ארנקים

SimplyMe1

New member
ארנקים

זה נושא לסקר שאני רוצה להעלות לפורום כול פעם שאני חולפת ומציצה בדוכן ארנקי עמנואל אשר ממוקם בגלילות, ותמיד בא לי לרכוש ארנק חדש נוסף בדוכן ההוא(מקורי של עמנואל כמובן, יש שם מגוון רב של ארנקים) אבל אני נזכרת ששלי במצב מעולה++, הוא נקנה באוקטובר 07' בחנות קיפלינג בסן-פרנסיסקו, אני עדיין זוכרת את ההתרגשות שהייתה בי כשגיליתי שהעגלה שבה עבדתי ממוקמת מול החנות הנ"ל בתור מכורה למוצרים שלהם. הם מחזיקים מעולה וחלוקת התאים של המוצרים שלהם ממש טובה בעיני.
חוצמזה שיש לי ארנק פוסיל חדש מעור בצבע חאקי עם רקמה פרחונית רקועה בעור, וזה מתאים בול לטרנד הצבאי הנוכחי, רק שהארנק עם הקוף משמש אותי נפלא כרגע ולא חושבת שאני צריכה להתפתות לקנות ארנק חדש, יפה ככול שיהיה:)

בקיצור,
כול כמה זמן אתן מחליפות ארנק?
האם חשוב לכן החומר ממנו הוא עשוי, או שהעיקר שהחלוקה הפנימית תהיה לטעמכן וזהו?
מה עם העיצוב הכללי של הארנק? גדול\קטן? רוצות שיכיל את כול הכרטיסים, הניירת והפתקיות?

maybesure

New member
ארנק אחד

ענק ליומיום בארץ, בעבר החזיק לי את כל כ.א. אבל שוקלת להחליף אותו באחר קטן שאני נוהגת לקחת איתי לחו"ל.
הקטן אדום דמוי עור קיבלתי מתנת יומהולדת מחברות ב H&O, פשוט ונוח. מספיק בעיקר לכסף אולי גם לת.ז
הגדול חום עם בטנה ורודה מבריקה, מלא מלא תאים חלקם עם רוכסנים, דמוי עור קניתי ב 80 ש"ח.

בעיצוב הכללי חשוב לי כיסים עם רוכסן ולא תיקתק, דגש על נוחות וכמובן צבעים לטעמי. מעדיפה לא מעור.

לכרטיסי הפלסטיק אני משתמשת בכזה

Fun Fair

New member
אני קצת פסיכית....

יש לי המון ארנקים (20? 30?), רובם המכריע מעמנואל ואני מחליפה אחת לחודש חודשיים ארנק (או מתי שמתחשק).
בניגוד לטעם שלי בתיקים, שהוא מאוד רגוע וקלאסי, בארנקים אני משתוללת (לקה, צבעים, ניטים, יו ניים איט, איי הב איט!)
לא אוהבת ארנקים קטנים וחשובה לי חלוקה פנימית פונקציונלית עם מליון תאים (יש לי מלא כרטיסים).
עם זאת- אין לי שטויות בארנק- רק מה שצריך (אני לא אשמה שאני צריכה הרבה!)

sheffys1

New member
אחד ויחיד

ענק, של נטע שדה. עם כיס חבוי לסלולרי, ככה שבהחלט אפשר להשמש בו כקלאץ' ולוותר על התיק הגדול.
אני מחליפה ארנק אחת לכמה שנים, כאשר הישן מתבלה. לפיכך, אני מעדיפה אותם מעור, באיכות גבוהה (חייבת לציין שפה היתה לי נפילה עם הקודם, שהיה גם של נטע שדה, אבל אני כ"כ אבת את העיצובים שלה שרכשתי אחד נוסף - והפעם הוא לא הכזיב), ובצבע ניטרלי (מבחוץ. אם יש בטנה צבעונית או אם הדפס זה מאוד קורץ לי
).

מסתבר ששיקרתי
יש לי גם ארנק נוסף, קטנטן, שמיועד לכסף קטן בלבד. מעמנואל, מעור אדום. יש לי סטיה - אני מאוד מאוד אוהבת לאגור כסף קטן, ואם אני שמה אותו בארנק הגדול זה גם הורס אותם וגם נהיה כבד טילים, אז אני מפרידה.

אביeג7

New member
אני מחליפה ארנק

בדר"כ מתי שהוא מתבלה.. שזה כל שנתיים,שלוש בערך..
יש לי בבית שלושה ארנקים של קיפלינג,נדמה לי שאחד מהם הוא כמו שלך <אם אני זוכרת נכון,יש לך חום זה מקושקש,נכון?
>
ועוד ארנק ישן מאוד ממנגו.
לפני חודשיים חיפשתי ארנק חדש.. והתאהבתי בארנק של קיפלינג כמובן, אבל מהסדרה של העור שלהם.. אבל בגלל שאחרי הנחה הוא יצא 700 משו, החלטתי לוותר.. ובסוף קניתי ארנק בניין ווסט,שאחרי הנחה הוא עלה בערך 250. לא חושבת שהוא מעור.. אבל הוא יפיפה!

אני אוהבת ארנקים בנוניים עם מקום לכסף קטן,ת.ז,כל מיני קבלות וכמובן כל מיליון כרטיסים שיש לי

efroch99

New member
מחליפה כשאין ברירה

בתקווה שזה יקרה לפני הפעם הגורלית שאני אפתח אותו וכל הכרטיסים ישפכו על הרצפה.
כנ"ל תיק.
אלה פריטים שאני קונה בזול, ומקווה שיחזיקו הרבה הרבה זמן.... אין לי שום חדוות קנייה בהם.

efrato1

New member
הי אפרוחית

פינת "נתון לפרשנות" חוזרת או שבצעת בה המתת חסד?

efroch99

New member
נקודה כואבת....

תקופה משוגעת - בימי עבודה אני מתזזת ועובדת בשביל שלושה ימים, אז אין לי זמן להעלות את הפוסט, ואילו בימי החופש, כשלי יש דווקא זמן, הפורום מת ואני מרגישה שהפוסט סתם יעלה אבק. בקיצור, באמרה הישראלית הידועה, נסכם שנחזור אחרי החגים?

פעם הייתי מחליפה ארנק בכל יומולדת-

זו היתה המתנה שלי לעצמי.
היום יש לי ארנק משגע בצבע סגול בדוגמת עור תנין מבריק של עימנואל,
כל פעם שבא לי ארנק חדש אני מסתכלת עליו ולא מוותרת...
יש לי אותו כבר 3 שנים, לא מחליפה.
חשוב לי שהוא יהיה מחומר איכותי שלא יאבד את המרקם שלו בפינות, לרוב זה עור, לא אוהבת ארנקים מבד כי הם מתלכלכים לי מאוד מהר וגם לא מפלסטיק (פלסטיק מבחינתי זה כל מה שהוא לא בד ולא עור
) כי הם נשחקים מהר ואז אין טעם בקנייה שלהם.
אני אוהבת ארנק גדול יחסית, שנכנסות בו כל השטויות שלי, אבל לא גדול מדי- מלבני ושמנמן.

Cafe Latte

New member
מחליפה כשיש צורך. כרגע, נקרע לי הארנק.

ואני כבר כמה ימים בלי ...
לקרולינה הררה יש ארנקים ממש יפים ומגניבים, אני זוממת על אחד מהם. אולי מחר אלך לקנות... לא סובלת ארנקים גדולים.
קטן, ומרובע.

fairytale10

New member
האמת שהגיע זמני להחליף ארנק

וכבר שמתי עין על אחד שאהבתי. ארנק גדול של נטע שדה עם מקום להרבה כרטיסים וחלוקה ממש טובה.. אני אוהבת שיש מקום גם למסמכים..
אני לא קונה בינתיים כי כנראה לא חשוב לי מספיק...
קניתי לאמי ארנק כמתנת יומולדת מוקדמת, אותו הארנק שיש לה של נטע שדה רק בצבע אחר. הוא כבר היה דיי בלוי והיא לא מצאה אחד כזה באף מקום אז הזמנתי לה מהנט.
היא היתה בעננים, לא היתה מוכנה להחליף את הארנק הזה בשום דגם אחר.

מחליפה כשהקודם מתבלה

ומעדיפה, כמובן, שהנוכחי יחזיק עוד המון זמן.
מאוד חשובה לי החלוקה הפנימית והגודל הבינוני, ואחר כך במסגרת הדרישות האלו אני מחפשת משהו שיצוד לי את העין.
הארנק הנוכחי שלי נקנה בדוכן בקניון, ופעם בכמה חודשים מישהו מאוד מתלהב ממנו. מפתיע.

מרים 882

New member
יש לי ארנק עור שמתחיל את שנתו החמישית

נראה כמו חדש.עור בורדו מבחוץ וירוק בקבוק מבפנים.נקנה
באיזה התקף-טרוף.יש לו חלוקה נהדרת כולל תאים שאני מחביאה
שם מזומן מעצמי

בדיוק החלפתי

אחרי שהקודם השיב נשמתו לאלוהי הארנקים.
החדש - של דניאלה להבי, מקווה שישרוד יותר מקודמו (שהחזיק שנה בלבד, אבל עלה 100 ש"ח...)

SimplyMe1

New member
נדמה לי שעם המחירים שגובה דניאלה להבי

עבור מוצרי העור שלה, צריכה גם להיות אחריות על המוצרים מרוב שהם יקרים ובטח לצפות שהם יחזיקו שנים ולא ייקרעו.
אין סיבה שעור איכותי ייהרס תוך שנתיים אפילו.

אני מקווה! יש אחריות, כמובן. הקודם היה מרנואר

והיה מדליק, אבל כמובן סינטתי וזול, והחזיק בהתאם (האמת, שרד יותר משהאמנתי...)

SimplyMe1

New member
טוב שיש אחריות, הציפיה היא שמוצרים שלה

לא רק שיחזיקו שנים אלא גם יעברו דור.
כגובה המחיר כך גובה הציפיות

דווקא לא היה כל כך יקר...

וזה מפתיע כי לרוב אני גם בחנויות זולות מצליחה למצוא את הפריט היחיד במחיר שערורייתי. איכשהו יצאתי בזול הפעם

למעלה