ארכי

ארכי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? הנזק הביתי הכי גדול? הנזק העצמי-גופני הכי גדול? והנזק הגופני לאנשים אחרים? האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? כדורים או סירופ? פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? אוזניות או רמקולים? בריטניה או אמריקה? ספרד או מכסיקו? ברזיל או הודו? בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? ניו-גינואה? גוואטמלה? ישראל? אפריקה? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? למה? האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): עכשיו: מה אתה אוכל? מה אתה שומע? (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? באוזניים? בשלפוחית? ברחם? בראש? מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?

דנטל

New member
הו, קצר

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לעדכן בלוג מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? לא זוכרת הנזק הביתי הכי גדול? שברתי דלת הנזק העצמי-גופני הכי גדול? בטח השמנה והנזק הגופני לאנשים אחרים? בעיקר מכות האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? עכשיו אני מודעת האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? רק התחלנו מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? לא משהו כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? בריטניה ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: אוי, נו, אני עלולה לעשות פאדיחות בוליביה? דרום אמריקה ניו-גינואה? אפריקה גוואטמלה? דרום אמריקה ישראל? אסיה אפריקה? אפריקה... באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אירופה למה? כי יפה שם האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): תאקט, אסונות טבע, נדודי שינה, מומלצים, זיהוי שירים, מוסיקה שחורה, הבלוגיה, בלוגים, הבלוגיה - תמיכה, תפוז מחפשים בשבילך, שאלה שקטנה, תמיכה טכנית בתפוז, תל אביב, סקס, נשים שלא רוצות ילדים עכשיו: מה אתה אוכל? כלום, אבל מעכלת שוקולד השחר מה אתה שומע? את זמזום מפזר החום (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? גודש קל באוזניים? חום בשלפוחית? גירוי ברחם? כלום בראש? מיחוש מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? אף

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifטרלהלה כבר סופ"ש.

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? צמידים,מזמן לא עשיתי מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? שברתי דברים >_< הנזק הביתי הכי גדול?כנ"ל הנזק העצמי-גופני הכי גדול?אולי זה שנפתח לי הראש, אבל הוא נפתח לבד והייתי בת שנה,לא אשמתי והנזק הגופני לאנשים אחרים? אומ הרגל של אחשלי >< בגללי הוא שבר אותה האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?טוב האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? כן D: מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? לא ממש אוהבת אתזה כדורים או סירופ?סירופ
פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? לא הייתי באף אחת מהן, לא יכולה להשוות ספרד או מכסיקו? ספרד D: ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?דרום אמריקה D: הארץ האהובה עליי אחרי ישראל. ניו-גינואה? לא יודעת גוואטמלה? מרכז אמריקה ישראל? אסיה אבל אנחנו יותר מחוברים לאירופה <: אפריקה?אפריקה XD באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אמריקה למה?יותר קל ככה להגיע למקומות שאני אוהבת האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אין לי כוח עכשיו: מה אתה אוכל? כדור מציצה לגרון מה אתה שומע? פוו פייטרס (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?קר באוזניים?גם בשלפוחית?כלום ברחם?כנ"ל בראש?כואב מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?האף

MispIaced

New member
נמנמ

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? שום כלום מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? לול, אתם לא רוצים לדעת הנזק הביתי הכי גדול? גפרור+כוהל רותח= כדור אש יחסית גדול. הנזק העצמי-גופני הכי גדול? יותר מדי. אבל זה לא לפה. והנזק הגופני לאנשים אחרים? לר יודע, פעם בעטתי במישהו וירד לו דם, נחשב? האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? איכס כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? אמריקה ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: לא באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אירופה למה? מזג אוויר האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אני יכול אפילו 100. אבל אין לי כוח עכשיו עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? Draw me של סונטה (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אוויר? באוזניים? אוזניות? בשלפוחית? כלום ברחם? אומג יש לי רחם?!?!?!1111 בראש? כלום. מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? עיניים. גירד לי.

עונה

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? לאכול מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? ממ לא משהו רציני.. לא יודעת הנזק הביתי הכי גדול? כנ"ל הנזק העצמי-גופני הכי גדול? התזונה והנזק הגופני לאנשים אחרים? ממ אולי מכות האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? עכשיו כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? נחמדה מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? בע כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? בריטניה ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: עעע בוליביה? אין לי שמץ ניו-גינואה? כנ"ל גוואטמלה? אממממממממ משהו אפריקה אולי? זה השם הראשון שמוכר לי.. ישראל? אסיה.. אפריקה? אפריקה זו לא יבשת? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אירופה למה? כי יפה וקר האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אין לי שמץ עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? Red Hot Chili Peppers- Charlie (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? גודש באוזניים? קצת כואב בשלפוחית? קצת מלאה ברחם? כלום בראש? כואב מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? פופיק D: אממממממ... מצח

nitzangro2

New member
קרררררררר,אנד אי לייק יט.

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?חחחחחח כלום. מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?D: נולדתי? הנזק הביתי הכי גדול?מממממ קניתי אוגרים שאכלו את כל הספה הנזק העצמי-גופני הכי גדול?מממ משו. והנזק הגופני לאנשים אחרים?פצעים וכאלה.. האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?דווקא לא האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?כן מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?וטאפ?! כדורים או סירופ?מה הקשר? פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?קליקי אוזניות או רמקולים?רמקולים בריטניה או אמריקה?אמריקה ספרד או מכסיקו?מקסיקו ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?-? ניו-גינואה?-? גוואטמלה?-? ישראל?ואללה לא זוכרת.. אפריקה?אפריקה! באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אמריקה! למה?כי זה אמריקה! האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?ממש לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):לא יודעת נו עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?כלום (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?אוויר באוזניים?גשם בשלפוחית?כלום ברחם?כלום בראש?כלום חהחה מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?אף

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עונה

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? עבודה ופורמים מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? התחלתי מריבה בין שני פורומים. הנזק הביתי הכי גדול? וואי שברתי את הזכוכית הנזק העצמי-גופני הכי גדול? רק שנתסו לי שרירים. ובעלתי חרוז והייתי צריכה ניתוח והנזק הגופני לאנשים אחרים? אין האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? מה? האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? יאפ מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? שזה לא נחוץ.. כדורים או סירופ ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? קליק אוזניות או רמקולים? רמקול בריטניה או אמריקה? אמריקה ספרד או מכסיקו? ספרד ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? לא יודעת ניו-גינואה? לא יודעת. גוואטמלה? לא יודעת ישראל? אסיה אפריקה? לא יודעת באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? ליד גרמניה למה? בכדי שאני יוכל ללכת להןפעות של טוקיו הוטל ולבקר את בת דודה שלי האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אין כוח עכשיו: מה אתה אוכל? לא אוכל מה אתה שומע? שיר של טוקיו הוטל (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אוויר באוזניים? מוסיקה בשלפוחית? פיפי ברחם? תינוק XD בראש? למה נאי עונה על זה? מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? ברך..

../images/Emo203.gifשקט לאור ירח

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? ממ עבודה בגאוגרפיה? מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? חחח רעש ברכבת (תמר זוכרת?) הנזק הביתי הכי גדול? איןלימושג הנזק העצמי-גופני הכי גדול? כאבי בטן רגשיים והנזק הגופני לאנשים אחרים? חחחח כאבים בקרקפת! האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? לא ! מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? גלדמעגד כדורים או סירופ? כדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? אוזניות זה יותר עוצמתי באיזשהו מובן אבל פחות נוח בריטניה או אמריקה? אמרי ספרד או מכסיקו? מכסיקו ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? ניו-גינואה? גוואטמלה? ישראל? אסיה חחחח וזה מה שאני יודעת וגם בזה אני לא בטוחה אפריקה? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?עכ למה? געגדדג האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אביב, בנות, חמותי ואני, הורים למתבגרים, ילדים להורים פרודים, להיות הורים, חברות של חיילים, פירסינג וקעקועים, הורים לחיילים, ורד פלדמן, אביתר בנאי, הורים וילדים מדברים, הורים וילדים מבלים, חברויות, בעיות בגיל ההתבגרות, על בנים ועל בנות, סקס לנוער וכו וכו עכשיו: מה אתה אוכל? מסטיק מה אתה שומע? בראשית של אביתר בנאי (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? יובש כי אני מצוננת אחוש באוזניים? להלה בשלפוחית? מלאה! ברחם? עלמדיג בראש? להלהלה מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?חח אף

shaharrr53

New member
ארכיון.

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו?אין
מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית?שברתי דלת הנזק הביתי הכי גדול?לאדע הנזק העצמי-גופני הכי גדול?לא יודע והנזק הגופני לאנשים אחרים?לא יודע האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון?כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה?לא מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון?הא? כדורים או סירופ?סירופ!אני לא מצליח לבלוע כדורים
פקק מסתובב או פקק קליקי כזה?פקק קליקי כזה אוזניות או רמקולים?אוזניות בריטניה או אמריקה?אמריקה ספרד או מכסיקו?ספרד ברזיל או הודו?ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה?דרום אמריקה ניו-גינואה?אפריקה? גוואטמלה?אפריקה נראה לי ישראל?
אפריקה?? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה?אירופה למה?כדי שתהיה לה סיבה להשתתף באירוויזיון וגם כי זה מגניב
האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז?לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה):אין לי כוח
עכשיו: מה אתה אוכל?כלום מה אתה שומע?כלום (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים?כלום באוזניים?קרר בשלפוחית?כלום ברחם?כלום בראש?כלום מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)?אוזניים

Rock Star Girl

New member
עונהנהנהנה:]

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? שיעורים, לצערי מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? לא זוכרת הנזק הביתי הכי גדול? שברתי משהו.. לא זוכרת הנזק העצמי-גופני הכי גדול? כשעשיתי עגיל באוזן לפני כמה שנים אז משהו לא היה טוב וזה נדפק והייתי צריכה ללכת לבית חולים שיוציאו לי את העגילD: אבל זאת לא אשמתי! והנזק הגופני לאנשים אחרים? אממ לא יודעת האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? עכשיו כן האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? כן סבבה.. חחח מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? לפעמים זה מעצבן כדורים או סירופ? סירופ זה דוחה.. נגיד שכדורים פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? לא יודעת ממש... אוהבת את שניהם:] ספרד או מכסיקו? לא הייתי במכסיקו לכן ספרד:] ברזיל או הודו? ברזיל בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה ניו-גינואה? לא סגורה על זה אבל אולי אפריקה גוואטמלה? איפה שהוא באמריקה... ישראל? אסיה:] אפריקה? קשה, קשה... טוב נו אני אנחש- אפריקה??? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אירופה למה? אולי יהיו לנו שכנים נורמלים שלא מאיימים על החיים שלנו בכל רגע נתון... וגם אירופה זאת יבשת יפיפייה:] האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? לא נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): אין לי כוח עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? את השיר wonderwall (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? XD באוזניים? לא יודעת בשלפוחית? כלום ברחם? כלום בראש? קצת כואב מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? אף

anna the best

New member
../images/Emo105.gif עוד לא עניתי עליו.....

אילו דברים יותר טובים יש לך לעשות עכשיו? ללמוד מתימטיקה
מה הנזק הציבורי הכי גדול שעשית? ציבורי? רשמתי "אנה היתה פה" עם טוש מחיק בקניון עזריאלי, וכל החברות שלי התעצבנו עליי ולא הבנתי מה הקטע הנזק הביתי הכי גדול? שברתי דברים.... הנזק העצמי-גופני הכי גדול? שומדבר והנזק הגופני לאנשים אחרים? להרביץ להם
האם אתה מודע לכך שאני סתם משתדלת למלא את השאלון? באמת? האם נראה לך שאני עושה עבודה טובה? אולי. מה אתה חושב על שאלות בתוך שאלון השואלים לדעתך בנושא טיבו של השאלון/של מרכיב השאלון? כמו זאת? כדורים או סירופ? שומדבר
פקק מסתובב או פקק קליקי כזה? מסתובב אוזניות או רמקולים? רמקולים בריטניה או אמריקה? אמריקה, דה ספרד או מכסיקו? מקסיקו ברזיל או הודו? ברזיל
בוחן מהיר: באיזה יבשת המדינות הבאות: בוליביה? דרום אמריקה
ניו-גינואה? אסיה גוואטמלה? אמריקה הדרומית
ישראל? אנטקטיקה?? (הלוואי) אפריקה? ניו זילנד? באיזה יבשת היית מעדיף שישראל תהיה? אנטרקטיקה
XD למה? כי קר שם האם אתה מכיר את כל הפורומים בתפוז? את חלקם נסה למנות 15 פורומים שונים (לא כולל זה): (בלי להציץ) תרבות הולנד, ספרדית ותרבות לטינית, ישראל ברוסית, תיכוניסטים, שישיסטים, שביעיסטים, אהבה בגיל ההתבגרות, בנות, לימודים ושיעורי בית, לימודי ערבית, אופנה אלטרנטיבית, מיץ תפוזים, אוף טופיק, הארי פוטר- הספר, הארי פוטר- הסרט ועוד עכשיו: מה אתה אוכל? כלום מה אתה שומע? כלום (הערה: ב6 השאלות הבאות מדובר באיברים השייכים לגוף שלך, העונה לשאלון, ולא של מישהו אחר) מה אתה מרגיש בנחיריים? אוויר באוזניים? כלום בשלפוחית? איזו? ברחם? תינוק בראש? כלום מה האיבר האחרון שנגעת בו(עם הידיים:>)? פנים

למעלה