ארץ - עיר, גירסת הקפת

א י ל ה

New member
יש לי ב-ד'

1. דוד ד'אור - השפם? בפוטנציה. שינוי ההיסטוריה? גם. 2. דוד ד'אור - להאמין??? 3. דוד ד'אור - "דוד, שנל! שנל!" 4. דוד ד'אור - מייצג לאומי. 5. דוד ד'אור - אני מניחה את המזוודה שלי. 6. דוד ד'אור - עם התוספת המתאימה בצד, או למעלה, או למטה... יאמי! 7. דוּ דד אור - המוסך עם הפוסטרים של פמלה בעירום. 8. דוד ד'אור - סיי נו מור. 9. דוד ד'אור -
10. דיסקוס, זריקת. ולא, לא צריך דוגמאות. נדמה לי. או שכן? המממ. טוב, לא חשוב כבר.

גרגול

New member
ח', בטח היה כבר, למי יש כח לקרוא הכ

1. גברים (או נשים) עם שפם שינו את פני ההיסטוריה חורי. יש רחוב בחיפה על שמו. אם לא הוא, לרחוב היה שם אחר לגמרי. 2. מחלות חחחחחח (שזה קיצור של חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח). 3. סרטים כחולים חי, צומח, דומם, ארץ, עיר, בלי ילדים, תודה. 4. מלח הארץ חוזה המדינה, בנימין זאב הרצל (שאם הוא היה חי היום בטח היו קוראים לו בני הראל, והוא היה ח"כ אפרורי מטעם שינוי שחולם להיות סגן שר התשתיות). 5. מלחיית הארץ ח חנ חנא חנאן עשראווי, מאומנת, מאולפת וצייתנית. 6. מנת השף חביתת עין על מצע של מפלגת העבודה. 7. שם של מוסך חוני המאמלל, חוני המנצל, חוני המשגל, חוני המחבל, חוני המקלקל, חוני המתסכל, או סתם חוני הבנזונה. 8. חיות מחמד חגיגות המימונה 9. מה/מי שלא תרצו לפגוש בסמטה חשוכה חברים למקצוע. גם ככה אין הרבה רווח בתחנת סמים. 10. ספורט אולימפי חיטוט באף זוגות

באות ש'. כי ככה זה.

1. שרי צוריאל. וכן. לקיפודים יש שפם. גם לקפט. 2. שעלת - מחלה מידבקת. מאוד מאוד מידבקת. אפילו. 3. שילגיה ושיבעת הגמדים. סרט שטוף זימה. 4. שימי תבורי. 5. שרי רז. 6. שוקו חם. במיוחד כשהוא מגיע עם מקל קינמון. 7. שאול ובניו. חרא חרה של מוסך. באחריות. 8. שועל. 9. שובו של פרדי קרוגר. 10. שיטוט באתרי אינטרנט בכלל ובאתרי סקס בפרט.

קפת

New member
עכשיו אני. בטית. ובטיט.

1. גברים (או נשים) עם שפם שינו את פני ההיסטוריה: טל ברודי. שם אותנו על המפה. 2. מחלות: טחורים, כמובן. 3. סרטים כחולים: טניה, טניה, איפה השארת את זה. סרט על טרנסג'נדר. 4. מלח הארץ: טוביה אושרי 5. מלחיית הארץ: טינקרבל 6. מנת השף: טחול ממולא בגבינת סנט מור ברוטב פירות יער חמצמצים ובתוספת קציפת זיתים ופרחי אספרגוס רעננים קלויים בחמאת בזיליקום, וביסלי גריל. נובל קוויזין כנעני. 7. משחטת טוביה אושרי, בדרך לעוד לקוח מרוצץ. 8. חתולים עם טחורים 9. אחות של טוביה אושרי 10. טחורים ראלי טורבו

א' אוהל,ב' זה אוהל,ג' זה גמכן אוהל

1. גברים (או נשים) עם שפם ששינו את פני ההיסטוריה:אחות נחמה והרס"ר שלי בצבא. 2. מחלות: אחמדיזם. 3. סרטים כחולים: אנוכי הרובוט. 4. מלח הארץ: אבא גנוב. 5. מלחיית הארץ: אמא גנבת. 6. מנת השף: אמנון ברוטב עגבניות, על מצע של סול ברוטב קרמל אגוזים ופירות יבשים, עם סרדינים בשומר וזעפרן- כשר לאוכלי סושי ואיכס. 7. שם של מוסך: אחמד ובניו. 8. חיית מחמד: אפידרמיס. 9. מה/מי שלא תרצו לפגוש בסמטה חשוכה: את אחמד. 10. ספורט אולימפי: אימפרוביזציה בשלשות.

קפת

New member
תגידי, אודי

האמנון הזה, הוא כשר לאוכלי חמאת אקו"ם?

מי לה' אלי

1. הוד, רובין הוד. הלנה רובינשטיין. הלגה המתנדבת ששינתה חלקים. בהיסטוריה שלי. היה לה שפם מאד קטן. הרקלייטוס. הודיני. 2. הרניה, המטומה, הרפס, הנג אובר, הימורים, התייוונות, הסתיידות, התאלמנות. התרפקות נוסטלגית, התדפקות על דלתות. 3. "הזדיינו בסבלנות 5 - קיץ באיביזה". "הנחש בא, גרסת הבמאי". 4. הופמן. יואל. 5. הגננת רבקה (מתאימה גם לסעיף 1 בתנאי שזקן צרפתי תופס) 6. הרינג נא 7. "הנוצץ", מצודה 7 אזור. תגידו שפטר שלח אתכם. 8. הנץ ממלטה 9. הנץ וגנץ, הוצאה לפועל, הודפת כדור ברזל מזרח גרמניה. עם שפם. 10. הדיפת כדור ברזל.

Ricca

New member
אני חושבת שהוא מושבניק

זה לפי סעיף הטרקטור ברשיון הנהיגה שלו.

charzhit

New member
פה ]פה גם אני לא פסיספסתי?

פרעה - (עברנו את נעבור גם) יש לזה זקן פקפוק ופיסוק פרפר נחמד? פינס גיא ובכלל פינים ושמוקים למיניהם פנינה - רוזנבלום פירה? עם מחית פסיפלורה הפנצריה של פשה פשפשים פיני גרשון פיצול אישיות השתדלתי באמת השתדלתי.

למעלה