ארץ המוות

The Wraith

New member
ארץ המוות

אני קם בכל בוקר כדי לשמוע על פיגוע נוסף שקרה. אחיו של ידיד שלי נהרג, בנה של עמיתה-לעבודה-לשעבר של סבי נהרג ואני חושש אם יהיה זה האדם הבא שיהרג קרוב אליי, כל עוד אין לי מושג מי אחראי לפיגועים אני יכול רק לצבור את הזעם ולחכות שיהיה לי שם ואז לקיים טקס. בזמן האחרון כשאני שומע על פיגוע ישר עולה לי לראש "אז מה רוצים ממני?!?!" אחרי הכל אני לא יכול לעשות כלום. אני חושב שאין כבר טעם למשא ומתן, אנחנו נמצאים במלחמה, החזית היא לא בלבנון והיא לא בסוריה - היא פה, בכל מקום, כל פינה יכולה להיות שדה הקרב הבא ואין לי מושג מי האויב שלי, כל מה שאני יודע זה שזה מחבל מצד הפלסטינאים... אני לא רואה את ארץ ישראל, ארץ "חלב ודבש", אלא את ארץ ישראל, ארץ דם ופצע. איפה החלב והדבש המובטחים? אני לא רואה אותם וגם לא הילדה מכפר סבא וגם לא התינוקת בת השנתיים וגם לא האנשים שישבו בבית קפה ובמסעדה. שקעתי בדיכאון, כי אני חי בשדה קרב. אני לא מוכן בשום אופן להיות קורבן, כישוף יכול לדאוג לכך, אז אמרנו שננסה כולנו מחר לקיים טקס לשלום - נקווה וזה יעבוד, כי אם לא - מה אז? אנטון לה-ויי לא היה רואה את ההתבכיינות הזו בעין יפה ובוודאי היה מזכיר לי מה נכתב בספר השטן, בתנ"ך השטני לגבי הגנה על מעגל יקיריך הסגור. אבל מה אני יכול לעשות עכשיו? "את סטיגמת הקורבן אין לראות כתג של כבוד - אלא ככתם של בושה" - מאגיסטר מייקל רוז, כנסיית השטן.

יש מה לעשות.

עשיתי היום טקס בנושא עליו אתה מדבר. אומנם אין שם, אבל גם טקס כללי להבאת שקט ושלום לארץ יכול לעזור, ואם כולנו נקדיש את האוסטרה הזה לטקסים לשלום (כמו שכבר אמרנו בפורום פאגאניזם) אז אולי הכוח של כולנו יתאחד ויעזור.

Jerald_Admonds

New member
כל יום

בששעת האימונים שלי, כאשר אני מתאמן על עבודה עם כוח רצון אחרי שאני מסיים האימון המסויים הזה ואני צריך לכוון את כל האנרגיה שצברתי אני תמיד מכוון אותה אל עבר השלום.. בין אם זה בגלל רצון טהור, או שפשוט אני לא יכול לחשוב על משהו יותר טוב לעשות עם האנרגיה:) אבל עדיין, זה הרצון שלי, והרצון שלכם ושל עוד רבים אחרים. אבל אסור לשכוח שלא משנה עד כמה דברים נראים לנו נוראיים, זה תמיד נורא במושגים אנושיים. ותמיד צריך להתסכל על התמונה הגדולה, כשמאבדים מישהו לא באמת מאבדים אותו. וכשהמצב נורא הוא ככה כי ככה זה צרי להיות והוא חותר אל עבר מטרה כלשהי בין אם טובה או רעה. דברים לא קורים ללא מטרה כלשהי, והרבה פעמים הדברים הטובים ביותר באים מן הגרועים ביותר.. לא שזה עוזר יותר מידי לאלו שחיים את זה, אבל למי שבאמת שלם עם זה הוא פשוט מקבל את הדברים שהחיים זורקים אליו. תנסו להסתכל על התמונה הגדולה.. אולי הפיתרון נמצא בעצם שם. שי.

morning star

New member
חוקי מרפי בפעולה...

אולי אנחנו יותר מדי רוצים לעשות שלום? בעצם, לא מספיק. אני, באופן אישי, ביום השוויון (מחר, נחוג במסורות רבות) הולך להקדיש חלק מהטקס שלי (רוב הטקסים הלא "כישופיים" שלי הם ספונטנים, כך שאל תבקשו ממני "איך") למען השלום... שלך הנווד

קל להגיד, קשה ליישם

מי שבאמת איבד מישהו יודע עד כמה זה קשה לחשוב עליו כעל נשמה נצחית, אפילו אם הוא קיבל על זה מסרים, תקשורים וכו´. זה פשוט נורא קשה לתפסיה, במיוחד כשכל האנרגיות שלך מופנות לעיבוד האבל. גם אני דוגלת במה שאתה אומר, ובכל זאת לפעמים זה מאוד קשה להזכיר לעצמי שיש Master Plan מעל לכל זה.

frank n furter

New member
../images/Emo4.gif אין מה לעשות...

גם אותי זה נורא מדכא המצב... אין מה לעשות... רק לעבור...
אם אתה רוצה לקלל מישהו... אני יכול להמליץ על שרון?

SaberTooth

New member
יש אומרים...

קודם כל frank n furter אני לא אוהב את הגישה שלך, תצ\מיד אפשר לעשות משהו
שנית יש אומרים שזו שנת הגאולה, שעד שנת תשס"ב אמור לבוא המשיח, ובאתה אחרית הימים יש מלא הוככות (לא רק נפילת מגדלי התאומים), למשל התורה חזתה את אוסמה בין לאדן, את מכתבי האנטרקס, ועוד מלא ארועים שקרו השנה, וגם אם כל המיקרים האלו הם לא "הכנה לבואו של המשיח" כמו שאמרתי קודם תמיד יש משהו לעשות, ואני חושב שקס השלום של זה רעיון מצויין
SaberTooth

עידו10

New member
סלח לי, אבל מה שאתה אומר זה

בולשיט בצרורות אדירים... אני מוכן להתערב איתך כבר עכשיו, על 20,000 ש"ח שגם בעוד 10 שנים, לא יגיע שום משיח. התורה לא חזתה כ-ל-ו-ם, ואידיוט מי שאומר שכן. ואני יכול להוכיח את הטענה הזאת. דרך אגב, שטויות כאלה גם אמרו במלה"ע ה2, ואנחנו עדיין פה. בלי משיח, בלי כלום.

morning star

New member
את הויכוח על התורה חזתה או לא

תקחו בבקשה לפורום "חופש", "נטעים ומסורת יהודית" או "מיסטיקה וקבלה". כאן זה לא המקום לדיון בזה ואני אמחוק כל שרשור שעוסק בזה. שלכם, הנווד

Master Boo

New member
הבעיה היא

שהתורה חוזה את האירועים האלה אחרי שהם מתרחשים...

Master Boo

New member
אני לא מאמין, אבל זה גם לא בולשיט..

אחרי הכל, זה ספר היסטורי. זה שאנשים מסוימים החליטו לבסס עליו דת שלמה, זה בעיה שלהם... וחוצמזה- יש כמה מליונים של אנשים שמאמינים בזה, אז לפי דעתי אין לך את הזכות לבוא ולקרוא לזה בולשיט. קצת כבוד...

The Wraith

New member
אוקיי

די להתווכח על התנ"ך, מספיק לומר "אני מאמין\לא מאמין", אבל מה הקשר לתנ"ך ולמה שאני אמרתי? אתם רק מוכיחים שמשני הצדדים אנשים סוגרים את העיניים ומתווכחים על ספר עתיק שאין לאף אחד מושג מי כתב במקום לדאוג לעניינים חשובים באמת כמו מה שקורה כעת, בארץ שלנו ולא בספר עתיק יומין, אם אתם מאמינים לספר הזה (במקום לקרוא בין השורות ולראות שמדובר במשל שחלק מהסיפורים שלו באמת היסטוריים) זו אמונתכם, אבל לאמונה אין קשר ולו הדק ביותר להודעה שלי.

frank n furter

New member
מה אפשר להגיד?

אין מה לעשות... זה לא תלוי בנו, זה תלוי בכל התנועות הקיצוניות האלה של כל המתאבדים, זה תלוי בערפאת, זה תלוי בשרון, זה תלוי בממשלה, בנו זה כמעט ולא תלוי... אם אתם רוצים לשנות משהו צאו להפגין.

למעלה