בוא ננסה בלי לעיין בספרים
1. סטאלין (אם כי כשלמדתי פילוסופיה של ההיסטוריה נודע לי שיש גישות המייחסות חשיבות לאו דווקא למדינאים גישת ה"ההאנל הצרפתית למשל) ובעצם גישות דטרמיניסטיות נוסח מארכס טוענות שלהיסטוריה כוח משלה ואין אנשים יכולים להשפיע עליה. 2. סיפיליס, סטרפטוקוק, סניליות, סכיזופרניה 3. סקס ללא הפסקה סוסים ונשים מזדרגגים עד כלות הנשמה (עכשיו ברצינות, קראתי מאמר של סקסולוגית שתיעדה מחקר רציני על פנטזיות מיניות של גברים מול פנטזיות של נשים. אחד הדברים שהפתיעו אותי היה שאצל נשים בדירוג די גבוה היתה פנטזיה של מין עם בעלי חיים, ואצל גברים דווקא בכלל לא. מה אני יודע? את אישה. "סייתנתי את העיזה שלי" סרט גרמני (מה שהמחסור יכול לעולל לרועי צאן בודדים באלפים) 4. זהו מונח מן הברית החדשה כשישוע אומר לתלמידיו "אתם תהיו לי כמלח הארץ" בישראל מיהרו לאמץ את החנטאריש הזה, אבל אהיה נאמן למקור: "סיניור דה לה ריווירה" איש מדנים מן הרנסנס באיטליה שהכתיר עצמו כאפיפיור תחת הכינוי "יוליוס השני" הוא היה פטרונו של מיכלאנג'לו בונוראטי (זה מהפסלים והקאפלה הסייסטאנית) אגב הפסל "משה" זה עם הקרניים היה אמור להיות חלק מן המצבה המונומנטלית שיוליוס חובב האמנות המלחמות ובקיצור מגלומאן תכנן בשביל עצמו, אלא שהוא הסתכסך עם מיכלאנג'לו טרם הושלמה כל המצבה שכלל הרבה דמויות. יוליוס המושחת הזה היה אחת לכך שבגרמניה פתח פרופ' מרטין לותר ברפורמציה שלו. אולי גם: סאשה ארגוב, משה סיני, יוז'י סורינוב, סוראמאללו סאלי מרידור, סולימן הקטן, סולימן הגדול, סטרונאוט ישראלי להלכה, אמריקאי למעשה, וז"ל בפועל. סופרסל (המדף של המלח), סוריאליזם ישראלי (בק למשל), סדאם יא סדאם, סירחון של גרביים גבריות ספוגות מלח. (רוב השאר פשוט סוכר) 5. מלחיית הארץ - ים המלח (או מה שנשאר ממנו) סוניה פרס, סיירת מטכ"ל, אגוז, חרוב, שקד, סילבי שקט, "כסוסתי ברכבי פרעה דימיתיך רעייתי" 6. ספציאליטה, סלמון מוקרם בכמהין עם זעפרן. 7. סובארו 8. סייח פוני, סלמנדרה, סיינט פיטר'ס פיש, סנדי בר 9. סכיזופראן, סוכן ביטוח, סוטה, סבתא שלי, סוקראטס, סאנקה, סמבטיון מהביוב המקולקל של השכונה, סכינאי עצבני וקצר רואי, סרדינים מקולקלים, סאנטה מאריה דל פיורה (הסימטה חסומה ואני חוטף מכה בראש וחלום על פיראנצה), סטלאן מחפש ג'אנק עם מזרק שלוף, סטי"ל עם מפקד שיכור. 10. ספורט אולימפי, סירות מפרש 420, סירות הולנדי מעופף, סנואו בורד, סקי ועכשיו, אני חייב! מה זה קפת? קפה או חלב? רק את?או כולם כאן בפאסיביה? אולי נעבור לפורום טריוויה?