ארץ חדשה

Dracos Love

New member
ארץ חדשה ../images/Emo108.gif

אני מניחה שאתם מכירים את השיר? הפזמון הורג אותי: יש לי אשה, זאת האמא שלך (אפשר להתייחס לזה בכמה מובנים..) נסע נסע אולי נגיע עד מחר אם לא נאט לא נביט לא נשים לב לפרטים לא נגיע לארץ חדשה, לא נגיע נגיע נגיע לארץ חדשה.. וכו´.. בכל מקרה, אם למשהו יש אני יכולה לבקש את כל המילים של השיר? ומי שיש לו על המחשב בmp3 או בקובץ אחר מוזמן לשלוח לי בicq שמצויין בפרטים שלי. תודה מראש.

ארץ חדשה

גשם כבר יורד וזה חורף תל אביב חסומה וגם חיפה. שב ילד שב, אני אומר לך שב ושנינו נוסעים בדרכי עפר. מביט מבעד לזגוגית, יש לנו ארץ למה עוד אחת, בחוץ שקיעה של יום שני וערבים מתפללים, כי איזה חג. חבר למן מסע כזה בחורף מסתכל בי, רגליו קצרות, אבל ראשו חכם, אנחנו במנוסה, הכל פה זז אומר לי אתה גם אבא, אתה גם בן אדם. מביט מבעד לזגוגית עיניים יש לו רגישות כן, כן. מוזר איך האויב הזר נראה לו אנושי וגם פוחד. יש לי אשה זאת אמא שלך ניסע ניסע אולי נגיע עד מחר אם לא נאט, לא נביט, לא נשים לב לפרטים, לא נגיע - לארץ חדשה. שתי כבשים עולות על אם הדרך לא נדרוס אותן אנחנו לא דורסים. שב ילד שב, אני אומר לך שב חלב בשפע זה לא אומר ניסים. שולף מצלמה של כיס חושב שגן העדן מדוייק מכחיש שקר לו ומצלם כדי שנזכור מה שהיה. קראתי בעיתון על אחת בת מאה, שכל חייה עשתה מעשים טובים. שב ילד, שב, אני אומר לך שב, לא כל האנשים נולדו רעים. מזמן, היא מתה די מזמן, אביך הוא ימות גם יום אחד. לא, גן העדן לא קיים, אולי קיימת ארץ חדשה. יש לי אשה זאת אמא שלך... גשם כבר יורד וזה חורף פעם זה הכל היה ורוד שב ילד, שב למה להתרפק. משהו חורק בזיכרון. מביט מבעד לשלטים עיניים יש כדי להסתכל. תגיד שואל אותי, האם האם יתנו לנו בכלל להיכנס? חברים למן מסע כזה בחורף כבר חסר לי אבי ישן, זקן ומסתגר. איתו הלכתי דרך העיניים שכבר אין לי עכשיו ילדי שלי איתי הולך. מביט מבעד לזגוגית יש לנו ארץ - למה עוד אחת? בחוץ שקיעה של יום שני, בפנים אני והוא כמו איש אחד.

בן בן!

New member
חשבתי באמת על ה"יש לי אישה..." הזה

תנו לזה פירושים שעולים על דעתכם. מעניין אותי לדעת מה חושבים על זה

השערה אחת

נכתב על זה שבן בן היה מחפש ומוצא אצלו בכיסים כל מיני פתקי מעריצות, והיה זורק אותן לפח במחשבה שהוא בוגד איתן (שלמה???? בוגד???? לא יכול להיות....
) שיר לבן בן, הוא מסביר לו שיש לו אישה אחת, וזאת אמא שלו.

רוב הזמן את ...

אולי שלמה מנסה לומר לבן בן שאמא שלו היא אשתו ולא הבערך 200000000000 אלף נשים שהוא מסתובב איתן. פלא שהילד מתוסבך?

Dor K

New member
"אני אפס...טווווו...אני אפס..."../images/Emo79.gif

בטח מתוסבך. אבא שלו לא ישן בבית, נשים מתחרמנות עליו בהופעה כאילו הוא בובת גומי מתנפחת (180 ש"ח ב"ארוס"
), שלא נדבר על זה שהוא לא ממש מסתיר את הבגידות שלו, ואפילו כותב עליהן בשירים שכולם שרים. פלא שהילד חושב שהוא אפס??

Dor K

New member
ושיר, זה לא 200000000000

"אני חרשתי אלף, את עברת מאה..." אז או ש: הוא טעה בספירה הוא אף פעם לא היה טוב בחשבון הוא שקרן זה באמת אלף והוא ישב וספר. עכשיו, אוכלסיית העולם לא מגיע למספר שציינת, אז נניח שזה נכון, זה אומר שהוא היה עם כל העולם במיטה כולל הגברים, הנשים, הכלבים, ומאיר ישראל, פלוס חוצנים מגלקסיות שונות שהראש שלו מרחף שם. בקיצר, הבנאדם חורש בקצב, שיהיה בריא. רק שלא יהיה אי_ _ _ _נט, כי אז באמת הלכה הקריירה.

R o M

New member
../images/Emo6.gif מאיר ישראל?

איזה חיה זאת?????? סתם, אני מת עליו, הוא עשר, שלמה עשר, כל קיסריה עשר.... (ובזאת מיציתי את הבדיחה המפגרת...)

דור

הוא היה רק עם 1000 מהעולם הזה, וכל השאר הן חוצוניות. טוב זה שלמה ארצי, אצלו הכל אפשרי.

מתי הספקת להצטרף אלינו

בנאדמי? ספר על עצמך. שיר (עפיפון) . מייצרת מטוסים ראשית

Dor K

New member
טוב

אני דור בן 24, אני פליט של הפורום הרישמי מהאתר, כי יש אובר מטומטמים, ובאתי לפה בעקבות רוני. מטורף על שלמה (כמובן) מה עוד רצית לדעת?

למעלה