם רעב ו/או עני בסין! העובדה שיש הרבה אדיוטים לא עושה אותם פחות אדיוטים. העובדה שיש מאתיים אלף מתנחלים בשטחים הכבושים לא הופכת אותם לאנשים צדיקים. העובדה שיש אלפי פושעים בישראל - זה לא הופך אותם לאנשים שומרי חוק וסדר. עדיף איינשטיין אחד על פני כל העדה החרדית בישראל.

Dorfl

New member
מיד תשמע את השטות שאינשטיין האמין

באלהים בכלל או ביהדות בפרט. השטות הזו נפוצה עד כדי כך שאפילו אתאיסטים מסויימים מאמינים בה.

artbear

New member
אין לי בעיה

איינשטיין היה אדם חכם מאוד, ולכן ידע (מכיוון שהוא חכם!) שלא כדאי להסתבך עם חרדים וממסדים דתיים. הוא למד מן הנסיון של גליליאו. לכן הוא זיין את השכל בנושא האלוהים - והמשיך במחקר שלו כרגיל. איינשטיין התפרסם ונכנס להיסטוריה לא בגלל שהיה דתי, אלא בגלל שעשה את מה שהדת אוסרת לעשות - לחשוב, והרבה.

taro

New member
מי חשב שבשנות האלפיים

עדיין ילמדו שאחת ועוד אחת שווה שתיים, הנחה שפותחה לפני למעלה מ-2000 שנים? כשם שהנחה זו לא מאבדת מתוקפה גם 2000 שנים לאחרי שהומצאה, מדוע הופכת האמונה הדתית למטופשת בגלל ותיקותה?

taro

New member
אתה יודע בכלל מה זה דמגוג?

דמגוגיה היא פניה לרגש. הסבר לי בדיוק, היכן הפגנתי דמגוגיה. רק בגלל שאתה בטוח שההנחה של 1+1=2 היא נכונה והתנ"ך לא, אין זה אומר שדברתי שטויות. ואני חוזר ואומר: שתי ההנחות - הן הדתית והן המתמטית - הן ותיקות. כיצד הדבר הופך אחת מהן למגוחכות? ולהבא, אם אין לך טיעונים יותר טובים, עדיף שתשתוק.

artbear

New member
שובו של השקרן המניפולטור

דמגוגיה איננה פנייה לרגש, מר כזבן אימבציל. דמגוגיה הינה מניפולציה מילולית כוזבת שנועדה לפנות לחלק הלא-רציונלי של המוח האנושי. אתה עושה את כל הזמן. אתה מאמין ברוחות רפאים. אתה אומר שהציונים הם נאצים. אתה אומר שמדינת ישראל היא רכבת מהירה אל המוות. אתה אומר שספורט זה ברברי. אתה אומר שסקס זה פגאני. אתה אדם עלוב וטיפש. אני מתפלא שהמקלדת שלך לא מקיאה עליך כשאתה כותב עליה. ואני מתפלא איך אתה חושב שמגיע לך בכלל לכתוב בפורום הזה. הפורום הזה מיועד לבני-אדם בעלי תבונה, לא לילדים מגודלים בלי הבנה.

taro

New member
יאדה יאדה יאדה

לא נתתי לו את ההגדרה המילונית, חוכמלוג. ולא, הדמגוג הוא דווקא אתה, שמנסה להכפיש ולקלל וחושב שהוא יכול לקרוא לזה "טיעון". הציונות אכן נאצית, מדינת ישראל אכן דוהרת אל המוות, אלוהים אינו רוח רפאים, ספורט הוא אכן דבר חייתי וסקס הוא אכן דבר פגאני. אתה לעומת זאת, טוען ההפך, ולכן אם מישהו בינינו הוא טפש, עלוב ובור, הרי זה אתה. למה שלא תחזור להשפריץ נוזלים? נראה שזה הדבר היחיד שאתה יודע.

artbear

New member
אוקיי - אני משפריץ נוזלים

בסדר, אני דווקא מאוד אוהב להשפריץ נוזלים. אבל אני קודם רוצה שתעוף מהארץ הזאת. קדימה, אני מחכה. ברגע שאתה עף מפה - אני משפריץ נוזלים כמו המזרקה של יעקב אגם. קדימה - עוף מפה. הרי אתה לא רוצה לנסוע ברכבת מהירה אל המוות, לא? עוף כבר ממדינת ישראל! אין לך מה לחפש כאן. סע לברוקלין.

taro

New member
לא זכור לי שמיניתי אותך לסוכן

הנסיעות שלי או סוכן הנדל"ן שלי. אני אעזוב את המקום הזה ברגע שאוכל, לא ברגע שאתה תגיד לי. ובקשר אליך - ובכן, נראה כי אתה לא יודע הרבה בפילוסופיה (דקארט "פשל"? קאנט היה אתאיסט? ובכלל, יש בכלל איזה ביסוס פילוסופי בהודעות שלך, או רק בהגיון - אם אפשר לכנות אותו כך - הפרטי שלך?) בתיאולוגיה (רק בור יכנה מערכת אמונית של 2000 שנים שטותיולוגיה), באומנות (למלל ביצירה אין שום משמעות בעיני המלחין? מעניין), וכמו כן בהיסטוריה, בחוקי מדינת ישראל, ובלוגיקה כללית בכלל (ארון הספרים החילוני גדול יותר...וגם אם כן, אז?) אז הצעתי לך לעשות את מה שאתה כן יודע; ההודעות שלך ממילא חסרות כל תוכן פרט לקללות, נאצות והכפשות, והצורה הכללית בה הם מנוסחים הם ברינונות שכנותית של אדם מריר וזועם (כפי שכבר העירו לך מספר אנשים). אז במקום לבלבל פה את המוח בפולחן האישיות שלך על ההגיונות הנהדרת שבך (ובינתיים לא מצאתי אחת כזו), לך תשרוף את הטסטוסטורן שלך במקום אחר. כפי שאמרת, הפורום מיועד לאנשים חושבים, לא לבורים משועממים שדוברים בשפת רחוב.

artbear

New member
שוב אתה משקר, ילד?

מעולם לא אמרתי שקאנט היה אתאיסט. אני יודע שקאנט האמין באלוהים, ובגלל זה התיאוריה הפילוסופית שלו נופלת בנקודה הזו. ואכן גם דקארט פישל בנקודת האלוהים. כמו שפישלו הוגים רבים שהזכירו את אלוהים בתיאוריות שלהם. לגבי שפת הרחוב שלי - כאשר אני נתקל בשקרנים, אין לי הרבה מילים טובות להגיד עליהם. מכיוון שאתה שקרן, אין לי שום סיבה להתייחס אליך כאילו היית לורד אנגלי. אתה שקרן מתועב, ואין דרך יפה לומר את זה. פשוט שקרן.

taro

New member
זה לא נחמד, הגון והגיוני לאמר שקרן

אבל לא להצביע על שקרים. לפיכך אתה לא יותר מאחד שהינו מחוסר טיעונים, שנבנה על הכפשות בני שיחו. דקארט "פשל"? אמר מי? אתה? אני מצטער, אני עדיין מעדיף את דקארט (אני אומנם לא דוגל בפילוסופיה שלו, ואני חושב שהוכחות האלוהים שלו היו שגויות וספגו ביקורת רבה כמו כל ההוכחות האונטולוגיות, אבל לאמר שהוא פשל? אני חושב שהאף שלך נמצא גבוה מדי בעננים. בקשר לקאנט - הזכרת אותו ברשימה "ארון הפסרים החילוני"; הוא אומנם היה חילוני באורח חייו, אבל קשה לשים אותו באותה הרשימה עם סופוקלס, סוקראטס, עמוס עוז וניטשה). אגב, נחמד שאתה חושב שאתה יותר טוב מהייגל, קאנט, שפינוזה וכו´. אני עדיין חושב שהם (כמו גם המדענים והפילוסופים שהפריכו את אלוהים או יצאו נגדו) סמכות קצת יותר גבוהה ממך בנושא, בעקיר כשאתה מפגין חוסר עקביות וחוסר לוגיקה (כמו הטענות שלך בדבר היותה של הדמוקרטיה משטר הגיוני, או כמו המוסר שלך שעדיין לא בססת)

artbear

New member
כאמור, אתה אפס מאופס

החלטתי להפסיק לדבר איתך, לאור ההתבטאויות האחרונות שלך. אתה המיץ של הזבל של האנושות.

למעלה