ארכי

MushrooMush

New member
אנינינאיניא

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?לישון מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?רשמתי שמות על כל הבית ספר כולל חדר מורים XD הנזק הביתי הכי גדול?אמ לא יודעת הנזק העצמי-גופני הכי גדול? לאכול והנזק הגופני לאנשים אחרים?ליזרוק עליהם סרגליםXD האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?לא האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?יפשי כדורים או סירופ?סירופ פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?פקק מיסתובב אוזניות או רמקולים?אוזניות בריטניה או אמריקה?בריטניה ספרד או מכסיקו?מכסיקו ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?....OO ניו-גינואה?..... גוואטמלה?XD ישראל?אסיה אפריקה?בטח בישראל באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אמריקה למה?כיףף שם !! האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):קולדפליי ריוהיד אואזיס אביב גפן היהודים ואי אין לי כוח עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?cardigans (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?o2 באוזניים?קור בשלפוחית?פיפי ברחם?אין לי בראש?קור מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?שיער אם זה איבר

וואי לא עניתי על זה בחיים ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?לישון, לקרוא ספר מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? נזק ציבורי? חח מאיפה אני יודעת.. גרפיטי? הנזק הביתי הכי גדול? אממ שברתי כוס? חח מאיפה לי הנזק העצמי-גופני הכי גדול? חח יש הרבה, יותר מדי =/ לא אוהבת לדבר על זה והנזק הגופני לאנשים אחרים? קצת מכות, שריטות, לא משו רציני האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כע האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? שזה מעפן כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? אמ לאדעת... בריטניה? ספרד או מכסיקו? אממ לאדעת.... ספרד? ברזיל או הודו? חח די עם השאלות הקשות... הודו? בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה ניו-גינואה? חח מאיפה לי... אפריקה? גוואטמלה? לאדעת, דרום אמריקה? ישראל? אסיה חח אפריקה? חחח זה קשה. באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? מהכפת לי למה? חח כי לא אכפת לי איפה היא תהיה. פה זה בסדר. האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): חח מאיפה אני נאביא לכם 15 בקושי 3 אני מכירה עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? פאנקייק- צעצועים (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? כלום.. באוזניים? עגילים בשלפוחית? שתן? ברחם? כלום בראש? עייפות מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? השן

אילנייש

New member
ארכיון

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?להמשיך לישון מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?לכלכתי את המדרכה הנזק הביתי הכי גדול?שברתי איזה משהו הנזק העצמי-גופני הכי גדול?-- והנזק הגופני לאנשים אחרים?-- האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?מסתובב אוזניות או רמקולים?תלוי בריטניה או אמריקה?אמריקה ספרד או מכסיקו?ספרד ברזיל או הודו?ברזיל עכשיו: מה אתה אוכל?שום דבר מה אתה שומע?בדיוק מישהו התחבר למסןD:

Blue Emptiness

New member
/

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?ללכת לישון מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?אין לי מושג הנזק הביתי הכי גדול?לא יודעת הנזק העצמי-גופני הכי גדול?שרטתי את עצמי?-.- והנזק הגופני לאנשים אחרים?נשכתי אותם -.- האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?אולי האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?מטופש כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?מסתובב אוזניות או רמקולים?רמקולים בריטניה או אמריקה?אמריקה ספרד או מכסיקו?ספרד ברזיל או הודו?סרזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?מאיפה לי ניו-גינואה?O_ם גוואטמלה?שתקוווו ישראל?אסיה אפריקה?זה ישבת בפני עצמה >: באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אירופה למה? כי זה יותר מגניב האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):מאיפה לי עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?את המפזר חום (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?נזלת -.- באוזניים?כלום בשלפוחית?חחחחח פד :| ברחם?כלום בראש?כואב מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?רגל

Rain must fall

New member
נמ. ../images/Emo112.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? להתקלח. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? שברתי הרבה דברים? הנזק הביתי הכי גדול? גם.
הנזק העצמי-גופני הכי גדול? שברתי תיד, נקעתי תרגל. והנזק הגופני לאנשים אחרים? אין נראה לי. חח. האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן. האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? כן? מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? שו. כדורים או סירופ? כדורים. פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? פקק קליקי XD אוזניות או רמקולים? רמקולים. בריטניה או אמריקה? בריטניה. ספרד או מכסיקו? ספרד. ברזיל או הודו? ברזיל. בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה. ניו-גינואה? אין לי מושג. גוואטמלה? דרום אמריקה. ישראל? אסיה. אפריקה? אפריקה. באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? לא משנה לי. למה? האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא יש הרבה מידי. נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): קווין, הביטלס, פינק פלויד, גאנס אנ רוזס, טינייג'רס, בלוגים, זיהוי שירים, אביב גפן, היהודים, יוני בלוך ולהקתו, אריק ברמן, השיר שלנו, כוכב נולד, ג'קו אייזנברג, נינט טייב. עכשיו: מה אתה אוכל? כלום. מה אתה שומע? כלם. (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אממ..? באוזניים? קור. בשלפוחית? חחחחחחח XD ברחם? אה. בראש? כלום. מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? בעורף.

STU XD

New member
ממ. קר.

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?ללמוד לתאוריה מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?חח שרפתי מלא קופסאות קרטו באמצע הרחוב וזה התפשט קצת יותר מדי הנזק הביתי הכי גדול?פעם עשיתי מסיבה והדלקתי מלא נרות וכל הספה הייתה מלאה בשעווה עד סוף הערב חח הנזק העצמי-גופני הכי גדול?מה איתו? והנזק הגופני לאנשים אחרים?פעם שרטתי את ידיד שלי בכל הידיים ונשארו לו צלקות עד עכשיו האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?יאפ האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?שזה מעצבן כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?מסתובב אוזניות או רמקולים?רמקולים בריטניה או אמריקה?בריטניה ספרד או מכסיקו?ספרד ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?אין לי מושג ניו-גינואה?אין לי מושג גוואטמלה?אין לי מושג ישראל?אסיה !
אפריקה?זאת יבשת
באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אירופה למה?כי אפשר לעבור בין ארצות חופשי וזה מקום מגניב האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):1.רגאי 2.רוק 3.מטאל 4.אגדות רוק 5.רוק ישראלי 6.הנוער העובד 7.הצופים 8.השמוצ 9.רחובות 10.נס ציונה 11.מזכרת בתיה 12.תיכוניסטים 13.ג'ף באקלי 14.סיסטם 15.לסביות חחח עכשיו: מה אתה אוכל?עוגיות שוקולד צ'יפס האמת מה אתה שומע?שון פול (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?אני מצוננת, אז נזלת באוזניים?מוזיקה בשלפוחית?חח כלום היא בסדר תודה רבה ברחם?את הביוץ בראש?כלום. הוא ריק. מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?גירדתי בזרוע Oo

fireyes

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo215.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?ללמוד למתכונת מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?כל דבר הנזק הביתי הכי גדול?שברתי כמה דברים :p הנזק העצמי-גופני הכי גדול?הפסקת גדילה, צלקות, כמעט אנורקסיה
והנזק הגופני לאנשים אחרים?שברתי יד לילד האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?אולי האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?כן מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?דפוקות כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?מסתובב אוזניות או רמקולים?אוזניות בריטניה או אמריקה?אנגליה! ספרד או מכסיקו?ספרד ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? ניו-גינואה? גוואטמלה? ישראל?אסיה אפריקה?חחחחחXDDD באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?כמו שהיא למה?ככה האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?"מותק שלי" גלעד שגב (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?כלום(?) באוזניים?כלום.. בשלפוחית?כלום.. ברחם?אהממ כלום בינתיים בראש?כאב ראש שגרתי מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?מצח><"

SPIDER PIG

New member
מרגישה חרא ../images/Emo21.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לסדר את הבית, לעשות את העבודה בספרות
מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? לא זוכרת, נראה לי הקישקושים על שולחנות אולי הנזק הביתי הכי גדול? אני לא ממש מזיקה לבית, אולי רק הבלגן שאני עושה במקלחת שלי הנזק העצמי-גופני הכי גדול? לא היה משהו גדול והנזק הגופני לאנשים אחרים? ^ האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? משעממות כדורים או סירופ? לא חשוב פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? בריטניה ספרד או מכסיקו? לא יודעת ברזיל או הודו? לא יודעת בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? ניו-גינואה? גוואטמלה? ישראל? אפריקה? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? מה זה משנה? למה? כי זה לא משנה האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): הפי טרי פרינדס, שידוכים לדוסים, מחפשים בשבילך, שאלה קטנה, שיעורי בית, קווין, תרמילאים, יס סטארס, הישרדות, הישרדות הישראלי, רייטינג (נדמה לי שיש כזה), צמחונות וטבעונות, נודיסטים
עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? הדג נחש (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? שמי שכתב את השאלון מפגר באוזניים? כלום בשלפוחית? כלום ברחם? כלום בראש? לחץ מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? שפתיים

2eye

New member
הממ

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? ללמוד. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? ממ...יצרתי ריבים גדולים... הנזק הביתי הכי גדול? צעקות בלאגנים וזה. הנזק העצמי-גופני הכי גדול?נקע. והנזק הגופני לאנשים אחרים? ממ..כל מיני. האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן, אבל זה שאלות מקוריות. האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? כן :) מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?סתם שאלות. כדורים או סירופ? כדורים. פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב. אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? אמריקה ספרד או מכסיקו?מכסיקו ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה? ניו-גינואה? אפריקה? גוואטמלה? אפריקה? ישראל? אסיה אפריקה? ? XD באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? כאן. למה? כי ככה. האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): רוכבים-צעירים, סוסים עכשיו: מה אתה אוכל? פירורים של עוגיה. מה אתה שומע? sweet child O' mine בסלואו מושיין. (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? נזלת ): אני מצונן... באוזניים? מוזיקה? בשלפוחית? X ברחם?X אין בראש? כאבים מהפיינטבול. מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>) הראש

ווינגז

New member
ארכיארכיארכי

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לא הרבה, בעיקר לישון. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? ציירתי על שולחן בביה"ס
הנזק הביתי הכי גדול? שברתי בטעות קערה שאמא שלי ממש אהבה. הנזק העצמי-גופני הכי גדול? שברתי יד
והנזק הגופני לאנשים אחרים?
האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? המ מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? 42 כדורים או סירופ? סירופ פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? תלוי איפה בריטניה או אמריקה? אמריקה ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? גם וגם בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה ניו-גינואה? צפונית לאוסטרליה, לא? גוואטמלה? מרכז אמריקה ישראל? אסיה, אבל משוייכת לאירופה בכל מיני סיטואציות
אפריקה? זו יבשת
באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? זה לא כזה מהותי, נניח שאירופה. למה? ככה האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא את כולם, הרבה כן. נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): רוכבים צעירים, מייפל סטורי, בין תיכון לצבא, האנטומיה של גריי, תפוז-משוב, אוכל חלבי, טורי איימוס, רג'ינה ספקטור, צילום - אומנות הצילום, צילום סטילס - ציוד וסיוע, כלבים, סוסים, חתולים, אימוץ בע"ח והתנדבות, התנדבות לצה"ל. עוד?
עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? כלום, למרות שעכשיו עשיתם לי חשק. (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אוויר נכנס
באוזניים? מוסיקה בשלפוחית? כלום ברחם? כלום בראש? כאב מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? בטן

ש י ו ש1

New member
עונה :]

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?אין.. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?אם אני אספר,אני אצטרך להרוג אותכם
. סתםסתם.לא זוכרת מה הנזק הביתי הכי גדול?היו כמה וכמה הנזק העצמי-גופני הכי גדול?שברתי את אותה היד 5 או 6 פעמים
והנזק הגופני לאנשים אחרים?שברתי למישי את עצם הזנב O: נראלי האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?עא ?O: האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?אכן..מיזה אני ? מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?מההההה כדורים או סירופ?כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?מסתובב אוזניות או רמקולים?רמקולים בריטניה או אמריקה?אמריקה בייבה ספרד או מכסיקו?מקסיקו ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?איי דונט קנואו ניו-גינואה?מזה השאלות האלה O: גוואטמלה?אהא !!! אמריקה ?O: ישראל?לא יודעת..אוסטרליה..סתםסתם..אירופה
*בצחוק* אפריקה?באפריקה באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אמריקה למה?כי זה אמריקה האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):^ עכשיו: מה אתה אוכל?ציפורניים מה אתה שומע?אינקובוססס D: לאב הרטס (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?לא יודעת.. מה שאני מרגישה תמיד באוזניים?מוזיקה יההה בשלפוחית?איפה זה
ברחם?את התינוק בועט בראש?את הראש מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?בגב..גירד לי

למעלה