ארנקים

האמת שהייתי ממוקדת מטרה לחלוטין

פשוט ראיתי את הארנק הזה, וידעתי שזה מה שאני רוצה. הוא עלה כמו שעולה ארנק ממוצע של נטע שדה, שזה סביר בעיניי לעור איכותי (נטע שדה החזיק אצלי איזה חמש שנים בזמנו...) והלכתי על זה. אפילו לא הסתכלתי מה עוד יש מסביב

SimplyMe1

New member
לגבי נטע שדה

מישהי מהעבודה שלי קיבלה מבן זוגה תיק של נטע שדה ליומולדת של שנה שעברה והתיק הזה שלה נראה כרגע מאוד שרוט ולא מסוגנן כמו שהיה נראה בהתחלה, בחודשיו הראשונים. נראה לי שיש איכויות של עיבוד ותפירת העור בצורה משמעותית במוצרים שלה, התיק מאוד שרוט(ואין סיבה שיהיה כזה, היא באה איתו לעבודה ויש לה ילד קטן שעוד לא הורס יותר מדי פריטים של אמא) ועם כמה שמגדירים את המותג הזה כאיכותי, אני לא רואה את זה לפי השריטות ושחיקת העור.

וואלה?

אצלי, כאמור, הארנק שלה החזיק נצח. אם כי גם אני לא מהמתעללות. איזה באסה לבחורה ההיא, אולי שתפנה לנטע שדה?

SimplyMe1

New member
היא אדישה מדי בשביל זה..

מאלו שלדעתי לא כ"כ אכפת לה מזה, פשוט אמרה שתקנה תיק חדש מתישהו..

אחד וזול

מחליפה כשמתבלה. מה שחשוב לי זה שיהיה גדול ושתהיה חלוקה פנימית טובה. עד היום תמיד קניתי בזול מחומרים פשוטים (לא יותר מ50 ש"ח). כל ארנק מחזק איזה שלוש ארבע שנים, למרות מחירו.

NoaLev6

New member
ארנק אחד

שנקנה ב90 שקל באקססורייז בלי תקוות מיותרות
אבל למרות הכל מחזיק מעולה כבר 3 שנים
ארנק גדול, מקום להרבה כרטיסים והכל נכנס בתוכו, אפילו הנייד.
לגמרי מתפקד כקלאץ' לפעמים

newKiticat

New member
פעם

אהבתי רק ארנקים גדולים. היוןם עברתי לארנק קטן ואני מגלה שזה עובד וגם לא שוקל 20 ק"ג בתיק שלי.

אני מחליפה כששלי מתבלה, ואני מסרבת לקנות מוצרי עור, כך שאין מצב שהוא יהיה מעור.

Aניס

New member
אתן ממש מעצבנות!

היה לי ממש טוב עם הארנק שלי עד היום. הוא גדול, מעור,בצבע אפור עכבר, מלא תאים לשלל הכרטיסים ואפילו הפנימית שלו בצבע ירוק מהמם!

אבל עכשיו עשיתן לי קרייב לחפש ארנק חדש.

SimplyMe1

New member
בטח בשרונים יש גם כן דוכן של עמנואל

ראיתי שם כמה ממש יפים

SimplyMe1

New member
*זאת אומרת בדוכן של המותג,

אם לא בשרונים תקפצי לגלילות, זה ממש ליד;))))

נראה לי שאני שונה מכולן פה

אני אוהבת להחליף לעתים קרובות, ואני גם אוהבת ארנקים צבעוניים ולא ממש "קלאסיים".
עכשיו למשל אני עם ארנק של fluff עם ציורי מגפיים גבוהי עקב

לרוב הארנקים שלי לא מחזיקים יותר משנה, אבל מאחר שאני ממילא אוהבת להחליף זה לא מפריע לי. אני לרוב מחליפה לפני שהם מתבלים.

עונה!

אני חובבת ארנקים ומשתדלת להחליף לפני שלב ההתבלות. אין כללים ברורים מתי, לרוב זה פשוט כשאני קונה חדש ולא בא לי לחכות להתחיל להשתמש בו.

יש לי לדעתי כרגע משהו כמו 8 ארנקים, כולם במצב טוב פלוס, ובחלקם עדיין לא השתמשתי בכלל.

אני מאוד משתדלת לקנות ארנקים מעור, כי חשובה לי מאוד האיכות ואורך החיים של המוצרים שאני קונה. יש לי ממש סלידה מדמוי עור, אפילו שעכשיו כשאני חושבת על זה, יש לי ארנק אחד דמוי עור שקניתי לפני המון שנים בניין ווסט ועדיין לא השתמשתי בו אף פעם.

אחד הדברים שהכי חשובים לי הוא שיהיה מספיק מקום לכרטיסים, כי באופן קבוע כשאין, אני תמיד נתקעת בלי זה שאני הכי צריכה (כרטיס מועדון כלשהו, או כרטיס קופת חולים, לרוב).

כרגע אני עם ארנק מטבעות מעור שהזמנתי מאסוס (בתמונה), וארנק עור נפרד לכרטיסים ושטרות. שניהם מעור חום וחדשים יחסית, אבל נראה לי שאני שוב אעבור בקרוב. לא כל כך נוח לי עם שני ארנקים נפרדים, אז הנסיון הזה לא כל כך מוכיח את עצמו.

מעיןבר

New member
ארנק

יש לי אחד... אני מתה על תיקים אבל ארנק הוא פריט שימושי וצריך אחד שינדוד בין התיקים. כרגעף הנוכחי שלי הוא מעור שחור שקיבלתי מתנה ליום ההולדת לפני למעלה מ- 7 שנים ושורד מצויין. אני לא מחליפה כי הוא תקין, אבל מודה שאני לא ממש מתה עליו, הוא פונקציונלי אך נטול שיק לחלוטין...
בחשנה האחרונה, עם פרוץ הסמארטפון לחיי, עברתי שדרוג לפריט מהסוג הבא:
http://www.ebay.com/itm/Flip-Wallet...lePhonesCasesPouches&var=&hash=item4abbfbdbb1
יש לי בו מקום לרישיון, כרטיס אשראי ושטר - כשיוצאים בערב זה + מפתחות ואני מאורגנת...

SimplyMe1

New member
הנה מה שחיפשתי! זה עור איכותי יחסית?

אז מצאתי פתרון לסוגיית סחיבת האייפון, מפתח לאוטו כרטיס אשראי ושטר לכול מקרה שלא יהיה.

גילוי נאות: רוב הפעמים שאני יוצאת אני בכלל לא סוחבת איתי את הארנק, אפילו ביום יום יש שאני עם תיק למחשב, אוכל, יומן וקרדיגן ושאר מרצ'נדייס- הארנק יכול להישאר בבית, אני פשוט לוקחת את האשראי ואיזה שטר וזהו..אין לי כוח לסחוב את הארנק השמן(ולא מכסף) שלי.
אם אני צריכה לקנות עם אחד מכרטיסי המועדון אני מוסרת מס' ת.ז ובא לציון גואל

וליציאות אני אזמין את הקייס המדליק שהעלית כדי לשים אותו בקלאצ'. נראה לי אחלה דיל.

SimplyMe1

New member
Houston, we have a problem

בשביל שאוכל לשים את המכשיר בתוך הקאבר הזה, אצטרך לוותר על זה שלי(שיש לו הלבשה מיוחדת וקצת מסובכת)..
באסה

מעיןבר

New member
אני שמחה ששימחתי אותך

ראשית, יש המון סוגים של קאברים כאלה באיביי, חפשי "wallet case" עם סוג המכשיר שלך (לי יש גלקסי). כך שאל תתקבעי על זה שאני העליתי כאן, כי יש עוד אופציות.
לגבי העור - זה לרב דמוי עוד ולא עור אמיתי, כאלה שעשויים מעור הם יקרים יותר. לי מספיק דמוי עור.
מבחינתי - המכשיר כל הזמן בזה, אין לי קייס אחר, זה קייס מעולה שגם מגן על מסך המגע כשהוא סגור ומאוד פשוט להכניס את המכשיר ולהוציא אותו. הוא משמש אותי כל הזמן, לא רק ביציאה, כמו שאמרת - עם תיק מחשב גדול ושלל חפצים זה פתרון מעולה. בעבודה למשל - הוא כל הזמן עלי ואם אני קופצת לרגע לקפיטריה/מקום אחר זה מאוד מאוד נח.

SimplyMe1

New member
פונקציונלית הוא מעולה

כזה שנכנס בקלות לקלאצ' או לכיס של הקרדיגן ביחד עם האשראי ואיזה שטר למקרה הצורך (ככה שאפשר לא להיסחב עם ארנק גדול, במידה ואני לא מתכוונת לרכוש דבר באותו יום), הבעיה היא רק שהאייפון לא מוגן כי בשביל לדבר\לסמס צריך להוציא את המכשיר בלי הקאבר הפלסטיקי הרגיל שלו, והוא עלול ליפול. קרה ובטח גם יקרה, רק שיש לי כיסוי טוב ששומר עליו.

דבר נוסף הוא שאני רצה ואני חוששת לשלום האייפון במהלך הריצה, או שמקסימום ארכוש אחד ואראה איך אני מסתדרת עם זה. ליציאות זה פשוט מושלם. קאבר כזה+שפתון ואני מסודרת לצאת..:)

מעיןבר

New member
אני משתמשת בקאבר בפועל כבר כמה חודשים

והיה לי אחד דומה במכשיר הקודם שלי והוא מוחזק בו היטב ולא נופל ממנו, ממש ממש לא. כאמור, הוא מוגן *יותר* מאשר בכיסוי הסיליקון הסטנדרטי כי כאשר המכשיר איננו בשימוש הוא מוגן על ידי החלק שסוגר אותו. אני גם ממש לא היחידה שמשתמשת בכיסוי כזה בסביבותי, כולל בעלי שהוא מחרב מכשירים סדרתי ובזכות הכיסוי האייפון שלו נשמר היטב. בריצות אני משערת שהבעיה היא שזה גדול ומכביד יותר, אז זו סיבה טובה לעבור לכיסוי יותר "קליל".

למעלה