ארץ - עיר, גירסת הקפת

קפת

New member
ארץ - עיר, גירסת הקפת

נדמה לי שכבר היתה לנו איזו גירסה בפורום הקודם, אבל למי אכפת. מיחזור הוא דבר חיובי. ותודה לציון על תרומתו החינוכית. זה הולך ככה: להלן רשימת הגדרות שצריך למלא. חייבים לענות על כל ההגדרות. מדי פעם נשנה אות: 1. גברים (או נשים) עם שפם שינו את פני ההיסטוריה 2. מחלות 3. סרטים כחולים 4. מלח הארץ 5. מלחיית הארץ 6. מנת השף 7. שם של מוסך 8. חיות מחמד 9. מה/מי שלא תרצו לפגוש בסמטה חשוכה 10. ספורט אולימפי לא צריך דוגמאות
נכון?

מועמר

New member
קלי קלות

1. סאאמק עמיר פרץ 2. סארס 3. סבטלנה בטיול השנתי. 4. סבטלנה 5. שק השינה של סבטלנה 6. סלק מאודה על מצע חמין אורירי עם נגיעת פסיפלורה 7. סמי ובניו 8. סוס יאור 9. סלאבה, הבעל של סבטלנה 10. סיכול ממוקד

קפת

New member
סטאס שהיה בעלה הראשון?

או סטאס אח שלה? כי שניהם תיקתקו את סבטלנה... זה מאוד נחוץ לי לדעת. תודה.

Ricca

New member
זאת לא היתה סבטלנה שתיקתקו אותה

זאת הייתה אמשך! והתכוונתי לסטאס הקווקזי- עם הצלב הגדול על החזה המתולתל שלו. זה שעובד אצל הקצב גריגורי בשוק של אשדוד, אבל עזוב- זה לאות ג'.

קפת

New member
אתה, אל תערב הורים

ואל תתעסקי עם אמא שלי, אם אתה לא רוצה לעשות פיפי במיטה בלילה. או לחילופין - שישרף לך הבית במהלך השבת. וזה לא איום. זו אזהרה ידידותית. גם אמא שלי עבדה אצל הקצב גריגורי. היא היתה המנקת שלו. את לא יכולה לעשות משהו באות סמך? את חייבת את הגימל הזותי?

Ricca

New member
צ'מעי.. תראי...

ג' זה הכרחי. חוץ מזה שזאת שכונה מנצחת בבאר שבע, זאת גם האות הראשונה בשמותיהם של החתולים שלי- גלילאו וגלילי. הם נקראים כן משום שבעודם גורים השתתפו בניסוי. אחד קיבל את הרשות לינוק ככל שירצה מתרצה אמו, ואילו השני הורחק ממנה וקיבל לאכול אך ורק דניאלה. לאחר שבועיים בדקו האם חתול שמן וחתול בתת משקל יפלו באותה מהירות מגג בית הכנסת השכונתי. גילינו שחתולים תמיד נופלים על הרגליים. וזאת לא אני שמתעסקת עם אמשלך, זאת אמשלך שמתעסקת איתי, ותמסרי לה תודה על העוגת משמשים. רק פעם הבאה- בלי התיבול של השיערות.

קפת

New member
מפגרת, לריסה

זו אולי עוגה, אבל אלה בהחלט לא מישמשים, אלא שאריות של ביצי שור מהקצביה של גריגורי. שיהיה לך בתיאבון, חומד. יאללה, לכי כבר על גימל, קרציה נודניקית. (אבוי, גם לריסה מגדלת חתולים. הפורום הזה מידרדר מדחי אל בכי. ואם מישהו לא יקח ממני לפחות עשרה גורים - יש כמה בלונדינים מאוד מוצלחים - אני אתרושש).

באות זין

באות זין 1. גברים (או נשים) עם שפם שינו את פני ההיסטוריה :זביגינייב בז'יז'ינסקי – הוא לימד את העולם להפנים את העובדה שברוסית הכל אפשרי. 2. מחלות: הייתם מתים שאני אומר 'זיבה' אבל אני אומר: 'זלצר' דובי זלצר. וכעת תתחילו להתווכח איתי. 3. סרטים כחולים: 'זהבה ושלושת הדובים'. 4. מלח הארץ: אורי אורבך 5. מלחיית הארץ: עירית לינור 6. מנת השף: זפק קורמורן בלגי בעלי מנגולד צרובים – בלאפה. 7. שם של מוסך: "זיבלוני". 8. חיות מחמד: זיפלודואידים מרושתים. 9. מה/מי שלא תרצו לפגוש בסמטה חשוכה: זושא 10. ספורט אולימפי: זיוני מוח.

באות צ'

1. גבר עם שפם ששינה את פניי בהיסטריה - צרפתי ממס הכנסה. אבל, הסתפקתי בציון שהנהיג את מלחמת ש' בס' באמשטרדם. 2. מחלה - צרבת. 3. סרט כחול: ציונה ושבעת הגמדים מהדורה xv. 4. מלח הארץ: צבי אורי גרינברג. 5. מלחיית הארץ: ציפורה. 6. מנת השף: ציקדות מוקפצות עם במבוק. 7. שם של מוסך: צפצף על בעל הרכב. 8. חית מחמד: צבי מרשות הדואר. 9. מה/מי שלא תרצו לפגוש בסמטה חשוכה: ציפורים של היצ'קוק. 10. ספורט לאומי: צייד המינים.

Ricca

New member
אני לא רוצה להתווכח,

אז אני פשוט אציב עובדה! עירית לינור לא מתחילה בז'! לא נגמרת בז', לא מתקרבת לז'. אין ולא היה שום זין בעירית לינור!!!!

ריקה יוריקה בטח שאת רוצה להתווכח

בעירית לינור אין זין, נו באמת, כאילו שבאורי אורבך יש זין. הם שניהם הזין של המדינה בין אחת עשרה לאחת. הם הדרך שלי לשים זין באמצע הצהריים זין!

טוב ננסה זין - נראה מה ייצא

1. הזין שלי - יש לו שפם וגם זקנקן (אני ואתה נשנה את העולם) 2. ז'אן לוק גודאר מן הזרם של "הגל החדש הצרפתי בקולנוע" חירבן את הטייקים והשוטים דפק לנו וורי קלוס אפים, חתך ידיים ורגליים, צילם אנשים מוסתרים או חתוכים למחצה (סרטו "לחיות את חייה" הרס לי את המצברוח) ובנוסף לכל, עוד שימש כמוטו ליונה וולך בפתיחה לשיר שלה "רומזים לנו שיש סקס אחר" - מחלה. 3. זין! שכחתי את כל השמות. ובכלל, מי מסתכל על שמות של סרטים כחולים או על העלילה שלהם. ויד אחת ממילא מנוטרלת. 4. מלך הארץ: פעם דרעי, היום נירו לוי, והאדיוט הזה שמאמן את מכבי ת"א בכדורסל עם האלוהות הכדורסלאית שלו, אוכל נבלות וטרפות שכמוהו. 5. (מל)חיית הארץ: מוזי שלום מוזס סיר ועוד כמה כאלה. 6. מנת השף - אז אם אתם בתאילנד תקבלו מקקים דליקאטס (ז'וקים?) 7. מוסך: ז"לדה (נגמ"ש = נושא גוויות משוריין אללק) 8. חיית מחמד? לנשים זה ברור לא? אני מקווה ששלי במיוחד. 9. לא הייתי רוצה לפגוש את זורקין (ההוא מחסמבה) בכל זאת אם היה יוצא, הייתי שם לו כאפה. 10. ספורט אולימפי - זריקות סטרואידים

שבת שלום - אות שי"ן.

מטבע הדברים בחרתי אות שין, בגלל השבת ובמיוחד בגלל חג השבועות, החל ביום רביעי בשבת. 1. השכנה שלי בעלת שפם, שנתה את פני הסטורית הרחוב. 2. מחלות - השכנה. 3. סרט כחול - השכנה בשעת תשמיש המיטה, עם שליח הפיצה. (ראה להלן מקרה פיצה ואורגזמה) 4. מלח הארץ - השכנה דגה דגים בים המלח, תתפלאו הצליחה לדוג. 5. מלחיות הארץ - אותה שכנה, בים סוף. 6. מנת השפ - כאשר השכנה באה לבקש "אורגנו" לפיצה, והתבלבלה בין אורגנו לאורגזמה, איזו מנה קבלה? חבל"ז. (ראה לעיל סעיף 3). 7. שם של מוסך - אין לי. אך, בכל תקלה ברכבי, אני לוקח אתי את השכנה למוסך. 8. חיות מחמד - נחשתם! השכנה. 9. לא נרצה לפגוש בסמטה - את השכנה. 10. ספורט אולימפי - ודאי שזו "השכנה". יש לה ספורט אולימפי, להלשין על השכנים, לעיריית ירושלים. בטעות פעם, הלשינה על עצמה, בחושבה כי היא מלשינה על שכן. (סיפור אמיתי...בעלה סיפר לי). עם כל זה, אנחנו אוהבים אותה, נותנת צבע וחיים ברחוב.

באות דבליו

1. וונדר וומן שינתה את ההיסטוריה והביאה למהפכה פמיניסטית, שאחריה הכל כבר נראה אחרת 2. וואי וואי אחי, נדבקתי באיידס שחבל על הזמן - מחלה 3. וויצטה בלאזם מיין דיקן שוואנצ, מתוך הטרילוגיה איש גלאובר איש בין שוואנגר, סרטי מופת כחולים 4. וויליאם שייקספיר מלח הארץ - על זה אין ויכוח 5. וונדר וומן מלחיית הארץ, נא לעיין בסעיף מס' 1 6. וופל בלגי ברוטב חמאת מרנג עם נגיעות עמבה - מנת השף 7. וואלה הלך גם הרדיאטור - שם של המון מוסכים 8. וויי, כמה חתולים - חיית המחמד מרובת הראשים של קפת 9. ווסלי סנייפס - מי שהוא רוצה לפגוש אותו בסמטא? 10. וואחד סל מהשלוש - ספורט לאומי.

חיות מחמד? בשי"ן

אוח שדיים, שדיים, ולא זוג אחד בלבד, לנגוס לרחרח ולהשוות עם הזוגות האחרים. חיות המחמד האולטימטיביות. (מתאים גם לתינוקות)

בוא ננסה בלי לעיין בספרים

1. סטאלין (אם כי כשלמדתי פילוסופיה של ההיסטוריה נודע לי שיש גישות המייחסות חשיבות לאו דווקא למדינאים גישת ה"ההאנל הצרפתית למשל) ובעצם גישות דטרמיניסטיות נוסח מארכס טוענות שלהיסטוריה כוח משלה ואין אנשים יכולים להשפיע עליה. 2. סיפיליס, סטרפטוקוק, סניליות, סכיזופרניה 3. סקס ללא הפסקה סוסים ונשים מזדרגגים עד כלות הנשמה (עכשיו ברצינות, קראתי מאמר של סקסולוגית שתיעדה מחקר רציני על פנטזיות מיניות של גברים מול פנטזיות של נשים. אחד הדברים שהפתיעו אותי היה שאצל נשים בדירוג די גבוה היתה פנטזיה של מין עם בעלי חיים, ואצל גברים דווקא בכלל לא. מה אני יודע? את אישה. "סייתנתי את העיזה שלי" סרט גרמני (מה שהמחסור יכול לעולל לרועי צאן בודדים באלפים) 4. זהו מונח מן הברית החדשה כשישוע אומר לתלמידיו "אתם תהיו לי כמלח הארץ" בישראל מיהרו לאמץ את החנטאריש הזה, אבל אהיה נאמן למקור: "סיניור דה לה ריווירה" איש מדנים מן הרנסנס באיטליה שהכתיר עצמו כאפיפיור תחת הכינוי "יוליוס השני" הוא היה פטרונו של מיכלאנג'לו בונוראטי (זה מהפסלים והקאפלה הסייסטאנית) אגב הפסל "משה" זה עם הקרניים היה אמור להיות חלק מן המצבה המונומנטלית שיוליוס חובב האמנות המלחמות ובקיצור מגלומאן תכנן בשביל עצמו, אלא שהוא הסתכסך עם מיכלאנג'לו טרם הושלמה כל המצבה שכלל הרבה דמויות. יוליוס המושחת הזה היה אחת לכך שבגרמניה פתח פרופ' מרטין לותר ברפורמציה שלו. אולי גם: סאשה ארגוב, משה סיני, יוז'י סורינוב, סוראמאללו סאלי מרידור, סולימן הקטן, סולימן הגדול, סטרונאוט ישראלי להלכה, אמריקאי למעשה, וז"ל בפועל. סופרסל (המדף של המלח), סוריאליזם ישראלי (בק למשל), סדאם יא סדאם, סירחון של גרביים גבריות ספוגות מלח. (רוב השאר פשוט סוכר) 5. מלחיית הארץ - ים המלח (או מה שנשאר ממנו) סוניה פרס, סיירת מטכ"ל, אגוז, חרוב, שקד, סילבי שקט, "כסוסתי ברכבי פרעה דימיתיך רעייתי" 6. ספציאליטה, סלמון מוקרם בכמהין עם זעפרן. 7. סובארו 8. סייח פוני, סלמנדרה, סיינט פיטר'ס פיש, סנדי בר 9. סכיזופראן, סוכן ביטוח, סוטה, סבתא שלי, סוקראטס, סאנקה, סמבטיון מהביוב המקולקל של השכונה, סכינאי עצבני וקצר רואי, סרדינים מקולקלים, סאנטה מאריה דל פיורה (הסימטה חסומה ואני חוטף מכה בראש וחלום על פיראנצה), סטלאן מחפש ג'אנק עם מזרק שלוף, סטי"ל עם מפקד שיכור. 10. ספורט אולימפי, סירות מפרש 420, סירות הולנדי מעופף, סנואו בורד, סקי ועכשיו, אני חייב! מה זה קפת? קפה או חלב? רק את?או כולם כאן בפאסיביה? אולי נעבור לפורום טריוויה?

למעלה